2016 Şubat Anneleri

Hersey bi yana tum zorluklari filan
Cok guzel bir duygu degil mi kizlar.boyunlarindaki o cennet kokusu dunyaya bedel degil mi.uykunun en derin yerinden uyandrilmaya yorulmaya degiyor bir gülusleri..
Minik elleriyle parmaklarimizi kavramalari uykulularndaki gulusmeleri.meleklerle oynasmalari..
Cok şükür kizlar bin şükür
Cok sansliyiz
Oylesine bir mucizeye sahibiz ki ne kadar sukretsek az

Kızlar sizdede böyle elinize gecen herşeyi fırlatma eşinizle felan böyle kavga yapma istegi geliyo mu.... Cok stresli ve gergin hissediyorum kendimi ya

Olmaz mi her seyi batıyor. Sevgisi bitmiş gbi geliyor ki sert davranışları var bana karşı. Sorumsuz biri sanki vs vs...

Evet Rabbim isteyen herkese versin
Bi düşük yaşadım gerçekten çok zor hayallerin yarım kalması zaten her zorlukta aklıma geliyor şükrediyorum.. Evet kolay değil çocuk bakmak ama yokluğuyla imtihan daha da zor

Amin.Rabbim isteyen herkese versin
Benim ikinci bebegim.kizim 7 yasinda
Ona cok kolay hamile kalmstim.nasil bir mucizeye sahip oldugumu anlayamadim
Ama bu bebegime kavusmk icin 4 yil bekledim.cok zorlu yollardan gectim.tibben cocugum olmazdi artik.ama bin sukur ki verdi Rabbim
Anladm ki gercekten cocuk sahibi olmak bir mucizeymis.zor sahip olunca daha cok kiymet biliyo insan.sanki ilk defa bebegm oluyor.bir cocugum olmasina ragmen o imtihan cok agir geldi.hic olmayanlara Rabbim sabir versin.lohusayiz hala hepimiz ve dualarmz cok makbul
Tum cocuk sahibi olmak isteyenlere gönülden dua edip amin diyelim
Tum guzel yurekli kadinlara Allah bu guzel duyguyu yasatsin

Kizlar bebegim bir aylik kac cc sut/mama vermem gerekiyor bilen varmi acaba?

Canım biz 32 günlüğüz acı elma yağını şimdi sürsem birşey olmax demi. Teşekkür ederim cevapladığun için

Anakucagi lazım bizede.off ne alacağımi bilmiyorum ki benim kv de rahmetli olsaydı daha güzel olurdu benim için. Ben anneme geldim bugün ama şimdiden evimi özledim. Oğul ağladı tabii.. Babamdan cekiniyorum nr bilimmmm..
Allah yardımcımız olsun canım. Bebeklerimiz sağlıklı olsun ve güzel güzel emip bol bol uyusunlar

Sivilce gibi seyler cikti bi kizzimda dr normal demisti canim

Canim ben kaçırdim galiba kivi ne yapıyorMuş ki bende yemeyeyım!

Bi günleri günlerini tutmuyo ki canım bizimkide dün sabaha kadar 5 dk bile uyumadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…