2016 Şubat Anneleri

Ben duymadim canim. Bol bol emzir florans beyaz isikta tut bence, gececektir

Birde bebisler kusuyor diyorsunuz ya ne zaman basladilar kusmaya? Benimki henuz hic kusmadi 15. Gunumuz bugun, kusarsa diye tesirginim uyurken falan yan yatirmaya calisiyorum ama yine de kalkip kalkip bakiyorum aralarda
Valla benimki ilk günden beri kusuyor.. günde 7 8 kez kusuyor ve daha fazla oldugu da oluyor ... Her çocukta olmuyor kusma korkma eğer kusmadi ise bundan sonrada kusmaz inşallah...

Hurma suyu ilginç ilk defa duydum.. ama sari ligi için benim bebeğim 37+0 doğduğu için uyandiramiyorduk ve emmedigi için hem kan şekeri düşmesin hemde sariliga da çok
aranızda 37.haftada doğum yapan var mı? bebeğiniz sıkıntı yaşadı mı emmesi falan nasıl? yani emebiliyor mu ?

Canım benimki 37+0 doğdu.. sadece süresini tamamlamadigi ve çok küçük olduğu için uyandirmakta çok güçlük çektim şükür başka sıkıntımız olmadi

Slm annelerrr.. bebegim 11 gunluk. Sureklo emmek istio uyumknisyerkende meme de uyumak istio. Karni tok oldugunda yine meme ario ellerini emio. Sizinkiler nasil?

Evet canım. Ve arkadaşım hurma ile atlattim dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum

Gunaydinlar Herkese

Dun gece sutum az geldi,gunduz iyiydi ama gece azaldi,sagip verdim anca 60cc icti bebegim ac diye uzuluyorum,bugunde aynisi olursa gece emme ustune biraz mama vericem.

Emzirip ustune mama verenler bebeginiz biberona alistimi? Mamadan sonra emmesi nasil

Kızlar Bebeğinizin burnunu nasıl temizliyorsunuz? bebeğimin bayagi hırıltısi var belliki rahat nefes alamıyor burun solisyonu döküyorum fakat hiç bi şey çıkmıyor ne yapabilirim?

Slm annelerrr.. bebegim 11 gunluk. Sureklo emmek istio uyumknisyerkende meme de uyumak istio. Karni tok oldugunda yine meme ario ellerini emio. Sizinkiler nasil?
Aynı canım..çoğu öyle merak etme.sanki hep aç:) memeye bir saldırıyor.sanırsın 5 gün doyurmadım:)mama meme sonra hep meme :) uyur uyanık her halükarda:) sağa sola gidince rahat duracak mı ilerde bilmem.gerçi şu an ana kokusuna ihtiyaçları var.o yüzden çok kuralcı bakmıyorum.da işte çok yoruluyor insan dimi...
Şu aralar emme refleksi çok kuvvetli.aç da olsa tok da olsa ağzı hep aranır canım.sen doymak için emdiğinde daha kuvvetli çekiyor,keyif için de oynuyor.onlara dikkat et.bazen uykuya geçiyor benimki direk.memesiz uyumadı gece.hatta şu anda da memede

Slm canım ayni benim bebeğimde öyle sanırım aşağı yukarı bütün bebekler aynı hatta çok yiyincede bayagi kusuyor inşallah zamanla düzelirler

Cnm gogus kalkani philips avent marka...gogus ucunun camarina degmesini engelliyo..ve sutun icine akiyo,camasirin islanmamis oluyo...sanirim akan sutu biriktirende var.ben dokuyorum

Iyi canım.açken meme önce veriyorum.sonra mama alıyor.uyumak için yine meme :)) fena değil şimdilik.sütünün rengi nasıl?

Herkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
Ben sağma makinesi almadım.alıp miktarına baksam mı ki...uç çıkartma pompası var ya onunla sağdım azıcık kıvamına rengine bakayım diye.rakı beyazı bildiğin...sulu yani...hiç yağ yok gibi.kiminin sarıya dönük yoğun oluyormuş veya bildiğin koyu kıvamlı süt hani bildiğin süt gibiymiş.benimki sanki süt ile su karışmış gibi:s sizin nasıl ?

Yediklerimizle ilgili bence canim. Benim bazen oyle oluyor bazen sari yogun kivamli

Canim bende de baZen sut gibi oluyor ama genellikle seninki gibi ondan bebegim doymuyor benimde mama veriyorum

Benim ilk basta öyle geliyor sonra daha yoğun geliyo... Bazen tum gün öyle geliyo

Günde iki fincan rezene çayı işe yarıyor ama bir fincan bizde pek etkili olmuyor
ben de gunde 2 fincan rezene iciyorum !iri sabah biri aksam yemeginden sonra yatmaya yakin da kimyon tohumu iciyorum. Fena degil sukrolsun

Canim emdikten sonra yarim saate yakin dik pozisyinda kalmasini sagla gazini cikarsa dahi. Bir de burnundan ciktiginda hemen emzirme.
Ben ilk defa duydum. Biz de sarilik olduk annem verelim dedi arkadaslar sekerli su gerelim dedi vermedim bol bol emzirdim. Sukrolsun atlattik.
Kendin icuiyorsun dimi canım.
Evet kendin iciyorsun.
ya yesil sogani ve ispanagi bi deneyin sut arttiriyor.

ilk gelen sut anlattigin gibi olurmus. Emdikce yagli sut gelirmis oyle diyorlar. Ilk 5 10 dk sora yagli sut gelirmis bebegi doyuran ve kilo aldiran oymus.

Aksamdan sonra kizim yine saatlerdir agliyo..gaz cikariyo yetmiyo yine kivraniyor..emdikce gaz artiyo.uyuyo yataga koy 2 dk surmuyo uyaniyo..kac kere kahvalti masasindan kalktim bilmiyorum.basim agriyo..evi b.k goturuyo..h
Oturma odamda batti yarin okuldan arkadaslar gelmek istiyor uff bugun biraz ortaligi topliyim dedim ama kiz nefes aldirmiyo..aglicm sinirimden..kv evde ama temizlik vs anlamiyo yapamiyo zten..ustelik mutfakta calisirken yetlere kirinti vs herseyi dokuyo salonda oturuyo tv izliyo oysa normal kendi kullandigimz odamiz var...oglumda obun pesi sira..ayy sistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…