bunu ben de merak edıyorum@askiminaskiyim canım askılı kapı süsünü hastanede tülle nasıl birleştirip kullanıcaz biliyomusun ?
Ya da bilen var mı????
Ay Tüm gece uyanıktim öyle bi midem ağrıdı ki oluyorum sandım bi an ancak gün ağarınca yattım şimdi yeni kalktımKimseden ses cıkmadığına göre bulunun yoklamasını erken alıyorum? Uykusuzlarr..
Evet maşallah uzunMuş benim bebis de 44_45 görünüyor kilosu daha fazla arkadaşikinden.48 cm çok uzun değil mi bizim 42 çıkıyor kısa mı olcaklar ne biz de çok kısa değiliz ama
Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?
askılı kapı süsü dediğiniz nasıl bişey örnek var mı? ortası yuvarlak simit gibi olan mı? gelenlde içlerinden tül geçirilip kapının arka kısmından bağlanıyor....bunu ben de merak edıyorum
Kakaolu süt içerim sadeceyok ben sütcüyüm :) severim de içerimde , muzlu ya da tarçınlı süt dene oda rahatlatıyor
34. hafta ıcındemısın canım. Kılosuna norma mı dedı? Burda bırcok arkadasın bebegının kılosu dusuk dısında doktor endıselendırmıs, senınkı de dusuk gıbı ama bırsey demedıyse sorun yoktur o zaman. Bu kılo olayı cok kafamı karıstırıyo benım, organ gelısımı sadece kıloyla baglantılı degıldır heralde. Benımde 31+6da 2221 gram cıktı, 38de sezeryanla alıncak buyuk ıhtımalGünaydın kızlar. Kontrolümüz vardı gittik geldik bu saatte :) kuzum 2071 gr olmuş boyu da yaklaşık 48 cm dedi. Her şey yolunda çok şükür :) sezeryan için tarih istedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi ve çok kilo aldığım için yedim paparayı 14 kg almışım
Blmyrm ki canım öyle çok dışarı ciktgm da yok ki soğuk aliyim zaten gecede terleye terleye bi hal olyrmsoğuk almış olabilirsin canım ben üsuttügümde genelde böyle oluyor ama yine de yanlış yönlendirmek istemem
Allah kolaylik versin canım bu durumda çalışmak gerçekten çok zor. benim ayaklarımda davul gibi oldu dün ben iki koca yastıgı üst üste koyup ayaklarımida üzerine uzatıp öyle uyudum şimdi inmişler. Bence çok fazla ayakta kalmaktan oluyor. çünkü bende de tansiyon yok ve cok da tuz tüketmıyorumHerkese gunaydın
Benım artık ayak sıslıgım had safhaya ulastı. Dun aksam ayaklarımın sıslıgınden yuruyemedım evın ıcınde, buz felan koydum ama nafıle. Sabah da ıse gelırken sadece spor ayakkbı gıyebıldım o da sıkıyo ayagımı. Zaten ıkı tane bot almıstım buyuk numara ayaklarım devasal boyutta oldugu ıcın gıyemıyorum. Napıcam bılmıyorum. Tansıyonum da normal cıkıyo, tuzlıu da yemıyorum
Onun dısında benım sag kaburgam batmaya basladı. Arkadasımda da olmustu hamılelıkte. Kaburgam etımı kesıyormus gıbı bır acı oluyorDaha 1 subata kadar calısmam lazım ama bu durumda nasıl olacak bılmıyorum
Canim Allah kolayl i versin o zamana kadar calismak oldukca zor. Benim de bi kac gundur elim ayagim cok sisiyor ellerimi yumruk haline getiremiyorum hatta bukemiyorum bileHerkese gunaydın
Benım artık ayak sıslıgım had safhaya ulastı. Dun aksam ayaklarımın sıslıgınden yuruyemedım evın ıcınde, buz felan koydum ama nafıle. Sabah da ıse gelırken sadece spor ayakkbı gıyebıldım o da sıkıyo ayagımı. Zaten ıkı tane bot almıstım buyuk numara ayaklarım devasal boyutta oldugu ıcın gıyemıyorum. Napıcam bılmıyorum. Tansıyonum da normal cıkıyo, tuzlıu da yemıyorum
Onun dısında benım sag kaburgam batmaya basladı. Arkadasımda da olmustu hamılelıkte. Kaburgam etımı kesıyormus gıbı bır acı oluyorDaha 1 subata kadar calısmam lazım ama bu durumda nasıl olacak bılmıyorum
Canim ne oldu ben kaçırdım doktorun neden öyle saçma sapan bi şey söyledi ki sana. allahın izniyle bi şey olmaz sen bi kaç doktora daha git ne olduğunu bilmiyorum ama için rahatlarKarnında ölebilir dedi çok moralim bozuk. Hiçbir sıkıntı yok canın herşeye bakıldı.
Gunaydin kizlarr, suan yataktan sizlere sesleniyorummm, ise gec gidicem, kalkamadim nefis bir uyku cektim yerine ohhhh sefam olsun, saolsun mudurumde sorun etmiyor boyle seyleri, zaten misafir sayilirim bir yerde dimi amakalmis surda bir kac gunun hihi
canım bebegın 3 hafta mı ılerıden gıdıyor? eger oyleyse 37. hafta uygun senın ıcın. Benımkı de bıraz onden gıdıyor ama sadece 1 hafta kadar, zaten benımkı gec dollenmeydı aradakı farkı kapatmıs olabılır. Benı 38 bıtınce yapıcak buyuk ıhtımal
Benim bebiş de baya önden gidiyor. normalde doğum tarihiş 26 şubat olmasına rağmen ultrasonda 7 şubat çıkıyuor.Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?