bende çok pişmanım. Bundan sonra daha sakin olmaya söz verdim kendi kendime.. yazık minnoşları korkutmamak lazım. İnş becerebilirim.
Canım bende senin gibiyim. İlk oğlumda bu slikon uç ile iyileştirmiştim. Çünkü dışarı az akıyordu. Bu seferde sag gögsümü bu şekilde iyileştirdim. Sonra sol gögsüm yara oldu. Slikon ucı taktım ama çook süt aktı ped tutmamaya başladı habire kıyafet degiştirmek zorunda kaldım. Ama daha yara iyileşmemişti. Kalkan aldım bende. Onu taktım hala süt çok akıyordu kalkan doluyordu bu seferde eğilince kalkanın üst deliklerinden akıyordu. En sonunda burda
@bskn in paylaştığı fotoyu gördüm. Gögüs pedini ikiye kesmiş kalkanın içine sokmuş. Bende öyle yaptım. Sol gögsümüde kalkan ile iyileştirdim
sende dene istersen canım. Yarım gögüs pedini kalkanın içine sok alt tarafa doğru bastır. Akan sütü ped emiyor yinede çok uzun süre bekletme arada değiştir.
Ama kestiğin pedin kesik kısmı alt tarafa gelsin. Sütü emince jelleşiyor o minik jel parçaları gögsüne yapışıyor. Emzirmeden önce mutlaka yıka.
Benimde yaram bu... ama çok şükür bizim oğlan biraz sakinleşti. 6 yaşında oğlum. İlk günler biraz fazla sıktı bebegi ama şimdi bıraktı. O patlamayı bizimki ilk 2.3 gübde yaptı. Beni kimse sevmiyor kimse ilgilenmiyor diye ağlama krizine girdi.
Ama konuşunca sakinleşti.
Ben oyun terapistine gidiyordum zaten. Ona sormuştum ne yapalım diye.
Öncelikle kesinlikle sen abisin ablasın onu koruman lazım demeyin! Bagırma kardeşin rahatsız olur demeyin! Elleme mikrop kapar demeyin! Severken kesinlikle müdahake etmeyin! Dedi. Anneanneye babaanneyede söyledik. Severken kimseye müdahale ettirmedim. Ama oğluma ellenmeyecek yerlerini söyledim anlattım. Agzına kafasına dokunmamamız gerektiğini söyledim. Aglasa bile şimdilik kesinlikle tek başına kucagına kaldramayacagını anlattım.
Okuldan gelince ellerini yüzünü yıkıyor. Ben bebegi kaldırıp kollarını açıyorum abim gelmiş gel bir sarılayım sana deyip boynuna sarılıttırıyorum. Bebek abisinin yanaklarından öpüyor. Bunları yapıyorum şimdilik bir sıkıntımız yok. Birde büyük birşey isteyince bebegi bırakıyorum sen şimdi biraz bekle abinin işini hakledip gelecegim diyorum az mızır mızır yapsada aglasada büyüğün işini yapıyorum. Bu durum abinin çok hoşuna gidiyor.
Birde eşim evdeyse mutlaka bebegi ona verip oğlumu yatırma işini falan ben yapıyorum.