2016 Şubat Anneleri

2 saate bir yarim saat emziriyorum oglumu
Normalde 3 gunde bir kaka yapan oglum son 24 saate 5 kere kaka yapti ishal olmus
Uzun aradan sonra ilk defa mama yaptim 100 cc emzirme sonrasi yarısını veririm diger emzirmeye de diger yarisini diye
ama az once tek seferde 80 cc icti deli gibi
sanırım sütüm yetmiyor ona :'(

Ne yapmaliyim ishal korktuğum seylerdendir ?

bu arada kakasi cok kötü kokmuyor

Ay i durumdayiz memede agliyor yavrum mamayi veriyorum misil misil uyuyor cok uzuluyorum sutum yetmiyor diye

Su an ayni durumdayiz canim ve oglum neredeyse hic uyumadi
napcam bilemedim ben
Canım ben susuz kalmasın diye saat kurdum 1,5 saatte bir kalkıp emziriyorum.. 5 dak kadar henüz kusmadı.. Aç kalabilir ama unutma vücudu sıvısız kalmamalı.. Çok geçmiş olsun sanada tatlım

3 de karnini doyurmaya kalktik minik hanimin doyurdum kustu gene, ara ara her zamanki gibi,yerine koyuyorum agliyo kucagima aliyorum bakiniyo :) haydi bi alt acalim dedim.onu da yaptik simdi de hickirik tuttu hık hık aradanda emmeye calisiyo hala :)))

Uff tam 4te uyandi iki memeyide emdi..5e kadar ama uyumadi...ve az once babasi 60 cc mama verdi..2.5 saat oldu...ilk defa iyice gerildim..gun agardi hala uyumadi

Günaydın kızlar bebek nedense sağ göğüsümü emmedi çok şişmiş diye iyice taş gibi olunca meme ucumu tutmakta zorlandı bende gece boyu hep sol göğüsümü verdim, durum böyle olunca göğüs pompamı deneyelim dedik :)) (aventinkini aldık bu arada).. 120cc çıktı sağ göyüsümden, daha çıkar ama pompa yetersiz kalıyor sanırım, ayrıca farkettim sağdıkça tekrar doluyor göyüs galiba.. Kısır döngü akşama kadar dolardı böyle

Bebeğim gece hiç altına yapmadı, en son yaptığında çoktu, jelimsiydi belkide bağırsakları anca dolucaktır yavrumun 1,5 saatte süt verme nöbetim devam ediyor gündüzde devam, azar azar bol sıvı alsın ki kurumasın vücudu, dilerim yarın daha iyi olur

Son düzenleme:
Uff tam 4te uyandi iki memeyide emdi..5e kadar ama uyumadi...ve az once babasi 60 cc mama verdi..2.5 saat oldu...ilk defa iyice gerildim..gun agardi hala uyumadi
Ay canım ya İyide yorulmaması çok enteresan. Gündüz bile bizim ufaklık o kadar ayık kalmıyor, hoş normalmi oda tartışılır ama, bilemedim doğrusu canım.. Doktor birşey önermiyomu?

Hem sagip hem emzrdkce dahada artyo süt canım bende akşam sagdm gecede her ikisini birden vrmeme rağmen taş gbi olmuş dolmuş iyice

Geçen gün bnmkide sabah 6da uyandı 3te anca uyumstu surekli emmk istyodu arada bi oluyo canım

Bana da keyfi istemiyor gibi geliyor çok rahat huzurlu çünkü. Inşallah sorun yoktur ya ben çok tedirgin oluyorum. Bir de fitilin ismini de yazar mısın canım.

Sup.gliserin kanzuk / suppoz ituar yaziyo kutuda sari kahverengi kutusu var cnm. Eğer huzursuz değilse bence sıkınti yapma. Bizimki agliyordu ondan vermişti m

Bende oyleyim nerdeyse her gece..saat 4 e kadar 5 e kadar çok güzel emiyor uyuyor sonra bir kalkıyor nerdeyse 2 saat ayaktayim..şimdi memede uyudu gibi ama yatağa koyunca gazını çıkarınca ne olur bilmem..

Sağ buzluga at ben öyle yapmaya karar verdm hep dokuyodm sonradan bu kadar sut olmuyoms
Olurmu ya ne dökmesi sağ köşede kalsın, sütün kesilir birşey olur verirsin.. Ben sağıp sağıp koyucam, hoşuma gitti sağması zaten hihi

Olurmu ya ne dökmesi sağ köşede kalsın, sütün kesilir birşey olur verirsin.. Ben sağıp sağıp koyucam, hoşuma gitti sağması zaten hihi
Bn sklyrm sagarken yaa dün uc kere sagdim hepside emzirdikten sonra 190ml felan çıktı daha doğrusu hepsinde 60 ml oldukça biraktm sklp bi icisinde o kadar iciyo nasıl olsa diye onları da biberonla verdm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…