benimde hemen hemen ayni cikiyor.mama aldim ama baslamadim.haftaya doktora gidicez duruma gore baslarim simdi erken diye dusunuyorumcanım az önce emzirdim ben de kalanı da sağdım iki göğüsten 40 ml çıktı onu da verdim içti şuan uyuyor. Emdiği için az çıkıyor bence. Emzirmeden sağarak bi bak istersen. O şekilde de denedim 60-80 çıkıyor. Günde bazen 2 bazen 3 kez mama takviyesi de yapıyorum ben.
Oo cok uygun almissin.bizde weewell dusunuyorz gittigidiyorda bulduk ta uygundu e bebek e gore
Nasıl memnun musun cizirti filan olmuyor degil mi
valla oyle yazio diye attim ben copeCanım uçları bir kere kullanıp atıyormusun? Öyleyse gerek yokki ben yıkıyorum. Ucu çıkarıp içindeki süngeri çıkarıyorum. Yıkayıp koyuyorum kenara kuruyunca tekrar kullanıyorummsen onların tek kulanımlık yazdığına bakma
Canım sen mama veriyordun değil mi ? Ben inatla düne kadar vermedim bebeğim emdikçe sakinleşip uyuyor her istediğinde emziriyordum ve sarılık hiç yükselmedi ama dün ki kontrolde 18 günde 260gr aldığını öğrenince doktor daha fazla diretmenin anlamı yok aralarda mama vermelisiniz dedi haftalık en az 150gr alması gerekmiş ama bu doktor daha 6.gün kontrolünde de mama takviyesi yap demişti bende güvenemiyorum mama diye tutturuyor doktor acaba başka bi doktora da götürsem mi senin bebeğinin kilo alımı nasıldı ?Canım çocuk doktorunuz kilo takibi yapıyordur.kilo alımı nasıl? Mamadan haberi vardır.ne diyor?
Evet canım veriyorum.kilo alımını toparlarsın kısa sürede sıkıntı yok canım.üzülme...bizim kontrolümüz dündü.15 günde yaklaşık 600gr almış.ama günde 2-3 kez verdim bazen 1 kez...Dr da tam tersi bana dedi ki bu kilo alımı mama ile olmaz.anne düğün normale giriyor demek ki,mamayı bırakalım artık dedi.dünden bugüne gece falan da hiç vermedim.bakslım nolcak...benimki de hep memede.doymuyor mu acaba diyorum ama keyif de yapıyor.Canım sen mama veriyordun değil mi ? Ben inatla düne kadar vermedim bebeğim emdikçe sakinleşip uyuyor her istediğinde emziriyordum ve sarılık hiç yükselmedi ama dün ki kontrolde 18 günde 260gr aldığını öğrenince doktor daha fazla diretmenin anlamı yok aralarda mama vermelisiniz dedi haftalık en az 150gr alması gerekmiş ama bu doktor daha 6.gün kontrolünde de mama takviyesi yap demişti bende güvenemiyorum mama diye tutturuyor doktor acaba başka bi doktora da götürsem mi senin bebeğinin kilo alımı nasıldı ?
izin verme canim sallamaya alisirsa ilerde hep isterBebegi ayakta sallayan varmi..kv aliyo salliyo hoc hoslanmiyorum bu durumdan
canim sariligi yukselmemis zaten,ilk ay kilo alimo az olabilirmis hatta arkadasiminki ilk ay kilo almamis ama inatla emzirmis,bence verme baska doktora git derimCanım sen mama veriyordun değil mi ? Ben inatla düne kadar vermedim bebeğim emdikçe sakinleşip uyuyor her istediğinde emziriyordum ve sarılık hiç yükselmedi ama dün ki kontrolde 18 günde 260gr aldığını öğrenince doktor daha fazla diretmenin anlamı yok aralarda mama vermelisiniz dedi haftalık en az 150gr alması gerekmiş ama bu doktor daha 6.gün kontrolünde de mama takviyesi yap demişti bende güvenemiyorum mama diye tutturuyor doktor acaba başka bi doktora da götürsem mi senin bebeğinin kilo alımı nasıldı ?
Kizlar mamanin ne zarari varki? Ben vermek durumunda kaliyorum ve yorumlari okudugumda tedirgin oluyorum(canim sariligi yukselmemis zaten,ilk ay kilo alimo az olabilirmis hatta arkadasiminki ilk ay kilo almamis ama inatla emzirmis,bence verme baska doktora git derim
Evet canım veriyorum.kilo alımını toparlarsın kısa sürede sıkıntı yok canım.üzülme...bizim kontrolümüz dündü.15 günde yaklaşık 600gr almış.ama günde 2-3 kez verdim bazen 1 kez...Dr da tam tersi bana dedi ki bu kilo alımı mama ile olmaz.anne düğün normale giriyor demek ki,mamayı bırakalım artık dedi.dünden bugüne gece falan da hiç vermedim.bakslım nolcak...benimki de hep memede.doymuyor mu acaba diyorum ama keyif de yapıyor.
Canım bebeğin aç kalınca ağlamadı mı? Hani Ağlar sebebini bilemezsin...huzursuzluğunu belli etmiştir sana.
Yok canım onun sümüğü ne kadar pis olsunki yada ne kadar mikrop olsun. minicik zaten.. otribebenin ağız kısmında kalıyor yıkasan tamam ohh miss..valla oyle yazio diye attim ben cope
Maşallah minik kuzuya ne güzel kilo almış canım. Doğduğundan beri sadece 3 gece huzursuzlanıp ağladı diyorum ya canım hep emzirme saatine dikkat ettim arada her arandığındada emzirdim sütüm var bir göğsümü emerken diğeri akıyor ama doktorun dediğine göre yağlı değilmiş sütüm bu durum çok sık oluyor diyo şimdi günde 4 kez mama veriyorum emzirme sonrası verdiğimde 30cc normal saatinde verdiğimde 60cc bugün 25 günlük oldu bebeğim dün öğrenince çok üzüldüm ağladım diyet yaptırmışsın bebeğine demez mi birde doktorEvet canım veriyorum.kilo alımını toparlarsın kısa sürede sıkıntı yok canım.üzülme...bizim kontrolümüz dündü.15 günde yaklaşık 600gr almış.ama günde 2-3 kez verdim bazen 1 kez...Dr da tam tersi bana dedi ki bu kilo alımı mama ile olmaz.anne düğün normale giriyor demek ki,mamayı bırakalım artık dedi.dünden bugüne gece falan da hiç vermedim.bakslım nolcak...benimki de hep memede.doymuyor mu acaba diyorum ama keyif de yapıyor.
Canım bebeğin aç kalınca ağlamadı mı? Hani Ağlar sebebini bilemezsin...huzursuzluğunu belli etmiştir sana.
Ay bende attım. Dün teyzem dedi ki, 5ml in yarısını bir burnuna diğer yarısını diğerine sıkYok canım onun sümüğü ne kadar pis olsunki yada ne kadar mikrop olsun. minicik zaten.. otribebenin ağız kısmında kalıyor yıkasan tamam ohh miss..
Çok tereddütlerim var bu konuda canım ama eşimle karar verdik başka doktora randevu alıcam çünkü bebeğim 25 günlük sadece 3 gece huysuzlandı doğduğundan beri ve sarılığı hiç yükselmedi annemde bu kadar takma kafana biz şekerli yoğurt içerek büyüdük mama vermek dünyanın sonu değil diyor ama bebeğimin mamaya alışıp beni bırakmasından çok korkuyorumcanim sariligi yukselmemis zaten,ilk ay kilo alimo az olabilirmis hatta arkadasiminki ilk ay kilo almamis ama inatla emzirmis,bence verme baska doktora git derim
Cnm ohooo öyle olsa uç dayanmaz valla bende süngeri çıkartıp ucunu yikiyorum anam onun sumugunden nolcakk anoommm :)))valla oyle yazio diye attim ben cope
Bnm KV de de mart sonunda gelecekmis oldu olcak doğum gününde gel diyecektim de ah ahhh :))) bklm ne gerçek cidden merak ediyorum :)Kv geldi sonunda yaninda abisi ve kiz kardeşi ile bebeği görmeye.
o meşhur ismi ahmet olmazsa altin takmam diyen dayı bi çeyrek takti :)
artik zenginiz
kv ne mi getirdi 4 yelek
2 yün takım (kocamin bebeklik takımı)
Iki penye takim ve kaynimin bebeklik oyuncaklari
Kocam acaba annemin yaptıklarını artik fark eder mi. Sanmıyorum öküz fark etmez ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?