2016 Şubat Anneleri

Cnm bende dün aldım daha. Şimdi öyle söyleyince kafam karıştı. Zaten renginide pel beğenmedim. Bana da herkes chicco litewayi tavsiye etti. İndirimdeyken alayım dedim. Rengi stokta yoktu eve göndercekler bakalım nasıl gelcek

maşallah canım bebişe inş. sağlıkla sıkıntısız doğar
geçmiş olsun canım bi doktora görün istersen

eşimde diyor cocugu radyasyon manyagı yaptın iyice diye telefon elden dusmeyince.. ama napıyım baska yapacak bişe yokki
Ben de hep Aklımda ama hiiiiiç dikkat etmedim bu olaya.başka türlü oyalanamıyorum.içim sıkılıyor...

Cok kolay acilip kapaniyor arabaya sigiyor canim benim icin en onemlisi buydu.
Yaninda port bebe olanini aldik. Sen ?

Aaa çok güzel canim. Biz de bundan yaptık. Ben pek beğendim. Bak toplu böyle duruyolar

Eklentiler

• IMG-20151226-WA0050.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 131

Aynen canim neyse bi prova oldu bu benim icin,hastane cantamiz arabada bekliyor,esim evde yokken napicagimi biliyorum,hastane dosyami hazirladi,o gun cok panik oldum ama suan her an dogum odakliyim.Bunda da var demek ki bir hayir

Canım hastane dosyası mı hazırlamak gerekiyo, ben hiçbişey yapmadım, neleri içeriyo?

Aaa çok güzel canim. Biz de bundan yaptık. Ben pek beğendim. Bak toplu böyle duruyolar

Ayy çok güzel görünüyor maşallah canım ellerine sağlık :)

Y yarens7 canım bence çok güzel oluyo neden beğenemedin ki, hepsini yapsan çok güzel gözükür, eline sağlık :)

Benimki de ilk baslarda cok sinirleniyordu. Simdi yaa şöyleoldu neden acaba desem kadinlar kulubune bak bakalim diger kisilerde olmus mu normalmiymis diyo
Bizden çok onların işine geldi sanırım :) sorunu onlardan çok birbirimizle paylaşır olduk :)

Aynen bende oyleyim uykum aymiyo sivilcelerde bas gosterdi karnim sertlesti kaslmalar basladi ama brnim seseryan hakkimizda hayirlisi
aminn inşallah.. hayırlısıyla bi doğursaydık...

ben de uyuyorum gündüzleri
gece uyku gelmiyor. Anca 3 gibi uyuyabiliyorum.gündüz çok uyuyorum
İşlerim yarım yamalak kalıyor bu sefer
Haha.. :)/ e görüyorlar tlfn elden dusmuyor.. Onlarda kk dan cikmadigimizi biliyor :))
Doğumdan sonra bu sefer bebeklerin mamasıydı, kakasıydı, gazıydı, sütüydü derken yine elden düşmeyecek sanırım

Niye ki tatlim cok basarili olmus.. sen benimkini gorseydin aglardin heralde, hayatimda hic birsey beni bu kadar zorlamamistir heralde .. cok cici olmuslar, disarda hazir alinanlara bin basar

Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Ayyy hadi bakalim insallah hayirlisiyla gelsin minnosun :) benmde dun aksam sancim oldu 40 haftayi bulmasin istiyorm cunku agrilar zor oluyo

Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Canm 37. Hafta pekte erken değil yani üzülme.. Allah hayırlısını versin canm

Hakkınızda hayırlısı olsun canım..gelirse de sağlıkla gelsin inşallah .bisey olursa Bizide haberdar et hepimiz merak ederiz durumunuzu canım

TIRMIK Canm randevu için aradm hastaneyi ayın 18nde en erken diyo Sen kaç gün önce randevu alıyosun yada nasl alıyosun
Canım ben hep bi hafta önceden aradığım için istediğim güne alıyorum

Ayy ne güzel fiyatlar bunlar yaa ben derdime yanayim

Bende bu modelden yaptim canim, gayet guzel olmus biz o kadar düzgün kesemeyiz ki satanlar kalipla kesiyorlar.. El emeği bizimki

İnşallah bekler cnm bebis biraz daha.Dogarsa da çokta erken olmayacak.Allah bebisinle sana yardım etsin..

Çok güzel olmus,yapanın eline sağlik

Canım hayırlısı olsun artık gelselerde sorun olmaz,gerci arkadasim 3cm acikla haftalarca gezmisti.. Stres yapma kuzum gelirse de minigine saglikla kavusacaksin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…