2016 Şubat Anneleri

Tutamıyor mu tutmuyor mu ? Bende anlamadım ki Can'ım..
Sabah uğraş uğraş aldı göğsümü 15 dk emdi gunde 1 kere sansa alıyor..
Hiç iştahım yok canım bu durum oldukça Can'ımı sıkıyor ama elimde su şişesi sürekli su içiyorum yeşillik falan normal hayatta ne tüketiyorsam..

Gece cok zor oluyor sürekli emmek istiyor ve ben sürekli sagamıyorm sütüm azalıyor göğüs uçlarım yara oluyor ..

Şimdi farklı bir yönteme başladık sağdığım sütü biberonla veriyoruz 5-10 emmeden sonra annem kızımı göğsüme yapıştırıyor o Zaman gayet gızel Emiyor tabi o sırada sütümü göğsüme boca edıyorum aynı tat olunca alıyor.. Ama annem olmasa bende yapamam.. Dun gece yoktu ve hiç beni emmedi

Mandela calma diye bir biberon duydum. Kullanan varmı acaba burada bilmiyorum ama, denenebilir

Canim oğlum çok hasta 2 haftadır bi arkadaş daha sormuş gormedim 28 ocak doğum tarihi.amin hepimizin bebeklerini inşallah
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Allah kavuştursun canım benim de annem babam bir aydır yanımdaydılar dün gittiler.. Allah onları başımızdan eksik etmesin yanımda olmasaydılar ne yapardım hiç düşünemiyorum

canım prima kullanıyorum mendil değil temizleme pamuğu kullanıyorum..bu ikisiyle alakalı olduğunu snmıyorum doğduğundan beri kullanıyorum ma pişik şimdi oldu yoksa daha önce olurdu..yıkayacağım artık poposunu..inşallah çabucak geçer

canım benımkıde aynı marka hıc kullanmadım daha ama kafamn karıstı sız hangı kanalda kullanıyorsunuz. Ben aglama modunda actım cızırtılıydı

Canim her ikisi de kanal 2 de
bende bi cizirti yok tam tersi en ufak
bebek sesine duyarli

sağol canım deneyeceğim
ben de öyle biliyordum doktor travazol krem yazınca demek pişikde de etkili diye düşündüydüm ama nanay da nanay yani

canım sıcaktan olduğunu sanmam çünkü ben öyle kat kat örtmüyorum bebişi 2 kat giydirip penye battaniyeye koyuyorum okadar..çok sıcak da iyi değil çünkü

Ben emziriyorum fakat cok gelse fazlaligi agzindan atar yada kusar canim. Gazi vardir. Sen ayaklarini usutme bide guzel beslendinmi insaallah bebegininde gaz skintisi hafifler.

Teşekkür ederim canım cevapladigin için. Doktor Aguline diye bir ilaç soyledi gaz sancisi için sabah akşam ver düzenli dedi şimdi de cocuk sürekli gaz çıkarma çabasında kendini sıkıyor uykusunda bile alttan gaz çıkarıyor. Ilac vermekle iyi mi yapıyorum bilmiyorum

Annemle aynı şehirde olmama rağmen çok özlüyorum iki sene olck evleneli eşim bi yana ama ailenin olduğu sohbet sofra bile bambaşka aglattin beni yaaa (( Allah im sağlık versin hepsine ömürleri uzun olsun

Amin canım inşallah gurbet çok zor

Ben ipeğin kini aldım. Oda yaprak yaprak mendil gibi pamuk. Webannemarkette çok uyguna gelmişti

Sağol canım inceledim de n11den ipek aldım az evvel:)

Teşekkür ederim canım ebebekte kargo ücreti var diye almadım ama ipekten memnun kalmazsam kesin alcam

Canım e bebekten aldım içinde 60 adet var paketlerde. 6 paket var. 20 gün olduk daha 4 paket bitti ki ben başlarda çok boşa harcadım. Geçen yine sipariş verdim canım. Yanı bir sure bunu kullanacağım.

Bilgi verdiğin için teşekkür ederim canım

Bugün aynı şeyi yasayacagim. Tek fark kv vs geldi bugün ev kalabalık. ama eminim gece hüngür hungur aglarim çok zor olacak annemsiz. Annem de çok kötü

Allah yardımcımız olsun vallahi lohusa halimle perişan oldum üzülmekten

Amin canım inşallah Allah onların acısıyla imtihan etmesin bizleri, aile çok önemli yaa

Benim Annem 3 aydır yanımda. Erken doğum riskim var diye evini bırakıp geldi. 40 imizin çıkmasına 10 gün kaldı gidecek. Ödüm patlıyor. Keşke hiç gitmeseler 7 saatlik yol napicaz bilmiyorum
Allah güç versin canım gerçekten bazen kendime şehir dışından evlendim diye kızıyorum ama alın yazısı işte, nikah belli, Allah böyle nasip etmiş, aynı şehirdeki anne kızları kıskanıyorum ahh salak kafam diyorum sonragene Allaha sığınıyorum sonuçta eşimle mutluyum

Amin canım seni de Allah kavuştursun sevdiklerinle tez vakitte, ağlamaktan mahvoldum, evden kaçasım var ama bebekle artık imkansız

bskn
Kızlar yediklerimizde yapabiliyor haberiniz olsun. Geçen gün canım öyle bir mandalina istediki 3.4 tane yedim. 1 de kivi yedim. Sonuç çocuğun vücudu isilik gibi pişik gibi oldu. hemen banyo yaptık tabi geçti şükür bir daha mandalina ve kiviye yan gözle bile bakmıyorum.
Bende prima ve temizleme pamugu kullanıyorum. Oğlumun pipisinin kenar boğumları hafif kızarmaya başlayınca krem sürdüm. Tabaka halinde sürünce daha koruyucu oluyor. Pişik olmuyor
Birde erkek çocuklar pişiğe daha yatkın. Bir sürü boğumlar kıvrımlar var.
Kaka çok yaptımı her yere giriyor maşallah

Yarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum

Çok zormuş canım Allah yardımcın olsun. Neden böyleler evliliğinimi onaylamadılar? İstemedikleri biriylemi evlendin?

Niye böyle yaptılar canım aranızda bisey mi oldu esinle felan ne olursa olsun anne baba evladının yanında olmasi gerekir

Kızlar kaç saattir emzryrm bi turlu doymadi memeyi bırakınca baslyo ağlamaya nefesi kesiliyo ağlamaktan sagip verdm onu da içti smdi yine memedeyz

Çok zormuş canım Allah yardımcın olsun. Neden böyleler evliliğinimi onaylamadılar? İstemedikleri biriylemi evlendin?
Biri değil canım istemedikleri sey evlenmemmiş onu anladım... İşin tuhaf yanı dile getirmediler hiç ama yapmadıkları kalmadı.. Cok güvendiğim ailem esime rezil etmeye calıştılar..Hep yalnız bıraktılar arkamızdan bir suru lsg söz... Nikahıma bile tek annen babam geldi gitti bi kuşağım bile yoktu evimden cıkmadım kına gecesi bile yapmadılar kınasız gelin olmaz ilerde içinde kalır die yaptı kendi tarafıyla bizimkilerden habersiz.. Dugun salonunu bile iptal ettim sadece nikah yaptım.. Tek bir cöp dahi yok evimde oradan aldığım ceyiz felan.. Neler neler.. Suclu ben oldum bide acele etmişim evlenmek için... Şükürsüzlük mukemmel bi insan masallah hersey cok guzel Rabbim yuzumu kara cıkarmadı... Cok isterlerdi küçük kızlarının pişman olup onlara dönmesini... ilknurrr22 F farrahdiba

Son düzenleme:
Canim ya lohusa halinle ne uzulmussundur.
Iyi ki kv denler var ams tabi ki insan ailesini ister.bu haldeyken.uzme canini olana care yok.umarim hatalarini anlarlar.bebegin sana unutturur herseye ona sımsıkı tutun ona.bu yasadiklarin ona cok iyi bir anne olmayi saglacak
Ailen evliligini mi onaylamadi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…