Sen soğuk içiyorsan yada kendini sütünü üşütüyorsanda olabilir. Odada petekler yansa bile banyo yaptırırken biraz daha yüksek ısıya ihtiyacın var canım. Klima yı açıyorsangüzel.
Evet çapaklı gözr tıkanık buruna yüzde çıkan sivilcelere hep süt damlatırlar geçirebilir doğrudur. Anne memesindeki yarayı bile iyileştirdiğine göre
Serum fizyolojik almadınmı sen? Almadıysan almanı tavsiye ederim. Çünlü burınları çok sık tıkanıyor
Ben yıkamadım. Sezeryan olunca vücudundaki amniyon sıvısı hemen gitmesin diye ve göbegi iltihap kapmasın diye... göbegi düştü ertesi gün yıkadım
Hepsi geçecek canım. Benim 2. Sezeryanımda çok zor geçti. Aynı yerden açıp diktiler. Agrılarım çoooook oldu. Minoseti 6 saatte bir mutlaka içtim. Ve nescafeyide unutmadım. Günde 2 tane..
Ayaga kalkyığımda agrılarımın tamamen geçtiğini hissetmem 11.gündü. ayaga kalkmam ve oğlumu terapistine götürmem gerekiyordu. Kalktım ve araba bile kullandım. Bazen birşeylere mecbur olmak yada kendimizi yapabilecegimize inandırmak yardımcı oluyor.
Ama sen daha çok yenisin en azındn 7.8 günü bir geçir canım. Daha ayaga kalktığında iki büklüm yürüyeceksin tam dikilemeyeceksin. Hiçbir iş yapamayacaksın. Özellikle 10 gün bitince artık herşeyi başarabilirim diye düşün. Aman ha agır falan kaldırma dikişkerini zorlama