2016 Şubat Anneleri

Memleketten kuzenim ve ailesi geldi. Ama yegenim burda oksurmeye hapsurmsus başladı. Yengem sağ olsun uyarıyor çocuğa yaklaşma vs diye ayrı odalardalae genelde ama insan korkuyor. Yegenime de üzüldüm bebeği sevmeye geldi o da küçük daha ;( tamam diyor buna rağmen annesine ve gelmiyor da yanımıza kuzum... Kardeşi de var kız emzirirken ilkinde ben emzireyim sen çik olur mi dedim tabii ki dedi, sonra ya çıkıyor karnı acikmis dediğimde ya da arkami doneyim ben diyor :) bu arada ben de hapsuruyirum ;( hemen geçmez ki birinden değil mi ya bu kadar pinpirikli olmak istemiyorum bennnnn

InsaALLAH canim 3 kilo 200 gr doğdu

Önemli olan saglik ikimzizde iyiyiz cok şükür sanada gecmis olsun bebegininbhayrli ömürleri olsun insallah

burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
canım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.
Kizlar kantaron yagini duymussunuzdur..aktardan aldim.minigin karnina msj yaptim iyi geldi...yalniz pisigiede cok iyi geldigi soylensede bizim kizin poposunu dahada kizarti sanki
ben de göbeği düştükten sonra göbeğine sürüyorum iyileştiriyormuş. Poposuna da kullanıyorum iyi geldi bize.

Son düzenleme:
Ay kizlar benim istahim cok yahu.surekli mitfaktayim.yemek yiyorum ama onun disinda tatli biskuvi hurma badem kayisi gibi atistirmaliklar hic elimden dusmuyo.kiloda vermiyom..dogum kilom oylece duruyo..yemenin onune gecemiomda..

benim de tamm tersi eskisi gibi degile
o gece buzdolabina dalmalar falan kalkti
Sadece tatli seyler biraz ilgimi çekiyor

Kızlar dogmdan sonra agdaya giden oldu mu sezeryan oldm ama soncta oraya yakın orayada ağda surcek korkyrm

Bebeğinizi dışarı çıkardınız mı kızlar?ve ya bi arkadaşınıza gittiniz mi?

15 gunluk olduk
nerdeyse her hafta ilceden merkeze gidip geliyoruz mecburen

Kizlar bebek telsizi kullananiz var mi
Hangi markayi onerirsiniz

ben kullanıyorum canim
Weewell marka kullanıyorum
Ebebekte 130 tl civari, indirim vardi üzerine birde hhediye cekim vardi 60 tl geldi bana :)

burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
canım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.

T three zaman1641 hangi tarihte doğum yapmıştınız? Doğum yaptığınızı okudum ama tarihi kaçırdım sanırım. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişleri. Tablomuza doğum tarihi eklenmeyen arkadaşlar bana mesaj gönderebilirsiniz

ben bugun damla damlattim ama cok agladi zar zor damlattim. Sonra cektim az bisey sumuk cikti ama yedek ucum yok bi tane ucum kaldi,dogumdan once alsaydim keske
Canım uçları bir kere kullanıp atıyormusun? Öyleyse gerek yokki ben yıkıyorum. Ucu çıkarıp içindeki süngeri çıkarıyorum. Yıkayıp koyuyorum kenara kuruyunca tekrar kullanıyorumm sen onların tek kulanımlık yazdığına bakma

Kızlar bebeğim hasta ara ara süt içiriyorum ama iştahsız, yada emerken ağrısı var bazen kıvranıyor buna rağmen memeyide bırakmıyor, kakası sülükümsü sarı yeşil arası, bildiğiniz mide gribi olmuş kuzum sanırım, yarında toparlanmazsa pazartesi doktora gidicez zaten, bakalım doktor ne diyecek

Canim oğlum çok hasta 2 haftadır bi arkadaş daha sormuş gormedim 28 ocak doğum tarihi.amin hepimizin bebeklerini inşallah

canım baby&me marka bebek temizleme pamuğu olarak e-bebekte satılıyor
sipariş verdim 30 tl 6 paket var içinde.siz çok övünce direkt aldım.normal pamukdan daha y gibime geldi.hem göbek düşene kadar vücdunu da silebilirm diye düşündm. bezi de huggies aldım.bakalım Rabbim bebişimizle güzel güzel kullandığımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah

Su an ayni durumdayiz canim ve oglum neredeyse hic uyumadi
napcam bilemedim ben

Bende emzrdkten sonra sagyrm 60 ml felan cikiyo belki daha çok çıkar ama sklyrm sagmaktan az mi cikiyo diye dusunyodm bende bugün sagdm 3 kere toplam 190 ml çıktı

Ben 2.yi yapmayi da beceremedim 3. De geldi cok sukur su an biraz daha iyiyim buhun 3unu de banyo yaptirdik biraz daha guzel uyudular banyo yaptirirken buyuk kizim butuuuun evi su kendini tekrar dus aldiracak kadar sabuna batirsa da ikizler uyuyuncs kendime geldim 9bucukta buyuk kizimi yanima alip uyudum 1e kadar uykumu almisim simdi ikizlerden birini ancak uyutabildim koynumda iyice dalmasini bekliyorum insallah 4e kadar rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…