2016 Şubat Anneleri

Adet sancısı gibi hafif sızılar geliyo kalktığımda yerimden. Paronayak oldum iyice sürekli kontrol ediyorum suyum mu geldi nişanım mı diye :) 14 gün daha durcakmı bizim kız çok merak ediyorum

valla en iyisini yapmışsın canım. ne demek 35 ten sonra gelen bebeği durdurmam. beimde sancım çok çıktı. ama doktor alalım falan demedi. yine bekliyoruz ne zaman gelmek isterse, her sancısı çıkan o an doğuracak değil ya..açılması olanları bile doğurtmayanlar dr.lar varken bu ne acele.. iyiki kaçmışssın valla helal canım

Kızlar benim karnim böyle bacaklarima degiyorr.. Çok acayip oluyorum. Alıp.kaldirasim geliyor o deyen yeri.. Aşağı iniyorus yavaş yavasssss
bugün bakkaldaki ablaya konuşurken karnım aşağı inmiş dedim yook dedi daha inmemiş dedi şaşırdım ablalar teyzeler genelde karnın inmiş der hamile bayanlara. bunda ben inmiş dedim abla yok dedi roller değişti sanırsam ama aşağı inmesi daha iyiymiş doğum daha rahat daha çabuk olurmuş öyle dedi kendileri.

Uyuyamiyirum yine hergun bir sınav var uykusuzum
hergün bir sınav daha mı zor ne.. ben ocağın 2 ve 3 nde toplu girdim kurtuldum çok şükür. yarısı açıklandı. açıklananlardan iyi not almısım. kalanları bilmiyorm büt e kalmamışımdır inşallah. doğurmak üzereyim çünkü sanada kolaylık versin rabbim cnm sık dişini bu dönem bitiyor inşallah

Günaydın kızlar. Kontrolümüz vardı gittik geldik bu saatte :) kuzum 2071 gr olmuş boyu da yaklaşık 48 cm dedi. Her şey yolunda çok şükür :) sezeryan için tarih istedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi ve çok kilo aldığım için yedim paparayı 14 kg almışım

Günaydın kızlar. Kontrolümüz vardı gittik geldik bu saatte :) kuzum 2071 gr olmuş boyu da yaklaşık 48 cm dedi. Her şey yolunda çok şükür :) sezeryan için tarih istedim bekleyebildiğimiz kadar bekleyeceğiz dedi ve çok kilo aldığım için yedim paparayı 14 kg almışım

48 cm çok uzun değil mi bizim 42 çıkıyor kısa mı olcaklar ne biz de çok kısa değiliz ama

İnşallah canım rabbim büyük inanıyorum. Herşeyin düzeleceğine

Bend dün doktora gittim suyumun yeterli olduğunu soylediler birde nstye girdim her zamanki gibi normal 10 tane nst cektirdim şu 2 haftada kilosunu filan sormadim
Cumartesi günü 2380 gramdi 34+6 da boyunu sormuyorum söylemiyorlarda
Doğru çıkmaz hesaplanmaz demisti.

Malesef canım doktor kaç haftalıken verirse raporu sigortaya ona göre bilgi geçiyor yani o doktorun elinde olan bişey değil aldığın rapor direk sigortanın kaydına geçiyor oyüzden kaçıncı hafta aldıysan ondan sonraki haftaların sayılır

Canım boy hesabı doğru çıkmaz genelde ama tahmini olarak yaklaşık 48cm kadar uyluk kemiği 6.87 onunla 7 çarpılır tahmini bir değer çıkar dedi ilk kez söyledi boyunu bana da :) yani yanılma payı yüksektir sağlıklı çok şükür yavrum:) Domuz gribine grübe dikkat et maske takmanı öneririm dedi kızlar bir de sizlerin de aklında olsun tek sorun kilom 13-14 kg almışım

Gösterir çünkü ailemle hiç görüşmüyoruz... Zamanında baya sıkıntı yaşamıştık.. Dolayısıyla önermedim bile... Gençkızlığımda hayal ederdim hep kısmet olmadı
Aynen canım demek ki kısmet. bebeğinin şansı güzel olsun canım isim ikinci planda. sen yine de çok içine sinmedi ise araştırmalara devam et daha zaman var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…