2016 Şubat Anneleri

kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum

Forumun hepsini okumaya firsat olmuyor ama goz gezdirdiklerim arasinda kaka problemi vardi gunde 1-8kez arasi yapmasi normal karsilaniyor belki de 10kez. Bi de bi gogsunuz cok dolarsa hic beklemeyin sagin benim simdiki ikizler sut birakmiyor sagolsun ama ilk kizimda cok sislik bile olmamisti 40derece atesle hastaneye gittim herseye baktilar sut atesiymis sut damarlariniz tikanirsa atesiniz cikar titreme soguk ter bi de size ihtiyaci olan kucuk bebeginiz inanin cok kotu annenin hasta olmasi

Sen bılırsın canım ama senınkı kılo almıs sonucta. Dedıgım gıbı bazı bebekler ılk ay az kılo alırmıs, bence sarılıgı da yokken mama verme derım,yıne de baska doktora gıtmekte fayda var

Annemle aynı şehirde olmama rağmen çok özlüyorum iki sene olck evleneli eşim bi yana ama ailenin olduğu sohbet sofra bile bambaşka aglattin beni yaaa (( Allah im sağlık versin hepsine ömürleri uzun olsun

Nasıl et parçası kapattı :/ Ayna tut bak başka birşeydir o :/

benımkınınde genzıne kactı canım. Her buruna her seferınde 3er damla dıyo ama sıkar sıkmaz genzıne kactı esımden de zılgıtı yedım.

Canım hormonlar gece daha hızlı salgılanır.gece çok emzir.daha çabuk dolar.

Ben ipeğin kini aldım. Oda yaprak yaprak mendil gibi pamuk. Webannemarkette çok uyguna gelmişti

Canım çocuk doktorunuz kilo takibi yapıyordur.kilo alımı nasıl? Mamadan haberi vardır.ne diyor?
Canım kilo alımı yetersiz mama 3*60 cc ver dedi ben emzirmeye çalışıyorum surekli ama uyuyor oğul tabii ki.. Bu arada dün yengem geldi bebeği doğru emdirmiyorsun dedi tuttu gogsumu bebeğin ağzına resmen tikadi oğul önce agladi etti ama memeyi alınca öyle güzel emdi ki ilk defa böyle uzun emdi ve goguslerim rahatladı. Annem hep göğsün kayniyor mu böyle sütun gittiğini hissediyor musun diyordu ilk defa hissettim. yaninda bilen birisi olmayinca iş dahada zorlaşıyor.

yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
Dün oldu. ve iki saate kalmadan bex değilmeme rağmen. Bence sıcaktan oldu kat kat giyiniyor bir de üstüne kat kat battaniye sy bana fenalık geliyor

benımkınınde genzıne kactı canım. Her buruna her seferınde 3er damla dıyo ama sıkar sıkmaz genzıne kactı esımden de zılgıtı yedım.
ay çok biliyor onlar
Valla hsonu görüyorum o bile yetiyor bana. Yokluğunda özlüyorum gelince de boğasım geliyor :)

Neyse damla işi ben biraz dik konumda yapmaya çslıştım onds bile kaçtı. Demek kaçacak dedim
Youtube daki kız hiç ağlsmıyordu ama

burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
Benimde oyle az çıktı canim süt azalıyor 7-8. Dkda
Doymuyor benim ki moral çok önemli rahat olmak.. Burnundan rahat nefes alıyor. Zaten burun delikleri kocaman estetik yaptiricam haha :)
İyi görünüyor. Uyuyor şimdi akşama şenlik var bana.

Sağlık ocağına gittğinde göstermediler mi
Bana sordular benim bilirkişilerim (!) çok olduğu için gerek yok dedm.
Dediğin gibi vızl vızk diye içinden çıktığını hissediyorum bazen. Bazen hissetmiyorum. İşte o zamanlar saat başı emiyor

Ay kizlar benim istahim cok yahu.surekli mitfaktayim.yemek yiyorum ama onun disinda tatli biskuvi hurma badem kayisi gibi atistirmaliklar hic elimden dusmuyo.kiloda vermiyom..dogum kilom oylece duruyo..yemenin onune gecemiomda..

Canım benimde çok tatlı istiyor. Mutfağa atiyorum kendimi. Su sisem. elimden dusmuyor.zaten. ben doğumun ertesinde 1o kilo verdim daha tartilmadim. Ama benim karnim duruyor hala.. Yaaa birde o kadar lierac kullandım megersem hiç çatlak görülmeyen yerlerde kızarıklıklar var ,

Travazol mantar enfeksiyonu kremi değilmiydi ? Ben sudokrem bebek kremi kullanıyorum doktor önerdi cildi yatıştırıcı etkiside var. Pişik olmadı hiç bebeğim doğmadan önce bende yüzüme kullanıyordum tavsiye ederim

Yok canım onun sümüğü ne kadar pis olsunki yada ne kadar mikrop olsun. minicik zaten.. otribebenin ağız kısmında kalıyor yıkasan tamam ohh miss..
haklısında ustunde tek kullanımlık yazınca dusunmeden attım ben. Neyse yenı alacagım ucları o sekılde kullanırım zaten cok pahalı 10 uc 15tl

sut nasıl yaglı olmazmıs anlamadım ben de. Yedıgımıze ıctıgımıze dıkkat etsek yanı ona gore beslensek artmazmı yag oranı acaba. Ben de haftaya kontrole gıdınce doktorun dedıgıne gore hareket edıcem artık, buyuk ıhtımal benımkıde yaglı degıl

Şimdilik memnunum bi cizirti yok
en.ufak ihh sesininde bile devreye giriyor hemen
düşünebilirsin
canım benımkıde aynı marka hıc kullanmadım daha ama kafamn karıstı sız hangı kanalda kullanıyorsunuz. Ben aglama modunda actım cızırtılıydı

Ay bazen süt Boğazı'na kaçıyor.belli bir süre nefes almıyor ki belli bir yükseklikte tutuyorum kafasını...ödüm patlıyor.yüzüstü çevirip sırtına vuruyorum ama ölüyorum o dakikalarda...

Ben 1 er damla damlatıyorum hasta degilken o kada r damlatmaya gerek yokki hasta olur burnu tamamen tıkanır o zaman birkaç damla sıkarsın canım.
1 pakette 60 tane var canım ben onları ikiye böldüm. Yarım yarım kullanıyorum. yarım yarım 3 tane fazlasıyla yetiyor çook kakalıysa bir tane bebek ıslak mendilini ıslatıp sıkıyorum önce onunla alıp ardından bir tane yarım pamukla siliyorum. Ortadan ikiye kestiğim pamuklarımın fotosunu ekliyorum canım.
Canım pişik olan popoya sakın zeytinyagı sürme. Daha çok yakar bende o hatayı birkere yapmıştım yavrum çook aglamıştı hemen sıcak su ile yıkamıştım poposunu..
Pişik kremleri rahatlatır. Ben ilkinde nivea kullanmıştım çok memnundum elinde hangi pişik kremi varsa onu kullan. Birde çok kızarıksa banyoyu ısıtma imkanın varsa ısıtıp poposunu suyla yıka canım. Kulandığın mendil yada bez yapmıştır pişik. Ne kullanıyorsun?

Eklentiler

• 14566632011541286310126.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 62
Merhaba kizlar..bebisin kilo va takibi icin 5.gunden baska kontrole gitmedik..
Suan tam 24 gunluk oldu kixim..3100 dogmustu hic kilo kaybi olmadi eve gelincede ..bugun evde tarttim 4000 olmus..gayet iyi degilmi..suana kadar 6 7 kez mama verdim malesef onun disinda hep mememde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…