- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Gunaydinlar Herkese
Dun gece sutum az geldi,gunduz iyiydi ama gece azaldi,sagip verdim anca 60cc icti bebegim ac diye uzuluyorum,bugunde aynisi olursa gece emme ustune biraz mama vericem.
Emzirip ustune mama verenler bebeginiz biberona alistimi? Mamadan sonra emmesi nasil
benim de muhtemelen 37 veya 37+ 2 gibi öyle bir şey olabilir.belli değil. kilosu falan nasıldı? normal doğum mu oldu senin ?Canm ben 37+2de doğum yaptm. Emme konusunda falan sıkıntı yaşamadık çok şükür
sağlık problemin mi vardı neden 37de doğdu? ememiyor mu sarılık var demişsin? ya benim de 37 dolunca olacak galiba sağlık problemlerinden ötürü. doktor korkma gelişimi tamamlanıyor sıkıntı çıkmaz falan dedi ama. kaç kilo doğdu bebişin küveze falan girdi mi?Hurma suyu ilginç ilk defa duydum.. ama sari ligi için benim bebeğim 37+0 doğduğu için uyandiramiyorduk ve emmedigi için hem kan şekeri düşmesin hemde sariliga da çok
Canım benimki 37+0 doğdu.. sadece süresini tamamlamadigi ve çok küçük olduğu için uyandirmakta çok güçlük çektim şükür başka sıkıntımız olmadi
Canım,salonu toparla mutfağı toparla yeter.kapat kapısını...kv ni de oturma odasına Çek.o sanırım misafir Ayağında:) iş yapmıcaksa niye gelmiş ....Aksamdan sonra kizim yine saatlerdir agliyo..gaz cikariyo yetmiyo yine kivraniyor..emdikce gaz artiyo.uyuyo yataga koy 2 dk surmuyo uyaniyo..kac kere kahvalti masasindan kalktim bilmiyorum.basim agriyo..evi b.k goturuyo..h
Oturma odamda batti yarin okuldan arkadaslar gelmek istiyor uff bugun biraz ortaligi topliyim dedim ama kiz nefes aldirmiyo..aglicm sinirimden..kv evde ama temizlik vs anlamiyo yapamiyo zten..ustelik mutfakta calisirken yetlere kirinti vs herseyi dokuyo salonda oturuyo tv izliyo oysa normal kendi kullandigimz odamiz var...oglumda obun pesi sira..ayy sistim
Kivi ve mandalina yediği gün pişik olmuş bebe. Belki ondandır dedikCanim ben kaçırdim galiba kivi ne yapıyorMuş ki bende yemeyeyım!
Manuel kullanmadım. Kullanamazdım da. Cif şişesini bile 10kereden fazla sıkamayacak kadar sıkıntılı ellerm.manuel olanlar kullanışlı mı sence? aventin biberonunu alayım diyorum onun manuelinde de biberon var ya hani iki kere biberon almış gibi oluyor o zaman. lansinoh nasıl göğüs teması falan iyi mi ağrı yapıyor mu? biberon olarak kullanıyor musun??
Ben başta hem meme hem biberon verdim. Hiç yadırgamadı beni. Bi lansinohun kendi biberonu ile bir de dr brown un biberonu bir de benim meme çocuk emmek olsun da nereden olursa olsun mantığındaGunaydinlar Herkese
Dun gece sutum az geldi,gunduz iyiydi ama gece azaldi,sagip verdim anca 60cc icti bebegim ac diye uzuluyorum,bugunde aynisi olursa gece emme ustune biraz mama vericem.
Emzirip ustune mama verenler bebeginiz biberona alistimi? Mamadan sonra emmesi nasil
Gunaydinlar Herkese
Herkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
Ben sağma makinesi almadım.alıp miktarına baksam mı ki...uç çıkartma pompası var ya onunla sağdım azıcık kıvamına rengine bakayım diye.rakı beyazı bildiğin...sulu yani...hiç yağ yok gibi.kiminin sarıya dönük yoğun oluyormuş veya bildiğin koyu kıvamlı süt hani bildiğin süt gibiymiş.benimki sanki süt ile su karışmış gibi:s sizin nasıl ?
Aksamdan sonra kizim yine saatlerdir agliyo..gaz cikariyo yetmiyo yine kivraniyor..emdikce gaz artiyo.uyuyo yataga koy 2 dk surmuyo uyaniyo..kac kere kahvalti masasindan kalktim bilmiyorum.basim agriyo..evi b.k goturuyo..h
Oturma odamda batti yarin okuldan arkadaslar gelmek istiyor uff bugun biraz ortaligi topliyim dedim ama kiz nefes aldirmiyo..aglicm sinirimden..kv evde ama temizlik vs anlamiyo yapamiyo zten..ustelik mutfakta calisirken yetlere kirinti vs herseyi dokuyo salonda oturuyo tv izliyo oysa normal kendi kullandigimz odamiz var...oglumda obun pesi sira..ayy sistim
Karatay teyzeyi dinleyip şeker yerine hurma yiyin kısmından yola çıktı benceBeklediğim öneri geldi kaynanam sarılık var diye hurma suyu verelim çocuğa dedi şekerli su madem vermiyorsun hurma doğal şeker bir tane kaynatalım 2-3 kaşık ver suyundan dedi duydunuz mu hiç daha önce böyle bir şey
Canım benimde önce göğüs ucumu ıslatmak için çıkardığımda aynı dediğin gibi sulu süt rengide açık ama en son bebeğim bıraktığında bildiğin süt renginde oluyor ama kıvam yine aynı yoğun değil bende araştırıyorum sütün kıvamını ne artırır diye bilen varsa yazsın nolurHerkese sorayım.sütünüzün rengi nasıl?
Ben sağma makinesi almadım.alıp miktarına baksam mı ki...uç çıkartma pompası var ya onunla sağdım azıcık kıvamına rengine bakayım diye.rakı beyazı bildiğin...sulu yani...hiç yağ yok gibi.kiminin sarıya dönük yoğun oluyormuş veya bildiğin koyu kıvamlı süt hani bildiğin süt gibiymiş.benimki sanki süt ile su karışmış gibi:s sizin nasıl ?
Aynı kişimiyiz diye düşündüm bi an canım:) akşam biz de aptamile döndük tekrar. Hakkında yazılanlar yüzünden tekrar almıycam diyordum ama çok rahatlatmıştı önceki kullandığımızda da yine öyle oldu akşam rahat bi uyku çıkardı yavrum. Demekki her mama her bebeğe yaramıyormuş anlamış olduk. Bebelac gold ve evolvia kara listede bende artık :) sma Yı merak ediyorum aslında daha sağlıklı olduğunu okudum ama yeni bi heyecan aramak istiyo muyum hayır :)Mamadan olabilir diye degistirdim canim. Aptamile döndüm.
Annen olmasaydi yatmazdin cnm.o kadar da degilAy şaka gibi :) dün bebe ağlarken yattım uyudumbenden ana olmaz
Şöyle oldu.; Gece yavrucuğum emdi sonra kustu, üç kere aynı şey tekrarlandı. Son kusmasından sonra vermedim meme. Aslında gazını çıkartmaya çalışırken kusuyordu. Ikınırken gözleri bile yerinden çıkacaktı yaa.
Neyse meme vermeyince bu sefer bastı yaygarayı, bir saatten fazla ağladı. Annemdeydi çocuk, emzirtmemek için kendi yöntemleri ile susturmaya çalışıyordu. Sallama nazlama vs
Bende küt uyumuşum. Uyandığımda yatağında sallanıyordu
kizimin ikinci dozu persembe sabahi insallah ateslenmez asidan sonra cok korkuyorumdun geceden beri kakasını yapamıyor,ıkınıyor fakat çok az yapıyor.anne sütü alan bebek kabız olur mu ya?yarın dr.a götüreceğim.hem 1 aylık oluyor.kontrol etsin bi de.kızlar hepatit asısının 2.dozunu yaptırdınız mı?saat farketmez dimi?sabah veya öğleden sonra da yapılabilir herhalde dimi?
tekli ile sağarken diğer göğsünden kendi kendine süt akıyor mu? o yüzden mi ikli düşünyosun?Kivi ve mandalina yediği gün pişik olmuş bebe. Belki ondandır dedik
Manuel kullanmadım. Kullanamazdım da. Cif şişesini bile 10kereden fazla sıkamayacak kadar sıkıntılı ellerm.
Zaten tek kafalı aldığım sağma makinasını da çiftliye çevirmeyi düşünüyrum.
Ben başta hem meme hem biberon verdim. Hiç yadırgamadı beni. Bi lansinohun kendi biberonu ile bir de dr brown un biberonu bir de benim meme çocuk emmek olsun da nereden olursa olsun mantığında
Her bebekte darklı olur tabiki ama bizde durum böyle
Kizlar ben ne dusunuyorum biliyormusunuz su zorluklar bitdikten sonraki etapta iliskiden nasil korunucagimiziBi bebege daha bakamam olurum yani
Canim hapla korunma beni korkutuyor bi zarari olur diye hele spiralden bayaga bayaga korkuyorum:) onu yaptirmam icin doktorun beni uyutmasi lazim dogumdan beter acitdigini soylediler dogruluk payi ne kadar bilmiyorum)
Kendimkendine akma olayı bebeği emzirirsem veya onu emzirmem gerekirse oluyor.tekli ile sağarken diğer göğsünden kendi kendine süt akıyor mu? o yüzden mi ikli düşünyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?