Dusmesini anlamak zor canim ya dusse annem gorunce anlardi bence benimki dusmedi psikolojik galiba ogle gormeye basladimYaaa benimde karnim dussun artik yaaa
ben 34+4 teyim 2200 gr cumartesi gidince alalım derse devlete devam edecem aldırmicam bebeğimi hemen öyleBenide oraya sevk etti canım aynen canım beslenmede bir sıkıntı çıkmadı. Seninki kaç kilo
Dua et canim bol bol. Olumsuz dusunme bebegini de kendini de uzme. Saglikla kucagina alirsin ins Allahin izniyleKarnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Ben de karaciğer diye düşündüm gebelik alerjisinin bebeğe zararı var mı acaba araştırmak lazım geçmezse birkaç güne gideyim bari dpktoraYalni arkadaslar ihmal etmeyin kasinti ve kabarmalarda hemen doktora basvurulmaliymis gebelik alerjisi ve karacigerdeki problemler sebebiyle olabilirmis. Bende mutlaka gidin.
Sanırım bundan kaçış yok herkese birşeyler yarıyor benim daha en az 5 haftam var 3-4 daha alırım rahat 15i geçmesem bariBanada tahminimce sut kilo aldiriyor.. yediklerime dikkat ediyorum.. cok fazla meyvede tuketmiyorum en azindan iki porsiyon gunde yeterli oluyor.. ama sutu goturuyorum Masallah :)))
Benimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk ettiben 34+4 teyim 2200 gr cumartesi gidince alalım derse devlete devam edecem aldırmicam bebeğimi hemen öyle
Canım Babe nin yüz jeli ve onunla aynı içerikteki başka ürünleri var.stop akne diye...benim çok problemim vardı.dünya ürün denedim ve 2010 da bunu buldum.eczacı dedi eğer işe yaramazsa geri getirin.o gün bugün bunu kullanıyorum canım.şu anki akne sebebin farklı tabii ama yüzüne ve vücudunda çıkan yerlere deneyebilirsin.şu canım :
Canım aynısı bende de oldu sırtım kollarım bacaklarım isilik gibi kabardı karaciğerle ilgili olabilir mi acaba
Aynen yave nerden baksan koskoca bir ay var...
Amin canımDua et canim bol bol. Olumsuz dusunme bebegini de kendini de uzme. Saglikla kucagina alirsin ins Allahin izniyle
Canım senin ac kaç haftalık çıkıyorBenimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk etti
haydaaa bebekte beslenme sorunu yoksa sıkıntıda da değilse geriden gelmesi o kadar da sıkıntı değil dedi bana daBenimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk etti
32+2 falanhaydaaa bebekte beslenme sorunu yoksa sıkıntıda da değilse geriden gelmesi o kadar da sıkıntı değil dedi bana da
bilemedim walla bende
Aynen canım bebekte sıkıntı yok kan akımı da gidiyor. Özelde ki hiç ağzına bile almıyor sadece küçük bebeğin diyor devlette ki ise ankaraya sevk etti eğer ordaki erken alınsın derse alacam diyor. Kafam çok karışıkhaydaaa bebekte beslenme sorunu yoksa sıkıntıda da değilse geriden gelmesi o kadar da sıkıntı değil dedi bana da
bilemedim walla bende
Canım eger bebegin karnında kilo almıyorsa ve karnında kalması bebek için tehlikeliyse doğurman daha iyi degilmi? Bazı durumlarda şartları zorlamamak lazım. Doktoruna güvenmelisin bence. Ciğerleri için ne diyorlar. BakBenimde devlette ki doktor alalım dedi. Başka bir sıkıntı olmaz demi canım. Özelde ki doktorum miyon olacak dedi ama devletti ki ankaraya sevk etti
peki senin kasılmaların falan oluyormu benim çok fazla oluyor hatta açıklığımda var benim kasılmalar yüzündenAynen canım bebekte sıkıntı yok kan akımı da gidiyor. Özelde ki hiç ağzına bile almıyor sadece küçük bebeğin diyor devlette ki ise ankaraya sevk etti eğer ordaki erken alınsın derse alacam diyor. Kafam çok karışık
Canım alıyor ama az alıyor kilo. Bilmiyorum kafam çok karıştı. Bir doktor başka birşey diyor diğeri bambaşka kaCanım eger bebegin karnında kilo almıyorsa ve karnında kalması bebek için tehlikeliyse doğurman daha iyi degilmi? Bazı durumlarda şartları zorlamamak lazım. Doktoruna güvenmelisin bence. Ciğerleri için ne diyorlar. Baksdss nin bebekleri ne kadar erken doğdu. Çok şükür maşallahları var. Evet küvezde kalmasını hiçbirimiz istemeyi ama mecbur kalınca bebegi geliştirende o.. Sende 36. Haftana gelmişsin bak. Doğduğu zaman en kötü küvezde kalır. Oda birkaç gün.. büyük ihtimal kalmaz bile.. neredeyse 37 e gireceksin.
Allah büyüktür canım inşallah birşey olmaz. Benimkinde yaşlanma varmış suyuda azalmış diye az da olsa avutuyorum kendimi de seninkinde hiç-bir şey yokmuş o daha kötüymüşKarnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Dr söylemedi ama Sanırım 8 gün kadar.Amin canım. Senin ki kaç hafta geri canım
Oluyor canım. Açılma var mı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım. Karnım çok ağrıyo. Bebeğimi erken aldırmak istemiyorum hiç değilse 38 olsapeki senin kasılmaların falan oluyormu benim çok fazla oluyor hatta açıklığımda var benim kasılmalar yüzünden
Ne yapacağımı bilmiyorumAllah büyüktür canım inşallah birşey olmaz. Benimkinde yaşlanma varmış suyuda azalmış diye az da olsa avutuyorum kendimi de seninkinde hiç-bir şey yokmuş o daha kötüymüş
Dr söylemedi ama Sanırım 8 gün kadar.
1,68 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldım.Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 17 kilodayım. 56.6 ile hamile kalmıştım 73.6 yim..
canımın her istediğini yiyorum canım 9 kilo aldım. Bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama ince uzun bi bebek olacak diyor doktorum.Bende 57.7 ile hamile kaldım şuan 72 kiloyum..toplamda 14.3 almış gözüküyorum..ama herhalde bi 3-5 kilo daha alırım gibi..
Ayrıca.merak ediyorum 10 kilo 8 9 kilo alanlar nasıl oluyor..bisi yemiyorlar mi??
İyi almışsın cnm. Oda doğumda gider sana.Oldu bitti maşallah.1,68 boy, 62 kilo ile hamile kaldım. Şuan 71 kiloyum. Toplamda 9 kilo aldım.
canımın her istediğini yiyorum canım 9 kilo aldım. Bebeğin kilosu haftasıyla uyumlu gidiyor ama ince uzun bi bebek olacak diyor doktorum.
Çatı muayenesi de mi yapmadan karar verildi.Oluyor canım. Açılma var mı bilmiyorum hiç alttan muayene olmadım. Karnım çok ağrıyo. Bebeğimi erken aldırmak istemiyorum hiç değilse 38 olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?