Aynı duygulardaym.tek umudum 14 gün daha durması sabah kalkınca ve gece bel ağrısı kasik agrisi.bitirdi..ekmek almaya gittim kız dedi artık gelirken daha çok zor geldin.Dedim son günlerde ağırlastim.Her yerim agriyor.İniyor sanırım aşağıya vajina ağrısı bile başladı. İnşallah sağ salim alırız kuzularımızı kucagimizaAdet sancısı gibi hafif sızılar geliyo kalktığımda yerimden. Paronayak oldum iyice sürekli kontrol ediyorum suyum mu geldi nişanım mı diye :) 14 gün daha durcakmı bizim kız çok merak ediyorum
Aynen sanci kısmını atlatabilirsek gerisi hemen bitiyormuş.1 gece bırakıyor bnm hastane.arkadaşım diyor kesmislr dikişler haberim yok..Allah yardımcımız olsun kızlar.Dikiş atılırken hissetmezsinki cnm uyuşturuyorlarmış orayı. Çoğu kadın ne ara kesi atılıp dikiş yapıldığını anlamıyormuş. Öyle dedi benim sorduklarim
Az kalmış canım ha gayrettt
Cnm nerde çalışıyorsun
süper az kalmış:) benimde haftaya cuma son :)
4 gün home office yapacağımı düşünürsek çabuk geçecek gibiiii
Aynen yaa.. valla aynısını dün bende eşime söyledim. Yani daha dün hamile olduğumu ogrendik.. ne ara büyüdü bu sipaciklar :) şurda kavuşmaya ne kaldı kii.. bizde 36 haftadayız. O değilde şimdi sırada bebeğine ilk kavusacak kim acaba :)
Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?
hımmm öylemiymiş, ya ben anlamdım bu tıp işini. sanki herkes faklı bir uygulama yapıyor gibi :)
bilemiyorum ki şimdi epidural olsa mı olmasa mı ? bi arkadaşımda aynı dr. da epidural ile yapacaktı. ama açılma çok güzel ilerledi ve epidural yapmadılar bile. ne kesi ne dikiş hiç bişi olmadı. ama onun 2. doğumuydu tabi daha kolay olması normal
Sağol canım benim
Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?
çok doğru söylüyorsun canım çalışan bayanlar için acilen bi düzenleme yapılmalı. Bebişle birkaç gün fazla zaman geçirelim diye nelere katlanıyoruz. 5 haftayı ekleticem diye son ana kadar direndim, son 4 günü de bitirebilirsem başarıcam inş. Sen önümüzdeki hafta da okula gidersin sanırım. Neyseki sene sonu geldiBir hafta aradan sonra okula geldim...devletin acilen asam gibi uygulama yapmasi hamileleri bukadar uzunsure calistirmamasi lazim..izini sonuna ekleyelim diye cektigimize bak..
Canm sana ve haftası önde diğer annişleri görünce beni bile heyecan basıyor artk sıra bizlere geldisadevehuzurlu canım ilk sıralarda ismimi saymışsın çok heyecanlandım birden sıcak bastı cuma günü 37. haftam doluyor şu 4 gün okulda doğurmayayım dua edin ctesi çalışamaz raporu alıcam ondan sonra istediği zaman gelsin kuzucuk
Amin canım.. sancıları da nefes egzersizleriyle daha rahat atlatmaya çalışırız. Sancının en şiddetli geldiği zaman zaten bebek çıkacak durumda birkaç ıkınma ile çıkıverir. Tabi ıkınmayı da doğru yapmak lazım. Hepimize kolay sancılar kolay ıkınmalar :))Aynen sanci kısmını atlatabilirsek gerisi hemen bitiyormuş.1 gece bırakıyor bnm hastane.arkadaşım diyor kesmislr dikişler haberim yok..Allah yardımcımız olsun kızlar.
Aman kuzum dur bian da söyleme yüreğime inecek hahahahBence ilkkeryneia argofa ES-ER @kralice
askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım
spinal sezaryende bebek yukarda diye hemşire öyle bir bastırdı ki, hemşireye kesin birkaç kemiğimi kırdın dedim. 1 saat sonra geçti acısı :)evet sanırım o şekilde doğum biraz uzayabiliyormuş. Tamamen uyuşma hali değil de az sancı hissediyormuş anne. Doğum uzun sürerse anne ve bebek yorulabiliyormuş. Çok sert bastırmazlar herhalde ya bak bu kısmı bilmiyordum
sadevehuzurlu canım ilk sıralarda ismimi saymışsın çok heyecanlandım birden sıcak bastı cuma günü 37. haftam doluyor şu 4 gün okulda doğurmayayım dua edin ctesi çalışamaz raporu alıcam ondan sonra istediği zaman gelsin kuzucuk
Bebeğim karın çevresi geriden geliyormuş zayıfmış canım. Sadece sıkıntı bu. Bebekte başka birşey .
sadece buna dayanarak mı sana onu söyledi ? çoğu bebek zayıf güzelim baktığında bunun ne gibi bi sakıncası var ki? bence git başka doktora da danis. Bu doktorlarda enteresan. allahım korusun bebislerimızı
Allah sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. ben aylardır istirahatla geçiriyorum hamileliği aslında öğretmenim belimde bel fıtığı yırtığı var kendim için istesem erken alınsın derdim sadece Bebek için istiyorum. Allahım dayanma gücü veriyormuş gerçekten. Bir de geçen haberlerde izledim doğum izni uzatılacakmış acaba biz doğurana kadar ya da doğurduğumuzda bu uzatmadan faydalanabilir miyiz?Merhaba arkadaşım hiç ama hiç korkma bence. Bak ben haftaya 37 olcam ve sezeryanla senin gibi. Benim doktorumda 37 olunca alma kararı aldı ama her ihtimale karşı bu hafta sonu ciğer geliştirici yapcak. Korkulacak birşey yok zaten 35 leri bir çoğumuz geçtik. Allah'ın izniyle sağlıklı sıhhatli olcak bebişlerimiz. Yalnız beni heyecan kapladı 1 haftam kaldı :)
inşallah uzatılır ya nolur Allahım bize de vursunAllah sağlıkla huzurla kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. ben aylardır istirahatla geçiriyorum hamileliği aslında öğretmenim belimde bel fıtığı yırtığı var kendim için istesem erken alınsın derdim sadece Bebek için istiyorum. Allahım dayanma gücü veriyormuş gerçekten. Bir de geçen haberlerde izledim doğum izni uzatılacakmış acaba biz doğurana kadar ya da doğurduğumuzda bu uzatmadan faydalanabilir miyiz?
Ben de normal doğum istiyorum bi aksilik cikmaz ise. karar veremedim epidural mi olsun diye çevremdekiler yaptırma diyor bende korkuyorum bilemedimkızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)
epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?