2016 Şubat Anneleri

Kızlar yabu göğüs pedini günde kaç kez değiştiriyosunuz, hemen kirleniyo, ped dayanmıyo ya, hep böyle ped mi alcaz, diyelim ki 1 yıl emzirdik, dünya para gitcek bu pedlere

Eğer uykuya daldıysa ellemiyorum canım.eğer uyanıksa çıkartıyoruz.yani en azından deniyoruz.çoğu zaman çıkmıyor.gaz gaz zaten şişti iyice...çok zor çıkıyor.
Canım ben uykuya alsa bile çıkartmaya çalışıyorum yoksa uyanıyor zaten omzuma alıp msj yapıyorum çoğu zaman çıkartmaya çalışıyorum bazen çok uzun suruyor

Kızlar yabu göğüs pedini günde kaç kez değiştiriyosunuz, hemen kirleniyo, ped dayanmıyo ya, hep böyle ped mi alcaz, diyelim ki 1 yıl emzirdik, dünya para gitcek bu pedlere

CCanim ben de sürekli kullaniyorum bisey farkettim pedin markasi da etkiliyor. Bebedor 40li iki paket bitirdim dort bes saat anca dayaniyordu gece camasira da geciriyordu. Bu sefer wee baby aldik jelliymis ve biraz daha dayanıklıymis gunde iki kere degistirmek yetiyor kiyafete de gecirmiyor tavsiye ederim

Canım ben uykuya alsa bile çıkartmaya çalışıyorum yoksa uyanıyor zaten omzuma alıp msj yapıyorum çoğu zaman çıkartmaya çalışıyorum bazen çok uzun suruyor

Veee bizim oglan da çığlık çığlığa aglamalar a başladı ben şok gazı var çıkaramıyor

Bebk ne zaman dogdu. 3740 dogmustur ama hastaneden cikaaa kadar kilosu dusuyor.

Kızlar çok moralim bozuk ya bugün doktora gittik 2 gündür sarı geliyordu oğlum yine 7 idi değer sekize çıkmış neyse çok yüksek değil dedi ama sıkıntı kg. Alması çok az .10 gün önce gittigimizde 3200 dü bugün 3260 gr çıktı doktor her emzirme sonrası 30cc mama ver dedi yavruma yaramadı mı sütüm anlamadığım aç olsa çiş kaka yapmaz diye düşünüyorum ne bileyim uff üzüldüm işte bakalım mamayı verince ne olacak hee ne var boya vermiş doktor boyu uzamış kg alacağına dedi

Acilllll......

Öncelikle Selam kizlar, gelen giden, emzirme alışması, kaka takibi, sarılık var mi yok mu derken 4 günlük olduk bile . Doguran arkadaşlar varsa tebrik ederim. Dogurmayanlar kaldıysa Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
Gelelim esas meseleye, benim rahim içerde taş gibi sert halde. Biraz okudum, 2. Dogumlarda sanci daha fazla oluyormuş. Sancilar tamam da, bu taş gibi olması cok canımı sıkıyor. Böyle olan var mi, yarin doktora gidicem ama yine de bir size sorayim dedim.

Aynısıni bende dusunyrm 400 gram alms 32 günde sutumde cok surekli sagiyorm fazla geliyo onuda biberonla veryrm bide bezinide sık degstryorm çok cis yapyo

Yaw benim hiç göğsümden fiskirmiyor süt, pedim de bugüne kadar islanmadi.. Bende istiyorum tshirtlerime tassin sütler

Canim tesekkur ederiz sana aciklaman icin onemli aciklama:)
Erkek için tam yumurtlama günü ilişki olması gerek Çünki y spermleri hızlı ve ömürleri kısa ama x yani (kız )spermler yavaş ve daha uzun yaşıyor. Tabi nasip meselesi bide
Bunu okumustum canim o gunu bulmasi gerek tabii

Benimki tasiyoda noluyo 32 günde 400 gram alms yavrum
Canım benim bebeğimde 18 günde 260gr almış doktor mama diye tutturdu sana ne dedi ? İlk ay az alması normal hatta doğum sonrası verdiyse hiç almayadabilir diyenler var cumartesiden beri günde iki kez mama veriyorum ama içim hiç rahat değil

selfilas canım sakin ol daha 4 günde pıt die eski boyutuna ( küçük bir armut kadar yaklaşık) gelmez ve eline karnından hissedecek şekilde set gelmesi normal 6 haftası var eski haline toplanması için... Bi kaç hafta içinde karından hissedilmeyecek ebata gelecek ama... Eğer kanaman az da olsa varsa hiç sıkıntı yapma.. Hiç kanaman olmasa belki rahim ağzı tıkandı boşalamadı derim ama sanmıyorum öyle oldugunu

Kızlar sizdede böyle elinize gecen herşeyi fırlatma eşinizle felan böyle kavga yapma istegi geliyo mu.... Cok stresli ve gergin hissediyorum kendimi ya

Icimi rahatlattin. Allah razı olsun.

Ben lansinohun göğüs pedinizi aldım kocaman.. Valla değiştirmeye üşeniyorum sabahtan sabaha değiştiriyorum ama artık camalıroma geçmiş oluyo baya ağır oluyo elime alınca... Zaten kendimi cok kötü hissediyorum bole sürekli ter di süttü kendi kendime kokuyorum.. Yavrum annesini kokarsa olarak tanıyor...

Aynısıni bende dusunyrm 400 gram alms 32 günde sutumde cok surekli sagiyorm fazla geliyo onuda biberonla veryrm bide bezinide sık degstryorm çok cis yapyo
Ya sorma çok üzüldüm anlamadım niye kg almadı bakalım ay sonunda 1 aylıkken kaç kg almış olacak toplamda 20 günde 310 gr gözüküyor şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…