Ağlarken mi tıkıyosun :) iyi taktik:))Canım ya esnerken yada ağlarken ağzına tikiyorm ben memeyiyoksa bizimkide sadece ucunu tutuyo zaten aciktiginda aglayarak kalkyo
Canım seninki de memeyi tutamıyor mu? Benim de ucu gayet var. Ama yok ememiyor. SağıP veriyorum. Sagmayinca zaten atesim çıkıyor. Süt atesim is. Öyle bir yük ki.. Annem bakiyor ben sagiyorum. O gidince napicam bilmiyorum. Sen napiyorsun nasıl besliyorsun?
geçmiş olsun canım Allah şifa versinCanim oğlum çok hasta 2 haftadır bi arkadaş daha sormuş gormedim 28 ocak doğum tarihi.amin hepimizin bebeklerini inşallah
Allah kavuştursun canım benim de annem babam bir aydır yanımdaydılar dün gittiler..Anneciğim ve babacığım 25 gündür bizdeydiler, bugün 20lik uçurduk, anneciğim bebişi ve beni yıkadı, abdestimizi aldık, darısı 40ımızı uçurmaya...
Ve sonra geldi çattı veda vakti, hüngür hüngür ağladım, başım ağrıyor şu an, çok alışmıştım onlara, ev bomboş oldu sanki, anacığımın kıymetini lohusayken daha çok anladım, bir kez emzirmesinin hakkı bile ödenmez, şimdiden çok özledim onları, yakında gene gelirler ama olsun
Yemeğimi, işimi, gücümü yapıyodu, şimdi gene bana kaldı ahh annem ahh seni çok seviyorum
29.01 doğum yaptım canim@three @zaman1641 hangi tarihte doğum yapmıştınız? Doğum yaptığınızı okudum ama tarihi kaçırdım sanırım. Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişleri. Tablomuza doğum tarihi eklenmeyen arkadaşlar bana mesaj gönderebilirsiniz
canım prima kullanıyorum mendil değil temizleme pamuğu kullanıyorum..bu ikisiyle alakalı olduğunu snmıyorum doğduğundan beri kullanıyorum ma pişik şimdi oldu yoksa daha önce olurdu..yıkayacağım artık poposunu..inşallah çabucak geçerBen 1 er damla damlatıyorum hasta degilken o kada r damlatmaya gerek yokki hasta olur burnu tamamen tıkanır o zaman birkaç damla sıkarsın canım.
1 pakette 60 tane var canım ben onları ikiye böldüm. Yarım yarım kullanıyorum. yarım yarım 3 tane fazlasıyla yetiyor çook kakalıysa bir tane bebek ıslak mendilini ıslatıp sıkıyorum önce onunla alıp ardından bir tane yarım pamukla siliyorum. Ortadan ikiye kestiğim pamuklarımın fotosunu ekliyorum canım.
Canım pişik olan popoya sakın zeytinyagı sürme. Daha çok yakarbende o hatayı birkere yapmıştım yavrum çook aglamıştı hemen sıcak su ile yıkamıştım poposunu..
Pişik kremleri rahatlatır. Ben ilkinde nivea kullanmıştım çok memnundum elinde hangi pişik kremi varsa onu kullan. Birde çok kızarıksa banyoyu ısıtma imkanın varsa ısıtıp poposunu suyla yıka canım. Kulandığın mendil yada bez yapmıştır pişik. Ne kullanıyorsun?
canım benımkıde aynı marka hıc kullanmadım daha ama kafamn karıstı sız hangı kanalda kullanıyorsunuz. Ben aglama modunda actım cızırtılıydı
sağol canım deneyeceğimTravazol mantar enfeksiyonu kremi değilmiydi ? Ben sudokrem bebek kremi kullanıyorum doktor önerdi cildi yatıştırıcı etkiside var. Pişik olmadı hiç bebeğim doğmadan önce bende yüzüme kullanıyordum tavsiye ederim
canım sıcaktan olduğunu sanmam çünkü ben öyle kat kat örtmüyorum bebişi 2 kat giydirip penye battaniyeye koyuyorum okadar..çok sıcak da iyi değil çünküDün oldu.ve iki saate kalmadan bex değilmeme rağmen. Bence sıcaktan oldu kat kat giyiniyor bir de üstüne kat kat battaniye sy bana fenalık geliyor
ay çok biliyor onlar
Valla hsonu görüyorum o bile yetiyor bana. Yokluğunda özlüyorum gelince de boğasım geliyor :)
Neyse damla işi ben biraz dik konumda yapmaya çslıştım onds bile kaçtı. Demek kaçacak dedim
Youtube daki kız hiç ağlsmıyordu ama
Ben emziriyorum fakat cok gelse fazlaligi agzindan atar yada kusar canim. Gazi vardir. Sen ayaklarini usutme bide guzel beslendinmi insaallah bebegininde gaz skintisi hafifler.
Aynen canim susuyo hemen meme ağzına gelinceAğlarken mi tıkıyosun :) iyi taktik:))
Annemle aynı şehirde olmama rağmen çok özlüyorum iki sene olck evleneli eşim bi yana ama ailenin olduğu sohbet sofra bile bambaşka aglattin beni yaaa(( Allah im sağlık versin hepsine ömürleri uzun olsun
Ben ipeğin kini aldım. Oda yaprak yaprak mendil gibi pamuk. Webannemarkette çok uyguna gelmişti
Ben 1 er damla damlatıyorum hasta degilken o kada r damlatmaya gerek yokki hasta olur burnu tamamen tıkanır o zaman birkaç damla sıkarsın canım.
1 pakette 60 tane var canım ben onları ikiye böldüm. Yarım yarım kullanıyorum. yarım yarım 3 tane fazlasıyla yetiyor çook kakalıysa bir tane bebek ıslak mendilini ıslatıp sıkıyorum önce onunla alıp ardından bir tane yarım pamukla siliyorum. Ortadan ikiye kestiğim pamuklarımın fotosunu ekliyorum canım.
Canım pişik olan popoya sakın zeytinyagı sürme. Daha çok yakarbende o hatayı birkere yapmıştım yavrum çook aglamıştı hemen sıcak su ile yıkamıştım poposunu..
Pişik kremleri rahatlatır. Ben ilkinde nivea kullanmıştım çok memnundum elinde hangi pişik kremi varsa onu kullan. Birde çok kızarıksa banyoyu ısıtma imkanın varsa ısıtıp poposunu suyla yıka canım. Kulandığın mendil yada bez yapmıştır pişik. Ne kullanıyorsun?
Canım e bebekten aldım içinde 60 adet var paketlerde. 6 paket var. 20 gün olduk daha 4 paket bitti ki ben başlarda çok boşa harcadım. Geçen yine sipariş verdim canım. Yanı bir sure bunu kullanacağım.
Bugün aynı şeyi yasayacagim. Tek fark kv vs geldi bugün ev kalabalık.ama eminim gece hüngür hungur aglarim çok zor olacak annemsiz. Annem de çok kötü
Ayni durumdayim.annem yanimdaydi 8 gundur dun aksam gitti.ayni memleketteyiz ama alismistim yanimda olmasina.cok buruldum uzuldum.Allah eksikliklerini vermesin.candan seven dusunen bi onlar var.
Evde babam var erkek kardesim.mecburen gitti onun da isleri vardi.keske hep benimle kalsa
Annelermzin kiymetini hayattalerken bilelim
Allah güç versin canım gerçekten bazen kendime şehir dışından evlendim diye kızıyorum ama alın yazısı işte, nikah belli, Allah böyle nasip etmiş, aynı şehirdeki anne kızları kıskanıyorum ahh salak kafam diyorum sonragene Allaha sığınıyorum sonuçta eşimle mutluyumBenim Annem 3 aydır yanımda. Erken doğum riskim var diye evini bırakıp geldi. 40 imizin çıkmasına 10 gün kaldı gidecek. Ödüm patlıyor. Keşke hiç gitmeseler 7 saatlik yol napicaz bilmiyorum
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Allah kavuştursun canım benim de annem babam bir aydır yanımdaydılar dün gittiler..Allah onları başımızdan eksik etmesin yanımda olmasaydılar ne yapardım hiç düşünemiyorum
canım prima kullanıyorum mendil değil temizleme pamuğu kullanıyorum..bu ikisiyle alakalı olduğunu snmıyorum doğduğundan beri kullanıyorum ma pişik şimdi oldu yoksa daha önce olurdu..yıkayacağım artık poposunu..inşallah çabucak geçer
Çok zormuş canım Allah yardımcın olsun. Neden böyleler evliliğinimi onaylamadılar? İstemedikleri biriylemi evlendin?Yarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum
Niye böyle yaptılar canım aranızda bisey mi oldu esinle felan ne olursa olsun anne baba evladının yanında olmasi gerekirYarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum
Biri değil canım istemedikleri sey evlenmemmiş onu anladım... İşin tuhaf yanı dile getirmediler hiç ama yapmadıkları kalmadı.. Cok güvendiğim ailem esime rezil etmeye calıştılar..Hep yalnız bıraktılar arkamızdan bir suru lsg söz... Nikahıma bile tek annen babam geldi gitti bi kuşağım bile yoktu evimden cıkmadım kına gecesi bile yapmadılar kınasız gelin olmaz ilerde içinde kalır die yaptı kendi tarafıyla bizimkilerden habersiz.. Dugun salonunu bile iptal ettim sadece nikah yaptım.. Tek bir cöp dahi yok evimde oradan aldığım ceyiz felan.. Neler neler.. Suclu ben oldum bide acele etmişim evlenmek için... Şükürsüzlük mukemmel bi insan masallah hersey cok guzel Rabbim yuzumu kara cıkarmadı... Cok isterlerdi küçük kızlarının pişman olup onlara dönmesini...Çok zormuş canım Allah yardımcın olsun. Neden böyleler evliliğinimi onaylamadılar? İstemedikleri biriylemi evlendin?
Canim ya lohusa halinle ne uzulmussundur.Yarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum
Canım gazı filan mı vrKızlar kaç saattir emzryrm bi turlu doymadi memeyi bırakınca baslyo ağlamaya nefesi kesiliyo ağlamaktan sagip verdm onu da içti smdi yine memedeyz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?