- 30 Ocak 2015
- 19.945
- 29.206
- 798
- 30
Sütün nasıl dedi bende çok dedm bsy demedi mama felan ver demediCanım benim bebeğimde 18 günde 260gr almış doktor mama diye tutturdu sana ne dedi ? İlk ay az alması normal hatta doğum sonrası verdiyse hiç almayadabilir diyenler var cumartesiden beri günde iki kez mama veriyorum ama içim hiç rahat değil
Ay inşallah alırlar ya daha çok emzrmeye basladmYa sorma çok üzüldüm anlamadım niye kg almadı bakalım ay sonunda 1 aylıkken kaç kg almış olacak toplamda 20 günde 310 gr gözüküyor şimdilik
Bana doktor her emzirme sonrası 30cc mama ver dedi ... Hayır o değil benimkinin uykusu da çok yok bak saat 6 da mama verdim uyur 2 saat falan dedik yok uyumadı meme verdim uyukladı memede azıcık yerine koydum uyandı saat 8e kadar mızmızlandı 8 de emzirdim sakinleşsin diye sonra mama verdim yine uyumadı yani 4 saattir uyanık ben ne yapacağımı şaşırdım kaldım yaaAy inşallah alırlar ya daha çok emzrmeye basladm
Kalkan pedden daha iyi degilmi yaa..ben kalkani takiyorum..sut icine birikiyo..bosaltiyorum tekrar takiyorum..pedin kullanimi zordur benceKızlar yabu göğüs pedini günde kaç kez değiştiriyosunuz, hemen kirleniyo, ped dayanmıyo ya, hep böyle ped mi alcaz, diyelim ki 1 yıl emzirdik, dünya para gitcek bu pedlere
İşe başlarken alacaktım, ama eşim bir gün eve ceptelefonu almış gelince ona kızdım ve makina aldım.kızlar göğüs pompası aldınız mı?hani diyorlar ya bebek ilk başlarda çok güçlü emmedği için göğüste kalan süt ateş ağrı yapıyor,sağılması gerekiyor falan diye. siz ne yaptınız alanlar ne marka aldı ve elektrikli veya manuel hangisi? elektirikli olanlar da çok pahalı seçim yapmak önemli.
Ben ped ve kalkanı aynı anda kullanıyorum gene de kıyafet kalmıyorKalkan pedden daha iyi degilmi yaa..ben kalkani takiyorum..sut icine birikiyo..bosaltiyorum tekrar takiyorum..pedin kullanimi zordur bence
37+3de doğum yaptım. Emme konusunda hırslıydı ama ememed. Belki başta benden ucum küçük olduğu için belki kendi beceremedi ama birkaç gün sıkıntı yaaşadık. Çok şükür şuan 18.günlüğüz, toparladık.aranızda 37.haftada doğum yapan var mı? bebeğiniz sıkıntı yaşadı mı emmesi falan nasıl? yani emebiliyor mu ?
Kizlar meraba arada yaziyorum bende size araniza alirsaniz. Ben 5 şubatta sezeryanla dogum yaptim. 3400 dogdu oglum. Malesef hiç emmedi. Sagarak veriyorum birde evolvia mama veriyorum doktor tavsiyesiyle. Obur bir çocuk devamli istiyor. Kusup kusup yine yiyor. Uykusu tuhaf sabah 5 te uyanip öglen 2 ye kadar uyumuyordu. 2 den sonrada baygin düsüyordu uyandiramiyorduk. Bugün iyice sasirdi. Bu saate kadar uyumadi devamli sallatiyo kendini.perdeleri açmadan aksam oldu bugün. Cok daraldim.
Kızlar sizdede böyle elinize gecen herşeyi fırlatma eşinizle felan böyle kavga yapma istegi geliyo mu.... Cok stresli ve gergin hissediyorum kendimi ya
merhaba ben 2015 şubat annesiyim tesadüfen gördüm yazdığınızı.Kızlar gaz problemi olan çocuğa badem yağı içinin diyorlar içeren oldu mu. Bn kararsızım
Canım artar daha inşallah ama şimdilik yetmeyebilir benim 35 günlük oldu hala 25er cc geliyo ve mama veriyorum. Doktorum 1 haftalıkken kontrolde 2 göğsünden 100cc çıkıyosa yeter çıkmıyosa mama takviye et dedi bi sağdım 45-50 toplamdaKızlar bebeğim 17 günlük oldu sanki doymuyor sütumu sağdim bir göğsünden 25 cc geldi sizce yeterli mi sanki doymuyor bebeğim
Ben avent in ucuyla emzirdim de small almışım galiba sığmadı uc iyice yara oldu. Bi görsen beyaz bi et parçası yaptı ucunu. Çıkış kanalları tikandi. 2 günde zor açtım ucu. Şuan hiç emzirmiyorum. Sagiyorum 3 saatte bir. Uçlar o kadar fena ki kucağıma zor alıyorum. Eşim de emzirme sağ ver diyor bilmiyorum.Canım benim ki de mememi reddediyor biberona alıştı sütüm gelmedıgı ıcın biberonla mama verildi hastanede evdede devam edildi malesef bende ne kadar kasık dedıysem Bebek agladıgı anda kv trıbe giriyor verin biberonu verinn diye..
Sanırım bu sebepten sarılık oldu benımde cok yaraydı silikon uçlar iyi geldi nemli kaldığı için acımıyor. Aventin ucunu kullanıyorum bana göre oldukça genıs. Benim emzirme taktiği işe yarıyor gibi daha doğrusu annemin taktiği:) sen Nasıl emzırıyorsun suan?
kesin lazım canım bilen birileri böyle bir başına bilmeyen biriyle olmuyor Dr a gitsen. Lansinoh harici birşey verebilir belki. İnsanin canı çok acıyor anlıyorum senj insallah çarçabuk iyileşir canım. Sk disini biraz bebeği emzirmeyi bırakma tatlım
nnagihan ben sonunda öncesinde az bir miktar sağıp vermekle çözüm buldum.
Meme ve meme ucu sert olunca tutamıyordu.
Ağzındaki memeyi çıkartıyor, bir yandan itekliyordu sanki acıbiber sürmüş gibi.
Beni itmeye Gücün var niye emmiyorsun diye sinir basıyordu beni. Tek çözüm memeyi sertleştirmeden emzirmek yada sağıp peşine emzirmekle öözüm bulduk.
Yara işi ile baş etmek de zorO yüzden tavsiye veremyiorum.
Şuan nasıl yapıyorsun? Sağıp mı veriyorsun?
Ben avent in ucuyla emzirdim de small almışım galiba sığmadı uc iyice yara oldu. Bi görsen beyaz bi et parçası yaptı ucunu. Çıkış kanalları tikandi. 2 günde zor açtım ucu. Şuan hiç emzirmiyorum. Sagiyorum 3 saatte bir. Uçlar o kadar fena ki kucağıma zor alıyorum. Eşim de emzirme sağ ver diyor bilmiyorum.
Çok acıyor canım. Birkaç gündür hiç emzirmiyorum. Açık duruyor zaten memisler. Psikolojim bitik
3 saatte sagiyorum canjm. 100 120 çıkıyor. 2 veya 3 saatte acıkıyor 100luk deviriyor. Az verince cildiriyor. Bakalım günler bize ne gösterecek. Bi denesem diyorum annem eşim kızıyor göğüslerinin haline bak diye. Emince kanalları tikayinca atesim de çıkıyor benim. Acillik oluyoruz genelde. Anlamadım bu isi
Mamadan olabilir diye degistirdim canim. Aptamile döndüm.Benzer bi durumdayız canım evolviadan mı kaynaklanıyo acaba sorunumuz iyi bir mamaymış bizim de doktor önerdi ama yaramamış olma ihtimali var mı bizim çocuklara. Benim de gündüz hiç dalıp adamakıllı uyumuyo memede ne kadar uyursa bıraktığım an ağlamaya başlıyo. Normalde mama verdiğimde sakinleşirdi doyunca ama bu mamada daha fena ağlıyo doyup kusarken bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?