2016 Şubat Anneleri

Oo seni anliyorum birde beni kaale almıyor geleneksel şeylerini de ben almıyorumm .
Ben tuzlanmisim ama terim kokar les gibu kokmaz ama kokar esimde tuzlanmis oda tsrlada calissa kokmaz vücut anatomi kıl farklı sonucta ayrica su bile vermezken tuzlu suyla ağız calkalamak bana cok sacma geliyo ben anlaşamasakta kendi bildigimi okuyorum gobegi düşene kadsr yikamadim mesela.

aynen valla korku heyecan hepsi var şuan bende :) ben çıkacam sen girecen ameliyata ozamaninşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişlerimizi bol bol dua oku sende bende dua edecem hepimiz için

Bende aynen 8 km yurudum bugun ama sanki bebis iyice yukari cikti yemek sonrasi da top ustunde zipzip ve daire cevirmeler beni bekler ben elimden geleni yapayimda daha olmuyorsa hayirlisi boyleymis dicem

Evet sarıydı cnm iki gündür yeşil yapıyor. Aslında oda da yıkıyoz doğalgaz açık klimayı da açıom. Benden almış olabilirmi ki. Ben arada sıcaklıyom ter basıyo soyunuyom. Benden geçti heralde. Burnundan ses geliyor emerken tıkanıklık var gibi. Anne sütü de damlatıyorlarmış ama ne kadar işe yarar ki.

Kız toilette filan karşılaşırsın kadıncağızdan korkmayasın sonra Mazallah :))) Vay nenem vayy, saolsun gelmiş kalmış.. Tek olmaman iyi bence birde işe güce yardım edeydi daha iyi olurdu :))

Haha :) o kalkıyor geceleri sessiz sessiz yuruyor korkuyorum bazen. Nene sessiz sessiz yürüme korkuyorum dedim. Ya allah razı olsun çıkmış gelmiş ama anacim anlasamiyiruz. Mutfağa girmiyor nenem

Ohhh süper yapmışsın valla bu gece gelmezse daha biz ne kadar yürücez ki hiç baskı hissetmiyormusun?

Sabir edelim canim yapacak baska biseyimiz yok(

Aynen canım ya bnm de içime sinmedi daha da artacakmış gaz sancıları nasıl dayanacaksak canım. Bugün sürekli kucağıma ydı dikişlerim ağrıdı.

bizim nene kırkını bekliyor bebek diyip duruyor.. Valla nenede neler neler var :) allah yardımcımız olsun canim. Bizim bebislerde gazlilar ne yapalım içimize tekrar koyup kırkından sonra doguralim

Bende aynen 8 km yurudum bugun ama sanki bebis iyice yukari cikti yemek sonrasi da top ustunde zipzip ve daire cevirmeler beni bekler ben elimden geleni yapayimda daha olmuyorsa hayirlisi boyleymis dicem
Aynen canim yaaa ne yapacaz artik fikir kalmadi

küçük halanın derdiydi tuzlamak.. Azıcık koydum suyuna.. Ya ben kadına birşey demiyorum gelmiş yanima allah razı olsun. Ama mesela geçenlerde arkadaşlarım geldi bebek kucağımda öyle açtım kapıyı hala der bebekle gitme kapıya.. Ayağından öpme yanağından uyandırma.. Aaaaaaa hayır diyorum nene oyle olmaz bu sefer eşim arayı bulacak ya sanki arayi bul diyen kim nenenin dediği olsun biraz dedi. Uuuuuu bebeğin 5-6 gün yikanmadigini bilmiyor beni tüm köye anlatır vallah :)
Sinaniyoruz canım ... Sinaniyoruz

İvit iviiiitttt ivitttttttt.. Kizlaarrrrr hiç çıkmayın yataktan ayrılmayın tv karşısından
ee şimdide uyutmuyorki uyuyayım sabahın 6 sından beri ayaktayım nerde dinlenmek hak getire sürekli tekme yiyorum kıpır kıpır belki doğunca tersi olur die dua ediyorum :)) pazartesi sabah doğum olacak bakalım süpriz yumurtadan ne çıkacak inşallah az gazlı akıllı bir kızım olur

Sinirleniyo dimi benimkide öyle yapıyo cigligi basiyo bende doymuyo demekki diyip tikiyom memeyi oguruyo ama kusmuyo simdilik :)
Evet.. Aynen öyle.. Küçücük Yavrucak bu ses nasıl çıkıyor diyorum:) midesi bulanıyor gibi oluyor aynı.. Dur bak ne oldu bu akşam saatlerce kucagimda bebek karnını doyurdum altını temizledim. Uyku kıvamına getirdim. Yatağına soğuk yatirmiyirun ısıtıyorum yatağını sıcak suyu ayarlamak için mutfağa gittim neneye verdim bebeği uyudu.. Esim gelince bebk bende öyle uyudu ki diyiorrr .. normalde belki takılmam ama.. Bilmiyorum psikolojim bozuluyor

Ayyy allah yardımcın olsun kuzum :) bebis tekmeledikce sen yTis şeklini değiştir. Belki durur he?insallah canım gazsız bir bebeğin olur insallah.. Neden sezeryan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…