2016 Şubat Anneleri

Ben cumartesiden beri emzirip 30cc mama veriyorum canım şimdilik göğsümü reddetmiyor ama 15 gün kuralı varmış 15 gün biberon + meme verip reddetmediyse bırakmazmış sözde bekleyip görücem bakalım inşallah bırakmaz minik kuşlar

sağlık problemin mi vardı neden 37de doğdu? ememiyor mu sarılık var demişsin? ya benim de 37 dolunca olacak galiba sağlık problemlerinden ötürü. doktor korkma gelişimi tamamlanıyor sıkıntı çıkmaz falan dedi ama. kaç kilo doğdu bebişin küveze falan girdi mi?

Canım,salonu toparla mutfağı toparla yeter.kapat kapısını...kv ni de oturma odasına Çek.o sanırım misafir Ayağında:) iş yapmıcaksa niye gelmiş ....
Eşine de birşeyler aldır akşama dışardan..kuru pasta falan.

Canim ben kaçırdim galiba kivi ne yapıyorMuş ki bende yemeyeyım!
Kivi ve mandalina yediği gün pişik olmuş bebe. Belki ondandır dedik
Manuel kullanmadım. Kullanamazdım da. Cif şişesini bile 10kereden fazla sıkamayacak kadar sıkıntılı ellerm.
Zaten tek kafalı aldığım sağma makinasını da çiftliye çevirmeyi düşünüyrum.
Ben başta hem meme hem biberon verdim. Hiç yadırgamadı beni. Bi lansinohun kendi biberonu ile bir de dr brown un biberonu bir de benim meme çocuk emmek olsun da nereden olursa olsun mantığında
Her bebekte darklı olur tabiki ama bizde durum böyle

Su isitme testini yaptiramayan var mi yaa bizim kiz yogun bakimda kaldi diye dogdugu hastane yapmadi devlete de 2 kez goturdum randevular dolu bilmem ne gene olmadi.Saglik ocagindaki dr la hemsire yapisti yakama,illa yaptiracaksin diye olmadi telefonla arayip yaptirdin mi diye soryp duruyorlar sanki evladimi dusunmuyorum ben

Bizimki de doymuyor gibi
20 dk sag 20 dk sol gogusumu emip atiyor agzindan
Geceleri sadece doymadigini hissediyorsam emmeden sonra
50 cc mama yapip veriyorum
Biberonuda memeyide aliyor

Ayni renkteler canim
Cok nadir bir ton koyu oluyor o kadar

Anlamiyorum madem is yapmayacaksin
Lohusa kadina yardim etmeyeceksin niyr varsin
Bari etrafi kirtletme br kadin
Kv milleti cok pis batiyor gozume

Ay şaka gibi :) dün bebe ağlarken yattım uyudum benden ana olmaz

Şöyle oldu.; Gece yavrucuğum emdi sonra kustu, üç kere aynı şey tekrarlandı. Son kusmasından sonra vermedim meme. Aslında gazını çıkartmaya çalışırken kusuyordu. Ikınırken gözleri bile yerinden çıkacaktı yaa.
Neyse meme vermeyince bu sefer bastı yaygarayı, bir saatten fazla ağladı. Annemdeydi çocuk, emzirtmemek için kendi yöntemleri ile susturmaya çalışıyordu. Sallama nazlama vs
Bende küt uyumuşum. Uyandığımda yatağında sallanıyordu

Karatay teyzeyi dinleyip şeker yerine hurma yiyin kısmından yola çıktı bence

Canım benimde önce göğüs ucumu ıslatmak için çıkardığımda aynı dediğin gibi sulu süt rengide açık ama en son bebeğim bıraktığında bildiğin süt renginde oluyor ama kıvam yine aynı yoğun değil bende araştırıyorum sütün kıvamını ne artırır diye bilen varsa yazsın nolur

dun geceden beri kakasını yapamıyor,ıkınıyor fakat çok az yapıyor.anne sütü alan bebek kabız olur mu ya?yarın dr.a götüreceğim.hem 1 aylık oluyor.kontrol etsin bi de.kızlar hepatit asısının 2.dozunu yaptırdınız mı?saat farketmez dimi?sabah veya öğleden sonra da yapılabilir herhalde dimi?

Mamadan olabilir diye degistirdim canim. Aptamile döndüm.
Aynı kişimiyiz diye düşündüm bi an canım:) akşam biz de aptamile döndük tekrar. Hakkında yazılanlar yüzünden tekrar almıycam diyordum ama çok rahatlatmıştı önceki kullandığımızda da yine öyle oldu akşam rahat bi uyku çıkardı yavrum. Demekki her mama her bebeğe yaramıyormuş anlamış olduk. Bebelac gold ve evolvia kara listede bende artık :) sma Yı merak ediyorum aslında daha sağlıklı olduğunu okudum ama yeni bi heyecan aramak istiyo muyum hayır :)

Annen olmasaydi yatmazdin cnm.o kadar da degil
Anneler olunca guvende hissediyor insan kendini.benim de annem varken oyle uyuyakalmistm bebis ağlarken.simdi diken üstünde yatiyorum uyanır da duymam diye

kizimin ikinci dozu persembe sabahi insallah ateslenmez asidan sonra cok korkuyorum

tekli ile sağarken diğer göğsünden kendi kendine süt akıyor mu? o yüzden mi ikli düşünyosun?

Kizlar ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su zorluklar bitdikten sonraki etapta iliskiden nasil korunucagimizi Bi bebege daha bakamam olurum yani

Aynn bnde arastirmaktan yoruldum hepsinin bi yan etkisi var ben daha da zorlanıyorum kızım 1.5 yainda ve oglum 24 gunluk ...ikiz gibiler ..

Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)

3 ayda bir yapilan igne nasil sizce kizlar bilginiz varmi

tekli ile sağarken diğer göğsünden kendi kendine süt akıyor mu? o yüzden mi ikli düşünyosun?
Kendimkendine akma olayı bebeği emzirirsem veya onu emzirmem gerekirse oluyor.
Bebeğim göğsümü boşaltamıyor. Ve bıktım bebek emzir sonra oturup göğüs sağmaktan.
bebek uyuyorken sende uyu lafını duydukça sinir basıyor. 40dakika emzirmeyle uğraş, 10dakika bir göğüs 20dakika bir göğsü sağ derken çıldır geliyor.
Tabi bunun yanında sıtma ve göğüs çatlaklarımda cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…