2016 Şubat Anneleri

Yok ki canım yardım edebilecek...bebekte denedim.yüne yapamadım.olsun deneye deneye yaparız inş

Canım her bebeğin bünyesi farklı olduğu için ilacın içindeki anason farklı etkileyebiliyor.damla sayısını bebeğin bünyesine göre kendin ayarlayabilirsin.4 değil 3 veya 2 damla ver.ben Gazlı olma oranına göre deniyorum.bazı gün sabah 2 akşam 2 yetiyor mesela ama bazı gün de 4 sabah 4 akşam ancak kesiyor.sen şimdi nasıl ayarladın dozunu?

Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.

Canım ya:) okurken yuzumu guldurdun.. :) sen ve diğer arkadaşlar iyiki varsınız... İyiki tanıdım sizleri yoksa hersey cok daha zor olurdu... Hakkınızı helal edin :)

) bizler supper annelerizz :)) evet, bence de hepimiz iyi ki varizzzzz..
Burası terapi gibi.. Aklıma geliyorsunuz bazen o ne yaptı bu ne yaptı diye.. Helal olsun benden yana :))))
İçtin mi birşeyler ..

Gaz ya da Kabızlık durumu olan bebişlerinle belden aşağısını ılık suyla yıkayın arada.çok iyi geliyor.bir de bebek Yağı ile göbeğine masaj yapın.

Ben daha ne yapıcağımı bilmiyorum tatlım o yüzden sana sordum başka bi doktora daha randevu alıcam ben bakalım o ne diyecek
Anladım canjm valla yine dediler ki süt süt ustune gelince kusermis :) memeyi boşalt dediler. E yavrum bosaltamiyor bende sagicsm.. Kuzum bana da şöyle olur mu. Dr.un dediğini. Nerede oturuyordun Acep yakın miyiz. Ben kartaldayim

Günde 3kere 4 damla yazıyor içinde bende öyle verdim ama yarın sabah aksam yapayım. Uyumasina alışık değilim ne yapacağımı şaşırdım yemek yedim rahatça etrafi topladim falan bi tuhaf oldum ahahaha

Yavrum bubanasonu nasıl yapıyoruz veya alıyoruz ben hic bilmiyom böyle şeyleri ya.. Benim ictigimden mi yapiyoz yoksa aktardan aldım demliyirum

Yavrum bubanasonu nasıl yapıyoruz veya alıyoruz ben hic bilmiyom böyle şeyleri ya.. Benim ictigimden mi yapiyoz yoksa aktardan aldım demliyirum
Canım gaz damlası eczaneden alabilirsin adı zinco. Icinde anason yağı da var benim oğlanı ya o uyuttu ya da gazinda iyi geldiği için uyuyor :)

Poooff bu süt meselesi beni deli ediyor
Oğlumu emzirdim 1.5 saat sonra aklima geldi bi sagayim dedim

25 dk da iki göğüsten toplam 50 cc çıktı
bu normal mi
ne zaman süt sagmaliyim
ne kadar süre makina calismali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…