Ya banada sevgisi bitmiş gbi geliyo böyle degldik ne biliyim gece yatarken sarılarak yatarfik otururken de öyle hiç bi ilgi yok sınır olyrm bende ilgi gostermek istemyrm açıkçası o göstersin
İşe başlarken alacaktım, ama eşim bir gün eve ceptelefonu almış gelince ona kızdım ve makina aldım.
Lansinoh tek başlı elektirikli pompa aldım. Keşke ikili alsaymışım.
Bebeğim hala tam ememiyor ve eliö kolum oldu
manuel olanlar kullanışlı mı sence? aventin biberonunu alayım diyorum onun manuelinde de biberon var ya hani iki kere biberon almış gibi oluyor o zaman. lansinoh nasıl göğüs teması falan iyi mi ağrı yapıyor mu? biberon olarak kullanıyor musun??
Hersey bi yana tum zorluklari filan
Cok guzel bir duygu degil mi kizlar.boyunlarindaki o cennet kokusu dunyaya bedel degil mi.uykunun en derin yerinden uyandrilmaya yorulmaya degiyor bir gülusleri..
Minik elleriyle parmaklarimizi kavramalari uykulularndaki gulusmeleri.meleklerle oynasmalari..
Cok şükür kizlar bin şükür
Cok sansliyiz
Oylesine bir mucizeye sahibiz ki ne kadar sukretsek az
Evet Rabbim isteyen herkese versin
Bi düşük yaşadım gerçekten çok zor hayallerin yarım kalması zaten her zorlukta aklıma geliyor şükrediyorum.. Evet kolay değil çocuk bakmak ama yokluğuyla imtihan daha da zor
Amin.Rabbim isteyen herkese versin
Benim ikinci bebegim.kizim 7 yasinda
Ona cok kolay hamile kalmstim.nasil bir mucizeye sahip oldugumu anlayamadim
Ama bu bebegime kavusmk icin 4 yil bekledim.cok zorlu yollardan gectim.tibben cocugum olmazdi artik.ama bin sukur ki verdi Rabbim
Anladm ki gercekten cocuk sahibi olmak bir mucizeymis.zor sahip olunca daha cok kiymet biliyo insan.sanki ilk defa bebegm oluyor.bir cocugum olmasina ragmen o imtihan cok agir geldi.hic olmayanlara Rabbim sabir versin.lohusayiz hala hepimiz ve dualarmz cok makbul
Tum cocuk sahibi olmak isteyenlere gönülden dua edip amin diyelim
Tum guzel yurekli kadinlara Allah bu guzel duyguyu yasatsin
ne kadar da guzel yazmissiniz ikinizd de. Ben de tedavi ike hamioe kaldim. Agliyor mu diye soruyorlar hamdolsun agliyor diyorum. Anlamiyorlar. Gazi var mi hamdolsun oluyor arada diyorum uykusuzluk hamdolsun var diyorum oyle bakiyorlar yuzume. O igneler o catala yatmalar vs yasayan bilir
Yuce yaradanim isteyen herkese nasip etsin aglatmadan...
27. Gun sukrolsun
Arkadaslar bikac tavsiyem var. Sutunuzu arttirmak icin yesil sogan ve ispanak birebir yesil soganli yumurta favori yemegim :) ve tabii ki su.
Ter kokusu icin karbonat. Koltuk altina dustan sonra surun gorun faydasini. Ben artik sadece karbonat kullanabilirim rollondan daha iyiymis valla.
Gogus ucu yarasi icin ben eczanede krem yaptirdim tek carem oldu. Tanidiginiz guvendiginiz eczaciniz varsa bi deneyin...
Catlak ve ameliyat izi icIn contractubex hem kadindogumcuma hem de cocuk dr una sordum ikisi de kullanabilirsin dedi. Ama kendi drunuza da danisin tabi.
Gaz icin hergun 2 bardak rezene tohumu bir bardak kimyon tohumu eh fena degil cok olmasa da ise yariyor ama duzenli icin ancak o zaman. Rabbim saglik huzur
Ya arkadaslar bizim doktorunuz d vitaminini yazdi. Saglik ocaginda verilen vitamini bulamadigimiz icin, benzerini yaziyorum dedi. Ama seker icerir yaziyor ustunde. A-C ve D3 vitamini var icinde. Sizinkilerde oyle mi? 4-10yaz arasi kullanima uygundur diyo. Versem mi ki bilemedim kafam karisti.
Birde bebisler kusuyor diyorsunuz ya ne zaman basladilar kusmaya? Benimki henuz hic kusmadi 15. Gunumuz bugun, kusarsa diye tesirginim uyurken falan yan yatirmaya calisiyorum ama yine de kalkip kalkip bakiyorum aralarda
Canim 122 tl lik sut paradi icin kayfi dogum yaptigim hastane yapti ziraat bankasindanda aliyosun soyledigi tarihte,300 tl lik dogum yardimi icinde internete yaz,ssnirsam aile ve sosyal politikalar bak. Web sitesinde yaziyo istanbul da nerelere basvurabilecegin,ben eve cok yakin bir sosyal hizmet binasi vardi ordan yaptim basvurumu 70 gun sonra alabilirsin dedi.
Kızlar biogaia kullanan var mi günde 5 damla dedi bize ama AC mi tok mu bilmiyorum .tok veriyorum ben ama. Bide sağlık ocağında monovit diye d vitamini vermişlerdi sze ne verdiler iyi bise olsa beleşe vermezler diye dusundum de tereddutteyim :)))
Canım maalesef benim bebeğim kolikmiş, ağlama krizlerine giriyo, bi türlü sakinleşmiyo, saç kurutma makinası açıyoruz, youtubedan white noise dinliyoruz, yavrucak kıpkırmızı kesiliyo, kıvranıyo, uykusunda bile ıkınıyo, arabanın motor sesi iyi geliyormuş, arabayla tur atınca rahatlıyo, dr biogaia verdi, şimdilik iyi geldi sanki, günde 5 damla aç tok farketmez dedi eğer fayda etmezse sab simplex kullanın dedi, hayırlısı inş
Sağlık ocağı monovit d verdi 15 günlükken başlayın dedi ama doğum yaptığım özel hastanedeki çocuk dru trio a, c, d, e diye bir vitamin verdi 3 ay kullan 3 aydan sonra sağlık ocağının verdiğini kullan dedi
CCanim ben de sürekli kullaniyorum bisey farkettim pedin markasi da etkiliyor. Bebedor 40li iki paket bitirdim dort bes saat anca dayaniyordu gece camasira da geciriyordu. Bu sefer wee baby aldik jelliymis ve biraz daha dayanıklıymis gunde iki kere degistirmek yetiyor kiyafete de gecirmiyor tavsiye ederim
Canim 122 tl lik sut paradi icin kayfi dogum yaptigim hastane yapti ziraat bankasindanda aliyosun soyledigi tarihte,300 tl lik dogum yardimi icinde internete yaz,ssnirsam aile ve sosyal politikalar bak. Web sitesinde yaziyo istanbul da nerelere basvurabilecegin,ben eve cok yakin bir sosyal hizmet binasi vardi ordan yaptim basvurumu 70 gun sonra alabilirsin dedi.
Kızlar benim oğlan emdikten ya da mamadan sonra gaz çıkarıyoruz sonrasında uyurken birden burnundan ağzından fışkırtıyo ödüm koptu kaç kere oldu ya çoğunlukla burundan sanırım ağzı kapalı oluyor gaz gelince burnundan mı çıkıyor nedir? Aklım çıkıyor öyle olunca yan yatıyor falan ama yine de çok korkuyorum ne yapcam bilmiyorum
Beklediğim öneri geldi kaynanam sarılık var diye hurma suyu verelim çocuğa dedi şekerli su madem vermiyorsun hurma doğal şeker bir tane kaynatalım 2-3 kaşık ver suyundan dedi duydunuz mu hiç daha önce böyle bir şey