2016 Şubat Anneleri

Whats app grubu kur. Girl mother ın doğurma meselesi adı altında

Ayyy allah yardımcın olsun kuzum :) bebis tekmeledikce sen yTis şeklini değiştir. Belki durur he?insallah canım gazsız bir bebeğin olur insallah.. Neden sezeryan?
sürekli yer değiştirmekten uyuyamıyorum zaten :)) belden ameliyatlıyım tatlım oyüzden mecburi sezeryan normal olmasını cok istiyordum ama hayırlısı artık inşallah hepimzin bebişleri sağlıklı sıhatli akıllı bebişler olsun

Topitikk cnm sen fizyolojik serum mu kullanıyordun bebeğin burnu için? Benim ki emerken burnu tıkalı gibi ses çıkartıyor burnundan. Ama normalde ses yok. Tıkalı mı acaba bende mi kullansam
Evet iyi oluyo rahatlatıyor malum kısın kalorifer klima kurutuyor burnu bir iki damla damlatıyorum günde bi kaç defa iyi oluyor... Pislik olmadığı için aspiratörü etmiyorum

Kızlar birisi atak evresinden bahsetmiş.
Bebekler büyürken huyu değilti dediğimiz olaya girerlermiş. Bununda belli bir haftalards olduğu düşünülüyor.
Kesin şu işi gücü olmayan isveç bilim adamları araştırmıştır bunu
Cep telde uygulama olarak bulunuyor ama ücretliydi. Hala ücretli mi indirim geldi mi bilmyrm.
Mesela tablodakine göre 4,5hafta stabil giderken 4,5-5,5hafta arası bir atak dönemine girmiş oluyor ve bebeler huy değişiyor. gineşli ginler iyi. Fırtjnalı günler biraz daha huysuz

Bir de bu tabloyu erken doğumlular için düzeltilmiş yaşı baz alarak kontrol ediyor. Mesela ben üç hafta erken doğurdum, 3hafta sonra başlıyor benim tablom gibi...
Bazısı ise erken doğuma bağlı olmadığını düşünüyor...

Bizlerde tutar mı tutmaz mı, tutsa ne olacak sanki huysuzsa huysuz yapacak birşey yok.
Züğürt tesellisinden başka

App store da harika haftalar adında 5,29tl.

Son düzenleme:
Açılman olmadımı
Bakmadilar ki plesanta problemim var belki ondan. Pazartesi gun verdi oncesinde kanama su gelirse gel dediler. Banada supriz olcak bende hic bi belirti yok herhalde 1 cm bile yoktur ki 3.cocuk olmasina ragmen.bu arada yarin oglumun 3.yas dogum gunu acaba supriz yaparmi kizim:)

MELEK1902 merhaba mersin forum yasam hastanesinde bildiğin cocuk dr u var mı canım... Ben benim tosbiği oraya götüreceğim ama hiç bir Dr u bilmiyorum

Aynen canım ya sinirlerim bozuldu. Pancar gibi kızarıp geliyor. Bakımı yorum diyorum artık. Bir türlü gazı mız geçmiyor ne yapacağımı şaşırdım artık .
Artık başkasının kucağına verdim.çok yoruldum.
Kızlar 2 gundr hiç uyumuyo bu oglan düşüp bayilcam artk ya kucagmda durmak istyo yada emmek felaket durumdayim
ben deeeee...

Merhaba annişler
300 msj birikmis anca okuyabildim

Biz cuma ilk kontrolumuze gittik hamd olsun iyiyiz. Gobegimiz dustu, Sütüm yok diyordum ama yetiyormus ^_^ böyle devam et dedu

1 gece annemde kaldik ve bebeğimin düzeni bozuldu hiiicc emmk istemedi, mamayi sevmedi. Bugün eve geldik hoppp emmeye başladık :)

çocuk 5 günde evine alışmış ^_^

Sağlıkla büyüt bebeklerini canım. Hayırlısı olsun yeterki sağlıklı olsun bebeklerimiz.

canıııımmm benim bebiş 20 günlük olduBiz de gaz sancılarıyla uğraşıyoruz.Çok sevindim bebeğini sağlıcakla kucağına aldığın için
Teşekkürler teyzesi :)
Ben girmeye girmeye kim ne yaptı unutmuşum :)
Günü dolup doğum yapamYanlsra senide katmışım canım kusura bakma
Arkadaşları çok merak ettim ama nick unuttum :)

Kızlar yaa sizler eve gelir gelmez bebisleri yikadiniz mi yoksa gobekbagini beklediniz mi?
Dr yikamayin diyo tabi de annem diğer torunların da beklemiS göbek baginin düşmesini
Kv ise yıkamak istiyor
Bense hiç bilmiyorum hangisi doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…