2016 Şubat Anneleri

Kızım dünyaya geldi çok şükür 3410 gr yanımda şimdi sutum yok daha ama emmeye çabaladı
Dün bende meleğime kavuştum.herşey yolunda çok şükür :) darısı kavuşmayı bekleyenlere.benim gibi bebişe yeni kavuşanlarında gözü aydın olsun :)
gözünüzaydın Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin

Oynatmaya başladı bile Can'ım uykuya çok düşkün memeyi iki çekiyor bırakıyor.uyandıramıyorum valla annelik zor işmiş ama bir o kadar da güzel :))

Kızlar sanırım bazı şeyleri ben çık abartıyorum bebeğim 13 günlük oldu ama ben hala başında ona bakan biri yoksa uyuyamıyorum. Annemle kayınvalidem gece nobetleşe başknda bekliyorlar. Herkes öyle şey olur mu diyor ama sanki kusacak birşey olacak gibi geliyor. Siz yalnız bırakıyor musunuz ve nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi yan mı sırt ustu mu.

Ilkinde bende oyleyydim..bunda uyuyorum nobet tutmuyir kimse..yan yatiriyorum.ihh dese uyaniyorum zaten

Ayy midenizi bulandirmiim ama bu kizin her bezi biyle..sivisi ayri cikiyo kakanin.ishalmi acep..birde popo deliginin etrafi kizarik..sabahtan beri kivraniyo biyle cirtlayip rahatliyo bida enzir bida uyut buda uyaniyor..pofff saat 9dan beri bu midda..6 saat olduu

Eklentiler

• 20160219_121154.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 68
Ben de öyleyim imkansız uyuyamıyorum burnu açık mı nefes alıyor mu kustu mu çok pimpirikli miyim neyim annemi göndertmiyorum hep kalsın istiyorum bizimle tek başıma çok korkuyorum

Yok Canm bizimkide böyle yapyo aynı rengi felan internette baktm normal yaziyodu

Selam kızlar
Bugün 10 günlük olduk şükür :)

Doğum yapan tatlı annişler gözünüzaydın olsun

Bizi çok hıçkırık tutuyo
Hıçkırıktan korktuğumuz için feryat figan ağlıyoruz :)

Sarılığımız azmış, dr kendiliğinden geçer dedi

Bzdede öyle oluyo bnde korkuyorum ohooo aklımdan neler geçti kalbinde problem mi var nefes mi alamıyordu vs vs. Sanki böyle hııııı diye içli bi ses çıkıyor .

Ayyhh sabah 9 dan beri kucagimda kiz..emziriyorum gazi uyuyor yataga girince hoop uyaniyor..agliyor..dun alt komsumlat geldi o arada uyuyordu..nadil uslu gsliba hic aglama sesi gelmiyo asagi dedi..ahaa al sabahtan agliyo...ayy saba ne size ne bebek uyur aglar deli olcam ya..saat 4 olmus hala uyumadi

Çok çabuk nazar değiyor çocuklara Yaa
Benimkinde biri görüp sevse sonrasında çok ağlıyor

Etki ediyor diyorsun canım demek ki doğru bir Yöntem.akşam 7 gibi vermiştim ama şimdi uykudan sıçrayarak uyanıyor.elim kolum bağlandı,dur ben de bugün öyle yapayım...

Kullanılıyor canım ben iki bardak bazen üç bile içiyorum tadıda çok hoş birde dün humana aldık süte nasıl etki edicek çok merak ediyorum sen kullanıyor musun süte takviye bişeyler

KıZlar bebeğim sarılık olmuş değeri 18 çıktı hastaneye aldılar moralim sıfır sürekli ağlıyorum napıcamı bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…