2016 Şubat Anneleri

kızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)

epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?

Benim doktorum 39. haftada yapalım dedi sezeryani bana da geç geldi daha erken olmaz mi dedim ama 38 i mutlaka doldursun dedi 10 gün kadar önde gidiyor bebeğim oysaki ama tabiki doktor ne derse o bekleyeceğiz yapacak bişey yok

Kızlar benim kız çok hareketli iki dk durmuyor yerinde hiç uymuyor diye düşünüyorum artık. Ya yerinden çok memnun yada değil bir an önce gelmek istiyor

Kizlar ben çok tedirgin olmaya başladim ne yapicagimida bilmiyorum dun aksam 4 civarindan beri agrilarim oluyo bazen siddetli bazen normal ama bu agri bazen kasiklarimda bazen midemde bazen karnimin herhangi bir yerinde zaten iki üç gundur çati agrim vardi ustune bunlar eklendi cok fazla hareket etmiyorum edemiyorumda ne yapsam bilemedim ben devlete gidiyorum sogumu orda yapicam persembe gunune randevum var ama yakinda da ozel hastane var dr gitsem mi yoksa evde beklesemmi benim bebegim iri oldugu icin biraz sikjnti yaptim

kızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)

epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?
eğer bi aksilik olmaz normal doğum olursa epidural istiyorum. Doktorumla da konuştum normal doğum için şuan bi sıkıntı olmadığını söyledi. Zaman ne gösterir bilemiyoruz ama. Aynı doktorda epidural normal yapan arkadaşım var çok memnun kalmış, çok rahat geçtiğini söyledi.

:)) öyle olmuş gerçekten.. İniyorus aşağı yavaş yavaş. 36 haftalık nasıl oldum hatırlamıyorum vallahi :) günler nasıl geçiyor böyle

Canim ne oldu ben kaçırdım doktorun neden öyle saçma sapan bi şey söyledi ki sana. allahın izniyle bi şey olmaz sen bi kaç doktora daha git ne olduğunu bilmiyorum ama için rahatlar
Bebeğim karın çevresi geriden geliyormuş zayıfmış canım. Sadece sıkıntı bu. Bebekte başka birşey yok

benim dr. um da önerdi. ayrıca hastane arada seminer veriyor. anestezi uzmanıda anlattı tecrübeli epeyce yaşı var. ben çok yaptım tercih dr. ve size kalmış diyor. ondan korkmuyorum ama dr. um şöyle dedi. epiduralde tek sıkıntı ıkınamam problemi oluyor ozaman biz üstten itmek zorunda kalıyoruz dedi. bende o üstten bastırma olayından acayip korkuyorum. kırmasınlar biyerimi yaw

evet sanırım o şekilde doğum biraz uzayabiliyormuş. Tamamen uyuşma hali değil de az sancı hissediyormuş anne. Doğum uzun sürerse anne ve bebek yorulabiliyormuş. Çok sert bastırmazlar herhalde ya bak bu kısmı bilmiyordum

çok korkulacak bişide değil sanırım bilemiyorum benim dr. iki doğumunuda epiduralle yapmış ama tabi açık net bir dr. çok iyidir. bunuda söylüyorum dedi. kesi dikiş falan ben onlardan çok korkuyorum. yoksa sancı zaten epeyce çekiliyormuş epidurele kadar. onu çekince doğumda olur ama dikiş falan olursa ben ondan korkuyorum. onu hissetmek istemiyorum

artık işe gelmek çok zor ya saate bakıp duruyorum ama savsaklamıyorum Allah'tan :) kazandığım para helal olsun diye hastalarımla ilgileniyorum onların dualarını alıyorum bu tüm yorgunluğa değiyor gerçi ama işte can tatlı, ayaklarım filan şişiyor, zorlanıyorum

haftaya salı son iş günüm yuppii tam 1 haftam var

Dikiş atılırken hissetmezsinki cnm uyuşturuyorlarmış orayı. Çoğu kadın ne ara kesi atılıp dikiş yapıldığını anlamıyormuş. Öyle dedi benim sorduklarim

Az kalmış canım ha gayrettt

Cnm nerde çalışıyorsun

süper az kalmış:) benimde haftaya cuma son :)
4 gün home office yapacağımı düşünürsek çabuk geçecek gibiiii

:)) öyle olmuş gerçekten.. İniyorus aşağı yavaş yavaş. 36 haftalık nasıl oldum hatırlamıyorum vallahi :) günler nasıl geçiyor böyle
Aynen yaa.. valla aynısını dün bende eşime söyledim. Yani daha dün hamile olduğumu ogrendik.. ne ara büyüdü bu sipaciklar :) şurda kavuşmaya ne kaldı kii.. bizde 36 haftadayız. O değilde şimdi sırada bebeğine ilk kavusacak kim acaba :)

Dikiş atılırken hissetmezsinki cnm uyuşturuyorlarmış orayı. Çoğu kadın ne ara kesi atılıp dikiş yapıldığını anlamıyormuş. Öyle dedi benim sorduklarim
hımmm öylemiymiş, ya ben anlamdım bu tıp işini. sanki herkes faklı bir uygulama yapıyor gibi :)
bilemiyorum ki şimdi epidural olsa mı olmasa mı ? bi arkadaşımda aynı dr. da epidural ile yapacaktı. ama açılma çok güzel ilerledi ve epidural yapmadılar bile. ne kesi ne dikiş hiç bişi olmadı. ama onun 2. doğumuydu tabi daha kolay olması normal

Merhaba bende memurum 32+1 de çalışabilir raporu aldım yani 33. hafta başında 5 hafta doğum sonrasına aktarmış oldum.seninkinde bir yanlışlık var sonuçta sende 33.haftada rapor almış oldun bence.

Normalde bende de şişlik yoktu ama cumartesi günü bebek alışwerişi ytaptm.. dolayısıyla çok ayakta kaldım bi de ben hepsini bi günde aldığım için çok yoruldum.. başedemedim ayaklarımla pazar günü de artık baktım geçmio sürdüm.. bi kereden bşy olmaz ayak sonuçta dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…