Sen bılırsın canım ama senınkı kılo almıs sonucta. Dedıgım gıbı bazı bebekler ılk ay az kılo alırmıs, bence sarılıgı da yokken mama verme derım,yıne de baska doktora gıtmekte fayda varÇok tereddütlerim var bu konuda canım ama eşimle karar verdik başka doktora randevu alıcam çünkü bebeğim 25 günlük sadece 3 gece huysuzlandı doğduğundan beri ve sarılığı hiç yükselmedi annemde bu kadar takma kafana biz şekerli yoğurt içerek büyüdük mama vermek dünyanın sonu değil diyor ama bebeğimin mamaya alışıp beni bırakmasından çok korkuyorum
Annemle aynı şehirde olmama rağmen çok özlüyorum iki sene olck evleneli eşim bi yana ama ailenin olduğu sohbet sofra bile bambaşka aglattin beni yaaaAnneciğim ve babacığım 25 gündür bizdeydiler, bugün 20lik uçurduk, anneciğim bebişi ve beni yıkadı, abdestimizi aldık, darısı 40ımızı uçurmaya...
Ve sonra geldi çattı veda vakti, hüngür hüngür ağladım, başım ağrıyor şu an, çok alışmıştım onlara, ev bomboş oldu sanki, anacığımın kıymetini lohusayken daha çok anladım, bir kez emzirmesinin hakkı bile ödenmez, şimdiden çok özledim onları, yakında gene gelirler ama olsun
Yemeğimi, işimi, gücümü yapıyodu, şimdi gene bana kaldı ahh annem ahh seni çok seviyorum
Nasıl et parçası kapattı :/ Ayna tut bak başka birşeydir o :/İyi pazarlar kizlar..yaa 20 gün gecti dogumun üzerinden dün vajina deligini bi et parçasının kapattigini fark ettim bel agrisi ve aşağıya dogru cekilme hissi de oluyor rahimde...bu durumu yasayan varmi pazartesi gorunucem bi doktora ama pisikolojim bozuldu yaa..
benımkınınde genzıne kactı canım. Her buruna her seferınde 3er damla dıyo ama sıkar sıkmaz genzıne kactı esımden de zılgıtı yedım.Ay bende attım. Dün teyzem dedi ki, 5ml in yarısını bir burnuna diğer yarısını diğerine sık
İki damla kıyunca bile genzine kaçıyor nasıl olacak
Bir de bizim oğlanın ağzı sanki büyük adam ağzı susayınca yoğun bir tükürük salgılar ya öyle oluyor:) şimdi evdekilere desem çocuğu mikroskopla inceliyorsun olur öyle diyecekler inanmkcam. Siz deyince inanasım geliyor
Ben çok susuyorum ya sanki çocuğa da su versem rahatlıcak gibi geliyor bana
Canım hormonlar gece daha hızlı salgılanır.gece çok emzir.daha çabuk dolar.Kizlar gogusleriniz gun boyu dolu dolu oluyormu? Benimkilet bi tek uyudugum zaman ogle oluyor bide ben aralarda mama veriyorum goguslerimin dolmasi icin aksi halde bebegim doymuyor agliyor ben 1 ay bunu anlamayip bebegimi aglatmisim o kadar ya nerden bileyim doymadigindan agladigini gaz saniyordum
Ben ipeğin kini aldım. Oda yaprak yaprak mendil gibi pamuk. Webannemarkette çok uyguna gelmişti@sessizyazar canım baby me temizleme pamuğu sadece ebebekte mi satılıyo, n11 de filan bulamadım da... Sen nerden aldın?
6lı paket ebebekte 29,9 tl peki 1 pakette kaç adet pamuk var yazmıyo da
Ben de evde pamuk kullanmak istiyorum unibaby yenidoğan ıslak mendili de dışarda kullanmak istiyorum
Canım kilo alımı yetersiz mama 3*60 cc ver dedi ben emzirmeye çalışıyorum surekli ama uyuyor oğul tabii ki.. Bu arada dün yengem geldi bebeği doğru emdirmiyorsun dedi tuttu gogsumu bebeğin ağzına resmen tikadi oğul önce agladi etti ama memeyi alınca öyle güzel emdi ki ilk defa böyle uzun emdi ve goguslerim rahatladı. Annem hep göğsün kayniyor mu böyle sütun gittiğini hissediyor musun diyordu ilk defa hissettim.Canım çocuk doktorunuz kilo takibi yapıyordur.kilo alımı nasıl? Mamadan haberi vardır.ne diyor?
Dün oldu.kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
ay çok biliyor onlarbenımkınınde genzıne kactı canım. Her buruna her seferınde 3er damla dıyo ama sıkar sıkmaz genzıne kactı esımden de zılgıtı yedım.
Benimde oyle az çıktı canim süt azalıyor 7-8. Dkdaburnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
Sağlık ocağına gittğinde göstermediler miCanım kilo alımı yetersiz mama 3*60 cc ver dedi ben emzirmeye çalışıyorum surekli ama uyuyor oğul tabii ki.. Bu arada dün yengem geldi bebeği doğru emdirmiyorsun dedi tuttu gogsumu bebeğin ağzına resmen tikadi oğul önce agladi etti ama memeyi alınca öyle güzel emdi ki ilk defa böyle uzun emdi ve goguslerim rahatladı. Annem hep göğsün kayniyor mu böyle sütun gittiğini hissediyor musun diyordu ilk defa hissettim.yaninda bilen birisi olmayinca iş dahada zorlaşıyor.
Ay kizlar benim istahim cok yahu.surekli mitfaktayim.yemek yiyorum ama onun disinda tatli biskuvi hurma badem kayisi gibi atistirmaliklar hic elimden dusmuyo.kiloda vermiyom..dogum kilom oylece duruyo..yemenin onune gecemiomda..
Travazol mantar enfeksiyonu kremi değilmiydi ? Ben sudokrem bebek kremi kullanıyorum doktor önerdi cildi yatıştırıcı etkiside var. Pişik olmadı hiç bebeğim doğmadan önce bende yüzüme kullanıyordum tavsiye ederimkızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
haklısında ustunde tek kullanımlık yazınca dusunmeden attım ben. Neyse yenı alacagım ucları o sekılde kullanırım zaten cok pahalı 10 uc 15tlYok canım onun sümüğü ne kadar pis olsunki yada ne kadar mikrop olsun. minicik zaten.. otribebenin ağız kısmında kalıyor yıkasan tamam ohh miss..
sut nasıl yaglı olmazmıs anlamadım ben de. Yedıgımıze ıctıgımıze dıkkat etsek yanı ona gore beslensek artmazmı yag oranı acaba. Ben de haftaya kontrole gıdınce doktorun dedıgıne gore hareket edıcem artık, buyuk ıhtımal benımkıde yaglı degılMaşallah minik kuzuya ne güzel kilo almış canım. Doğduğundan beri sadece 3 gece huzursuzlanıp ağladı diyorum ya canım hep emzirme saatine dikkat ettim arada her arandığındada emzirdim sütüm var bir göğsümü emerken diğeri akıyor ama doktorun dediğine göre yağlı değilmiş sütüm bu durum çok sık oluyor diyo şimdi günde 4 kez mama veriyorum emzirme sonrası verdiğimde 30cc normal saatinde verdiğimde 60cc bugün 25 günlük oldu bebeğim dün öğrenince çok üzüldüm ağladım diyet yaptırmışsın bebeğine demez mi birde doktor
canım benımkıde aynı marka hıc kullanmadım daha ama kafamn karıstı sız hangı kanalda kullanıyorsunuz. Ben aglama modunda actım cızırtılıydıŞimdilik memnunum bi cizirti yok
en.ufak ihh sesininde bile devreye giriyor hemen
düşünebilirsin
Ben 1 er damla damlatıyorum hasta degilken o kada r damlatmaya gerek yokki hasta olur burnu tamamen tıkanır o zaman birkaç damla sıkarsın canım.Ay bende attım. Dün teyzem dedi ki, 5ml in yarısını bir burnuna diğer yarısını diğerine sık
İki damla kıyunca bile genzine kaçıyor nasıl olacak
Bir de bizim oğlanın ağzı sanki büyük adam ağzı susayınca yoğun bir tükürük salgılar ya öyle oluyor:) şimdi evdekilere desem çocuğu mikroskopla inceliyorsun olur öyle diyecekler inanmkcam. Siz deyince inanasım geliyor
Ben çok susuyorum ya sanki çocuğa da su versem rahatlıcak gibi geliyor bana
1 pakette 60 tane var canım ben onları ikiye böldüm. Yarım yarım kullanıyorum. yarım yarım 3 tane fazlasıyla yetiyor çook kakalıysa bir tane bebek ıslak mendilini ıslatıp sıkıyorum önce onunla alıp ardından bir tane yarım pamukla siliyorum. Ortadan ikiye kestiğim pamuklarımın fotosunu ekliyorum canım.@sessizyazar canım baby me temizleme pamuğu sadece ebebekte mi satılıyo, n11 de filan bulamadım da... Sen nerden aldın?
6lı paket ebebekte 29,9 tl peki 1 pakette kaç adet pamuk var yazmıyo da
Ben de evde pamuk kullanmak istiyorum unibaby yenidoğan ıslak mendili de dışarda kullanmak istiyorum
Canım pişik olan popoya sakın zeytinyagı sürme. Daha çok yakarkızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?