2016 Şubat Anneleri

Yalni arkadaslar ihmal etmeyin kasinti ve kabarmalarda hemen doktora basvurulmaliymis gebelik alerjisi ve karacigerdeki problemler sebebiyle olabilirmis. Bende mutlaka gidin.
Ben de karaciğer diye düşündüm gebelik alerjisinin bebeğe zararı var mı acaba araştırmak lazım geçmezse birkaç güne gideyim bari dpktora

Banada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))
Sanırım bundan kaçış yok herkese birşeyler yarıyor benim daha en az 5 haftam var 3-4 daha alırım rahat 15i geçmesem bari

ben 34+4 teyim 2200 gr cumartesi gidince alalım derse devlete devam edecem aldırmicam bebeğimi hemen öyle
Benimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk etti

doğal maskeler yapıyorum ama onu da bi inceliyim nasıl birşeymiş böyle devaö ederse ergenler gibi bol sivilceli olacğım

Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba

sanmam kan tahlili yapıldı gecen çıkardı diye düşünüyorum .(

Aynen ya ve nerden baksan koskoca bir ay var...

ben artık onlar ile yaşamaya çalışıyorum da inşAllaaaahh ilerlemez ya

Benimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk etti
haydaaa bebekte beslenme sorunu yoksa sıkıntıda da değilse geriden gelmesi o kadar da sıkıntı değil dedi bana da
bilemedim walla bende

haydaaa bebekte beslenme sorunu yoksa sıkıntıda da değilse geriden gelmesi o kadar da sıkıntı değil dedi bana da
bilemedim walla bende
Aynen canım bebekte sıkıntı yok kan akımı da gidiyor. Özelde ki hiç ağzına bile almıyor sadece küçük bebeğin diyor devlette ki ise ankaraya sevk etti eğer ordaki erken alınsın derse alacam diyor. Kafam çok karışık

Canım eger bebegin karnında kilo almıyorsa ve karnında kalması bebek için tehlikeliyse doğurman daha iyi degilmi? Bazı durumlarda şartları zorlamamak lazım. Doktoruna güvenmelisin bence. Ciğerleri için ne diyorlar. Bak sdss nin bebekleri ne kadar erken doğdu. Çok şükür maşallahları var. Evet küvezde kalmasını hiçbirimiz istemeyi ama mecbur kalınca bebegi geliştirende o.. Sende 36. Haftana gelmişsin bak. Doğduğu zaman en kötü küvezde kalır. Oda birkaç gün.. büyük ihtimal kalmaz bile.. neredeyse 37 e gireceksin.

peki senin kasılmaların falan oluyormu benim çok fazla oluyor hatta açıklığımda var benim kasılmalar yüzünden

Canım alıyor ama az alıyor kilo. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bir doktor başka birşey diyor diğeri bambaşka ka

Karnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Allah büyüktür canım inşallah birşey olmaz. Benimkinde yaşlanma varmış suyuda azalmış diye az da olsa avutuyorum kendimi de seninkinde hiç-bir şey yokmuş o daha kötüymüş
Amin canım. Senin ki kaç hafta geri canım
Dr söylemedi ama Sanırım 8 gün kadar.

peki senin kasılmaların falan oluyormu benim çok fazla oluyor hatta açıklığımda var benim kasılmalar yüzünden
Oluyor canım. Açılma var mı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım. Karnım çok ağrıyo. Bebeğimi erken aldırmak istemiyorum hiç değilse 38 olsa

Ne yapacağımı bilmiyorum

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
1,68 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldım.
Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..

Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
canımın her istediğini yiyorum canım 9 kilo aldım. Bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama ince uzun bi bebek olacak diyor doktorum.

1,68 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldım.

canımın her istediğini yiyorum canım 9 kilo aldım. Bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama ince uzun bi bebek olacak diyor doktorum.
İyi almışsın cnm. Oda doğumda gider sana.Oldu bitti maşallah.

Oluyor canım. Açılma var mı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım. Karnım çok ağrıyo. Bebeğimi erken aldırmak istemiyorum hiç değilse 38 olsa
Çatı muayenesi de mi yapmadan karar verildi.Sen bi başka doktora da görünsen cnm.içim rahat değil senin durumuna benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…