Kızlar sanırım bazı şeyleri ben çık abartıyorum bebeğim 13 günlük oldu ama ben hala başında ona bakan biri yoksa uyuyamıyorum. Annemle kayınvalidem gece nobetleşe başknda bekliyorlar. Herkes öyle şey olur mu diyor ama sanki kusacak birşey olacak gibi geliyor. Siz yalnız bırakıyor musunuz ve nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi yan mı sırt ustu mu.
Kızlar sanırım bazı şeyleri ben çık abartıyorum bebeğim 13 günlük oldu ama ben hala başında ona bakan biri yoksa uyuyamıyorum. Annemle kayınvalidem gece nobetleşe başknda bekliyorlar. Herkes öyle şey olur mu diyor ama sanki kusacak birşey olacak gibi geliyor. Siz yalnız bırakıyor musunuz ve nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi yan mı sırt ustu mu.
Ayy midenizi bulandirmiim ama bu kizin her bezi biyle..sivisi ayri cikiyo kakanin.ishalmi acep..birde popo deliginin etrafi kizarik..sabahtan beri kivraniyo biyle cirtlayip rahatliyo bida enzir bida uyut buda uyaniyor..pofff saat 9dan beri bu midda..6 saat olduu
Ben de öyleyim imkansız uyuyamıyorum burnu açık mı nefes alıyor mu kustu mu çok pimpirikli miyim neyim annemi göndertmiyorum hep kalsın istiyorum bizimle tek başıma çok korkuyorum
Ayy midenizi bulandirmiim ama bu kizin her bezi biyle..sivisi ayri cikiyo kakanin.ishalmi acep..birde popo deliginin etrafi kizarik..sabahtan beri kivraniyo biyle cirtlayip rahatliyo bida enzir bida uyut buda uyaniyor..pofff saat 9dan beri bu midda..6 saat olduu
Kızlar Merhaba dün gece ilk defa minnoşum güzel uyudu ben de uyudum bin şükür. .. ya bizimki bazen nefes alırken bir garip ses çıkarıyo hani tükürükte boğulur gibi bir ses tıkanmıyo ama sanki nefesi gidiyo gibi ne bileyim ufff anlatamadım doktor normal dedi de sürekli tedirgin uyuyoruz o yüzden var mı yaşayan duyan bilen
Bzdede öyle oluyo bnde korkuyorum ohooo aklımdan neler geçti kalbinde problem mi var nefes mi alamıyordu vs vs. Sanki böyle hııııı diye içli bi ses çıkıyor .
Ayyhh sabah 9 dan beri kucagimda kiz..emziriyorum gazi uyuyor yataga girince hoop uyaniyor..agliyor..dun alt komsumlat geldi o arada uyuyordu..nadil uslu gsliba hic aglama sesi gelmiyo asagi dedi..ahaa al sabahtan agliyo...ayy saba ne size ne bebek uyur aglar deli olcam ya..saat 4 olmus hala uyumadi
Ayyhh sabah 9 dan beri kucagimda kiz..emziriyorum gazi uyuyor yataga girince hoop uyaniyor..agliyor..dun alt komsumlat geldi o arada uyuyordu..nadil uslu gsliba hic aglama sesi gelmiyo asagi dedi..ahaa al sabahtan agliyo...ayy saba ne size ne bebek uyur aglar deli olcam ya..saat 4 olmus hala uyumadi
Ben iki şekilde de veriyorum canım,mamasına da damlatıyorum ağzına çay kaşığıyla da veriyorum bize hemen etki etti gaz sancısı sırasında verdik ilk yarım saatte çıkardı ama kimi forumlarda 1 hafta diye yazmışlar.
Birde günlük 5 damla verilmesi gerekiyor ama ben tek seferde vermiyorum bir mamasına 2 damla diğerine 3 falan diye bölüştürüyorum gün içinde bilmem doğru mu ama
Etki ediyor diyorsun canım demek ki doğru bir Yöntem.akşam 7 gibi vermiştim ama şimdi uykudan sıçrayarak uyanıyor.elim kolum bağlandı,dur ben de bugün öyle yapayım...
Dr saçmalamış.bebeğimin iki büklüm kıpkırmızı surat ile ağladığı bir foto göndermek istedim ona şu an :) 15 günlükken başlar benim bildiğim gaz problemi,yani ağızdan beslemeye vücut ayak uydurduğu için.
Tamam canım ben de alayım onu bari.her gün kullanılabiliyor mu ?
Kullanılıyor canım ben iki bardak bazen üç bile içiyorum tadıda çok hoş birde dün humana aldık süte nasıl etki edicek çok merak ediyorum sen kullanıyor musun süte takviye bişeyler