Çok zor şeyler yaşamışsın canım ama neyseki eşin ve ailesi yanında. İnş bebek onlarında yumuşamasına yardımcı olur. Yaptıkları hatayı anlarlar.
Canım ben 1 haftadır şapka takmıyorum evin ısısı normalse şapkaya gerek yokki... ben sadece banyo yaptırdıktan sonra takıyorum birde dışarı çıkarken.. yoksa kafası su gibi terliyor.
İsilik normal canım ılık su ile pamuk ıslat sil. Birde sakallı biri öpersede olabiliyor. Sakallar tahriş edebiliyor narin ciltleri..
Biz de sadece banyodan sonra bikaç saat takiyoruz sapkayi mecburen cunku ya çıkartıyor ya da yuzune indiriyor tamamen. Bir aylık hâliyle nasıl yapıyor hayret ediyorum. Ilik su ile silicem yüzünü artık teşekkür ederim tavsiye için bir soru daha sorsam d vitamini olarak ne kullanıyorsunuz sağlık ocağından verileni kullanma dedi gorumcem multitaps diye bi markayi onerdi bilen var mı
[QUOTE="karincam, post: 45386815, member: 3344Benim kizda oyle.her bezde kaka var.zatwn dolu dolu yapmiyo cirt cirt halinde..hatta silerken fiskirtiyo..ishal oldugunu dusunmedim hic[/QUOTE]
Benim de öyle doktor sağlıklı besleniyor işte dedi bu duruma
Merhaba baysnlar dun 7 gunluktuk aniden gobegi dustu ama gobek deliginde kucuk sallanan deri parcasi kaldi acaba bisey olur mu? yarin dr gitcez ama bilgisi olsn var mi
Canım kilo alımı yetersiz mama 3*60 cc ver dedi ben emzirmeye çalışıyorum surekli ama uyuyor oğul tabii ki.. Bu arada dün yengem geldi bebeği doğru emdirmiyorsun dedi tuttu gogsumu bebeğin ağzına resmen tikadi oğul önce agladi etti ama memeyi alınca öyle güzel emdi ki ilk defa böyle uzun emdi ve goguslerim rahatladı. Annem hep göğsün kayniyor mu böyle sütun gittiğini hissediyor musun diyordu ilk defa hissettim. yaninda bilen birisi olmayinca iş dahada zorlaşıyor.
Kesinlikle oyle,bende ilk kizimda bilmezdim nasil emzircegimi banada derlerdi sutun kaynadi minasil kayniyo bu sut derdim. Simdi emzirmeye baslayinca iki gogsumde elektrik carpmis gibi oluyo sizliyo sutun asagi indigini anliyorum.
İlk günler pek iştahım yoktu.. Diyordum bol su da içiyorum emzirirken zayıflarım diye.. Şimdi cılgınlar gibi yemek istiyorum ya daha da kilo almazsam iyidir..
Kızlar biogaia kullanan var mi günde 5 damla dedi bize ama AC mi tok mu bilmiyorum .tok veriyorum ben ama. Bide sağlık ocağında monovit diye d vitamini vermişlerdi sze ne verdiler iyi bise olsa beleşe vermezler diye dusundum de tereddutteyim :)))
Kızlar bizim kizin yuzunde isilik gibi kirmiziliklar cikti normal midir? Kafasina sapka taktirmiyor sadece battaniyenin kenarıni örtüyorum yine de terliyor kafası bilemedim terledigi için mi oldu
Arkadaşlar silikon uç kullananlar memnun m? Kızım sağ tarafını hiç tutamiyo hiç ucu yok artık sürekli sol sol o da yara oldu... Silikon uç kullanalım diyorum şimdikinden kötü olmaz herhalde dimi