2016 Şubat Anneleri

Bn sklyrm sagarken yaa dün uc kere sagdim hepside emzirdikten sonra 190ml felan çıktı daha doğrusu hepsinde 60 ml oldukça biraktm sklp bi icisinde o kadar iciyo nasıl olsa diye onları da biberonla verdm
Ya ben biberonla vermicem anında taş gibi olur.. Hiç hoş değil ya akmış üstüm başım mahvolmuş, ped med yalan olmuş anlıyacağın, bir uyandım üstüme işemişim sanki :))

Kızlar emzirdikten sonra göğüslerim çook ağrıyo Sizede oluyo mu
Olabilir, bendede bir hafta önce ağrı vardı, şimdilik yok ama vücut alışıyor sanırım, neticede belli bir basınçla süt kanalları boşaltılıyor ağrı yapması normal.. Bir iki haftaya birşey hissetmezsin tahminimce..

Ya ben biberonla vermicem anında taş gibi olur.. Hiç hoş değil ya akmış üstüm başım mahvolmuş, ped med yalan olmuş anlıyacağın, bir uyandım üstüme işemişim sanki :))
Aynen ya geçen gün ben bilerek havlu.koydum minik havlular var ya atlet sütyen ustumdeki bluze kadar islanms havluda fayda etmemss ben biberonla gece yatmadan önce veryrm o zaman aralıksız 3 saat uyuyo

Aynen ya geçen gün ben bilerek havlu.koydum minik havlular var ya atlet sütyen ustumdeki bluze kadar islanms havluda fayda etmemss ben biberonla gece yatmadan önce veryrm o zaman aralıksız 3 saat uyuyo
Hmmm bunu bildiğim iyi oldu, kaç cc veriyosun peki?

Kızlar fırsat bulup giremiyorum hiç ama takip ediyorum.. An oluyo Yazıyorum gönderemiyorum. Şimdilik Allaha şükür iyiyiz biz gecemiz gündüzümüz aynı. Emip uyuyoruz yalnız gögüs uçlarım çok fena kan, yarılma, kabuk bağlama, soyulma ne düşünürseniz var.. Ayva çekirdeği jeli, lansinoh sürüyorum hangis elime gelirse artık ama ağlayarak veriyorum hala sizlerin nasıl yok mu bunun bir çözümü ?
2 haftaya geçer diyorlar biz 1 haftamızı devirdik. 2ay sürecek diyende var çıldırıyorum

Oo cok uygun almissin.bizde weewell dusunuyorz gittigidiyorda bulduk ta uygundu e bebek e gore
Nasıl memnun musun cizirti filan olmuyor degil mi

Oo cok uygun almissin.bizde weewell dusunuyorz gittigidiyorda bulduk ta uygundu e bebek e gore
Nasıl memnun musun cizirti filan olmuyor degil mi

Of canim cok zor ya.dogum agrisi bir yana o gogus agrisi bir yana derim.lansinoh iyi ama kullanmissin zaten.ekstra onerebilecegim varsa saf zeytinyagi onu sur bi guzel.gogus pediyle kapa.emsin nemlensin.bir de karbonatli su iyi gelir.
Evet degisiyor kiminin cabuk kiminin gec geciyor.umarim gecer hemen senin
Benim ilk bebegimde cok fenaydi.kaniyordu hem emzirmede agliyordum.lansinoh gecrmisti.simdi de dogumdan once sürmeye baslamistim cok yara olmadi sag gogsum oldu biraz onu da zeytinyağiyla gecrdim.ama surekli kremliyorum yine

Canım sütün çok çok gelmiyorsa (şakır şakır akmıyorsa ) slikon gögüs ucu (kelebek) al canım. Emzirmen bitince gögsüne o uçları tak üzerine ped koy kapat.
O taktığın uçlar memeye baskı yapıyor içi süt doluyor ve o süt iyileştiriyor canım.
Eger çok sütün varsa o zaman kalkan kullan. Çamaşıra degdirmediği için yine iyileştiriyor.

İyi pazarlar kizlar..yaa 20 gün gecti dogumun üzerinden dün vajina deligini bi et parçasının kapattigini fark ettim bel agrisi ve aşağıya dogru cekilme hissi de oluyor rahimde...bu durumu yasayan varmi pazartesi gorunucem bi doktora ama pisikolojim bozuldu yaa..

Uçları denedim emmiyor malesef ayrıca sütüm de iyi geliyo akıyo yani. bizimki doğduğundan beri ellerini yiyiyor obur.. Yapabildiğim emzirmeden sonra lansinoh sürüp gögüs kalkanının kapagıyla kapatmak. Emzirdiğimde açtıgım zaman hem ıslak oluyo uçları hemde sürtünme yapmadığından canım acımıyo avantajı bu sende sanırım bunu anlatmak istemişsin.. Ama acısı ilk verirken bitiriyo beni hani verirken hiç bişe hissetmeyen anneler gibi olmak istiyorum o uyuşma en kısa sürede beni bulsun inşallah Bebeğimi her kucagıma aldığımda bu konu oluyo aklımda doğru düzgün sevemiyorum bile

Yok canım onlarla emzirmeyeceksin. Memeyi kapatırken takıp üzerünede ped koyup kapatacaksın. Sütün o ucun içinde kalıyor. Meme ucu hep sütün içinde duruyor. Ped koyarsan sütü dışarı çıkmasını engelliyor. Ped sık degiştirirsen kıyafetlerini ıslatmaz. emzirecegin zaman ucu gögsünden çıkar sonra yıka öyle emzir. Bir dene bence inş seninde iyileştirir.
İlk oğlumda 2 hafta bu acıyı çektikten sonra bir arkadaşım söylemişti bu çözümü.. yapmıştım birkaç güne geçirmişti.
Bu seferde sag gögsüm böyle iyileşti. Sonra sütüm çok çoğaldı. Sol gögsüm yara oldu çok akıyor diye ona uygulayamadım. Kalkan taktım kalkanın içinede ped koydum. Ped çoğunu tutuyordu. Ama yinede ped meme ucuma degiyordu. Sol gögsümde öyle iyileşti canım. İnş. Seninde kısa sürede geçer

Bebegi ayakta sallayan varmi..kv aliyo salliyo hoc hoslanmiyorum bu durumdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…