2016 Şubat Anneleri

Canım gözünü seveyim kaşıkla ver sonrası ccoook zor olabiliyor

Benim bebe biberonu daha zor alıyor. Maşallah sütümü verirken ağzına damlıyor zaten.biberonda damlama olayı olmuyor ucunu sıkmam lazım oluyor biberonu alması için.
bu arada son bir haftada iki kere vermişimrdir biberonla. Korkuyorum hep biberona alışırsa emmez diyorlar diye.
Haa biberonu hiç almaması ds kötü ilerleyen zamanlarda gece emmesi çok olursa diye :/

Memede durmayı seviyor ama ağzına damlayanları uyurken yutmayı unutuyor boğulur gibi olduğu için çok durmaya ısrarcı olmuyor:)

Annem de lansinoh iyi çekemiyor diyor sürekli. Ama ben devrini yükseltmiyorum çok acıyor o zaman uçlarım.
Bir de annemin demesine göğüslerim çuana kadar hiç tam boş olmamış:/ tabi ben sağınca rahatlıyorum. Az az gelse de bırakıyorum sağmayı rahatlayınca. Cinnet geliyor çnkü odada net çekmiyor

canımçok sağol, dediğin yöntemi uyguladım fayda etmedi maalesef,banyo yaptırdık şimdi uyuyor.yavrum çok ağlıyor strese girdim.bizim yediklerimiz mi acaba sebep oluyor.

Evolvia mı bidaha tövbe. Mamayi degistirmeyi düsünmüyorum bidaha. Cocugun iyice ayari kaçti. Zaten kolikle gaz sancisi arasinda ince bir çizgideyiz biz ne olacagimiz belli degil.
Gece iyidi. Uyandi icti uyudu. Sabah 9 gibi miziklaniyodu uyandi ve bu saat oldu hala uyumadi. Az uyuyo hemen açiyo gözlerini. Derin dalmiyo. Cok yoruldum ben zor dayaniyorum o nasil dayaniyo bilmem. Aşılarda basliyo. Aşilardan sonra temelli ayarlari kaçıyo. Şubatta dogupta sakin stabil bir bebek hiç görmedim ne zaman ne olacaklari hic belli degil

Arkadaslar bebeklerinizi sessiz ortamdami uyutuyosunuz yoksa bulundugunuz yerdemi tv filan açik oluyomu.

Rahatliyorsan tamamdır canım. Ben dibine kadar çekiyorum. Aventin cekisi iyi gerçekten. Düşük ayarı bile iyi çekiyor. Acıtıyor biraz tabi ama katlanilamayacak kadar değil. Bu dönemleri atlatmak için can atıyorum. Hayat goguslerimin etrafında dönüyor

karincam cnm üzülme sıkma canını kolay şeyler yap bnada misafir gelcek hc bse ypma deselerde olmuyo işte . bayiliyorum misafirlerini bi kahve çikolataya yollayan insanlara :))) fikir olsun yapmadı kolay diye makarna salatası ypcam doğumdan önce buzluga poğaça ypp koymuştum onu çıkartcm bide elmalı turta ypcm yeter valla .

Arkadaslar bebeklerinizi sessiz ortamdami uyutuyosunuz yoksa bulundugunuz yerdemi tv filan açik oluyomu.
Bizimkinin beşiğini mecbur oturma odasına kurduk evim petekli olmasına rağmen çok soğuk bu yüzden oturma odasına doğalgaz sobası taktirdik. Şuana kdr bi problem olmadı tabi tek çocuk şuan :) akşam 9 dan snra TV nin sesi kısık oluyor Işığı da kapatiyoruz

canımçok sağol, dediğin yöntemi uyguladım fayda etmedi maalesef,banyo yaptırdık şimdi uyuyor.yavrum çok ağlıyor strese girdim.bizim yediklerimiz mi acaba sebep oluyor.
canım istersen bi doktoruna danış belki bi ilaç verir bilemiyorum

Bende bugn ilk defa mama verdm kiloyu az alms bi ayda 400 gram alms ben aglamiyo bezinide çok dolduruyor diye doyuyo diye dusunmstm ama kiloyu az alms biberonla verdm sonra hepsini kustu bende mememi almazsa diye korkyrm ama siringayla verdim ama hep ağzından aktı iciremedm oylede

Kızlar bir iki gündür ben de dahil bikaçınız bebeğim sürekli emiyor bırakınca ağlıyor ve uyanıyor şikayetinde bulunmuştunuz ya üzülerek galiba sebebini anladım. Sütümüz yetmiyor doymuyor yavrucanlar buyüzden bi umut çekiyolar ama fayda yok. Ben de dün akşamdan beri emzirdikten sonra mama veriyorum 80-90 cc de mama alıyor maaşallah şuan 36 günlük. Mama vermeyi hiç istemezdim sadece anne sütü derdim eskiden ama bu kadar katı olmamak lazımmış açken uyuyamıyor bile bebişler yazık. Her iki göğsünü de emzirdikten sonra mama verirsen bırakmaz emmeyi diyor doktorum. Naçizane tavsiyemdir..

Sanirim haklisin ben birde doydu heralde diyip cekiyorum, uyumuyor tabi.. kac cc kac dak emzirmek lazim hic bir fikrim yok

Sanirim haklisin ben birde doydu heralde diyip cekiyorum, uyumuyor tabi.. kac cc kac dak emzirmek lazim hic bir fikrim yok
Ben de yorulup çekiyorum çoğu zaman canım ama 1 saat bile dursalar çoğunda çekmiyolar zaten çeneleri yoruluyor. Ben artık yarımşar saat emziricem iki göğsümü de üzerine de 3-4 saatte bir mama vericem. Sağıyorun en dinlenmiş halimle bile 50 ccden fazla çıkmıyor E birde sürekli emerse yenisi toplanmıyo busefer ağlıyolar boş çektikleri için gaz oluyor. Gaz yapmayacak bir mama tercih etmek lazım ayrıca o da rahatsızlık veriyor bize en iyi gelen aptamil oldu

Sesli sessiz karışık. Evimize gidince çok sessiz ortamda uyur kesin şuan burada gürültü iyi

Aman sorma, rahatlıyorum çok şükür. Avrnt alan bir tanıdığım olsa deneyeceğim annem yeni makina alalım diye tutturdu çnkü boşalmıyor diyip duruyor

Ah bir de benim aklımda sorular ne zaman memeleri cinsel unsur olarak görmeye dönücem
Şuan yemek kaynağı olarak geliyor bana

Seni bilmem ama benimkisi kendi akılsızlığından doymuyor sağıp buzluğa atıyorum. Açsa emsin yaniii ondan mı esirgiyorum

Benimkide emmeyi beceremiyo hala ilk defa mama verdm bgn sma gold aldık bizde ama onuda hep kustu geri

Aynen doymadıklarından değil orda kalmak istiyo doktora sordum senin kokunu istiyo dedi ama ne zaman ayrılcak böyle wc ye bile gidemiyorum her yerim tutuluyo çok zor ya hele geceleri daha kötü oluyo durum anne olmak çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…