2016 Şubat Anneleri

Biz de sadece banyodan sonra bikaç saat takiyoruz sapkayi mecburen cunku ya çıkartıyor ya da yuzune indiriyor tamamen. Bir aylık hâliyle nasıl yapıyor hayret ediyorum. Ilik su ile silicem yüzünü artık teşekkür ederim tavsiye için bir soru daha sorsam d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağından verileni kullanma dedi gorumcem multitaps diye bi markayi onerdi bilen var mı

[QUOTE="karincam, post: 45386815, member: 3344Benim kizda oyle.her bezde kaka var.zatwn dolu dolu yapmiyo cirt cirt halinde..hatta silerken fiskirtiyo..ishal oldugunu dusunmedim hic[/QUOTE]
Benim de öyle doktor sağlıklı besleniyor işte dedi bu duruma

O caydan bende iciyom.kv bunlarin bebisi rahatsiz ettigini iddia etsede hergun 3 4 brdk iciyorum
Ben rahatlattığını düşünüyorum açıkcası..
İçinde hem süt arttırıcı hem gaz giderici bitkiler var limyonından rezenesine ısırganına kadar

Kızlar göğüs kalkanı aldınız mı işe yarıyo mu sizce alınmalı mı

Merhaba baysnlar dun 7 gunluktuk aniden gobegi dustu ama gobek deliginde kucuk sallanan deri parcasi kaldi acaba bisey olur mu? yarin dr gitcez ama bilgisi olsn var mi

Kızlar birşey sorucam bu titresimli anakucaklarindan hangisinden aldiniz. Memnun kaldiniz mi.. Birde bebk arabası dede alacak insallah...chicco urban nasıl acaba..

Kesinlikle oyle,bende ilk kizimda bilmezdim nasil emzircegimi banada derlerdi sutun kaynadi minasil kayniyo bu sut derdim. Simdi emzirmeye baslayinca iki gogsumde elektrik carpmis gibi oluyo sizliyo sutun asagi indigini anliyorum.

İlk günler pek iştahım yoktu.. Diyordum bol su da içiyorum emzirirken zayıflarım diye.. Şimdi cılgınlar gibi yemek istiyorum ya daha da kilo almazsam iyidir..

Kızlar biogaia kullanan var mi günde 5 damla dedi bize ama AC mi tok mu bilmiyorum .tok veriyorum ben ama. Bide sağlık ocağında monovit diye d vitamini vermişlerdi sze ne verdiler iyi bise olsa beleşe vermezler diye dusundum de tereddutteyim :)))

Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Cnm o yuzdeki kizariklar normal.kafasının terlemesi vitamin eksikliğinden olabilir cnm.

Arkadaşlar silikon uç kullananlar memnun m? Kızım sağ tarafını hiç tutamiyo hiç ucu yok artık sürekli sol sol o da yara oldu... Silikon uç kullanalım diyorum şimdikinden kötü olmaz herhalde dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…