- 21 Ağustos 2015
- 1.432
- 1.315
- 53
- 36
Ve annem babam gitti. Ev kalabalık aglamamk için zor duruyorum
Cok zor bir imtihan olsa gerek aileden yasadgin seyler.Biri değil canım istemedikleri sey evlenmemmiş onu anladım... İşin tuhaf yanı dile getirmediler hiç ama yapmadıkları kalmadı.. Cok güvendiğim ailem esime rezil etmeye calıştılar..Hep yalnız bıraktılar arkamızdan bir suru lsg söz... Nikahıma bile tek annen babam geldi gitti bi kuşağım bile yoktu evimden cıkmadım kına gecesi bile yapmadılar kınasız gelin olmaz ilerde içinde kalır die yaptı kendi tarafıyla bizimkilerden habersiz.. Dugun salonunu bile iptal ettim sadece nikah yaptım.. Tek bir cöp dahi yok evimde oradan aldığım ceyiz felan.. Neler neler.. Suclu ben oldum bide acele etmişim evlenmek için... Şükürsüzlük mukemmel bi insan masallah hersey cok guzel Rabbim yuzumu kara cıkarmadı... Cok isterlerdi küçük kızlarının pişman olup onlara dönmesini...
Bilmiyorum ki canım çıkardı o kadar bugn sabaha karşı kaka yaptı bi daha yapmadı o mu rahatsız ediyo acabaCanım gazı filan mı vr
Doyurmuyor mu acaba cnm sutun.yada yeterli mi.gazi olsa memeyi de tutmaz.varsa biraz mama denesenKızlar kaç saattir emzryrm bi turlu doymadi memeyi bırakınca baslyo ağlamaya nefesi kesiliyo ağlamaktan sagip verdm onu da içti smdi yine memedeyz
Yok canım emzrdkten sonra sagdm bide 70 ml çıktı tek memeden dahada çıkar durmadı onu verdm snra bi daha emzrdm bide bi aylık olduk artk hiç mama vermedm bugüne kadarDoyurmuyor mu acaba cnm sutun.yada yeterli mi.gazi olsa memeyi de tutmaz.varsa biraz mama denesen
Emziriyorum canim doymuyor gece agliyorCanım hormonlar gece daha hızlı salgılanır.gece çok emzir.daha çabuk dolar.
Nasıl et parçası kapattı :/ Ayna tut bak başka birşeydir o :/
Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Cnm bizimkinde de var.Sütten oluyor ..terleme olayida çok bizde ondan değil cnmKızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Canım peki sütünün azalmaması için emzirmediğin öğünde sağıyor musun göğsünü?
Canim Allah bi kapiyi kapatirken oburunu aciyor bogle benimde annem babam kardesin hep yanimda ama lanet olasi kv kpderi gormek bile istemiyorum. Yinede anliyorum seni canim insan kendi ailesine daha cok ihtiyaç duyuyorYarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum
Sağlık ocağına gittğinde göstermediler mi
Bana sordular benim bilirkişilerim (!) çok olduğu için gerek yok dedm.
Dediğin gibi vızl vızk diye içinden çıktığını hissediyorum bazen. Bazen hissetmiyorum. İşte o zamanlar saat başı emiyor
Ya işte o ağıza tıkma işini yapamadım.belli bir bölgeye kadarnsığuyır.ucu çok acıyor bu kez de...
Ah canım benimki tutamıyor gecelerce uğraştım. Aglattim kuzumu. Silikon ucu tuttu onu da öyle bi çekti ki ucu bitistirdi. Beyaz et çıkarttı. Hepsini alamadigindan galiba. Gogus ucu bitisince kanallar tikandi süt çıkamadı ateş yaptı bende. Goguslerim de cook fena.Ahh annelerimiz bu süreçte hep yanımızda olsa gidince benim de isim bozuk. Şimdiden paso agliyorum ben de. Karşıdan sinir bozucuyum biliyorum ama elimden gelmiyor. Her şey bir rutine otursa lohusalik psikolojisi geçse de rahatlasak.Tutamıyor mu tutmuyor mu ? Bende anlamadım ki Can'ım..
Sabah uğraş uğraş aldı göğsümü 15 dk emdi gunde 1 kere sansa alıyor..
Hiç iştahım yok canım bu durum oldukça Can'ımı sıkıyor ama elimde su şişesi sürekli su içiyorum yeşillik falan normal hayatta ne tüketiyorsam..
Gece cok zor oluyor sürekli emmek istiyor ve ben sürekli sagamıyorm sütüm azalıyor göğüs uçlarım yara oluyor ..
Şimdi farklı bir yönteme başladık sağdığım sütü biberonla veriyoruz 5-10 emmeden sonra annem kızımı göğsüme yapıştırıyor o Zaman gayet gızel Emiyor tabi o sırada sütümü göğsüme boca edıyorum aynı tat olunca alıyor.. Ama annem olmasa bende yapamam.. Dun gece yoktu ve hiç beni emmedi
Mandela calma diye bir biberon duydum. Kullanan varmı acaba burada bilmiyorum ama, denenebilir
Ah canım benimki tutamıyor gecelerce uğraştım. Aglattim kuzumu. Silikon ucu tuttu onu da öyle bi çekti ki ucu bitistirdi. Beyaz et çıkarttı. Hepsini alamadigindan galiba. Gogus ucu bitisince kanallar tikandi süt çıkamadı ateş yaptı bende. Goguslerim de cook fena.Ahh annelerimiz bu süreçte hep yanımızda olsa gidince benim de isim bozuk. Şimdiden paso agliyorum ben de. Karşıdan sinir bozucuyum biliyorum ama elimden gelmiyor. Her şey bir rutine otursa lohusalik psikolojisi geçse de rahatlasak.
Merhaba kizlar..bebisin kilo va takibi icin 5.gunden baska kontrole gitmedik..
Suan tam 24 gunluk oldu kixim..3100 dogmustu hic kilo kaybi olmadi eve gelincede ..bugun evde tarttim 4000 olmus..gayet iyi degilmi..suana kadar 6 7 kez mama verdim malesef onun disinda hep mememde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?