2016 Şubat Anneleri

Cok zor bir imtihan olsa gerek aileden yasadgin seyler.
Neyse ki bir sansin varmis esin ve ailesi cok iyiymis cok sukur.her zaman hersey yolunda gitmiyor hayat yolunda
Torunlari kalplerini yumusatacaktr eminim üzülme lutfen.bebegin de etkilenir.esin ve melegin var sukur

Doyurmuyor mu acaba cnm sutun.yada yeterli mi.gazi olsa memeyi de tutmaz.varsa biraz mama denesen
Yok canım emzrdkten sonra sagdm bide 70 ml çıktı tek memeden dahada çıkar durmadı onu verdm snra bi daha emzrdm bide bi aylık olduk artk hiç mama vermedm bugüne kadar

Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu

Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu

Bnm oglusumda da oldu ılık ıslak havluyla silince geçiyor. .ya sicaktan veya sutumuz degince oluyor bnde nedn oluyor anlamadim

Canim sutumuzun degdigi yerde oluyor sanirim. Benimkinde de oluyor yanaklarinda ve boynuna akinca sut boynunda. Siliyorum hep rahatlatiyor o.

Cnm bizimkinde de var.Sütten oluyor ..terleme olayida çok bizde ondan değil cnm

Canim Allah bi kapiyi kapatirken oburunu aciyor bogle benimde annem babam kardesin hep yanimda ama lanet olasi kv kpderi gormek bile istemiyorum. Yinede anliyorum seni canim insan kendi ailesine daha cok ihtiyaç duyuyor

Cevaplariniz için teşekkür ederim arkadaşlar eşimin de benim de canım sıkılıyodu acaba niye oluyor bu kızarıklıklar diye. Banyodan sonra da hafifliyor gercekten silince de geçer inşallah

Hayır canım.. İlk başta hastanede hemşire gösterim dedi ben tabii dedim gorumce gerek yok ben gosteririm dedi uffff... Sağlık ocağındaki ebedeb hiç memnun değilim ki. Keşke bende de olaydı nene yerine bilirkişi bıraktılar basıma annemde içi rahat o gösterir eder diye ama nerdeeeeeee
Dün halimi gorduler yine. Babam dayanamadı anneanne ben kızımı alıyorum bizde kalsın annesi gelemiyor buraya sende gel bize başımızın üstünde yerin var dedd.. Hergun ağlıyorum , yemek yok doğru düzgün hatta yok yanı ben yapmayınca e temizlik ütü bebeğim durmuyor garibim açlıktan onu bile besleyemiyor musum baksana
Dün dedi babam yarin gidiyoruzz
Anneme neler goturcem bilmiyorum ama mutluyum tabii coookj

Ya işte o ağıza tıkma işini yapamadım.belli bir bölgeye kadarnsığuyır.ucu çok acıyor bu kez de...

Canım ucunün acimamasi gerekmis artık böyle makas gibi tutturup biraz skip sütü akitip kahverengi kismada surdu oğulun ağzına tikadi hiç ucu acimadi benimde .. Canım birileri yok mu yardım istesen hem bebek öyle gazda yutmuş oluyor :+

Ah canım benimki tutamıyor gecelerce uğraştım. Aglattim kuzumu. Silikon ucu tuttu onu da öyle bi çekti ki ucu bitistirdi. Beyaz et çıkarttı. Hepsini alamadigindan galiba. Gogus ucu bitisince kanallar tikandi süt çıkamadı ateş yaptı bende. Goguslerim de cook fena.Ahh annelerimiz bu süreçte hep yanımızda olsa gidince benim de isim bozuk. Şimdiden paso agliyorum ben de. Karşıdan sinir bozucuyum biliyorum ama elimden gelmiyor. Her şey bir rutine otursa lohusalik psikolojisi geçse de rahatlasak.

Bu arada oğlum iki gundur kakasini yapmıyordu sabahleyin yaptı oyyyy kokusunu ozlemisim valla.. Uzuncana baktım bezin içine :)))
İkinci kakayida 1 saat önce yaptı. Taştı bezden battı alti:) yikadim hemen altını..
Birazcık ağladı.. Uyudu çok sukur.

allah yardım etsin yalnız olanlara çok zor gerçekten.. Bende hergun ağlıyordum. Yarin anneme gidicem insalh.
Memeyi bende veremiyormusum dub gösterdiler biraz öyle yapmaya çalışıyorum .
Goguslerine sicak kompres yapabiliyor musun rahatlatır canım. Birde gogus uçları yaralarına garmastan pomad çok iyi geliyor lansinoh ile dönüşümlü kullanılıyor. İnsallah çabucak iyileşir sen rahat eder tavrında bol bol emer..

Maşallah canım benimm masallahh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…