2016 Şubat Anneleri

Kızlaaar.. Bende çarşamba günü gidicem inşallah pıt pıt için:) heyecandan ölüyorum.. Nasıl geçicek bu iki gün acaba"annelik demek ömür boyu yürek çarpıntısı demek" derdi annemm.. ne kadar da haklıymış. Daha şimdiden kıpır kıpır yüreğim onu düşündükçe.. İnşallah meleklerimizi alırız sağlıkla kucağımıza hepimiz..

Günaydınlar...
Sizlere kötü örnek olmak istemem ama bende ne güzel sorunsuz hamilelik geçiriyorum diye seviniyordum. Haftasonu halim perişandı. Halsizlik bulantı.. üşüme.. 9. haftanın içindeyim.
Karnım acıkıyor yemeğe başlıyorum sonra bir bulantı.. öyle ki açlığı hissettiğime sevindim bile.. iştahım yoktu çünkü genelde. canımın çektiği şeyi bile yiyemedim.
Ama ekşi birşey yemek acayip iyi geliyor va ya. Hani bir laf vardır ya, ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar Hakkıyı diye. Benimki Ayşe galiba.

selamün aleyküm kızlar...
naaptınız bakalım: )
bu hafta kadın doğum uzmanına gitmeyi düşünüyorum, ya nasip...
doktor araştırdım biraz, herkes bişey diyor, bazen de bir doktor için biri ak diyorsa biri kara diyor: )
artık bir uçtan denicez gitmeye, hepimiz allaha emanetiz inş, allaha güvenip bir adım atıcaz bakalım hep birlikte herşeyde inş...
kızlar aranızda panik atak geçmişli olan varmı? benim gibi, çok şükür şimdi iyiyim ama geçirdim yani geçmişte.

günaydın kızlar nasılsınız ben daha hiç gitmedim doktora bu kadar rahat olacam aklıma gelmezdi

aşeriyormusunuz kızlar: )
neler çekiyor canınız mesela?: )
benim ara ara canım çekiyo bişeyleri, en baştan beri hep canımın çektiği birşey varki ilginçtir iyi bir su çekiyor canım...
yani nasıl desem doğal kaliteli bir su: )
içim öyle bir su istiyo yani.
canım ara arada etliekmek çekiyor ne yalan söyliyim: )
bazen böyle burnuma kokuyor..

günaydın kızlar nasılsınız ben daha hiç gitmedim doktora bu kadar rahat olacam aklıma gelmezdi

günaydın: )
bende daha gitmedim, aman acele iyi değildir, gideriz bakalım, bende bu hafta gitcem daha kadın doğum uzmanına: )
doktor dediğin seninde kadın doğumcu değilmi? galiba kan testi için gitmişsindir zaten çoktan: )

hahahah en ilginc cani ceken heralde benim gecen gece canim iskembe corbasi cekti

benim canım soğanı kütür kütür yemek çekti. yanında da zeytin ekmek... yedim öyle tatlı geldi ki var yaa..

Canımmmm çook geçmiş oldun öyle deme...pozitif mesaj gönderiyoruz bebeklere...bencede seni rahatlatacak bi doktor çok daha iyi olur inş peki diğer Dr nasıl iyi mi
Digeriyle arkadaş gibiyiz cok tatli bi bayan ben riskli gebelik uzmani diye gittim profa ayy igneyi biraktim rahatladim ben iki gundur hicbi sikintim yok hafif bel agrisi disinda insallah bi sikinti yoktur bebekte de

Pek erken başlamışsın aşermelere.. Bende geçen gece rüyamda aşure gördüm..ertesi gün komşu sütlaç getirdi..aşureye niyet sütlaca kısmet..

Kızlar bu arada çin takvimine baktınız mıı? Benim yakın çevremdeki herkesin tutuyor.. bende de kız görünüyor.. tabi ki önceliklli önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları.. Ama arada insanın aklına da gelmiyor değil:)

Ahhh ahh annelik demek paronoyaklık demek,sürekli endişe demek...Kronik hastalık gibi malesef kızıma ilk hamile olduğumu öğrendiğimde başlamıştı.Şu an 3 yaşında, 3 gün önceye kadar koyun koyuna yatardık artık ayırma zamanımız gelmişti.Hep beraber onun odasında yatmamıza rağmen defalarca kalkıp yatağına bakıyorum :) Evlat demek can demek, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımızı alırız kuzurlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…