- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Beklediğim öneri geldi kaynanam sarılık var diye hurma suyu verelim çocuğa dedi şekerli su madem vermiyorsun hurma doğal şeker bir tane kaynatalım 2-3 kaşık ver suyundan dedi duydunuz mu hiç daha önce böyle bir şey
Valla benimki ilk günden beri kusuyor.. günde 7 8 kez kusuyor ve daha fazla oldugu da oluyor ... Her çocukta olmuyor kusma korkma eğer kusmadi ise bundan sonrada kusmaz inşallah...Birde bebisler kusuyor diyorsunuz ya ne zaman basladilar kusmaya? Benimki henuz hic kusmadi 15. Gunumuz bugun, kusarsa diye tesirginim uyurken falan yan yatirmaya calisiyorum ama yine de kalkip kalkip bakiyorum aralarda
Beklediğim öneri geldi kaynanam sarılık var diye hurma suyu verelim çocuğa dedi şekerli su madem vermiyorsun hurma doğal şeker bir tane kaynatalım 2-3 kaşık ver suyundan dedi duydunuz mu hiç daha önce böyle bir şey
aranızda 37.haftada doğum yapan var mı? bebeğiniz sıkıntı yaşadı mı emmesi falan nasıl? yani emebiliyor mu ?
Kendin icuiyorsun dimi canım.Günde iki fincan rezene çayı işe yarıyor ama bir fincan bizde pek etkili olmuyor
Aynı canım..çoğu öyle merak etme.sanki hep aç:) memeye bir saldırıyor.sanırsın 5 gün doyurmadım:)mama meme sonra hep meme :) uyur uyanık her halükarda:) sağa sola gidince rahat duracak mı ilerde bilmem.gerçi şu an ana kokusuna ihtiyaçları var.o yüzden çok kuralcı bakmıyorum.da işte çok yoruluyor insanSlm annelerrr.. bebegim 11 gunluk. Sureklo emmek istio uyumknisyerkende meme de uyumak istio. Karni tok oldugunda yine meme ario ellerini emio. Sizinkiler nasil?
Slm canım ayni benim bebeğimde öyle sanırım aşağı yukarı bütün bebekler aynı hatta çok yiyincede bayagi kusuyor inşallah zamanla düzelirlerSlm annelerrr.. bebegim 11 gunluk. Sureklo emmek istio uyumknisyerkende meme de uyumak istio. Karni tok oldugunda yine meme ario ellerini emio. Sizinkiler nasil?
Cnm gogus kalkani philips avent marka...gogus ucunun camarina degmesini engelliyo..ve sutun icine akiyo,camasirin islanmamis oluyo...sanirim akan sutu biriktirende var.ben dokuyorumCanım maalesef benim bebeğim kolikmiş, ağlama krizlerine giriyo, bi türlü sakinleşmiyo, saç kurutma makinası açıyoruz, youtubedan white noise dinliyoruz, yavrucak kıpkırmızı kesiliyo, kıvranıyo, uykusunda bile ıkınıyo, arabanın motor sesi iyi geliyormuş, arabayla tur atınca rahatlıyo, dr biogaia verdi, şimdilik iyi geldi sanki, günde 5 damla aç tok farketmez dedi eğer fayda etmezse sab simplex kullanın dedi, hayırlısı inş
Sağlık ocağı monovit d verdi 15 günlükken başlayın dedi ama doğum yaptığım özel hastanedeki çocuk dru trio a, c, d, e diye bir vitamin verdi 3 ay kullan 3 aydan sonra sağlık ocağının verdiğini kullan dedi
Canım ben de wee baby kullandım bitirdim de şimdi lansinoh aldım
Kalkan hiç almadım ben gerekli bişey mi tam olarak ne işe yarıyor canım
Iyi canım.açken meme önce veriyorum.sonra mama alıyor.uyumak için yine meme :)) fena değil şimdilik.sütünün rengi nasıl?Gunaydinlar Herkese
Dun gece sutum az geldi,gunduz iyiydi ama gece azaldi,sagip verdim anca 60cc icti bebegim ac diye uzuluyorum,bugunde aynisi olursa gece emme ustune biraz mama vericem.
Emzirip ustune mama verenler bebeginiz biberona alistimi? Mamadan sonra emmesi nasil
Herkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
Ben sağma makinesi almadım.alıp miktarına baksam mı ki...uç çıkartma pompası var ya onunla sağdım azıcık kıvamına rengine bakayım diye.rakı beyazı bildiğin...sulu yani...hiç yağ yok gibi.kiminin sarıya dönük yoğun oluyormuş veya bildiğin koyu kıvamlı süt hani bildiğin süt gibiymiş.benimki sanki süt ile su karışmış gibi:s sizin nasıl ?
Canim bende de baZen sut gibi oluyor ama genellikle seninki gibi ondan bebegim doymuyor benimde mama veriyorumHerkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
Ben sağma makinesi almadım.alıp miktarına baksam mı ki...uç çıkartma pompası var ya onunla sağdım azıcık kıvamına rengine bakayım diye.rakı beyazı bildiğin...sulu yani...hiç yağ yok gibi.kiminin sarıya dönük yoğun oluyormuş veya bildiğin koyu kıvamlı süt hani bildiğin süt gibiymiş.benimki sanki süt ile su karışmış gibi:s sizin nasıl ?
Dikkat ettin mi canım ne yediğinde yoğunlaşıyor ?Yediklerimizle ilgili bence canim. Benim bazen oyle oluyor bazen sari yogun kivamli
Benim ilk basta öyle geliyor sonra daha yoğun geliyo... Bazen tum gün öyle geliyoHerkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
ben de gunde 2 fincan rezene iciyorum !iri sabah biri aksam yemeginden sonra yatmaya yakin da kimyon tohumu iciyorum. Fena degil sukrolsunGünde iki fincan rezene çayı işe yarıyor ama bir fincan bizde pek etkili olmuyor
Canim emdikten sonra yarim saate yakin dik pozisyinda kalmasini sagla gazini cikarsa dahi. Bir de burnundan ciktiginda hemen emzirme.Kızlar benim oğlan emdikten ya da mamadan sonra gaz çıkarıyoruz sonrasında uyurken birden burnundan ağzından fışkırtıyo ödüm koptu kaç kere oldu ya çoğunlukla burundan sanırım ağzı kapalı oluyor gaz gelince burnundan mı çıkıyor nedir? Aklım çıkıyor öyle olunca yan yatıyor falan ama yine de çok korkuyorum ne yapcam bilmiyorum
Ben ilk defa duydum. Biz de sarilik olduk annem verelim dedi arkadaslar sekerli su gerelim dedi vermedim bol bol emzirdim. Sukrolsun atlattik.Beklediğim öneri geldi kaynanam sarılık var diye hurma suyu verelim çocuğa dedi şekerli su madem vermiyorsun hurma doğal şeker bir tane kaynatalım 2-3 kaşık ver suyundan dedi duydunuz mu hiç daha önce böyle bir şey
Evet kendin iciyorsun.Kendin icuiyorsun dimi canım.
ya yesil sogani ve ispanagi bi deneyin sut arttiriyor.Gunaydinlar Herkese
Dun gece sutum az geldi,gunduz iyiydi ama gece azaldi,sagip verdim anca 60cc icti bebegim ac diye uzuluyorum,bugunde aynisi olursa gece emme ustune biraz mama vericem.
Emzirip ustune mama verenler bebeginiz biberona alistimi? Mamadan sonra emmesi nasil
ilk gelen sut anlattigin gibi olurmus. Emdikce yagli sut gelirmis oyle diyorlar. Ilk 5 10 dk sora yagli sut gelirmis bebegi doyuran ve kilo aldiran oymus.Herkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?