2016 Şubat Anneleri

Bilmiyorum ki canım ya nasıl anlıcaz ki kaşıntı var tatlı tatlı hafif çekmede başladı sanırım dikişler düştü düşecek Akşam eşime baktıriyim :)
Benimde çok gerildi tatlım uzun süre oturunca rahatsız ediyor ama daha tek bi ip gördüm düşen gerisi duruyor bugün 16 gün oldu benim

Kızlar emzik veriyor musunuz ? Hiç istemiyordum ama veriyorum ben ya çok aglayinca sakinlesiyo ağlatma fıtık olur falan dediler takıldı kafama veriyorum ben de

KıZlar bebeğim sarılık olmuş değeri 18 çıktı hastaneye aldılar moralim sıfır sürekli ağlıyorum napıcamı bilemiyorum
Canım Allah acil şifa versin üzülme inşallah en kısa zamanda ışık tedavisi etkisini gösterir

Kızlar emzik veriyor musunuz ? Hiç istemiyordum ama veriyorum ben ya çok aglayinca sakinlesiyo ağlatma fıtık olur falan dediler takıldı kafama veriyorum ben de
Bende arada veriyorum ama pek istekli almıyor benimki canım

Kullanılıyor canım ben iki bardak bazen üç bile içiyorum tadıda çok hoş birde dün humana aldık süte nasıl etki edicek çok merak ediyorum sen kullanıyor musun süte takviye bişeyler
Ben de dün humanaya başladım canım.ben de deniyorum.mama veriyorum günde 3 kez.öğlen akşam ve sabaha karşı.inşallah etki eder de keserim.bazen çok doluyor göğsüm bazen hiç yok.düzene oturtamadım ki,gazdan ağlayınca memeye dayanıyor sakinleşiyor...

Ben vermeye çalıştım ama almadı tutamıyorum. Bnm mememi bile tutamıyor ben sokuyorum ağzına öyle emiyor kendi bulamıyor ucunu. Ama çok fena memeye alıştı hep memede uyumak istiyo

KıZlar bebeğim sarılık olmuş değeri 18 çıktı hastaneye aldılar moralim sıfır sürekli ağlıyorum napıcamı bilemiyorum
Canm yaa
Dua et tatlım
Her bebekte oluyor sonuçta
Güçlü ol güzel enerji yolla bebişine

Uzulme dusecektir..oglumda yasadim 18i gorunce yatis verdi bi gece kaldik sabah 13e dustu..emzirmek onemli

Doymadığından bence
İyi doyunca 3 dört saat aralıksız uyuyolar çünkü canım
Ay yok bugun mamada verdim ben ..benimkide ayni agliyo emiyo.uyuyo uykudan viyak viyak aglayark kalkiyor..isim kotusu kayinvalidem suan basinda salliyor besigi ..((

Canım
Uzulme dusecektir..oglumda yasadim 18i gorunce yatis verdi bi gece kaldik sabah 13e dustu..emzirmek onemli
Bir de beyaz ışık yansın sürekli doktor dedi sarılık ta çok etki ediyormuş sarı ışık artırıyormuş sarılığı

Bende veriyorum canim emzik bebeklerde olum riskini onluyor diye bisey okumustum bizarari yok merak etme sadece su Avisin emzikleri iyi onlardan kullaniyoruz

Canım

Bir de beyaz ışık yansın sürekli doktor dedi sarılık ta çok etki ediyormuş sarı ışık artırıyormuş sarılığı
Ben 10 gun salond beyaz isik acik yattim kizimla..suan yok gibi hic kan vermedik sarilik icin..bol bol emdi su verdim ve isikta yattik

Bebeğiniz büyüme evresindeyse, normalden daha fazla ya da daha az uyumaya başlayabilir. Araştırmalar da bebeklerin bu evrelerde daha çok kucak istediğini, daha telaşlı ve tedirgin olduklarını göstermiştir. Bu durum da gündüz ve gece uykularını bölebilmektedir.

Büyüme atakları ne zaman olur ve ne kadar sürer?

Büyüme atakları her zaman olabilir. Küçük bebeklerde, genellikle bir ya da iki gün sürer. Daha büyük bebeklerde ise bir hafta sürebilir.

Bazı uzmanlar büyüme ataklarının genelde bebeğin ilk yılında belli zamanlarda olduğuna inanırlar. Bunlar:

2 haftalıkken

3 haftalıkken

6 haftalıkken

3 aylıkken

6 aylıkken

Her bebeğin büyüme şekli farklıdır. Dolayısıyla eğer bu zamanlarda büyüme atakları göremezseniz endişe etmeyin. Eğer mutlu ve huzurlu bir şekilde besleniyorsa ve kilo alımı devam ediyorsa, her şeyin yolunda gittiğini ve iyi büyüdüğünü anlamış olursunuz.

Snirim benim.kizin bugunki derdi bu..emip emip agliyor .tam iki haftalik oldu ataga gecti demek

Canımmm sana tek tavsiyem kalkan.
Ben bu şekilde çözüm buldum yumuşak ve uçsuz memelerime
Bebek emiyor ucu çıkıyor pedi koyunca grri kaçıyor. Diğer emzirmeye tekrar uç çıkarmaya çalış zaten iki gıdım yediyse onu da emme çabasına harcıyorduk. Sizde öylesinizdir kesin.
Kalkanı takınca göğüs uçları dışarıda kaldığı için ve daha da baskı yapıp dışarı çıkarttığı için emzirme de vakit kaybedilmemiş oluyor. Ve bebek yorulmuyor.

Eşler kesinlikle ömür törpüsü oluyor. Ben memeyi kesip ona vermeyi düşündüm ama olmuyormuş

Aman günlük herkese rapor vermektense ona çemkirip emdi emmedi raporu vermek daha iyi oluyor. O da tüm akrabaı taklavata iletiyor :)

Canim cook merak ettim seni nasilsiniz bebegin sennn?? Dogdumu? Suni aldin mi ? Ins suan saglikla melegin kucagindadir darisi bizeeee.. bi hala beklemede

canım hepsini okuyamadım son durumun nedir ?
new smiles merak ettim seni suni verilecekti sanirim umarim almissindir bebisini kucagina
Canim kusura bakma brbekten dolayi gitip yazamadim muhtemelen sen de dogum yapmisindir. Acilmam 1 cm di epidural yaptirmadim.

teyzeleri doğumumuz oldu salı günü. minik prensime kavuştum, yakışıklımı yakışıklı bir oğluşum var :)
suni sancı ile oldu. epiduralde yaptırdım. dikişlerim çok fazla ama acılar geride kaldı.
binlerce şükür olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…