2016 Şubat Anneleri

Annen olmasaydi yatmazdin cnm.o kadar da degil
Anneler olunca guvende hissediyor insan kendini.benim de annem varken oyle uyuyakalmistm bebis ağlarken.simdi diken üstünde yatiyorum uyanır da duymam diye
Dimi annem var diye uyumuşumdur :) ananeliğini kknuştursun oda

Doğduğu hastane neden yapmaz ilginç yoğun bakımda kalsa da yapması gerekmez miydi yacanım bana da çok önemli olduğunu söylediler. İşitme testi sonucunu 7 yaşına kadar saklıyorsunuz, fotokopi ile çoğaltın sakın kaybetmeyin dediler.
canım benim kız 4 günün sonunda yaptı. Huzursuzlanınca zeytinyağı ile karnını ve poposunu ovaladım sanırım işe yaradı ardından yaptı. Doktor olabilir diyor normalmiş.

anladım sağol bilgiler için. yanında bulunan biberon başlığını da kullanıyor musn ?

Selam kızlar. Kızım doymuyor sürekli emmek istiyor :) fındık kadar zaten :) yoğunbakımda antibiyotik tedavisi uygulandığı içinmiş poposu inanılmaz dereese pişik ve dün dr mantar da olmuş dedi bir nerhem hazırlattı travazol, trosyd merhem versi inşallah iyi gelir bu arada dün göbeğimiz de düştü:))

bende yaptırmadım henuz canım, evde anı seslere tepkı verıyor 15gunluk bebegım, saglık ocagı ılla sonucu getırın dedı ozelde yaptırıcamk mecbur

ay canım benım kv de aynısı, Allahtan annem var. Annemı evden gondermek ıcın elınden gelenı yaptı, neyse gercek yuzunu gormus oldum . Ben yarın temızlıkcı alıcam cunku annem banyoya tuvalete yetısemedı, klozetın ıcın ıkı haftadır temızlenmedı resmen kır olmus, valla napıyım benden degerlımı kadın en azından banyoları kırklar

Ben de 4-5 kez bıberon verdım toplamda kendı sutumu, reddetme degıl ama emerken uyuyakalıyor acaba bıberon kolay meme zor yorulup ondanmı bırakıyor, sarılıgı olmasa sorun etmem ama korkuyorum artacak dıye. Bakalım bu aksam da sutum az olursa bende bı 50cc mama verırım. Mama hıc yapmadım ıcme suyunu kaynatıp her 30cc ıcın bır olcek mama koyucam degılmı? Bıberonum da yenıdogan uclu ama korkuyorum emmeyı bırakır dıye

aynen canım benı anlatmıssın. Benımkıde bosaltamıyor ozellıkle gece hem memeyı almakda zorlanıyor aglıyor sınırlenıyor alınca da emerken uyuyakalıyo. Ben de kalanı sagıyorum. Kasıkla vermeye calıstım ama yok cok zorlandım kasıkla, dayanamayın verıyorum bıberonla. Napalım mama vermektense sagarım dıyorum ama o uyurken benım uyumam hayal. Dun gene aksam 10dan gece 2.30a kadar uyumadı.

yogurt sut kaymagı, bulgur pılavı, cevız, balık, proteın

Iyi canım.açken meme önce veriyorum.sonra mama alıyor.uyumak için yine meme :)) fena değil şimdilik.sütünün rengi nasıl?
sutun rengı bazen sarıya yakın bazen beyaz canım. gecelerı beyaz gunduzlerı daha koyu genelde

O kilo aldirani biz alamıyoruz ki yedikten sonra kalanı sagip vermeye çalışıyorum. Belki öyle alır diye düşünüyorum

Atesi cekmesini birak evde kucucuk anneye muhtac bebek varken hastane hastane gezmistik
Sorma annem olmasa bırakacak kimse de yok. İnşallah bir daha olmaz

Oyy benim de hiç biyerim çatlama dı gogsum çatlak içinde kaldı. Ve kabardi kızardı nedense. İsilik gibi. Portakal suyu içtim 4 Portakalla sıkmis eşim ondan mi acaba? Uff kaşınmaktan bi hal oldum. Her gün yeni bi şey çıkıyor. Demek hem sağıp hem emzırıyorsun. O da zor ama en azından emiyor da. Sadece sağmak süre olarak daha iyi gibi (iki göğüs 20 dk. En fazla aventin tekli elektriklisini aldim) ama sonu yok.

Kızlar sütün sonu yağlı sanırım. Ben sürekli sagdigimdan bakıyorum sagimin başında çok şeffaf sonlarda yogun renkli süt geliyor. Bütünü de karısınca yogun kıvamlı oluyor. İyi ememeyen bebekler sonunu cekemedigi için iyi kilo alamiyorlarmis. Sağınca o sorun kalmıyor diyip kendimi avutayim bari. Bizimki 1 aylik 1400 civarı kilo almış. Ondan belki de.

Kizlar bugun ilk is gunum veee oglumu cok ozledim :/ Ustune sabah ilk asimizi yaptirmaya gittik, eve biraktim.. sevgili kv kucaga alistirmayin dedi dedi durdu, kucaktan indirince aglamaya basliyormus (tabiiii ki sende durmaz :) diyemedim tabi, ustune filan kaka yapmis ahaha Allahim dilerim bebegimi cok yormamistir.. neyse suan icin patron oglum gibi gozukuyor ne denir ki buna :)

Bugun berbat bigun..salonu mutfagi baya baya temizlemistim.hop arkadaslat aradi cunartesi gelelim dediler..kurslari varmis vs vs ogretmen hepsi...neysede bosuna efor sarfettim cmrtesiye kadar onkere kirlenir ev.ustelik krese giden oglumda evde olacak.bu arada yanlis anladilmasin kv fena degildir faydasi illaki var..dizleri platinli ehip bukemiyo kiloda cok ev isi vs yapamaz yani..cocugu yikiyoz beraber bide onu pispisliyo..oglum evdeyse onu tuvalete felan goturuyo...o degilde cmrtesi saat 1 gibi gelelim dediler o saat bizim kizin gazli aglamkli saati zaten kahvalti masasi 12den once kalkmiyo esim evde olmicak ..napcam ne ikram etcem ..umarim ustumu giymeye zamanim olur

Canım yaaa kırkın çıkmasını bekleselerdi keşke benim çok samimi arkadaşlarım bile su surec geçsin diyor. Okulum yakın gelin diyorum arkadaşlara arada çaya vs gelen yok gelseler bebeği veririm diye korkuyorlar bence çok takılma dışardan bir şey yap. Bir salata, dışardan tatlı kurabiye vs, belki bi kek poğaça yeter sanırım. Sonuçta yemeye değil çocuk gormeye gelecekler :)

Maşallah canım ya :) Rabbim yardım etsin ikinize de... Kaç saat çalışacaksın?

Ben hiç göğsümü sağmadim emdi emmedigi kaldı içinde bu sıkıntı midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…