2016 Şubat Anneleri

Kizlar bebegim meme ucumu isiriyor. Damagina sikistirip geriye dogru da cekiyor.
Canim cok fena yaniyor. Tam yarasi iyilesti derken tekrar yara oluyor. Neden boyle yapiyor bu bebek bilmiyorum
Onu benimkide yapyo nasl Canm aciyo gazıni çıkarırken kullanyo memeyi

Kızlar dogmdan sonra agdaya giden oldu mu sezeryan oldm ama soncta oraya yakın orayada ağda surcek korkyrm

Bebeğinizi dışarı çıkardınız mı kızlar?ve ya bi arkadaşınıza gittiniz mi?

bebişinizin kırkını nasıl çıkaracaksınız arkadaşlar?bi yerlere götürecek misiniz o gün mesela?

Benim bebis aksine gunduz uyuyor hep akşam basliyo mesaimz ta gec saatlere kadar.ee ablamz da gunduz okulda.o geldigi saatlere denk geliyor bebisin saati.haliyle ilgilenemiyorum.uzuluyorum da.dediklerni uygularm bende.bebismz düzene girerse umarim bizde rahatlarz daha cok vakit gecirirz

Ne guzel umarm hep oyle gider.arada cok yas olmamasi da iyiymis

Benim oglum tam 4 yasinda suan...cok sukur hic skinti olmadi .zatwn krese gidiyor aksam beraberiz..ben bebegi emzirirken oda yanimda oyun oynuo veya kitap bakiyor...bebis uyursa onunla ilgileniyorum ama cok uyumlu
Masallah hep oyle sürer umarim.sanirm kiz cocuklarinda daha cok duygusal patlama yasaniyor.bir de yas farki cok olunca alismisti yillarca teklige

Allah analı babalı büyütsün canım. Gözün aydın. Kaç kilo doğdu canım. Olmayınca olmuyor işte canım ne kadar çok hareket edersen o kadar cabuk iyileşir sin. Ben hiç oturmadım bir hafta içinde iyi oldum

Ay bnada fikir olsun valla dolabı AC kapa yalama oldu :))) bn yiyemiyorum diye zavallı kocam da yiyemiyo bise :)) yrn ypm de bayram etsin biraz

Canım benim cok sevindim kavusmus olmanıza artık :)
İki dogumu da yasadın neredeyse üzülme sağlıklı kavusmak onemli olan.
Benimde Ağrı'larım cok sezaryen gercekten zormus kuzum bir kac güne düzelecek hersey insallah.

Kizlar kantaron yagini duymussunuzdur..aktardan aldim.minigin karnina msj yaptim iyi geldi...yalniz pisigiede cok iyi geldigi soylensede bizim kizin poposunu dahada kizarti sanki

Canim gogus ucun nasil? Ben de sezeryanla dogum yaptim hastanede aldiramadim gogsumu. Eve gelince manuel pompa aldirip ucunu cikartip agzina verdm. Her verisimde aynisini yaptim. Gogus ucu damagina degmedigi icin emmiyordu benimki. Sende bi dene istersen.

Aynen cnm bn de öyle yapmıştım şimdi ağzına verince tutuyo ama bn kendim tutturuyorum yoksa bnm saftrik oğlum bulamiyo ucunu tutamıyorum ağzının içine kdr sokuyorum :)))

Canım bebegin emmeye başladı mj? Benimki de tutamiyordu silikon UCLA verdim. Onu tuttu ama göğüs ucumu fena yara yaptı. Fena isirmis kanalları tikadi. Sut akamayinca gogsum sistimŞimdi sağarak veriyorum. Hep böyle gidecek galiba. Memeyi ne zaman emse beni hasta ediyor

Arkadaşlar benim iki göğsümün altında müthiş bir ağrı var ağrı kesici aldım geçmedi iki güne bir oluyor eşim hastaneye gidelim diyor istemedim ama çık ağrım var neden acaba bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…