2016 Şubat Anneleri

MELEK1902 merhaba mersin forum yasam hastanesinde bildiğin cocuk dr u var mı canım... Ben benim tosbiği oraya götüreceğim ama hiç bir Dr u bilmiyorum
Yok valla canım bildiğim hiç yok benim.hastanede değiŞti çünkü Ozel sağlık sigortasindan faydalanmak için ımcde doğum yapacam oyüzden yaşam forumdakileri araştırma fırsatım olmadı ama doktorların hepsi iyi duymuştum

Uzulme canim dedikleri gibi tedbir amaclidir cok uzun tutmazlar,benim kizimda 5 gun kaldi dogdugu zaman anliyorum seni

Hayırli olsun bebis
Gecmis olsun allah yardımcin olsun ..
Benimkide hep oyle boğazına kaçıyor nefes gidiyor hemen ters çeviriyorum filan insan korkuyo. Allah korusun bebisleri

Okean geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede bebişin seninle birlikte olur. Dualarımdasın..

Kızlar çok sağolun. Ne olur dua edin yavruma. Bir saat görüş var onda da 3dk ancak görebildim kızımı. O kadar güzeldi ki şimdi o yukarda ben aşağıda ama yarın beni çıkaracaklar yavrum kalacakmış burda. Canım çok acıyo ya minik kızım benim.

Canımm Allah beterinden korusun. Sonrasını dusun bir kac güne evinde yanında olacak bu süreçte senin moralin önemli sütlerin bebişe şifa şifa annesi.

AYY ben kv nin Kucağına veremiyorum ya paylasamiyorum. Ayrica benimde öyle bi olayim var bebek bana bakıyor sesime bakiyor diyo görmüyor diyorum inanmiyo .

Dualarimiz meleğinle ve seninle beslenmeyi ogretecekler heralde allaha emanet olun

Süt bir süre sonra stabil hale gelir. Rutine biner. Bol bol su icin. Yedikleriniz su icmezseniz süte dönüşmez. .. bol sütlü günler. Hatta yillar inşallah.

Masallah. Darısı biz rötar yapan annelere. : )

Ya ben evin hemen yanında olan bakkalı bırakın da mutfağa zor gidiyorum.
Mutfağ geçerken gözüme çarptı renkli birşeyler vardı orada. Tv miydi o
kedidir kedi

Biz üçincü günü yıkadık. Yani eve çıktık ertesi gün :)
Göbek düşmesini beklemedik. Ama sabunlamadan sadece kafasına şampuan sürdük. Göbeğini de ıslatmadık tabiki sadece sırtından döktük su. Göbeği düştüğü günün ertesi günü de vücudunu yıkadk.
Gün aşırı da yıkarız biz
Uzmanlar ne derse desin bizim kocakarılar böyle :)

Bugün okuduğum bir çok yorumda annrlere bebislere nazarlar değdiğini farkettim. Kizlar sütüm bol, uykumuz güzel, aglamak yok, pirtlatiyoryz, falsn filan. Bunları bence burada çok yazmayın. Yazmayin hatta kendi kendinize bile söylemeyin. Benim oglum da nazardan cok etkileniyordu. Ama en çok da benim nazarimdan. Aman dilinizi isirin ama seslrndirmeyin.

Bir de tek tek alıntı yapamıyorum ama su lohusa anneleri aglatiyorlar ya çok üzülüyorum. Allah herkesi iyilerle karsilatirsin inşallah. Böyle okudukça kv icin cok dua ediyorum. Çok konusksndir, insani yorar ama haldrn anlar. Ve yardimci olur. Allah kendisinden razi olsun. Siz de Allaha havale edin. En dogrusunu o bilir. Kendinizi uzmeyin.

benim kızımın yuzunde de var sivilce gibi kırmızı noktalar .ben sıcaktan oluyor diye düşünüyorum.sonuçta bebek deterjanları kullanıyoruz

M minekr1 bizim kizinda sivilceleri var..agiz cevresinde..emerkn sut degiyirdu ondanmis benimki.dikkay ediyorum artik yok.
Sanırım benimde sütten o Zaman doktor bana da geçer dedi benimkinin Sadece yüzünde değil

Girlmother kurutma makinandan memnun musun:) anneme de almaya niyetim var, tabi şu b sınıfı olanı almayı düşünüyorum :) malum diğerlerine gücüm yetmez :)

Canımm Allah beterinden korusun. Sonrasını dusun bir kac güne evinde yanında olacak bu süreçte senin moralin önemli sütlerin bebişe şifa şifa annesi.

Dualarimiz meleğinle ve seninle beslenmeyi ogretecekler heralde allaha emanet olun

Sağolun kızlar iyiki varsınız. Canım yawruma ve tüm kuzulara Rabbim yardım etsin inşallah

Canım merak ettim seni.ben cuma günü normal doğum yaptım .
Çok sevindim senin adına Can'ım bende perşembe sezeryan oldum korktuğum için beklemek istemedim ama beklenmediğime pişmanım neyse vardır bunda da bir hayır.hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah :)

Sezeryan olan anneler merak ediyorum birtek ben mi zorlandım ameliyat sonrası bu kadar.bebeğimin altını bile değiştiremiyorum anca ayakta yapabiliyorum birinin yardımı olmadan yataktan çok zor kalkıyorum oturduğum yerden kambur kalkıyorum zor yürüyorum sanki hep böyle olacakmışım gibi (( bugün 3. Gün biri bana hepsi geçecek eski günlerine döneceksin desin teselliye ihtiyacım var (

Hepsi gececek evet...ilk dogumda aynen dedigin gibiydim...15 gunde bile kendim yatip kalkamiyordum..birtek benmi boyleyim diyodum gordugum cogu seseryanli benimkadar zorlanmamisti.ben zaten minyonum canim cok az..kilo cok almistim..sanirim birazda ameliyat hirpalamisti beni...zor atlattim..bebegi tutmak emzirmek cok cok zordu altini felan ben yapmasim zaten.ama gecti..ikinciside 3.gun gayet iyi bebisin igtiyaclarini yapabildim .suan 15.gunum iyiyim diye kendimi cok zorlamazsam baya herisimi yapiyorum..yatip kalkmak vs normal

Okean canım benim coooookkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin insAllah Rabbim kuzucugna en kisa zaman da kavustursunnn

3. Gün için normal tatlım, mümkünse bir hafta dikişlerini hiç zorlama.. İyileşir zaten bugün yarın

çok teşekkürler aventin hangi emziğini kullanıyorsun.soothie diye 0-3 ay arası bir emziği var o mu yoksa diğer 0-6 arası olanlardan mı? belden sarılan korseyi sezeryanın diğer günü mü taktın dikişlerin acımadı mı? bir de hastanede kaç gün kaldın? banyo hemen yapabiliyor muyuz duş mesela dikişlere zarar verir mi?

İnan içimi rahatlattın aynen sezeryan olup ikinci gün toz aldım 3. Gün tamamen iyileştim diyen çok insan var çevremde ben bu kadar kötü olunca endişelendim bende mi bir gariplik var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…