2016 Şubat Anneleri

Sor bakalim internetten baktim karpal tunel sendromu duye bisi varmış bi bak ona uyuyor mu senin uyusman ins bebislee etkilenmemistir yaa

insallah siz ogrendiginizde degerleriniz kacti merak ettim:)
ben adete 5 gun kala öğrendım 27 cıktı adet gunumde 174 cıktı sonra hep ıkı kat arttı ama benım degerımden cok daha yuksek ve dusuk olanlar da var burda her bebek kendı dogasıba gore salgılıo cnm merak etme sen gec dollenmedır o o yuzden yum gununu kesın bılıo musunuz pekı

Okudum şimdi canım, benim daha çok bilegin yukarısı dirsek arası uyuşuyor inşallah etkilemeyecek bebislerimizi kuzummm
bu etkılemıo mus da benı atesler bastı ölçuom atesımı 36.5 cıkıo bıraz nefes darlıgı yasadım kolum da uyusunca cok korktum ya ıgneyı vurduktan sonra oluyodu hep zaten bıraktım ıgneyı gectı bakalım etkılemısse uzulurum ama artık çok da uzulmuyom alıstım dusurmeye

Eline sağlık :) ben de keçeciyim :)) keçeden bebek ve çocuk odaları için dönenceler, dekorasyon ürünleri yapıyorum

adetim 4 gun gecikti doktor 4 haftalik hamilesin dedi ama degerim biraz dusukmus
Hemen tek değerde nasıl söyleyebilir Dr bnm 3 kere olcturdu 48 saat içinde 2 ye Katlamasi gerekli artmazsa kimyasal gebelik olabilir o da anneyi zehirler düzenli olctur cnm inşallah bebis vardır

Eline sağlık :) ben de keçeciyim :)) keçeden bebek ve çocuk odaları için dönenceler, dekorasyon ürünleri yapıyorum
Sağol canım:) ne güzel :) ben de kafama bebiş nasıl sağlıklı mı vs vs gibi şeyleri takmamak için birkaç şey buldum:) aslında bunun yerine küçük bir kara tahta alacaktım ama sonra kullanılmaz hem dedim iyi kötü el emeği olsun :) sen de denersen eminim daha güzelini yaparsın ve güzel bir Hatıra olur:)

Canımmmm çook geçmiş oldun öyle deme...pozitif mesaj gönderiyoruz bebeklere...bencede seni rahatlatacak bi doktor çok daha iyi olur inş peki diğer Dr nasıl iyi mi

oglak_kadini canımm toparlayacaksın bak gör...lütfen öyle kelimeler sarfetme.biliyorum sinir bozucu bir durumun içindesin ama Allah çok büyük.öpüyorum...inşallah iyi bir gece geçirirsin....

Evet insan süper oyalanıyor :) siparişler var bitireyim de deneyeyim, bakalım senin gibi güzel olacak mı :)

Bnm adet günüm 302 idi 606 1317 arttı.. normalde 5 den yukarısı gebe sayılıyor ama cnm bazı nedenlerle de yukselebiliyor o değer..
Hadi bakalım Allah bi minnos da sana nasip etsin bize durumu bildir tatlım

Cnm ben bayagı umursamaz davranıp, regl günüm 11 gün gecikince bakmıştım o da eşimin ısrarıyla. Degerim bayagı yükselmişti. 18500 civarıydı. Çoğul gebelik diye korktum hatta. Ama bitaneymiş kuzum

bi problem olmaz cnm bi akrabam 8 haftalikken augmentin 1000mg kullandi masallah yakinda dogumu var her sey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…