2016 Şubat Anneleri

Evet okul kapaniyo hatta iznin yaniyo bi haftasi evde sonra dogum..hic dinlenmeden ameliyat bebis ..zor gercekten.ona ragmen ikinci donem kapanmiyor birde rapor vs alcam diye ugrascam ki doktorlarda vermek istemiyo artik

Kizlar başka dr dan geldim.dunku dr tahmin ettigim gibi yanlış ölçüm yapmış. bebeğim 3470 gr çıktı. boyle bekliyordum zaten.bu kızı bu kilo ile nasıl doğuracam onu düşünmeye başladım. bn cok minyon bi anneyim çünkü

Bir hafta aradan sonra okula geldim...devletin acilen asam gibi uygulama yapmasi hamileleri bukadar uzunsure calistirmamasi lazim..izini sonuna ekleyelim diye cektigimize bak..

" Anne sütü çok önemli, ilk 6 ay (hatta en az 6ay) anne sütü almalı. Eeee verdiğin izin ne kadar? Toplamda 4ay. Onu da son 3hafta kala işe gider gelirken yollarda doğurmazsak :/

Bir tutarsızlık yok mu devlet babacığım? Artık doğru düzgün düzenleme getirsen şu yasaya diyorum.
Ayrıca işe dönme stresinden kesilen sütten, bozulan psikolojiden bahsetmiyorum bile...

Ya biz kadınları oturt evde, ekonomik refahı sağla,
Ya da doğru düzgün mantıklı yasalarla gel bize. "

Diyorum ama dinletemiyorum

İki doktora gidiyorum canım. Diğer doktorum sorun etmiyor birşey yok diyor 3. Doktora gideceğim canım

zaten doktor ocağın ortasından sonra beklemeye başlayın dedi
annem ayın 25inden sonra gelebiliyor o tarihten önce doğmaması tek temennim..ananesini beklesin kızım

Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..

Nasıl olmuş sizce? Kardeşim bu işi yapıyor. Baskıların hepsini o yaptı

Eklentiler

• 20160112_123117.webp
    50,1 KB · Görüntüleme: 344
  • 20160112_123002.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 349
  • 20160112_122924.webp
    48,5 KB · Görüntüleme: 348
  • 20160112_120507.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 357
kızlar uzuuuun zamandır giremedim. nihayet artık dinlenme vakti bana geldi :)

epidural normal doğum ypacak olan var mı aranızda ?

Ben de normal doğum istiyorum bi aksilik cikmaz ise. karar veremedim epidural mi olsun diye çevremdekiler yaptırma diyor bende korkuyorum bilemedim

ben epidural normal doğum düşünüyorum canım isteğim bu yönde..ağrısız doğum işte ne güzel herşeyi hissediyorsun ama ağrı çekmiyorsun

hala çalışıyor musun keryneia, maşallah. ben bu haftalarda zorlanmaya başladım. çok şükür işim masa başı ama stres oluyor arada ister istemez.

Rabbim hayırlı doğumlar versin.
Calismazmiyimmm :)) .. benimde isim masa basi oldugu icin, zorlanmiyorum.. aksine zaman daha hizli geciyor, arkadaslarla oyalaniyorum iste.. aksam da esim is cikisi beni aliyor, degme keyfime :)

Ben coraspine hamilelikten once baslamistim igneye de bebegi ogrenince. 35. Haftada birakiriz dedi doktor ama kalan 5 haftada ya bisey olursa korkum var. Ikisini birden birakcaz cunku. Umarim sende de kimse de de bi sorun cikmaz cancazim

tek kelimeyle harika olmuş bayıldım :)

Canım benim doktorum cihazın gösterdiği tarihten 10 gün önce dedi. Onun cihazı 17 şubat diyor. 7 şubat dedi bana. 38. Haftayı doldurman lazım dedi. 37 olsun dedim olmaz demişti bakalım. 2.3 gün geriye çekmesini isteyecegim ayın 5 i yada 3 olabilirmi diye.. 38im doluyor o zaman..

tek kelimeyle harika olmuş bayıldım :)
Sagol canım

Biz de.kontrolden geldik. Oglusumun yuzunu az da olsa gordum ilk defa ve gulumsedi resmen minicik agziyla 33+4 ve 2255 gr ,boyu da 45 cm civari dedi. Gunuyle uyumlu cikti hrrseyi. Suyumuz da iyiymis. Sonraki kontrolu taaaa 4 subatta. Gec gibi geldi bana. Sonrasinda her hafta geleceksin dedi. Cati muayenesini de 37. haftada yapacakmis. Muayene ucretleri zamlanmis yine 130 tl olmus. Dogum ucretlerini sormaya korktum zaten

ayyy çok güzel olmuş çok beğendim bende istiyorum bunlardan.....

Maşallah canım kilosu çok iyi nazar değmesin. zayıf minyon olan bi sürü arkadaşım var rahatlıkla doğum yapıyorlar canım endişelenme ben çevremdekilerı görünce korkmuyorum ben de minyonum:)

Bende dönmediği için sezeryan olcam canım ama doktor bana daha tarih vermedi kesin biseyde demedi sezeryana hazırla kendini dedi haftaya gtcem bakalm ne dicek halada dönmedi zaten

Slm herkese,bizim de yarın kontrolumuz inşallah. Normal düşünmüyoruz demişti,ama sezeryan tarihi vermedi bakalım bu defa verecek mi

Maşallah cnm...doktordan doktora fark oluyor.

bask
baskılar çok güzell olmuş bayıldımmmmm
ben de nerde yaptırdığını soracaktım demekki dayısı yapmış ne güzell

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…