ya ben bu topikte değilim ama yazmak istedim cnm benm eğer ki sıvı kaybı çoksa ve bebeğin seni emmiyorsa Dr a gitmen gerekir ama iki saatte bir 15 20 dk emiyorsa sütun ona göre salgılanan ve iyileşir canim
Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.
) bizler supper annelerizz :)) evet, bence de hepimiz iyi ki varizzzzz..
Burası terapi gibi.. Aklıma geliyorsunuz bazen o ne yaptı bu ne yaptı diye.. Helal olsun benden yana :))))
İçtin mi birşeyler ..
Canim bende dogumdan cekmedim bu sut mevzusundan cektigim kadar..
25 dk uzun bile bence ben en fazla 10 dk tutuyorum cok yara yapiyor cunku...
Bir de emzirdikten sonra hemen kalani sagmaya calisiyorum sonra obur ogune sut azaliyor bende..
ya ben bu topikte değilim ama yazmak istedim cnm benm eğer ki sıvı kaybı çoksa ve bebeğin seni emmiyorsa Dr a gitmen gerekir ama iki saatte bir 15 20 dk emiyorsa sütun ona göre salgılanan ve iyileşir canim
eskiler bebekler için temiz bi yazmaya çay süzer gözlerini onunla silerlerdi ve geçerdi canım bitkisel bise
Bebekler doyduklarını anlamazlar 15 20 dk emiyorsa yeterli boşuna memede tutma bebeğini hem seni yorar hemde bi düzen sağlayamazsın bi göğsünden ne kadar süt çıkıyorsa bak ondan sonra emip emmedigini daha iyi anlarsin
Günde 3kere 4 damla yazıyor içinde bende öyle verdim ama yarın sabah aksam yapayım. Uyumasina alışık değilim ne yapacağımı şaşırdım yemek yedim rahatça etrafi topladim falan bi tuhaf oldum ahahaha
Canim tam da bu konu ile ilgili soru soracaktım bende :) normalde bebeğim huysuzdur ağlar çok da uyumaz bugün maşallah bayagi bi uyudu bende evin tüm temizliğini dahi yapabildim. bi tuhaf oldum o kadar uyumasi normal mi diye. kaç saat uyudu senin bebis?
Bebekler doyduklarını anlamazlar 15 20 dk emiyorsa yeterli boşuna memede tutma bebeğini hem seni yorar hemde bi düzen sağlayamazsın bi göğsünden ne kadar süt çıkıyorsa bak ondan sonra emip emmedigini daha iyi anlarsin
Aha ne kadar emdiğini bulmak çok istiyorum. Piskopatım bu konuda
Türlü yöntmler düşünüyorum.
Şimdi akşıma gelen.
dolu memeyi sağıcam, başkaama yakın bi günde dolu memeyi emziricem. Sonra kalanı sağıcam
Dolu meme-sağılan meme= toprak bebeğin yediği
Bunların hepsi eşittir lohusa kafası
eskiler bebekler için temiz bi yazmaya çay süzer gözlerini onunla silerlerdi ve geçerdi canım bitkisel bise
Canim tam da bu konu ile ilgili soru soracaktım bende :) normalde bebeğim huysuzdur ağlar çok da uyumaz bugün maşallah bayagi bi uyudu bende evin tüm temizliğini dahi yapabildim. bi tuhaf oldum o kadar uyumasi normal mi diye. kaç saat uyudu senin bebis?
Travazol özellikle uzun süreli türlü ilaçlarla geçmeyen pisiklerde çok etkili canım doktor kontrolümüzde bize de hametan ve travazol yazdı biz şimdilik nivea arada hametan kullanıyoruz çok şükür pisik olmadık ama ciddi bir pisik olursa travazol kullanırım o zaman
Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.