- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Cnm bende dün aldım daha. Şimdi öyle söyleyince kafam karıştı. Zaten renginide pel beğenmedim. Bana da herkes chicco litewayi tavsiye etti. İndirimdeyken alayım dedim. Rengi stokta yoktu eve göndercekler bakalım nasıl gelcekArkadaşlar biz 36 haftalık olduk. Tek eksiğimiz bebek arabası kaldı. E-bebek mağazasına chicco lite way baston bebek arabası almak için gittik ama satıcı ısrarla bu üründen dolayı çok problem yaşandığını, ön tekerlerinin arızalandığını söyledi ve Joie Nitro baston bebek arabasını almamızı tavsiye etti. biz de eşimle karar veremedik. Bana yardımcı olur musunuz?
maşallah canım bebişeKizlar başka dr dan geldim.dunku dr tahmin ettigim gibi yanlış ölçüm yapmış. bebeğim 3470 gr çıktı. boyle bekliyordum zaten.bu kızı bu kilo ile nasıl doğuracam onu düşünmeye başladım. bn cok minyon bi anneyim çünkü
geçmiş olsun canım bi doktora görün istersenarkadaşlar çok kötüyüm
midem yaniyomu aciyomu anliyamiyorum egilsem aciyo yemek yesem sanki midem kaburgalarimda
çok kötü oluyo batiyo yatsam karnim aciyo nefes almakta çok zorlaniyorum çok kötüyüm ben ne olur dua edin bana zordurumdayim
Ben de hep Aklımda ama hiiiiiç dikkat etmedim bu olaya.başka türlü oyalanamıyorum.içim sıkılıyor...eşimde diyor cocugu radyasyon manyagı yaptın iyice diye telefon elden dusmeyince.. ama napıyım baska yapacak bişe yokki
Ne yaptirmak istiyorsun canim ?firkan ayyyyy kardeşinizle iletişime geçti allahım çok tatlı bayan fiyat konusunda da çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim canımmm çok mutlu oldum
Cok kolay acilip kapaniyor arabaya sigiyor canim benim icin en onemlisi buydu.Cnm bende dün aldım daha. Şimdi öyle söyleyince kafam karıştı. Zaten renginide pel beğenmedim. Bana da herkes chicco litewayi tavsiye etti. İndirimdeyken alayım dedim. Rengi stokta yoktu eve göndercekler bakalım nasıl gelcek
Kızlar bebek sekerlerini birlestirmeye başladım ama hiç içime sinmedikeşke hiç baslamasaydim diyorum şuan yapmadan önce çok hevesleniyorum bi hevesle basliyorum ama sonra istediğim gibi yapamayinca pişman oluyorum
Aynen canimneyse bi prova oldu bu benim icin,hastane cantamiz arabada bekliyor,esim evde yokken napicagimi biliyorum,hastane dosyami hazirladi,o gun cok panik oldum ama suan her an dogum odakliyim.Bunda da var demek ki bir hayir
Aaa çok güzel canim. Biz de bundan yaptık. Ben pek beğendim. Bak toplu böyle duruyolar
Bizden çok onların işine geldi sanırım :) sorunu onlardan çok birbirimizle paylaşır olduk :)Benimki de ilk baslarda cok sinirleniyordu. Simdi yaa şöyleoldu neden acaba desem kadinlar kulubune bak bakalim diger kisilerde olmus mu normalmiymis diyo
aminn inşallah.. hayırlısıyla bi doğursaydık...Aynen bende oyleyim uykum aymiyo sivilcelerde bas gosterdi karnim sertlesti kaslmalar basladi ama brnim seseryan hakkimizda hayirlisi
gece uyku gelmiyor. Anca 3 gibi uyuyabiliyorum.gündüz çok uyuyorumben de uyuyorum gündüzleri
Doğumdan sonra bu sefer bebeklerin mamasıydı, kakasıydı, gazıydı, sütüydü derken yine elden düşmeyecek sanırımHaha.. :)/ e görüyorlar tlfn elden dusmuyor.. Onlarda kk dan cikmadigimizi biliyor :))
Niye ki tatlim cok basarili olmus.. sen benimkini gorseydin aglardin heralde, hayatimda hic birsey beni bu kadar zorlamamistir heraldeKızlar bebek sekerlerini birlestirmeye başladım ama hiç içime sinmedikeşke hiç baslamasaydim diyorum şuan yapmadan önce çok hevesleniyorum bi hevesle basliyorum ama sonra istediğim gibi yapamayinca pişman oluyorum
Valla Allah razi olsun Esimin aileside benm ailemde yardimci oldu Rabbim herkesin Ailesi ve Esinin ailesine vicdan ve merhamet versin.Ayy ne guzel ya..bizim birak takiyi iki zibin getirenimiz olur mu kidedim birden
Ayyy hadi bakalim insallah hayirlisiyla gelsin minnosun :) benmde dun aksam sancim oldu 40 haftayi bulmasin istiyorm cunku agrilar zor oluyoKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Canm 37. Hafta pekte erken değil yani üzülme.. Allah hayırlısını versin canmKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Canım ben hep bi hafta önceden aradığım için istediğim güne alıyorumTIRMIK Canm randevu için aradm hastaneyi ayın 18nde en erken diyo Sen kaç gün önce randevu alıyosun yada nasl alıyosun
Ayy ne güzel fiyatlar bunlar yaa ben derdime yanayimBen hamişliğimin başından beri özel bi hastaneye ve aynı doktora gidiyorum kızlar ve Allah izin ederse orda doğum yapıcam bugün aradım sordum doğum ücretini, normal doğum ve sezeryan aynı fiyat 1500 tl(1 gece yatak ücreti dahil, eğer 2 gece olursa ekstra 100 tl 1 gece yatak ücreti), zaten öyleydi, yeni yıl nedeniyle zam olmamış şükür ben de korkuyodum artar diye
devlet memuru olduğum için sendika üyesiyim bu vesileyle hastanede %25 indirim var
Doğum ücretini 1125 tl ödeyecekmişiz, sevindimekstra yatak ücreti de 75 tlye geliyo
Bende bu modelden yaptim canim, gayet guzel olmus biz o kadar düzgün kesemeyiz ki satanlar kalipla kesiyorlar.. El emeği bizimkiBilmiyorum ama hepsini tek tek kestim üstelik keceler kalın olduğu için kesmesi de özellikle yapistirmasi da çok zor oluyor (yada beceriksizligim üzerimde bilmiyorum ) şimdi okadar emeğe bakınca sanki yapamadım gibi geliyo
Çok sagol canım.
firkan ayyyyy kardeşinizle iletişime geçti allahım çok tatlı bayan fiyat konusunda da çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim canımmm çok mutlu oldum
İnşallah bekler cnm bebis biraz daha.Dogarsa da çokta erken olmayacak.Allah bebisinle sana yardım etsin..Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Cnm imzamız aynı.Bende ilk dün başladı sancılar sanırım 36 dan sonra işler degisiyormus.Ayyy hadi bakalim insallah hayirlisiyla gelsin minnosun :) benmde dun aksam sancim oldu 40 haftayi bulmasin istiyorm cunku agrilar zor oluyo
Çikolatalarım, çikolata kutum, bebek süslerim , oğlumun arkadaşlarına verecegi hediyeleri koyacagım kese kagıtlarım bittiiiiiii..
Nasıl olmuş sizce? Kardeşim bu işi yapıyor. Baskıların hepsini o yaptı
Canım hayırlısı olsun artık gelselerde sorun olmaz,gerci arkadasim 3cm acikla haftalarca gezmisti.. Stres yapma kuzum gelirse de minigine saglikla kavusacaksin:)Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?