2016 Şubat Anneleri

Ya işte o ağıza tıkma işini yapamadım.belli bir bölgeye kadarnsığuyır.ucu çok acıyor bu kez de...

Canım e bebekten aldım içinde 60 adet var paketlerde. 6 paket var. 20 gün olduk daha 4 paket bitti ki ben başlarda çok boşa harcadım. Geçen yine sipariş verdim canım. Yanı bir sure bunu kullanacağım.

Ya işte o ağıza tıkma işini yapamadım.belli bir bölgeye kadarnsığuyır.ucu çok acıyor bu kez de...
Yara olmasının nedeni ucunu emmesi YouTube da BREAST FEEDİNG ANİMATİON var tavsiye ederim tamamının Nasıl bebeğin ağzına verildiğini gösteriyor

Senin bebeğinin kilo alımı nasıl peki canım? Doktor bana galacto diye bi damla ve motilium hap verdi sütün kuvvenletmesi için dedi ama ben hapı kullanmıyorum bulantı ilacıymış ama içeriği prolaktin hormonunu yükseltip süt üretimini artırıyormuş bebeğime geçer diye içmedim hergün 2bardak humana çay 1 bardak rezene ve 1 büyük kupa hoşaf içiyorum su harici olarak sen neler yapıyorsun yememe dikkat etmek dışında süt için tatlım ?

Bugün aynı şeyi yasayacagim. Tek fark kv vs geldi bugün ev kalabalık. ama eminim gece hüngür hungur aglarim çok zor olacak annemsiz. Annem de çok kötü

Ayni durumdayim.annem yanimdaydi 8 gundur dun aksam gitti.ayni memleketteyiz ama alismistim yanimda olmasina.cok buruldum uzuldum.Allah eksikliklerini vermesin.candan seven dusunen bi onlar var.
Evde babam var erkek kardesim.mecburen gitti onun da isleri vardi.keske hep benimle kalsa
Annelermzin kiymetini hayattalerken bilelim

benımkıde hastaneden cıktıktan sonra yanı 7 gunde 100 gram almıstı sadece. Ama cevremde sordugumda ılk ay kılo alımının az olabılecegını ogrendım, sarılıgıda 12.5 cıktı. Bu hafta mama vermedım o yuzden haftaya duruma gore davranıcam. Ben de aynı seylerı ıcıyorum canım. Ektra ısırgan cayı ıcıyorum,ayrıca yogurt felan da yemek lazım ev yapımı

Kızlar 40 imiz çıktı...legenimize okunmus 40 taş 40 zeytin yaprağımızı koydular annemle kv.önce Babamız yıkadı okunmuş suyla sonra bebis sonra ben...gusullerimizi aldık anneler de yarın gidiyor.Artık bebisle kalıyoruz duygusalik tavan bebegi nasıl yikayacagim yalnız diye düşünmekteyim. ..

Benim Annem 3 aydır yanımda. Erken doğum riskim var diye evini bırakıp geldi. 40 imizin çıkmasına 10 gün kaldı gidecek. Ödüm patlıyor. Keşke hiç gitmeseler 7 saatlik yol napicaz bilmiyorum

Canım bende dediğin durum çok oluyor süt biraz kalsa boşalmasa atesim çıkıyor. Bezelerdenoluyor. Bu durum ne zaman bitecek. Hep dibini bulmam mi gerekecek? SağıP veriyorum ben ememiyor. 3 saatte 100 110 çıkıyor.
Bugün aynı şeyi yasayacagim. Tek fark kv vs geldi bugün ev kalabalık. ama eminim gece hüngür hungur aglarim çok zor olacak annemsiz. Annem de çok kötü

Offf off beni de bunalımılı günler bekliyor. 10 gün var şimdiden gitme diye aglamaya basladim

kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
Merhaba canım, bende kasım annesiyim öncelikle bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Pisik için tavsiyem klasik tup arko krem var ya onu kullanabilirsin bi kaç güne bi şeyi kalmaz o çok para verdiğimiz kremlerden kat kat iyi. Bir de kullandığın bezde önemli, altını kuru tutuyor mu ona da bak. Bi kaç dakikada altını açtığında havalandır. İnşallah en kısa surede geçer geçmiş olsun..

Kızlar benim bebis 1 aylik oldu hala emme işini çözemedik. Silikonsuz tutamiyor,silikon la yara yapıyor kanatiyor kanalları tikiyor ateş yapıyor. SağıP veriyorum 3 saatte 100 luk deviriyor. Nasıl basedicem nasıl yetisicem bilemiyorum

Benim sizliyor canim bide dunden beri emzirirken kasiniyor goguslerim. Hangi gogsumu emerse o kasiniyor, bir yandan dahatsiz etmeden ustleri kasiyorim
Canm sızlamasına razıyım emzirmeyi bırakasım geliyo okadar ağrıyo ki.. O kaşıntı bendede oluyo
Önceden yoktu canm yeni olmaya başladı önceleri hafifti önemsemiyordum ama artk çok ağrıyr dayanamıyorum resmen

Aynen canım. Ben de dogdugundan beri arko kullanıyorum. Miss

İnşallah canım.inşallah hepimiz anne sütüyle uzunun süre besleriz.doyunca memeni çıkartıyor mu ağzından? Emziği çok sevmedi benimki :)çekiyor çekiyor bakıyor ki bişe yok.ağzını açıyor ki düşsün diye.çok fena :)
Canım eğer kilo alımı iyiyse doyduğu anda alabilirsin.
Benim sütüm olsun olmasın hep kendi inandıklarımı yaptım.ağlayınca hemen alma dediler.hemen alıyorum:) ben bebeklerimi ağlatmayacağım.eğer karnı toksa da sırf beni koklamak istediği için /beni yanında istediği için de ağlıyor olabilir.o yüzden alacağım dedim.kucağa alıştırma dediler.ben sarılarak burda olduğumu hissettirmek istedim.mamayı da o anki ihtiyacını hemen karşılamak için Dr kontrolüne başlamadan verdim.elimde olmayan tek şey gaz.onda da Gazı çok olunca memede keyif istiyor.çünkü gazı unutuyor.evet gazlıyken çok emzirmek iyi değil ama onun strese girdiğini görmek yerine sakinleşmesini izliyorum.yani sonu hep meme :)) sanırım o yüzden de kilo aldı.
Bakalım 10 gün sonraki kontrolde mamasız kilo alımı olacak mı...onu bekliyorum...

Canım göğüs ucum normal pompayla sağınca daha da buyuyor ama yok işe yaramıyor.. Agladı dur alayım emzireyim diye bir rahatlık yok emzırmek bana psikolojik ızdırap oldu gece hic uyumuyor emmek istiyor memeyi emmiyor kafayı yicem denemediğim şey kalmadı...

Canım seninki de memeyi tutamıyor mu? Benim de ucu gayet var. Ama yok ememiyor. SağıP veriyorum. Sagmayinca zaten atesim çıkıyor. Süt atesim is. Öyle bir yük ki.. Annem bakiyor ben sagiyorum. O gidince napicam bilmiyorum. Sen napiyorsun nasıl besliyorsun?

Yikarsin canım biz hep esiimle ikimiz yikiyoruz ilk banyosunu bile tek başımıza yaptrdk

Ben de öyle aglamasina dayanamıyorum. Hele çeneyi titretiyorsa içim acıyor minik kuzuma...Rabbim korusun. Hemen tepiyorum. Yok benimki uyumazsa asla memeyi bırakmıyor hem emme derdinde. Onbeş günlükken ben de gitmistim bizim de maşallah kilo alimimiz çok iyiydi. Ben de o yüzden doyduğunu dusundugumde emzigi veriyorum. Açsa bizimki de emiyor süt gelmeyince fırlatıyor gazını da alıyorum omzuma başını koyuyorum sırtını ovuyorum bazen biraz sertçe vuruyorum mümkün olduğunca çıkarınca yatiriyorum. Yoksa gazı olunca uyumuyor benimki de çok huysuz oluyor. Bazen cikaramayip yorulunca bırakıyorum da alalım kucagimiza malum ilerde asla kucagimiza gelmek istemeyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…