2016 Şubat Anneleri

Bende meraktan bu sitede baktırdım o takvime. Kız çıktı benimki de. Şimdi ekşi yemek de hoşuma gidiyor, Aklım hepten kıza gidiyor. Eşimde kız diyor.
Allah sağlıkla versin İnşaallah...

Günaydın arkadaşlar. Dün gece mide bulantısıyla uyanıp ilk defa istifar ettim. Hayatımın en kötü gecelerinden biriydi. Umarım tekrarlamaz. Mide bulantım yok diyip tedbirsiz davranmayın, başucunuzda mutlaka tuzlu kraker vs olsun.

sanırım ben de boyle bir anneliğe adayım.. daha şimdiden büyüdüğünde nasıl yalnız sokağa çıkıcak diye endişeleniyorum:))) oyy nasıl geçicek bu haftalar bilmem.. neyse 7si gitti kaldı 33 hafta
sürekli pozitif olmaya çalışıyorum bebişim için ama insan endişelenmeden de yapamıyor.. neyse, pozitif anne pozitif bebiş :)))

Merhaba kızlar. ben de bu hafta kalp atışları için gideceğim. peki kalp atışları duyuluyor mu görülüyor mu nasıl oluyor bana biri açıklar mı :) teşekkürler şimdiden.

Merhaba anne adayları,bende adet öncesi silik çizgi ile hamile olduğumu öğrendim.
7 Yıllık evliyim,bir kızım var 3 yaşımıza gireceğiz.Kasım 2014te erkek bebeğe hamileydim fakat 3,5aylıkken karnımda öldüğü için,ölü doğum yapmak zorunda kaldım.Kötü süreçti Şimdi yeniden hamile olduğumu öğrendim ve heyecanlıyım korkuluyum açıkçası ve merak içindeyim kızımmı olacak oğlummu?Tek isteğim eli ayağı düzgün sağlıklı olması , yalanda demeyeyim erkek evladımız boğazımızda kaldı eşimle kızı tatdık gönül isterki erkek olsun tabi hayırlısı..Allah cümlemize sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip eylesin inşallah.

Etli ekmekk bu ara bikaç güne bir canım istiyor

insallah oyledir gec dollenmedir yarin tekrar gidicem bakalim deger kac olmus

Bnm adet günüm 302 idi 606 1317 arttı.. normalde 5 den yukarısı gebe sayılıyor ama cnm bazı nedenlerle de yukselebiliyor o değer..
Hadi bakalım Allah bi minnos da sana nasip etsin bize durumu bildir tatlım
amin insallah yarin gideyim durumu ogreneyim yazarim buraya :)

günaydın kızlar dehşet bir miğde bulantım var dünden beri açım canım birşeyler yemek istiyor ama yiyemiyorum korkudan umarım sizler iyisinizdir

sen kalp atışını duydun diye hatırlıyorum hadi bakalım inşallah sağlıklı haberlerle gelirsin... ben prof a gitmedim düşünmüyorumda vazgeçtim..2dr mehmet yeter biri devlet diğeri özel ki cep numarasını bile verdi sağolsun mail atmıştım hemen cvpta verdi bende proluton depot amp. iğne kullanacakmısım haftada 1 hap yerine direk iğn eile başladık hadi hayırlısı

Bende haftaya gideceğim.kesenin oluşmasını bekliyorum.aceleye gerek yok

keseniz görünür muhtemelen ama çok geç olmamak kaydı ile gitmekte fayda var tabikii bende 5+6 da gittim 13 mm çıktı kesemiz kalp atışını duymadık tabi yalnız çok geç gidildiğinde allah korusun kötü bir durumda anne zehirlenebiliyor o yüzden çokta geç kalma

Merhaba kızlar... Altıncı haftamıza girdik ama ben de hala doktora gitmedim. Aradığımda henüz keseyi göremeyiz demişti geçen hafta, bu hafta sonuna doğru gitmeyi düşünüyorum inşallah randevu alıp gece 11 gibi ve sabah sekize doğru da midem bulanıyor. Çözdüm onu sabahları uyuyarak unutmaya çalışıyorum bulantımı inşallah ilk randevuma gittiğimde bende kalp atışlarını dinlerim, duymadan içim rahat etmiyor çünkü böyle...

aslında benim doktora soracağım şeyler olmasa bende çok acele etmezdim heralde senin gibi canım.
yada şuan için enazından özelden gidip para dökmezdim, devletten giderdim şimdilik merakımı gidermek için: ))))
ama sormam gerekenler olduğu için bu hafta gitmem lazım canım benim mutlaka.
aslında varya gelen bebek el bebek gülbebek korunması üzerine titrenmesi gereken bir lütuf...
bence biz biraz yavaşız galiba: ))))
bence bmc: DDD
doğumdaşım senin nasıl gidiyor hamilelik?: )

bu arada artık bizim kese görünür galiba, ama henüz bebek yada kalp atışı olmaz galiba..

ben de sizin gibi hemen ilk günlerden özele gitmesem de devlette mi merakımı gidersem demiştim ama b12 eksikliğim falan var bir taraftan, aklıma gelen her şeyi sorayım baştan aynı doktor hep takip etsin dedim ama iyi mi dedim hala kararsızım

gittinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…