Canım ucunün acimamasi gerekmis artık böyle makas gibi tutturup biraz skip sütü akitip kahverengi kismada surdu oğulun ağzına tikadi hiç ucu acimadi benimde .. Canım birileri yok mu yardım istesen hem bebek öyle gazda yutmuş oluyor :+
Kızlar benim bebis 45 günlük oldu gaz sancisindan gündüz gece ayaktaydik ne kullandiysak olmadi. Geçen maiii
de zinco denedi diye aldim. Bugün 2. günü sanirim kullanmamim ama oğlum bu seferde hep uyuyor.. Yani bebeğin emip uyuması normal mi? Benimki hiç uyumuyordu diye mi şimdi tuhaf geliyor bana? Kafamda deli sorular
Canım her bebeğin bünyesi farklı olduğu için ilacın içindeki anason farklı etkileyebiliyor.damla sayısını bebeğin bünyesine göre kendin ayarlayabilirsin.4 değil 3 veya 2 damla ver.ben Gazlı olma oranına göre deniyorum.bazı gün sabah 2 akşam 2 yetiyor mesela ama bazı gün de 4 sabah 4 akşam ancak kesiyor.sen şimdi nasıl ayarladın dozunu?
Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.
Canım ya:) okurken yuzumu guldurdun.. :) sen ve diğer arkadaşlar iyiki varsınız... İyiki tanıdım sizleri yoksa hersey cok daha zor olurdu... Hakkınızı helal edin :)
) bizler supper annelerizz :)) evet, bence de hepimiz iyi ki varizzzzz..
Burası terapi gibi.. Aklıma geliyorsunuz bazen o ne yaptı bu ne yaptı diye.. Helal olsun benden yana :))))
İçtin mi birşeyler ..
Anladım canjm valla yine dediler ki süt süt ustune gelince kusermis :) memeyi boşalt dediler. E yavrum bosaltamiyor bende sagicsm.. Kuzum bana da şöyle olur mu. Dr.un dediğini. Nerede oturuyordun Acep yakın miyiz. Ben kartaldayim
Canım her bebeğin bünyesi farklı olduğu için ilacın içindeki anason farklı etkileyebiliyor.damla sayısını bebeğin bünyesine göre kendin ayarlayabilirsin.4 değil 3 veya 2 damla ver.ben Gazlı olma oranına göre deniyorum.bazı gün sabah 2 akşam 2 yetiyor mesela ama bazı gün de 4 sabah 4 akşam ancak kesiyor.sen şimdi nasıl ayarladın dozunu?
Günde 3kere 4 damla yazıyor içinde bende öyle verdim ama yarın sabah aksam yapayım. Uyumasina alışık değilim ne yapacağımı şaşırdım yemek yedim rahatça etrafi topladim falan bi tuhaf oldum ahahaha
) bizler supper annelerizz :)) evet, bence de hepimiz iyi ki varizzzzz..
Burası terapi gibi.. Aklıma geliyorsunuz bazen o ne yaptı bu ne yaptı diye.. Helal olsun benden yana :))))
İçtin mi birşeyler ..
Günde 3kere 4 damla yazıyor içinde bende öyle verdim ama yarın sabah aksam yapayım. Uyumasina alışık değilim ne yapacağımı şaşırdım yemek yedim rahatça etrafi topladim falan bi tuhaf oldum ahahaha