2016 Şubat Anneleri

Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?

Herkese gunaydın

Benım artık ayak sıslıgım had safhaya ulastı. Dun aksam ayaklarımın sıslıgınden yuruyemedım evın ıcınde, buz felan koydum ama nafıle. Sabah da ıse gelırken sadece spor ayakkbı gıyebıldım o da sıkıyo ayagımı. Zaten ıkı tane bot almıstım buyuk numara ayaklarım devasal boyutta oldugu ıcın gıyemıyorum. Napıcam bılmıyorum. Tansıyonum da normal cıkıyo, tuzlıu da yemıyorum

Onun dısında benım sag kaburgam batmaya basladı. Arkadasımda da olmustu hamılelıkte. Kaburgam etımı kesıyormus gıbı bır acı oluyor Daha 1 subata kadar calısmam lazım ama bu durumda nasıl olacak bılmıyorum

Gunaydin kizlarr, suan yataktan sizlere sesleniyorummm, ise gec gidicem, kalkamadim nefis bir uyku cektim yerine ohhhh sefam olsun, saolsun mudurumde sorun etmiyor boyle seyleri, zaten misafir sayilirim bir yerde dimi ama kalmis surda bir kac gunun hihi

canım bebegın 3 hafta mı ılerıden gıdıyor? eger oyleyse 37. hafta uygun senın ıcın. Benımkı de bıraz onden gıdıyor ama sadece 1 hafta kadar, zaten benımkı gec dollenmeydı aradakı farkı kapatmıs olabılır. Benı 38 bıtınce yapıcak buyuk ıhtımal

34. hafta ıcındemısın canım. Kılosuna norma mı dedı? Burda bırcok arkadasın bebegının kılosu dusuk dısında doktor endıselendırmıs, senınkı de dusuk gıbı ama bırsey demedıyse sorun yoktur o zaman. Bu kılo olayı cok kafamı karıstırıyo benım, organ gelısımı sadece kıloyla baglantılı degıldır heralde. Benımde 31+6da 2221 gram cıktı, 38de sezeryanla alıncak buyuk ıhtımal

Allah kolaylik versin canım bu durumda çalışmak gerçekten çok zor. benim ayaklarımda davul gibi oldu dün ben iki koca yastıgı üst üste koyup ayaklarımida üzerine uzatıp öyle uyudum şimdi inmişler. Bence çok fazla ayakta kalmaktan oluyor. çünkü bende de tansiyon yok ve cok da tuz tüketmıyorum

Canim Allah kolayl i versin o zamana kadar calismak oldukca zor. Benim de bi kac gundur elim ayagim cok sisiyor ellerimi yumruk haline getiremiyorum hatta bukemiyorum bile

Karnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Canim ne oldu ben kaçırdım doktorun neden öyle saçma sapan bi şey söyledi ki sana. allahın izniyle bi şey olmaz sen bi kaç doktora daha git ne olduğunu bilmiyorum ama için rahatlar

Ben süt icmeyi bıraktım yogurt yiyorum bu aralar. Annem evde mayaliyor tadi cok güzel. Bi seferde iki kase yiyorum daha da yerim de neyse

hala çalışıyor musun keryneia, maşallah. ben bu haftalarda zorlanmaya başladım. çok şükür işim masa başı ama stres oluyor arada ister istemez.

Rabbim hayırlı doğumlar versin.

Kizlar feci basim donuyooo ne yapsam acaba
kalkamiyorumm yataktan
tlf na bile zor bakiyrm suan basucumda su vardi bol su ictim cikolata yedim enerjim olsun die
Cook halsizim

İnşallah öyledir Can'ım acaba bebeğin kararına mı bıraksak diyorum yani suyum sancım ne Zaman gelirse diye düşünüyorum. Ama doktoruma da güveniyorum. Diğer Sezeryan olacak anneler sizin kaçıncı haftada doğum olacak?

Benim bebiş de baya önden gidiyor. normalde doğum tarihiş 26 şubat olmasına rağmen ultrasonda 7 şubat çıkıyuor.
doktorun ön gördüğü tarih 8-12 şubat arası. 36. haftadan sonra korkulcak bişi olmaz dedi bana. ama şuan hala sezeryan demiyor. 2-3 hafta sonra çatına baktıktan sonra söylerim diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…