2016 Şubat Anneleri

Sütün nasıl dedi bende çok dedm bsy demedi mama felan ver demedi

Kızlar bebeğim 17 günlük oldu sanki doymuyor sütumu sağdim bir göğsünden 25 cc geldi sizce yeterli mi sanki doymuyor bebeğim

nnagihan ben sonunda öncesinde az bir miktar sağıp vermekle çözüm buldum.
Meme ve meme ucu sert olunca tutamıyordu.
Ağzındaki memeyi çıkartıyor, bir yandan itekliyordu sanki acıbiber sürmüş gibi.
Beni itmeye Gücün var niye emmiyorsun diye sinir basıyordu beni. Tek çözüm memeyi sertleştirmeden emzirmek yada sağıp peşine emzirmekle öözüm bulduk.
Yara işi ile baş etmek de zor O yüzden tavsiye veremyiorum.
Şuan nasıl yapıyorsun? Sağıp mı veriyorsun?

Ay inşallah alırlar ya daha çok emzrmeye basladm
Bana doktor her emzirme sonrası 30cc mama ver dedi ... Hayır o değil benimkinin uykusu da çok yok bak saat 6 da mama verdim uyur 2 saat falan dedik yok uyumadı meme verdim uyukladı memede azıcık yerine koydum uyandı saat 8e kadar mızmızlandı 8 de emzirdim sakinleşsin diye sonra mama verdim yine uyumadı yani 4 saattir uyanık ben ne yapacağımı şaşırdım kaldım yaa

kızlar göğüs pompası aldınız mı?hani diyorlar ya bebek ilk başlarda çok güçlü emmedği için göğüste kalan süt ateş ağrı yapıyor,sağılması gerekiyor falan diye. siz ne yaptınız alanlar ne marka aldı ve elektrikli veya manuel hangisi? elektirikli olanlar da çok pahalı seçim yapmak önemli.

Kızlar yabu göğüs pedini günde kaç kez değiştiriyosunuz, hemen kirleniyo, ped dayanmıyo ya, hep böyle ped mi alcaz, diyelim ki 1 yıl emzirdik, dünya para gitcek bu pedlere
Kalkan pedden daha iyi degilmi yaa..ben kalkani takiyorum..sut icine birikiyo..bosaltiyorum tekrar takiyorum..pedin kullanimi zordur bence

İşe başlarken alacaktım, ama eşim bir gün eve ceptelefonu almış gelince ona kızdım ve makina aldım.
Lansinoh tek başlı elektirikli pompa aldım. Keşke ikili alsaymışım.
Bebeğim hala tam ememiyor ve eliö kolum oldu

aranızda 37.haftada doğum yapan var mı? bebeğiniz sıkıntı yaşadı mı emmesi falan nasıl? yani emebiliyor mu ?
37+3de doğum yaptım. Emme konusunda hırslıydı ama ememed. Belki başta benden ucum küçük olduğu için belki kendi beceremedi ama birkaç gün sıkıntı yaaşadık. Çok şükür şuan 18.günlüğüz, toparladık.
Bu durum her an her bebekte farklı olabilir. En güzeli günlerini beklesin bebeler

Gece gündüz kavramı karışmış bence.
Gece gündüz kavramını öğretmek için nettrn bir iki araltırma yap, belki erken ama en azından temeli atılır
Kızlar sizdede böyle elinize gecen herşeyi fırlatma eşinizle felan böyle kavga yapma istegi geliyo mu.... Cok stresli ve gergin hissediyorum kendimi ya

Haftaiçi olmasa da haftasonu eşim geldiğinde aynı şeyleri hissediyorum. Tüm haftanın yorgunluğu stresini onda çıkartmak istedim ve çıkarttım da:/ halbuki o gelmediğinde evde huzurlu mutlu gibiydim. Meğer birşeyler var ama içime atıyorum.
Bence sende öyle yapıyorsun. Ne de olsa kv de yanındasın, kendi evinde de değil falan filan. Offf çok benziyor halimiz :)

Kızlar gaz problemi olan çocuğa badem yağı içinin diyorlar içeren oldu mu. Bn kararsızım
merhaba ben 2015 şubat annesiyim tesadüfen gördüm yazdığınızı.

ilk 3 ay çok çektim ben gaz probleminden. kızım kolikti saatlerce ağlardı her akşam.
acı elma yağından bir damla karnına birer damla topuklarına dökerek masaj yaptım. bir damladan fazla değil ama yakar fazlası. Nurse Harvey's bitkisel şurup kullandım. bu ikisinin çok çok faydasını gördüm. öneririm eğer gaz probleminiz varsa.

hepiniz sağlıkla büyütün yavrularınızı. bu zor günler geçmez gibi geliyor ama geçiyor, bizim topiğin bebişleri bir yaşına girdi bile :)

Kızlar bebeğim 17 günlük oldu sanki doymuyor sütumu sağdim bir göğsünden 25 cc geldi sizce yeterli mi sanki doymuyor bebeğim
Canım artar daha inşallah ama şimdilik yetmeyebilir benim 35 günlük oldu hala 25er cc geliyo ve mama veriyorum. Doktorum 1 haftalıkken kontrolde 2 göğsünden 100cc çıkıyosa yeter çıkmıyosa mama takviye et dedi bi sağdım 45-50 toplamda

Ben avent in ucuyla emzirdim de small almışım galiba sığmadı uc iyice yara oldu. Bi görsen beyaz bi et parçası yaptı ucunu. Çıkış kanalları tikandi. 2 günde zor açtım ucu. Şuan hiç emzirmiyorum. Sagiyorum 3 saatte bir. Uçlar o kadar fena ki kucağıma zor alıyorum. Eşim de emzirme sağ ver diyor bilmiyorum.

Çok acıyor canım. Birkaç gündür hiç emzirmiyorum. Açık duruyor zaten memisler. Psikolojim bitik

3 saatte sagiyorum canjm. 100 120 çıkıyor. 2 veya 3 saatte acıkıyor 100luk deviriyor. Az verince cildiriyor. Bakalım günler bize ne gösterecek. Bi denesem diyorum annem eşim kızıyor göğüslerinin haline bak diye. Emince kanalları tikayinca atesim de çıkıyor benim. Acillik oluyoruz genelde. Anlamadım bu isi

Pofff bebis bugun cildirdi..memeyle kavga eder aglar tepinir 2 saat oldu..gaz sancisi basladi snrm..kayinvalide yanimda .gazi kabul etmiyo..sut sagiyorum arada sirada gogsunde dursun sagma biberonla verme..puf basim catliyo suan.

Sağınca acımıyormu peki?
Medela calma biberonu kullan madem öyle sonrasında memeni yadırgamasın..
Nereye kadar sağacaksın sütünde var masallah.. Sağmak bana cok zor gelıyor

Kızlar gaz 15 gun sonra oluyor dıyordunuz ben hep gaz çıkarıyorum cocugumun Nasıl olcak

Mamadan olabilir diye degistirdim canim. Aptamile döndüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…