Ayy canım hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın inş. Hiç telaşlanma erken degil. Saglıkla doğacak inş... Allah yardımcın olsun.Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Tesekkür ederimÇok güzel olmus,yapanın eline sağlik
Endiselenme tatlim, artik hepimiz her an dogurabiliriz.. 37. haftadan itibaren dogum normal kabul edilir.. Insallah hayirlisiyla sagliklica gelicek bebisin.. Ay cok heyecanli :) yavas yavas dogurmaya basliyoruz..Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Canım hayırlısı olsun artık gelselerde sorun olmaz,gerci arkadasim 3cm acikla haftalarca gezmisti.. Stres yapma kuzum gelirse de minigine saglikla kavusacaksin:)
Ayy canım hadi hayırlısı Allah bir avazda kurtarsın inş. Hiç telaşlanma erken degil. Saglıkla doğacak inş... Allah yardımcın olsun.
Endiselenme tatlim, artik hepimiz her an dogurabiliriz.. 37. haftadan itibaren dogum normal kabul edilir.. Insallah hayirlisiyla sagliklica gelicek bebisin.. Ay cok heyecanli :) yavas yavas dogurmaya basliyoruz..
Canım belki birkaç zaman daha durur. Ama durmasa da artık erken değil ben de 1 hafta daha doldursam sağlıklı olsun da amaaaan dogurursam doğururum caniim diycem. İnşallah sağlıkla gelsin miniginKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Merhaba arkadaşlar ben bugun 33 haftalik oldum. Ve acayip karnım gergin bildiğin gergin sanki bebege dar geliyor gibi . Tabi ki büyüyor ama kasılma yok ağrı yok sadece çok gergin ve yürürken daha bi artıyor sanki...Bebek bi anda kilo almis olabilir mi. Sizde de oldu mu yada oluyor mu bir fikri olan..
Ben de almadim almak istiyordum amma magazada calisan bey efendi bana almasaniz daha iy olur dedi bebegin gozune zararli benden satmasi ama yine de soyleyeyim dedi almasi size kalmiskızlar yatak ucu dönence alacaktım ama yaptığım araştırmalara göre, bebeklerde göz bozukluguna sebeb oluyormus, aldınız mı alacak mısınız almalımıyız ?
İnşallah bir hafta daha durur canım. Haftanda iyi canım. Rabbim yardımcınız olsunSağolun kızlar bi haftacık daha sabretse iyi olur ama bakalım serum ve iğne ne etki göstericek
Tüp bebek te pihtilasma sıkıntısi olabilir diye önlem amaçlı veriliyor canım o yüzden kullanıyorum benCanim benim damarimda direnc cikti ve hala kullaniyorum.sanirim 36. Haftaya kdr devam edecek.
Bu hftasonu kontrolum var sorucam doktora.
Sen neden kullaniyorsun peki ?oznur65
Ben aldım canım aksine zeka gelişimine katkısı olur diye aldım ben tavana yansitmali olanlardan ninilerde sakinlestirir diye düşündum donence mız bu tiny lovekızlar yatak ucu dönence alacaktım ama yaptığım araştırmalara göre, bebeklerde göz bozukluguna sebeb oluyormus, aldınız mı alacak mısınız almalımıyız ?
Canım bebeğin üstüne değil ayak ucuna takarsan birşey olmaz üstten bakması göz bozukluğuna sebep oluyormuşkızlar yatak ucu dönence alacaktım ama yaptığım araştırmalara göre, bebeklerde göz bozukluguna sebeb oluyormus, aldınız mı alacak mısınız almalımıyız ?
Aynen ya göbeğimde değilde göğsümde tutmaya calısıyorum bide ilk 3_4 ay ciddi dikkat ettim tele felan.. Şimdi doğunca zaten telefon istasyonları kablosuz internet ağları felan radyasyonun içine doğacak.. Diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum karnımın içinde cok etkilenmez diye kandırıyorum kendimiBen de hep Aklımda ama hiiiiiç dikkat etmedim bu olaya.başka türlü oyalanamıyorum.içim sıkılıyor...
sıkma canınıı bu haftadan sonra olması normal artık hepimiz topun ağzındayız artıkKızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
Bence de beklemesin özledim bebeğimı sağlıkla kucağımda görmek istiyorum artık:) ama benim karnim henüz aşağı da inmedi
Ben de almadim almak istiyordum amma magazada calisan bey efendi bana almasaniz daha iy olur dedi bebegin gozune zararli benden satmasi ama yine de soyleyeyim dedi almasi size kalmis
Ben aldım canım aksine zeka gelişimine katkısı olur diye aldım ben tavana yansitmali olanlardan ninilerde sakinlestirir diye düşündum donence mız bu tiny love
Canım bebeğin üstüne değil ayak ucuna takarsan birşey olmaz üstten bakması göz bozukluğuna sebep oluyormuş
huzurunmeraklisi cnm tam tersine cocuklarin zeka gelisimine katkisi oluyor. zaten ilk 2-3 ay ilgilerini cekmiyor. ben oyun halisi bile alicam
zaten seyyar donenceler. baktin cok ilgileniyor, cikartirsin.
Dönence gibi şeylerin göze olan mesafesi önemli cok yakın olmadığı sürece bir sorun yaratmıyor... Normal ilgilenirken bile öyle... Beyin gelişimi için ne kadar çokses renk uyaran o kadar iyi :)blokları falan okudum almayın demişler, ama ayak ucuna konması mantıklı gibi geldi
Kızlar kahve kırmızı gibi akıntım bugünde geldi doktoru aradım muayene olduk ve 2 cm açıklığım var bu gece hastanedeyiz erkenci ufaklık dedi doğurabilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?