2016 Şubat Anneleri

kızlar salı günü kızımı kucağıma aldım. hemşire getirir getirmez mememi aldı ve çok güzel emdi maşallah. bu gece 12 de ki emzirmemde önce sol mememi reddetti. sağdan emzirip yatırdım bende. gece 2 de uyandığında ise 2 mememi de almadı. resmen kavga etti memelerle. annem kayınvalidem ve görümcem bizdeler. gazı var gibi duruyo, sıkıntısı var dediler karnına sıcak havlu koyup uyuttular ama ben artık memeyi bıraktı diye çok üzülüyorum. tekrar uyanmasını bekliyorum ama çok korkuyorum ya artık almazsa diye. öyle güzel emiyordu ve sütüm o kdr yaramıştı ki... benden başka aynı sorunu yaşayıp düzelen var mı?

Canım su öyle gelip de durmuyor hiçbirşey durduramiyor onu..

Dikkat ediyorum ama arada ter basıyo bi soyunup dökünüyom ondan oldu heralde. Almamıştım ihtiyaç olursa alırım demiştim alayım bari sağol cnm.

Memelerle kavgamız fena. Bende 2deki emzirmeye kalktım ama ne mümkün.hem aranıyor aç, hemde emmiyor. Ağzına memeyi alıyor
Diliyle ittiriyor.
Eee sınra ? allah razı ılsun

Gogus ucum az kelebek de taktim ama oradan almadi
Zarzor veriyorum ama uyuyakaliuor almiyor
Biraz mama takviyesi yaptik,mamadan korkma dedi doktrm.
Oglum ac kalacagina biraz mama takviyesi yaparim ne olacak

Canim mitlaka doktoruna git
bnmde muayene oldugum gun nisanim geldi
Aslnda gitmicektim doktora ama iyi ki de gitmisim kordon dolanmis bebisimin boynuna
Apar topar aldilar beni sezaryana

Okean canım benim coooookkk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin insAllah Rabbim kuzucugna en kisa zaman da kavustursunnn

Canım çok geçmiş olsun üzme yıpratma artık kendini, o kendini toparlıyacaktır, ciğerlere kaçan süt sorun yaratabiliyor, gözetim altında olması daha iyi.. Tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım..
Sağolun kızlar Allah razı olsun hepinizden

Kizlar ben 38 haftaligim bebek 4.100 iri bebek doguma kadar kac olur Allah bilir boyle iri bebegi olup doguran varmi? Normal mi sezeryan mi olmak lazim ben umraniye devlet hastanesine gidiyorum sali gunu muayenem var doktorada soracam nasil olacak uyuyamiyorum bu arada 2 cocugumda 3.600 dogmustu

Genelde iri olunca sezeryana aliyolar benim doğum yaptgimda yanındaki kızın 3800 diye sezeryana aldılar ama her yer farklı bide catin musaitse normal yapablrsn

Yok Canm hatta biz işitme testine gtcektk bekledk.bekledm dusmedi göbek banyo yaptrsn 2 3 gün sonra gelin dediler en son artk öyle banyo yaptrcaktk tam soyundrdm suyu ayarlarken dustu hemen yikadk
Aynı şey bizimde başımıza gelmişti babası bnde titiz gobek düşmeden yaptırmayın demeler falan 9 gün oldu yok.kızım sonra hazırladık banyosunu babaya diyecektik tam içerden bi ses göbeği dusmusbabayi da kızdırmaya gerek kalmadan Bicimizi yaptık.

Son düzenleme:
cnm biz hala bogazimiza kaçırıyoruz.Eminim tez zamanda iyileşecek.Bunu basaracaktir minıgin..

Son düzenleme:
Biz yine uyumadik kendimi camdan atasim var
Bnmki de akşam 7 ile 11 arasini sewmiyor lambayi açar açmaz bayraklar havada....uyutana dek göbek çatlıyor Acta değil huysuzlugundan

0-6 ay almıştım tuttu diğerine gerek kalmadı canım.. Hastanede 1 gece kaldım cıktığım gun taktım eve gelince dikişin üzerinde kalıyor ve daha iyi oluyor tutuyor karnını... Dus hemen yaptım tegaderm denilen bantlar var yapışıyor incecik streç gibi yaraya su değmiyor sorun kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…