2016 Şubat Anneleri

Poooff bu süt meselesi beni deli ediyor
Oğlumu emzirdim 1.5 saat sonra aklima geldi bi sagayim dedim

25 dk da iki göğüsten toplam 50 cc çıktı
bu normal mi
ne zaman süt sagmaliyim
ne kadar süre makina calismali
Canım çocuk dr u gogusler tam olarak 3 saatte dolar dedi bana ve sağarak anlayamayacagimizi bebeğin daha çok çektiğini söylemişti.

Kızlar oğlum ishal olmuş bisey olur mu ki
ya ben bu topikte değilim ama yazmak istedim cnm benm eğer ki sıvı kaybı çoksa ve bebeğin seni emmiyorsa Dr a gitmen gerekir ama iki saatte bir 15 20 dk emiyorsa sütun ona göre salgılanan ve iyileşir canim

Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.
eskiler bebekler için temiz bi yazmaya çay süzer gözlerini onunla silerlerdi ve geçerdi canım bitkisel bise

Kızlar hepatit aşısından sonra yıkadın İz mı bizim yarın aşımı z var salı yıkamayı düşünüyorum

Poooff bu süt meselesi beni deli ediyor
Oğlumu emzirdim 1.5 saat sonra aklima geldi bi sagayim dedim

25 dk da iki göğüsten toplam 50 cc çıktı
bu normal mi
ne zaman süt sagmaliyim
ne kadar süre makina calismali

Canim bende dogumdan cekmedim bu sut mevzusundan cektigim kadar..
25 dk uzun bile bence ben en fazla 10 dk tutuyorum cok yara yapiyor cunku...
Bir de emzirdikten sonra hemen kalani sagmaya calisiyorum sonra obur ogune sut azaliyor bende..

Emiyo canım hatta 4ten 6 bucuga kadar memeden ayrılmadı emdi durdu biraz öncede biraz emzrdm sagdigim sutude icirdm

Emiyo canım hatta 4ten 6 bucuga kadar memeden ayrılmadı emdi durdu biraz öncede biraz emzrdm sagdigim sutude icirdm
Bebekler doyduklarını anlamazlar 15 20 dk emiyorsa yeterli boşuna memede tutma bebeğini hem seni yorar hemde bi düzen sağlayamazsın bi göğsünden ne kadar süt çıkıyorsa bak ondan sonra emip emmedigini daha iyi anlarsin

Canim tam da bu konu ile ilgili soru soracaktım bende :) normalde bebeğim huysuzdur ağlar çok da uyumaz bugün maşallah bayagi bi uyudu bende evin tüm temizliğini dahi yapabildim. bi tuhaf oldum o kadar uyumasi normal mi diye. kaç saat uyudu senin bebis?

Çok.huysuzdu canım bugn ondan.öyle bekletti memeyi bıraksa bile beni bırakmadı surekli kucagmda kalmak istedi

burnu tikali felan olmasin. benimkide emdi emdikten sonra sagdim 30cc sut cikti acaba sutummu az yoksa emdigi icinmi az cikti emin olamadim
Aha ne kadar emdiğini bulmak çok istiyorum. Piskopatım bu konuda
Türlü yöntmler düşünüyorum.
Şimdi akşıma gelen.
dolu memeyi sağıcam, başkaama yakın bi günde dolu memeyi emziricem. Sonra kalanı sağıcam
Dolu meme-sağılan meme= toprak bebeğin yediği
Bunların hepsi eşittir lohusa kafası

Dr çay sürmeyin dedi canım.solüsyon ile temizliyorum.

Çok.huysuzdu canım bugn ondan.öyle bekletti memeyi bıraksa bile beni bırakmadı surekli kucagmda kalmak istedi
Anladım Cnm Bi De Şey Var En Geç 3 Saatte Bir Emzirin uyuyo kiyamiyorum Demeyin Allah Korusun Şekeri Düşer Anlamazsınız darısı başıma artık

Canim ilk defa dun gece 5 saat uyudu. Bugünde 3 saat uyuyor acikip uyanip emip tekrAr 3 saat uyuyor.. Soktayim

sağol canım deneyeceğim
ben de öyle biliyordum doktor travazol krem yazınca demek pişikde de etkili diye düşündüydüm ama nanay da nanay yani
Travazol özellikle uzun süreli türlü ilaçlarla geçmeyen pisiklerde çok etkili canım doktor kontrolümüzde bize de hametan ve travazol yazdı biz şimdilik nivea arada hametan kullanıyoruz çok şükür pisik olmadık ama ciddi bir pisik olursa travazol kullanırım o zaman

Benimkinin de çapaklanıyor.oluyor o.sen niye panik oldun bu kadar canım? Bişey mi oldu? Sakin ol.herşeye yetişmek zorunda değiliz bu aralar.bebişlere iyi baksak kafi.kalsın öteki işler canım.

Ya çok fazla yeşil böyle

Çok huysuz bugün. İlk defa yavrum bu denli huysuz oldu o yüzden panik oldum. Bir de annem gittiği için iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…