2016 Şubat Anneleri

Adet sancısı gibi hafif sızılar geliyo kalktığımda yerimden. Paronayak oldum iyice sürekli kontrol ediyorum suyum mu geldi nişanım mı diye :) 14 gün daha durcakmı bizim kız çok merak ediyorum
Aynı duygulardaym.tek umudum 14 gün daha durması sabah kalkınca ve gece bel ağrısı kasik agrisi.bitirdi..ekmek almaya gittim kız dedi artık gelirken daha çok zor geldin.Dedim son günlerde ağırlastim.Her yerim agriyor.İniyor sanırım aşağıya vajina ağrısı bile başladı. İnşallah sağ salim alırız kuzularımızı kucagimiza

Dikiş atılırken hissetmezsinki cnm uyuşturuyorlarmış orayı. Çoğu kadın ne ara kesi atılıp dikiş yapıldığını anlamıyormuş. Öyle dedi benim sorduklarim
Aynen sanci kısmını atlatabilirsek gerisi hemen bitiyormuş.1 gece bırakıyor bnm hastane.arkadaşım diyor kesmislr dikişler haberim yok..Allah yardımcımız olsun kızlar.

Az kalmış canım ha gayrettt

Evet az kaldı güzel bir tatile ihtiyacım var ev keyfi yapcam inş:)

Cnm nerde çalışıyorsun

Devlet Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum canım

süper az kalmış:) benimde haftaya cuma son :)
4 gün home office yapacağımı düşünürsek çabuk geçecek gibiiii

Dilerim hepimizinki çabuk geçer canım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısı...

Bence ilk keryneia argofa ES-ER @kralice
askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım

Merhaba arkadaşım hiç ama hiç korkma bence. Bak ben haftaya 37 olcam ve sezeryanla senin gibi. Benim doktorumda 37 olunca alma kararı aldı ama her ihtimale karşı bu hafta sonu ciğer geliştirici yapcak. Korkulacak birşey yok zaten 35 leri bir çoğumuz geçtik. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli olcak bebişlerimiz. Yalnız beni heyecan kapladı 1 haftam kaldı :)

Bir hafta aradan sonra okula geldim...devletin acilen asam gibi uygulama yapmasi hamileleri bukadar uzunsure calistirmamasi lazim..izini sonuna ekleyelim diye cektigimize bak..

2. Doğum olması baya etkili canım. 2. Doğumda kesiye pek gerek kalmıyormus. Ben normal doğumu istiyorum mesela ve hiç epidural vs düşünmüyorum bile.. En normali kendi halinde gelmesi, benim görüşüm. Sancı odasında pilates topu varsa üstünde sekmek daire çizmek açılmayı hzlandirir :)

sadevehuzurlu canım ilk sıralarda ismimi saymışsın çok heyecanlandım birden sıcak bastı cuma günü 37. haftam doluyor şu 4 gün okulda doğurmayayım dua edin ctesi çalışamaz raporu alıcam ondan sonra istediği zaman gelsin kuzucuk

Canm bende 38. haftada doğurcam. Sezeryan olcam 19 şubat dedi doktorum ama belli değil tam olarak haftaya çarşamba belli olcak kesin tarih. hiç de korkma yani dönmezse de dönmesin nolcak takma bu kadar kafaya.. sezertyan olcağımız için çok fazla bekletmiyor doktorlar en geç 38 de alıyorlar... 37 de de alınsa yine bşy olmaz sonuçta doktorların işi bu onlar daha iyi biliyorlar...

Bir hafta aradan sonra okula geldim...devletin acilen asam gibi uygulama yapmasi hamileleri bukadar uzunsure calistirmamasi lazim..izini sonuna ekleyelim diye cektigimize bak..
çok doğru söylüyorsun canım çalışan bayanlar için acilen bi düzenleme yapılmalı. Bebişle birkaç gün fazla zaman geçirelim diye nelere katlanıyoruz. 5 haftayı ekleticem diye son ana kadar direndim, son 4 günü de bitirebilirsem başarıcam inş. Sen önümüzdeki hafta da okula gidersin sanırım. Neyseki sene sonu geldi

Canm sana ve haftası önde diğer annişleri görünce beni bile heyecan basıyor artk sıra bizlere geldi

Clexane ve coraspin kullanan arkadaslar!!! Kacinci haftada birakacaksiniz? Ne dedi doktorunz?

Aynen sanci kısmını atlatabilirsek gerisi hemen bitiyormuş.1 gece bırakıyor bnm hastane.arkadaşım diyor kesmislr dikişler haberim yok..Allah yardımcımız olsun kızlar.
Amin canım.. sancıları da nefes egzersizleriyle daha rahat atlatmaya çalışırız. Sancının en şiddetli geldiği zaman zaten bebek çıkacak durumda birkaç ıkınma ile çıkıverir. Tabi ıkınmayı da doğru yapmak lazım. Hepimize kolay sancılar kolay ıkınmalar :))

Bence ilk keryneia argofa ES-ER @kralice
askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım
Aman kuzum dur bian da söyleme yüreğime inecek hahahah ama sezeryanla alınacak bebisler varsa sıralama bozulabilir :)

spinal sezaryende bebek yukarda diye hemşire öyle bir bastırdı ki, hemşireye kesin birkaç kemiğimi kırdın dedim. 1 saat sonra geçti acısı :)

ben de çok heyecanlıyım canım zaman ne çabuk geçti ya 6 haziranda gebe olduğumu öğrenmiştik eşimle ve birbirimize sımsıkı sarılmıştık daha dün gibi... şimdi kızım kocaman oldu, eşim göbüşümü seviyoinanamıyorum, yarın birgün diş çıkarıyo, ateşi var, gazı var, kusuyo, uyku problemi var filan dicez

bu arada Allah sana kolaylık versin, inşallah gönlüne göre verir Rabbim ve hayırlısıyla doğum yaparsın.

Allah sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. ben aylardır istirahatla geçiriyorum hamileliği aslında öğretmenim belimde bel fıtığı yırtığı var kendim için istesem erken alınsın derdim sadece Bebek için istiyorum. Allahım dayanma gücü veriyormuş gerçekten. Bir de geçen haberlerde izledim doğum izni uzatılacakmış acaba biz doğurana kadar ya da doğurduğumuzda bu uzatmadan faydalanabilir miyiz?

inşallah uzatılır ya nolur Allahım bize de vursun

kızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)

epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?
Ben de normal doğum istiyorum bi aksilik cikmaz ise. karar veremedim epidural mi olsun diye çevremdekiler yaptırma diyor bende korkuyorum bilemedim

X x hnm Ben sadece coraspin kullandım. Onu da cumartesi bıraktırdı doktorum. Sadece 3 hafta kullandım.

Benim epidural sezaryan tarihim 39. haftaya geliyor. İnşallah doğum sancısı çekmeden gelirim o güne kadar. Bana biraz geç geldi ama doktor uygun tarih deyince üsteleyemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…