2016 Şubat Anneleri

Canım benımkınınde kakası yesım sumukumsu ıı gundur ama usutme belırtısı yok baska. Kusma da yok, senınkı usutmusmuydu
Evet canım, iştahsızlık, kusma, kramp, yeşil ve kokulu kaka.. Ne ararsan vardı, ama sende 11 gündür varsa başka birşeydir..

Güzel bir duş al yara kabuklandıysa yumuşar düşer, yada gerilme varsa oda yumuşar.. Bakteridense oda temizlenir gider.. Duş almak nede güzelmiş bende gidip alıyim ahahaha

onu hergun yapiyorum
hemen ardından baticon kullaniyorum
ama ilk defa böyle büyük bir kriz geldi

sürekli duş almama eşim kızıyor
- bence sen sık sık yikandigin için böyle oluyor diyor. Alakasi yok.desemde anlamıyor

Canım ya:) okurken yuzumu guldurdun.. :) sen ve diğer arkadaşlar iyiki varsınız... İyiki tanıdım sizleri yoksa hersey cok daha zor olurdu... Hakkınızı helal edin :)

Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)
Allahim bunca kadin taktiriyo neden acisin okadar abartmaya gerek yok.hap kullandim ben bir yil kadar sinir yapti okadar..uzun vadede spiral iyi olur aslinda.acikcasi esimin korunmasi benim hosuma gitmiyo sevmiom aradaki seyi

Evet canım, iştahsızlık, kusma, kramp, yeşil ve kokulu kaka.. Ne ararsan vardı, ama sende 11 gündür varsa başka birşeydir..
2 yazacıgıma 11 yazmısım canım.yesıl ve kokulu kaka var ama kusma vs yok canım. Nasıl gectı senınkı.

Kizlar ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su zorluklar bitdikten sonraki etapta iliskiden nasil korunucagimizi Bi bebege daha bakamam olurum yani
Esimin ağzını arayacağım prezervatif için... (simdiye kadar kullanmadı ben hap kullanmıştım3_4 sonra yumurtlama tedavisiyle hamile kaldım 9 ayda korunma gerekmedi) yok yanasmaz yada baska turlu korunurum derse hiç strese girmem spiral koydururum... Hap iğne gibi hormonal yöntemlere sıcak bakmıyorumbana psikolojik olarak yan etki yaptığını düşünüyorum

Kızlar benim bebis 45 günlük oldu gaz sancisindan gündüz gece ayaktaydik ne kullandiysak olmadi. Geçen maiii de zinco denedi diye aldim. Bugün 2. günü sanirim kullanmamim ama oğlum bu seferde hep uyuyor.. Yani bebeğin emip uyuması normal mi? Benimki hiç uyumuyordu diye mi şimdi tuhaf geliyor bana? Kafamda deli sorular

Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)
Ben takıyorum da...smear aldırmakla aynı diyebilirim... Rahat oldugun surece hiç bir acı yok düşünüyorsan bu yuzden vazgeçme derim canım...

Ben paso ağlıyorum

ozlemisim annemle aynı evi paylaşmayı... Kv de sağ olsun iyidir ama işte ana... Oğlum çok huysuzlasti sanki o da anlae gibi

gözü capaklaniyor çok fazla akıyor nerden çıktı şimdi bu annem olmayınca elim ayağıma daha da dolanıyor

Kızlar kaç saattir emzryrm bi turlu doymadi memeyi bırakınca baslyo ağlamaya nefesi kesiliyo ağlamaktan sagip verdm onu da içti smdi yine memedeyz

Az önce benimki de öyle oldu. Var oğlumun bir derdi ne bilmiyorum altını açtım karnına yavaş yavaş msj yaptım biraz sakinlesti gibi

Canım benim... Saril oğluna... Rabbim hepsinden alasini verdi sana. Boşver onları. Elbet anlarlar hatalarını... Rabbim sana kv ve gorumceni vermiş ne güzel . Rabbim razi olsun onlardan da...

Allahim bunca kadin taktiriyo neden acisin okadar abartmaya gerek yok.hap kullandim ben bir yil kadar sinir yapti okadar..uzun vadede spiral iyi olur aslinda.acikcasi esimin korunmasi benim hosuma gitmiyo sevmiom aradaki seyi
Benimde hosuma gitmiyor canim kendisininde istemediyini biliyorum ama lazim olursa korunucagini biliyorum ben galiba spiral takdirmaya mecburum:)
Ben takıyorum da...smear aldırmakla aynı diyebilirim... Rahat oldugun surece hiç bir acı yok düşünüyorsan bu yuzden vazgeçme derim canım...
Canim icimi rahatlatdin ama ben korkak biriyim uzaktan yaklassalar ciglik ativagama eminim

2 yazacıgıma 11 yazmısım canım.yesıl ve kokulu kaka var ama kusma vs yok canım. Nasıl gectı senınkı.
O zaman usutmus olabilir benimki kusuyodu 1,5 saatte bir azar azar emzirdim (gece alarm kurdum), sicak tuttum.. Bolca uyudu zaten, bugun kendine geldi cok sukur.

Herkes kaka yapmıyor diyod benimki de sürekli yapıyor hep b.k bez doktor normal dedi 20 gün olduk normal mi bilmiyorum ama artık sinirim bozuluyor on bez oluyor belki iki doktor bir ebe olabilir dedi gerçekten normal mi

Canım sagmiyordum gece sagip uyandiramadigim icin uykuluyken veriyordum ama öyle yapmamami söylediler memeyi emip bıraktıktan sonra kalanı sağ dediler. Sen nasıl yapıyorsun
Ben daha ne yapıcağımı bilmiyorum tatlım o yüzden sana sordum başka bi doktora daha randevu alıcam ben bakalım o ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…