- 8 Eylül 2015
- 132
- 126
- 33
- 36
Çok zor şeyler yaşamışsın canımBiri değil canım istemedikleri sey evlenmemmiş onu anladım... İşin tuhaf yanı dile getirmediler hiç ama yapmadıkları kalmadı.. Cok güvendiğim ailem esime rezil etmeye calıştılar..Hep yalnız bıraktılar arkamızdan bir suru lsg söz... Nikahıma bile tek annen babam geldi gitti bi kuşağım bile yoktu evimden cıkmadım kına gecesi bile yapmadılar kınasız gelin olmaz ilerde içinde kalır die yaptı kendi tarafıyla bizimkilerden habersiz.. Dugun salonunu bile iptal ettim sadece nikah yaptım.. Tek bir cöp dahi yok evimde oradan aldığım ceyiz felan.. Neler neler.. Suclu ben oldum bide acele etmişim evlenmek için... Şükürsüzlük mukemmel bi insan masallah hersey cok guzel Rabbim yuzumu kara cıkarmadı... Cok isterlerdi küçük kızlarının pişman olup onlara dönmesini... @ilknurrr22 @farrahdiba
Canım ben 1 haftadır şapka takmıyorum evin ısısı normalse şapkaya gerek yokki... ben sadece banyo yaptırdıktan sonra takıyorum birde dışarı çıkarken.. yoksa kafası su gibi terliyor.Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Alala üşütmeyin diyolar acaba bu yüzdenmi ?Canm sızlamasına razıyım emzirmeyi bırakasım geliyo okadar ağrıyo ki.. O kaşıntı bendede oluyo
Önceden yoktu canm yeni olmaya başladı önceleri hafifti önemsemiyordum ama artk çok ağrıyr dayanamıyorum resmen
Yok canım gidip kontrol ettir bakire filan çıkmayasın sonra :)))Aslindaa et parcasi dedigim uretra yarisini kapatmis sanki delogin
ben kanal3de denedim de cizirtinin sebebi yan yana koymam sanirim.uzaklasinca cizirti gitti.Canim her ikisi de kanal 2 de
bende bi cizirti yok tam tersi en ufak
bebek sesine duyarli
ben kanal3de denedim de cizirtinin sebebi yan yana koymam sanirim.uzaklasinca cizirti gitti.
Canim ya ilkinde benimde yara olmustu..ayva cekirdegi jeli..lahana..ilik suyla yikama.bide krem kullaniyodum..anlik rahatlatiyodu iste hepsi..emzirmezsen tum gece siser busefer ateslenirsin..sag benceKızlar dayanamıyorum göğüslerimin acısına yavrumu emzirmek istemiorum o derece ağlamaktan sütüm gidecek die korkuom. Soğan koydum çok kokarmıki bebeğe. Bide bu gece emzirmesem göğsüm şişermi ki bn hiç sağmıorum. Ne işe yarıoki sağmam Dr fln hiç sağmam hakkında bişey demedi.
HahaaKizlar ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su zorluklar bitdikten sonraki etapta iliskiden nasil korunucagimiziBi bebege daha bakamam olurum yani
Canim papatya cayi yap onunla yikanSabahtan beri ağlıyorum kaşıntıdan
Altaki dikiş kasintisina biri çözüm onersin
dayanamıyorum
Hehehe deli ya
yanyana koyarsan frekanslar sıkıntı yaşar
ayrı odalarda dene sen
Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)Hahaa) bende 2.den sonra daha bi tirsiyorum ama kazara olursa 3.olur oladabilir ama erken..
Esim korunur bizde..bende hap alirim bi yontem beni kesmez guvenemem..sonra spiral dusunuyorum
Canim papatya cayi yap onunla yikan
Canim ben yararini gordum ilk vurdugunda kasinti artiyor ama sonrasi geciyor ben oluyordum ya hemen paptya cayi yapib yikadim kasintisi hemen artdi ve gectiO alır mi kaşıntıyı
felaket kivraniyorum
baticon kullaniyorum ama kaşıntıyı almıyor
Canım benımkınınde kakası yesım sumukumsu ıı gundur ama usutme belırtısı yok baska. Kusma da yok, senınkı usutmusmuyduSelam kızlarr oğluşumuz düzeldi sayılır kusma bitti, yeşil sümükümsü kaka bitti (Allahım ne kötü kokuyordu, hep böyle kalıcak sandım bir an ) :/ Şimdi eskisi gibi emiyoruz, eski halsizliğimiz kalmadı... Allahım bir daha olmasın!
Canım aynen bize de doktorun kremi yaramadı nivea nin pisik kremi çok güzel kullandım bu günde geçirdi pisigi tavsiye ederim siddetlekızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
Güzel bir duş al yara kabuklandıysa yumuşar düşer, yada gerilme varsa oda yumuşar.. Bakteridense oda temizlenir gider.. Duş almak nede güzelmiş bende gidip alıyim ahahahaO alır mi kaşıntıyı
felaket kivraniyorum
baticon kullaniyorum ama kaşıntıyı almıyor
Canim ya uzulmemeye calis.benim anne baba cokk uzakta zaten gelselerde hic atak degiller cok cekingenler beni cok yorarlardi.burda bi halam bi amcam var..inan dogumd bana tanidik bi ablam bakti hemde gül gibi bakti..bebek gibi bakti..halamla yengemde aksam geldiler gorunup gittiler bidahada aramadilar..eve ciktim 15 gun sonra halam geldi..oysa benim cocuklugum yanlarinda gecti..burda gurbette akrabam var diye sevinirken 7 kat ybanci biri sezeryan halimle bana el bebek gul bebek bakti..kv yanimda onunda bakima ihtiyci var dizlerden ameliyatli ayakta durmasi zor olsada o haliyle bana corba vs yapiyo buyuk oglumun oyuncagini vs topluyor.o bile sok oldu halamlara..bosver bunlar vicdan isi..Rabbim merhamet versin aileneYarın 20 gununumuz doluyor.. Ne annem babam ne kardeslerim nede tek bir akrabadan ses yok... ( allah var bi oaç akraba face de beğen butonuna dokunma zahmetinde bulunmuş) anlamıyorum 2 yılda nasıl bu kadar değişti hersey? Ne hayallerim vardı benim bekarken felan herşey cok farklıydı cunku... Doğumdan beri kv kp görümceme baska kimseyi görmedim allah razı olsun cok iyiler ama dedim ya o kadar insan nereye gitti hiç mi vicdanları yok eni hiç tanımamışla önemsememisler kendi egoları analık babalık ablalıktan daha ağır basmış... O kadar cikolata süs yaptım yarısı kaldı diğer yarısını hastanede tanımadığım insanlara dağıttım durdum... Ben bu kadar kimsesiz değildim... Halkımı hiç kimseye helal etmiyorum
Canım e bebekte satiliyo evet ben dogdugundan beri onu kullanıyorum ama o bile pahalıya geliyi bir aylık olduk iki tane yok paket bitirdik bu pakette 60 tane var.bende şimdi evde küçük bi bez var havlu gibi onu ılık süre ıslatıp onunla siliyorum her seferinde yıkayıp kalorifere koyuyorum.daha tasarruflu oldu acikcasi.dışarda da yenidogan ıslak mendili kullanıyoruz.@sessizyazar canım baby me temizleme pamuğu sadece ebebekte mi satılıyo, n11 de filan bulamadım da... Sen nerden aldın?
6lı paket ebebekte 29,9 tl peki 1 pakette kaç adet pamuk var yazmıyo da
Ben de evde pamuk kullanmak istiyorum unibaby yenidoğan ıslak mendili de dışarda kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?