Evet okul kapaniyo hatta iznin yaniyo bi haftasi evde sonra dogum..hic dinlenmeden ameliyat bebis ..zor gercekten.ona ragmen ikinci donem kapanmiyor birde rapor vs alcam diye ugrascam ki doktorlarda vermek istemiyo artikçok doğru söylüyorsun canım çalışan bayanlar için acilen bi düzenleme yapılmalı. Bebişle birkaç gün fazla zaman geçirelim diye nelere katlanıyoruz. 5 haftayı ekleticem diye son ana kadar direndim, son 4 günü de bitirebilirsem başarıcam inş. Sen önümüzdeki hafta da okula gidersin sanırım. Neyseki sene sonu geldi
Bir hafta aradan sonra okula geldim...devletin acilen asam gibi uygulama yapmasi hamileleri bukadar uzunsure calistirmamasi lazim..izini sonuna ekleyelim diye cektigimize bak..
Evet az kaldı güzel bir tatile ihtiyacım var ev keyfi yapcam inş:)
Devlet Hastanesinde fizyoterapist olarak görev yapıyorum canım
Dilerim hepimizinki çabuk geçer canım:) yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, hayırlısı...
Bence ilkkeryneia argofa ES-ER @kralice
@askiminaskiyim @genc-anne-leyla(sen) doğurcaksınız:) sizin haftalar önde canım
kızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)
epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?
hımmm öylemiymiş, ya ben anlamdım bu tıp işini. sanki herkes faklı bir uygulama yapıyor gibi :)
bilemiyorum ki şimdi epidural olsa mı olmasa mı ? bi arkadaşımda aynı dr. da epidural ile yapacaktı. ama açılma çok güzel ilerledi ve epidural yapmadılar bile. ne kesi ne dikiş hiç bişi olmadı. ama onun 2. doğumuydu tabi daha kolay olması normal
Ben de normal doğum istiyorum bi aksilik cikmaz ise. karar veremedim epidural mi olsun diye çevremdekiler yaptırma diyor bende korkuyorum bilemedim
Calismazmiyimmm :)) .. benimde isim masa basi oldugu icin, zorlanmiyorum.. aksine zaman daha hizli geciyor, arkadaslarla oyalaniyorum iste.. aksam da esim is cikisi beni aliyor, degme keyfime :)hala çalışıyor musun keryneia, maşallah. ben bu haftalarda zorlanmaya başladım. çok şükür işim masa başı ama stres oluyor arada ister istemez.
Rabbim hayırlı doğumlar versin.
Ben coraspine hamilelikten once baslamistim igneye de bebegi ogrenince. 35. Haftada birakiriz dedi doktor ama kalan 5 haftada ya bisey olursa korkum var. Ikisini birden birakcaz cunku. Umarim sende de kimse de de bi sorun cikmaz cancazim
tek kelimeyle harika olmuş bayıldım :)Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
Nasıl olmuş sizce? Kardeşim bu işi yapıyor. Baskıların hepsini o yaptı
Canım benim doktorum cihazın gösterdiği tarihten 10 gün önce dedi. Onun cihazı 17 şubat diyor. 7 şubat dedi bana. 38. Haftayı doldurman lazım dedi. 37 olsun dedim olmaz demişti bakalım. 2.3 gün geriye çekmesini isteyecegim ayın 5 i yada 3 olabilirmi diye.. 38im doluyor o zaman..Kızlar geçmiş sayfaları okuyunca tedirgin oldum şimdi. Benim doktorum 37. Haftada bebeği sezeryanla alacağını söyledi. Bebeğim dönmedi döneceğini de sanmıyorum iri bir Bebek çünkü dedi. Dönmeyen bebeklerin büyük ihtimalle Sezeryan yapıldığını biliyorum ama biraz daha mı beklesem doğum için sanki 38 olsa daha iyi olur bir hafta daha kalırsa bağışıklık sistemi daha iyi gelişir gibi geliyor. Bebeğim 3 hafta önde gittiği için 37 haftada almak ne kadar mantıklı bilmiyorum Sezeryan olacak anneler sizin doktorunuz kaçıncı haftayı uygun gördü doğum için?
Sagol canımtek kelimeyle harika olmuş bayıldım :)
ayyy çok güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum bunlardan.....Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
Maşallah canım kilosu çok iyi nazar değmesin. zayıf minyon olan bi sürü arkadaşım var rahatlıkla doğum yapıyorlar canım endişelenme ben çevremdekilerı görünce korkmuyorum ben de minyonum:)Kizlar başka dr dan geldim.dunku dr tahmin ettigim gibi yanlış ölçüm yapmış. bebeğim 3470 gr çıktı. boyle bekliyordum zaten.bu kızı bu kilo ile nasıl doğuracam onu düşünmeye başladım. bn cok minyon bi anneyim çünkü
Bende dönmediği için sezeryan olcam canım ama doktor bana daha tarih vermedi kesin biseyde demedi sezeryana hazırla kendini dedi haftaya gtcem bakalm ne dicek halada dönmedi zatenİnşallah öyledir Can'ım acaba bebeğin kararına mı bıraksak diyorum yani suyum sancım ne Zaman gelirse diye düşünüyorum. Ama doktoruma da güveniyorum. Diğer Sezeryan olacak anneler sizin kaçıncı haftada doğum olacak?
Maşallah cnm...Kizlar başka dr dan geldim.dunku dr tahmin ettigim gibi yanlış ölçüm yapmış. bebeğim 3470 gr çıktı. boyle bekliyordum zaten.bu kızı bu kilo ile nasıl doğuracam onu düşünmeye başladım. bn cok minyon bi anneyim çünkü
baskılar çok güzell olmuş bayıldımmmmmÇikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
32.de bıraktım ben coraspin kullandımClexane ve coraspin kullanan arkadaslar!!! Kacinci haftada birakacaksiniz? Ne dedi doktorunz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?