Doğum yaklaşıyor benim sancım daha yeni başlafı bazen 15 dk da bir bazen 25 dk da bir geliyor belden ve kasıktan fena vuruyor saniyelik ama gerçekten sancı kolay değilmiş anne olmak zor :)
ama bakyrm emdikten sonra süt geliyo mu daha diye hatta sagyrm bi biberon sut cikiyo nasl doymyo anlamyrm bide her zaman böyle degl bazen surekli meme istyo bazende ben uyandırana kadar sesi cikmiyo
Ben de dün humanaya başladım canım.ben de deniyorum.mama veriyorum günde 3 kez.öğlen akşam ve sabaha karşı.inşallah etki eder de keserim.bazen çok doluyor göğsüm bazen hiç yok.düzene oturtamadım ki,gazdan ağlayınca memeye dayanıyor sakinleşiyor...
Ben mama vermiyorum doktor 6.gün kontrolünde mama takviyesi yap dedi ama bebeğim emdikten sonra huysuzluk yapmıyor evde tartıyorum kilo alıyor haftaya cumartesi tekrar kontrolü var bakalım doktor ne diyecek buarada humana 2 bardak içtim ben canım üzerinde 4 bardağa kadar içilebilir diyor sen ne kadar içiyorsun birde hurma yemeyede devam ediyorum ben günde 3 4 tane kadar
Kızlar dini paylaşım yasak mı tam onuda bilmiyorum ama sorucam yinede
Şimdi biz çok tecrübesiz bir aile olarak bocalıyoruz hep
Çocuğa isim konulacak ezan okunacak kulağına
Babası ben okuyayım diyor ama ben hoca okusun istiyorum
Hatta oğlumu camiye götürüp okutmak istiyorum
Sizce dışarı çıkarayım mı hastalık kapar mı camide sonuçta hastaneye sğlık ocağınada gidiyoruz
Yoksa hocayımı eve getirtelim
İkincisi hocaya para veriliyor mu yada ne veriliyor
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Yada hani ihtiyacı olana versin diye para versek
Nasıl söyleyelim
Bizimkiler bohça falan diyolar
Onu yapamam
Ben de varım, bugun 40. Haftamizi doldurduk doktor kontrolumuz vardi. Bebek asagi inmiyor, bir hafta daha beklicez hala inmemis olursa 26sina sezeryan icin gun verdi ve ben sezeryandan çok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun
Sizce dışarı çıkarayım mı hastalık kapar mı camide sonuçta hastaneye sğlık ocağınada gidiyoruz
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Nasıl söyleyelim
Onu yapamam
Eve gelmesini rica etmiştik geldi okudu.bizde hediye koyduk seccade ve tesbih koymustuk..onu bile kabul etmedi ama biz israr edince hediyelesmek sünnet deyince aldi..
Ben de varım, bugun 40. Haftamizi doldurduk doktor kontrolumuz vardi. Bebek asagi inmiyor, bir hafta daha beklicez hala inmemis olursa 26sina sezeryan icin gun verdi ve ben sezeryandan çok korkuyorum. Hakkimizda hayirlisi olsun
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Nasıl söyleyelim
Onu yapamam
Kızlar sanırım bazı şeyleri ben çık abartıyorum bebeğim 13 günlük oldu ama ben hala başında ona bakan biri yoksa uyuyamıyorum. Annemle kayınvalidem gece nobetleşe başknda bekliyorlar. Herkes öyle şey olur mu diyor ama sanki kusacak birşey olacak gibi geliyor. Siz yalnız bırakıyor musunuz ve nasıl yatırıyorsunuz bebeklerinizi yan mı sırt ustu mu.
Evet cnm başka odaya 1 yada 2 saat uyumaya gidiyorum fakat aklım içerde ne kadar da olsa insanin aklı bebiste oluyor bu annelik duygusu ve sorumluluk sanırım.Yan yatiralim ayrıca cnm..Çünkü kusuyor ardina Allah muhafaza.
Aç olabilir mi benimde ilk haftalarda öyleydi doktora götürdük sutun yetersiz dedi halbuki şiril şiril akıyor du. Şimdi arada mama takviyesi yapıyorum 2 yada 3 saat uyuyor
Nasıl veriliyor
Versek ayıp olurmu
Nasıl söyleyelim
Onu yapamam
Benimki hiç öyle demedi sab simplex aldım. Aktardanda rezene. Tane kimyon,ısırgan , anason ve çemen tohumu aldim. Yemeklerden sonra icicem. İnsallah faydasını gorurum.
Ben iki şekilde de veriyorum canım,mamasına da damlatıyorum ağzına çay kaşığıyla da veriyorum bize hemen etki etti gaz sancısı sırasında verdik ilk yarım saatte çıkardı ama kimi forumlarda 1 hafta diye yazmışlar.
Birde günlük 5 damla verilmesi gerekiyor ama ben tek seferde vermiyorum bir mamasına 2 damla diğerine 3 falan diye bölüştürüyorum gün içinde bilmem doğru mu ama
Aynı ben canjm benim bugün sab simplex danla aldjm fiyatı 3o TL. . ilk başta 3*6 damla emzirmeden mamadan sonra vericem. Haftaya 1o damlaya çıkarabiliirim. Birde aktardan otlar aldim. Rezene tane kimyon ısırgan çemen tohumu anason. 1 er tatlı kasigi demledim. Ama soguk icebildim bebekten.. Tadı kötü geldi. Şeker katılıyor mu ki bunlara