2016 Şubat Anneleri

Doymadığından bence
İyi doyunca 3 dört saat aralıksız uyuyolar çünkü canım
ama bakyrm emdikten sonra süt geliyo mu daha diye hatta sagyrm bi biberon sut cikiyo nasl doymyo anlamyrm bide her zaman böyle degl bazen surekli meme istyo bazende ben uyandırana kadar sesi cikmiyo

Ben mama vermiyorum doktor 6.gün kontrolünde mama takviyesi yap dedi ama bebeğim emdikten sonra huysuzluk yapmıyor evde tartıyorum kilo alıyor haftaya cumartesi tekrar kontrolü var bakalım doktor ne diyecek buarada humana 2 bardak içtim ben canım üzerinde 4 bardağa kadar içilebilir diyor sen ne kadar içiyorsun birde hurma yemeyede devam ediyorum ben günde 3 4 tane kadar

Kızlar dini paylaşım yasak mı tam onuda bilmiyorum ama sorucam yinede
Şimdi biz çok tecrübesiz bir aile olarak bocalıyoruz hep
Çocuğa isim konulacak ezan okunacak kulağına
Babası ben okuyayım diyor ama ben hoca okusun istiyorum
Hatta oğlumu camiye götürüp okutmak istiyorum

Sizce dışarı çıkarayım mı hastalık kapar mı camide sonuçta hastaneye sğlık ocağınada gidiyoruz
Yoksa hocayımı eve getirtelim

İkincisi hocaya para veriliyor mu yada ne veriliyor
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Yada hani ihtiyacı olana versin diye para versek
Nasıl söyleyelim
Bizimkiler bohça falan diyolar
Onu yapamam

Bide ben lohusa halimde camiye girebilirmiyim ki

Kaldi mi dogurmayan benim gibi mart anneleri grubuna mi tasinsam napsam
Ben de varım, bugun 40. Haftamizi doldurduk doktor kontrolumuz vardi. Bebek asagi inmiyor, bir hafta daha beklicez hala inmemis olursa 26sina sezeryan icin gun verdi ve ben sezeryandan çok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun

Eve gelmesini rica etmiştik geldi okudu.bizde hediye koyduk seccade ve tesbih koymustuk..onu bile kabul etmedi ama biz israr edince hediyelesmek sünnet deyince aldi..

Ben de varım, bugun 40. Haftamizi doldurduk doktor kontrolumuz vardi. Bebek asagi inmiyor, bir hafta daha beklicez hala inmemis olursa 26sina sezeryan icin gun verdi ve ben sezeryandan çok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun
Benimki de inmedi arkadasim yaaa ne yapsak kii

Benim dedem okudu Canm kulağına illa hoca okusun diyosan hocayı getr eve

Evet cnm başka odaya 1 yada 2 saat uyumaya gidiyorum fakat aklım içerde ne kadar da olsa insanin aklı bebiste oluyor bu annelik duygusu ve sorumluluk sanırım.Yan yatiralim ayrıca cnm..Çünkü kusuyor ardina Allah muhafaza.

Hiç bilmiyorum valla sabahtan beri uyutamadm bi emiyo uyuyo emerken snra yatiriyorm geri uyanyo sabah 8 bcktan beri smdi yatrdm yine uyanms
Aç olabilir mi benimde ilk haftalarda öyleydi doktora götürdük sutun yetersiz dedi halbuki şiril şiril akıyor du. Şimdi arada mama takviyesi yapıyorum 2 yada 3 saat uyuyor

Cnm benim eşim okudu kv etrafinda donerek ezan sonra sesli sesli 3 kere adını kulağına söyledi. .oldu bitti.

Canım doktora sordum ben de 18 günden önce hiçbirşey fayda etmeZ ondan sonra gaz damlası kullanılanşlşr dedi
Benimki hiç öyle demedi sab simplex aldım. Aktardanda rezene. Tane kimyon,ısırgan , anason ve çemen tohumu aldim. Yemeklerden sonra icicem. İnsallah faydasını gorurum.

Ayne
Bende saskinimyuruyus, merdiven cikma, hurma, yok anacim ne yaptiysam olmuyo, hatta bugun doktorumuz alttan mudehale etti bakalim ise yarayacak mi
Aynen benimde oyle canim bide benim 2 cocuk çabuk gelir derler esimde 42 haftada. Gelmis kaynanam babasi gibi deyip duruyo

Ne verdiniz canım?

Bilmiyorum canım ya oğlum çok geriliyor ve susturamıyorum. Bu sefer de ben oturup ağlıyorum.

Aynı ben canjm benim bugün sab simplex danla aldjm fiyatı 3o TL. . ilk başta 3*6 damla emzirmeden mamadan sonra vericem. Haftaya 1o damlaya çıkarabiliirim. Birde aktardan otlar aldim. Rezene tane kimyon ısırgan çemen tohumu anason. 1 er tatlı kasigi demledim. Ama soguk icebildim bebekten.. Tadı kötü geldi. Şeker katılıyor mu ki bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…