- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
InsaALLAH canim 3 kilo 200 gr doğduAllah analı babalı büyütsün canım. Gözün aydın. Kaç kilo doğdu canım. Olmayınca olmuyor işte canım ne kadar çok hareket edersen o kadar cabuk iyileşir sin. Ben hiç oturmadım bir hafta içinde iyi oldum
Önemli olan saglik ikimzizde iyiyiz cok şükür sanada gecmis olsun bebegininbhayrli ömürleri olsun insallahCanım benim cok sevindim kavusmus olmanıza artık :)
İki dogumu da yasadın neredeyse üzülme sağlıklı kavusmak onemli olan.
Benimde Ağrı'larım cok sezaryen gercekten zormus kuzum bir kac güne düzelecek hersey insallah.
canım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
ben de göbeği düştükten sonra göbeğine sürüyorum iyileştiriyormuş. Poposuna da kullanıyorum iyi geldi bize.Kizlar kantaron yagini duymussunuzdur..aktardan aldim.minigin karnina msj yaptim iyi geldi...yalniz pisigiede cok iyi geldigi soylensede bizim kizin poposunu dahada kizarti sanki
Ay kizlar benim istahim cok yahu.surekli mitfaktayim.yemek yiyorum ama onun disinda tatli biskuvi hurma badem kayisi gibi atistirmaliklar hic elimden dusmuyo.kiloda vermiyom..dogum kilom oylece duruyo..yemenin onune gecemiomda..
Kızlar dogmdan sonra agdaya giden oldu mu sezeryan oldm ama soncta oraya yakın orayada ağda surcek korkyrm
Bebeğinizi dışarı çıkardınız mı kızlar?ve ya bi arkadaşınıza gittiniz mi?
Kizlar bebek telsizi kullananiz var mi
Hangi markayi onerirsiniz
canım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
Canım uçları bir kere kullanıp atıyormusun? Öyleyse gerek yokki ben yıkıyorum. Ucu çıkarıp içindeki süngeri çıkarıyorum. Yıkayıp koyuyorum kenara kuruyunca tekrar kullanıyorummben bugun damla damlattim ama cok agladi zar zor damlattim. Sonra cektim az bisey sumuk cikti ama yedek ucum yok bi tane ucum kaldi,dogumdan once alsaydim keske
Canim 28 ocak da doğdu benim oğluşumzaman1641 @pamukprenses187 kızlar sizin bebekler ne zaman doğdu :) haberimiz yok :)
@ozgulbasak canım açılman vardı en son hastahanedeydin ne oldu durumun acaba..
@kuddus @reyyan-005 kızlar sesiniz çıkmıyor doğum yaptınız mı ?
Canim oğlum çok hasta 2 haftadır bi arkadaş daha sormuş gormedim 28 ocak doğum tarihi.amin hepimizin bebeklerini inşallah
sipariş verdim 30 tl 6 paket var içinde.siz çok övünce direkt aldım.normal pamukdan daha y gibime geldi.hem göbek düşene kadar vücdunu da silebilirm diye düşündm. bezi de huggies aldım.bakalım Rabbim bebişimizle güzel güzel kullandığımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallahcanım baby&me marka bebek temizleme pamuğu olarak e-bebekte satılıyor
Canım çocuk doktorunuz kilo takibi yapıyordur.kilo alımı nasıl? Mamadan haberi vardır.ne diyor?Benim ki uyuyor memede canım. Bugün.zor geçti. Çok ağladı yavrum
Mama aptamil kullanıyoruz. Öyle içiyor ki mamayi kiskaniyorum
Kızlar bebeğim hasta ara ara süt içiriyorum ama iştahsız, yada emerken ağrısı var bazen kıvranıyor buna rağmen memeyide bırakmıyor, kakası sülükümsü sarı yeşil arası, bildiğiniz mide gribi olmuş kuzum sanırım, yarında toparlanmazsa pazartesi doktora gidicez zaten, bakalım doktor ne diyecek
Bende emzrdkten sonra sagyrm 60 ml felan cikiyo belki daha çok çıkar ama sklyrm sagmaktan az mi cikiyo diye dusunyodm bende bugün sagdm 3 kere toplam 190 ml çıktıcanım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.
ben de göbeği düştükten sonra göbeğine sürüyorum iyileştiriyormuş. Poposuna da kullanıyorum iyi geldi bize.
Benimkide bugn bi kere yaptı normal mi acaba önceden 4 5 kere yapyodu hepA ahtamarailknurrr22 kizlar cok sukur dun fitil kullandiktan sonra bugun kendiliyinden yapti Insallah bogle devam eder rahatladi kuzum ya
Ben 2.yi yapmayi da beceremedim 3. De geldi cok sukur su an biraz daha iyiyim buhun 3unu de banyo yaptirdik biraz daha guzel uyudular banyo yaptirirken buyuk kizim butuuuun evi su kendini tekrar dus aldiracak kadar sabuna batirsa da ikizler uyuyuncs kendime geldim 9bucukta buyuk kizimi yanima alip uyudum 1e kadar uykumu almisim simdi ikizlerden birini ancak uyutabildim koynumda iyice dalmasini bekliyorum insallah 4e kadar rahatimBenim de 3 yasında bir kızım var ve yaramazlikta hareketlilikte son noktadayiz..bende zor zamanlar geciriyorum..ki şuan kayinvaldem bizde..öğlen uykusuna yatmak bilmez akşam yatmak bilmez..kardeşini seviyor ama ne sevme..hanı bir tabir varya ayı yavrusunu severken öldürurmus bizimki o hesap..40 imdan sonra kayinvaldem gidicek ne yapcam bilmiyorum..
Allah bizim gibilerle kolaylık versin valla..
Bazen ben bile keşke yapmasaydim 2.yi bile diyorum..ama ne yapcam öyle ya da böyle buyuyorlar..(
Bizimki ne kadar oldu acaba 3740 53 cm doğmuştu pazartesi asiya gitcez bakalm ne kadar oldu benim ac oğlumbugün 3 haftamızı doldurduk kontrolümüz vardı. 3270 gram 50 cm doğan bebişim 3940 gram 56 cm olmuş büyüyoruuuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?