2016 Şubat Anneleri

Yok cnm henuz duymadik kalp atimi iki gun zehir gibi gecti beynim patliycakti ve cevap vermedi yaa ozeldekini de aramadim ki gecenin bi saatinde de arasam cevap veriyo o bugun ona igneyi biraktigimi soyluycem artik ya 0.2 lik verir ya da aslirin der bilmiorum ben de sanirim dikisten sonra proluton vurdurcam her hafta Allah yardimcimiz olsun cnm

inşallah canım ben sen gördük dedin gibi hatırladım demekki hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bugün ne olacak.. aman o iğnede bşr acıtıyorki bir süre topallayarak geziyorum resmen

Benim doktorum hala şehir dışında maalesef o Yüzden hala gidip ne keseyi görebildim ne de kalp atışını duyabildim. Sanırım 2.hamilelikte biraz daha rahat olabiliyormuş insan

Kızlar merhaba.
Gece sancılı kanamam devam etti.sabah doktoruma gittik. Bebek yerinde duruyor.
8.1 mm büyümüş.
Birde şu kanama olmasa.
Düşük tehtidi devam ediyor. Hayırlısı

inşallah canım ben sen gördük dedin gibi hatırladım demekki hakkımızda hayırlısı olsun bakalım bugün ne olacak.. aman o iğnede bşr acıtıyorki bir süre topallayarak geziyorum resmen
Biliyorum cnm yag bazli igne cok yavas dagiliyo ve cok yakio yaaa keseyi gorduk yolk sac gorduk bakalim 1i on gece randevum kalbi gorursek yazarim

Kızlar merhaba.
8.1 mm büyümüş.
Birde şu kanama olmasa.
çok sevindim neden dün kese bozuulmuş dedi o zaman bol bol ya mubdiu de elini karnına koy.. birde kuru incir ye rahimi besler kanamadan korkma oğlumda neredeyse 5 ay kanamam vardı

Kızlar merhaba.
8.1 mm büyümüş.
Birde şu kanama olmasa.
inşallah Allah in izni ile bebeğine hiç bir şey olmayacak canim.
sen içini ferah tut biliyorum zor ama rabbim meleğini koruyacaktir inşallah.

Kızlar merhaba
Bugun fazlasıyla kanamam oldu. Doktora gittim kese bozulmus dedi. Düşük olma ihtimali varmış. Gercekten cok üzgünüm
çok geçmiş olsun canım. ilk gebelikmiydi ? inşallah birdaha yaşatmasın rabbim

Hangi gun gittin cnm benim de carsamba gunu gittik bizim de 13mm idi ben yemek yapiom sadece sagolsun isleri esim yapio
sen kaçlık iğne kullanıyorsun canım ? ve mutasyonların aklında mı? ben taktım şu sıra iğne dozu yeterli mi diye ?

Ben özel gideceğim Kızım da gittiğim doktora gideceğim. Kızım da 6+0 da gitmiştim bebekte görünmus tu o zaman Şimdi 6+3 te gideceğim yine görünür diye düşünüyorum. Kızım da ultrason göre 5 gün geri görünmustu ama sonra çabucak büyüdü haftasına göre önde gitti hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…