2016 Şubat Anneleri

Kızlar dayanamıyorum göğüslerimin acısına yavrumu emzirmek istemiorum o derece ağlamaktan sütüm gidecek die korkuom. Soğan koydum çok kokarmıki bebeğe. Bide bu gece emzirmesem göğsüm şişermi ki bn hiç sağmıorum. Ne işe yarıoki sağmam Dr fln hiç sağmam hakkında bişey demedi.

Çok zor şeyler yaşamışsın canım ama neyseki eşin ve ailesi yanında. İnş bebek onlarında yumuşamasına yardımcı olur. Yaptıkları hatayı anlarlar.
Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Canım ben 1 haftadır şapka takmıyorum evin ısısı normalse şapkaya gerek yokki... ben sadece banyo yaptırdıktan sonra takıyorum birde dışarı çıkarken.. yoksa kafası su gibi terliyor.
İsilik normal canım ılık su ile pamuk ıslat sil. Birde sakallı biri öpersede olabiliyor. Sakallar tahriş edebiliyor narin ciltleri..

Alala üşütmeyin diyolar acaba bu yüzdenmi ?

Selam kızlarr oğluşumuz düzeldi sayılır kusma bitti, yeşil sümükümsü kaka bitti (Allahım ne kötü kokuyordu, hep böyle kalıcak sandım bir an ) :/ Şimdi eskisi gibi emiyoruz, eski halsizliğimiz kalmadı... Allahım bir daha olmasın!

Topitikk canım dusunmemeye çalış bu olanları. Tabii ki insan bekler gözler offf...
Anne baba kardeş sonuçta Rabbim merhamet versin kalplerine hatalarının farklarına daha geç olmadan varırlar insallah. Sen skma güzel ,tatlı canını.. Bak sahipsiz değilsin eşinin ailesi seni almış içlerine gül gibi bakıyorlardr eminim. Onlarda annen babannsenin basinizdan eksik olmasinlar..
Herkesin ayrı ayrı sorunları var işte.. Canları sağolsun yine de.. Kaybeden onlar..
Zen yavrunu düşün moralini yüksek tut.. Saç topuzunu hep yap eminim çok yakişıyordur :)
Onlara da her ne olursa olsun içini dar etme. Git mutfağa var ise benden bir komposto ısmarla kendine.. Yok ise 2 bardak su iç... Ay nene de tutturmus bu makarlama dökülmesin makarlama dökülmesin :)

Sabahtan beri ağlıyorum kaşıntıdan
Altaki dikiş kasintisina biri çözüm onersin
dayanamıyorum

ben kanal3de denedim de cizirtinin sebebi yan yana koymam sanirim.uzaklasinca cizirti gitti.

Hehehe deli ya
yanyana koyarsan frekanslar sıkıntı yaşar
ayrı odalarda dene sen

Canim ya ilkinde benimde yara olmustu..ayva cekirdegi jeli..lahana..ilik suyla yikama.bide krem kullaniyodum..anlik rahatlatiyodu iste hepsi..emzirmezsen tum gece siser busefer ateslenirsin..sag bence

Kizlar ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su zorluklar bitdikten sonraki etapta iliskiden nasil korunucagimizi Bi bebege daha bakamam olurum yani
Hahaa) bende 2.den sonra daha bi tirsiyorum ama kazara olursa 3.olur oladabilir ama erken..
Esim korunur bizde..bende hap alirim bi yontem beni kesmez guvenemem..sonra spiral dusunuyorum

Hahaa) bende 2.den sonra daha bi tirsiyorum ama kazara olursa 3.olur oladabilir ama erken..
Esim korunur bizde..bende hap alirim bi yontem beni kesmez guvenemem..sonra spiral dusunuyorum
Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)

Canım benımkınınde kakası yesım sumukumsu ıı gundur ama usutme belırtısı yok baska. Kusma da yok, senınkı usutmusmuydu

kızlar bebeğiniz pişik oldu mu?
yavru kuşum pişik ve doktorun verdiği travazol krem biişe yaramadı..zeytinyağı da sürdüm geçmedi
ne kullanıyorsunz pişik için baya kızardı yavrum
Canım aynen bize de doktorun kremi yaramadı nivea nin pisik kremi çok güzel kullandım bu günde geçirdi pisigi tavsiye ederim siddetle

O alır mi kaşıntıyı
felaket kivraniyorum
baticon kullaniyorum ama kaşıntıyı almıyor
Güzel bir duş al yara kabuklandıysa yumuşar düşer, yada gerilme varsa oda yumuşar.. Bakteridense oda temizlenir gider.. Duş almak nede güzelmiş bende gidip alıyim ahahaha

Canim ya uzulmemeye calis.benim anne baba cokk uzakta zaten gelselerde hic atak degiller cok cekingenler beni cok yorarlardi.burda bi halam bi amcam var..inan dogumd bana tanidik bi ablam bakti hemde gül gibi bakti..bebek gibi bakti..halamla yengemde aksam geldiler gorunup gittiler bidahada aramadilar..eve ciktim 15 gun sonra halam geldi..oysa benim cocuklugum yanlarinda gecti..burda gurbette akrabam var diye sevinirken 7 kat ybanci biri sezeryan halimle bana el bebek gul bebek bakti..kv yanimda onunda bakima ihtiyci var dizlerden ameliyatli ayakta durmasi zor olsada o haliyle bana corba vs yapiyo buyuk oglumun oyuncagini vs topluyor.o bile sok oldu halamlara..bosver bunlar vicdan isi..Rabbim merhamet versin ailene

Canım e bebekte satiliyo evet ben dogdugundan beri onu kullanıyorum ama o bile pahalıya geliyi bir aylık olduk iki tane yok paket bitirdik bu pakette 60 tane var.bende şimdi evde küçük bi bez var havlu gibi onu ılık süre ıslatıp onunla siliyorum her seferinde yıkayıp kalorifere koyuyorum.daha tasarruflu oldu acikcasi.dışarda da yenidogan ıslak mendili kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…