2016 Şubat Anneleri

emzirdikten sonra soluğu mutfakta almasam sıfır beden olmuştum

Uyku arkadaşı ile çözüm deneyen var mı? Kokun sinerse ona belki onunla bir iki saat idare edilir

Ya affedersin kuyruk sokumu derler ya acıyor dik oturamıyorum.yatsam uzun süre o da zor.yani sabit kalınca her türlü rahatın bozuluyor tutuluyorsun.wc de kalmak keyifmiş meğer :) banyo lüksmüş:) susuyorum ,su içemiyorum,canım tatlı bir iki şey ağzıma atmak istiyor olmuyor.e emziriyorsun yani sadece yemekle olmuyor.kendimi besleyemiyorum ki

Ya bu tosbik tam uyurken altına yapıyo değiştirsem uyanacak değiştirmesem vicdan yapıyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda.. Hiç pişik olmadı daha her açmada hametan pomad sürüyorum bez de Güzel emiyor popişine hiç kaka yapışmıyor...

Aynı sorun bizde de var.kaka yapınca hiç olmadığı kadar güzel uyuyor.ben yine yaparsa diye biraz bekleyip değiştiriyorum.

Evet canım doktor bana 60cc için iki ölçek mama dedi ama bebeğime ne zaman 60cc versem nerdeyse tamamını kustu bende bir ölçek 30cc veriyorum suyu kaynatıp soğumasına yakın ılık haldeyken yapıyorum mamayı üzerinde de o şekilde yazıyor zaten evolvia kullanıyorum ben sen hangi marka mama aldın canım

Ay orası benmde çok aciyo bgn hatta uyuyamadm ağrısından

Ben gece 12de bi degstryorm bide sabah 6da yoksa uykusundan uyanuyo zor uyutyrm

Bizede 50 cc dedi verdk hepsini kustu smdi emzrdm 30 cc verdm hiç kusmadi

Aynı durumdayız canım bugün benimde sütümün yetmediği doktor tarafındanda tescillendi 33 günlük olduk bugün bebeğim 600 gr almış,doktor mama vermelisiniz 90 cc dedi,bende 1 saat kadar emzirip çekiyordum sanıyordum ki doymuştur tıka basa çünkü 15-20 ek emzirmeden bahsediliyor meğer boş boş çekiyormuş dün bende dinlenmiş göğüslerimi sağdım zorlaya zorlaya 50 cc ancak çıktı bende her emzirmeden sonra arkadan mamayla destekleyeyim diyorum inşallah beni emmeyi bırakmaz kuzum.

Kızlar annem ve eşim tartıştı.eşim espri yaptı bana o üstüne alındı.hiç aklıma gelmez.tüm akşam annem beynimi yedi.bana şunu nasıl der bunu nasıl der.neler saydı hakarete varan.bana sayıyor içini boşaltıyor.10-15 dk da bir söylendi.bi taraftan bebek hep beni istiyor habire emiyor.ter içindeyim.sonra sabah 6 da emzirmeye uyandım.bi baktım Ağlayarak ben gidiyorum diyor,yatak topluyor .yeter diye haykırdım.daha 30 gün olmadı doğum yapalı dedim yeter.o kadar tahrik edici tavırları var ki:kocasıııı kalk kocasıııı diye bağırıyor evde sabahın köründe uyandı eşim geldi ne oluyor diye.dakikalarca konuştuk.eşim kendi annesine böyle ılımlı konuşmamıştır herhalde.bi de demez mi bu çocuk çok tatlı dilli sen de öyle konuşsan nolur...yattık kalktık.hiç bişe olmamış gibi...fakat ben kendimi durduramadan Ağladım.bebeğimin olduğu ev benim Olduğum gibi olmayacaktı.bu evi de bozdular..o lafları aklıma geliyor yüzüne baktıkça.Allah Razı olsun yardım ediyor amaaaa.....etmese....

Ben alıyorum genelde uyanıyor evet ama kendimi onun yerine koyuyorum kiyamiyorum bu arada aile doktoru hametan yazmıştı ben de beğendim

Cidden esindeki sabira hayranım maşallah canım... Dert etme yakında gider inşallah. Sen de duymazlıktan gel canım. O gidince sen ve esin o evi huzura cevirirsiniz inşallah.

Allah anali babalı buyutsun cnm.cok sukur yavruna kavusmussun sende.evet hamdolsun.benim ki de aglasa sizlasa hic gocunmuyorum cok sukur diyorum.uykudan seve seve kalkiyorum.hatta uyudugu zaman uyansin istiyorum.
Ahh o catali hic deme.4 yili askin bir sure nerdeyse her ay o catala yattm.bir folikul kirintisina neler vermezdm.bir yumurta verdi Rabbim o da can oldu bin sukur
Tavsiyelern icin teşekkürler.bende rezeneyi her gece yatmadan iciyorum duzenli.icine kimyon ve azcik anasonda koyuyorum.cok sukur faydasni goruyorum.hem gaz icin hem sutumu arttırıyor.bendeki siskinligi de aliyor.

Benımkıde evolvia canım. Ben de 30cc verırım sanırım emzırdıkten sonra

Üzme kendini sütunu etkilemesin stres herkes bizden daha alıngan sanki onlar dogm yapms gbi benm annem 1 hafta kaldı sadece izni o kadardı inan tek başına oldgnda kafan o kadar rahat ki tamam yoruluyosnn ama kafan rahat oluyo annemn arkadaşları gelmişti daha dogm Yapalı 5 gün olms esimde bana söyledi tabi daha kaç gün olms ne aceleleri var diye ki haklı sonra akşam bi baktm annem agliyo ki ona hiç bsy demedi bende soylemedm sana bsy demstr diye uzuldm diyo ya ben mi lohusayim sen mi ben seni sakinlestrmicem ben naz yapcam siz degl dedim madem öyle gelmeyin deseydin bende çok snrlendm ama bi meraklilarki basıma toplanmaya

1 ayda 600gram azmıymıs şok oldum. Cevremde ılk ay dogru duzgun kılo almayan bebekler var cok da saglıklar ve mama felan da vermedı annelerı. 200-300 gram olsa neysede 600 gram az degıl bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…