Uyku arkadaşı ile çözüm deneyen var mı? Kokun sinerse ona belki onunla bir iki saat idare edilirAynen doymadıklarından değil orda kalmak istiyo doktora sordum senin kokunu istiyo dedi ama ne zaman ayrılcak böyle wc ye bile gidemiyorum her yerim tutuluyo çok zor ya hele geceleri daha kötü oluyo durum anne olmak çok zormuş
Ya affedersin kuyruk sokumu derler ya acıyor dik oturamıyorum.yatsam uzun süre o da zor.yani sabit kalınca her türlü rahatın bozuluyor tutuluyorsun.wc de kalmak keyifmiş meğer :) banyo lüksmüş:) susuyorum ,su içemiyorum,canım tatlı bir iki şey ağzıma atmak istiyor olmuyor.e emziriyorsun yani sadece yemekle olmuyor.kendimi besleyemiyorum kiAynen doymadıklarından değil orda kalmak istiyo doktora sordum senin kokunu istiyo dedi ama ne zaman ayrılcak böyle wc ye bile gidemiyorum her yerim tutuluyo çok zor ya hele geceleri daha kötü oluyo durum anne olmak çok zormuş
Aynı sorun bizde de var.kaka yapınca hiç olmadığı kadar güzel uyuyor.ben yine yaparsa diye biraz bekleyip değiştiriyorum.Ya bu tosbik tam uyurken altına yapıyo değiştirsem uyanacak değiştirmesem vicdan yapıyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda.. Hiç pişik olmadı daha her açmada hametan pomad sürüyorum bez de Güzel emiyor popişine hiç kaka yapışmıyor...
Sesli sessiz karışık. Evimize gidince çok sessiz ortamda uyur kesinşuan burada gürültü iyi
Aman sorma, rahatlıyorum çok şükür. Avrnt alan bir tanıdığım olsa deneyeceğimannem yeni makina alalım diye tutturdu çnkü boşalmıyor diyip duruyor
Ah bir de benim aklımda sorularne zaman memeleri cinsel unsur olarak görmeye dönücem
Şuan yemek kaynağı olarak geliyor bana
Ben elim ayağım oldu diyebilirim. aventten memnunum yani memisler yumusayiveriyor. Tabii denersen için rahat eder. İlk aldigimda ikili alaydım demiştim ama motorun çekiş gücü iki pompayi kaldirmiyormus yorumları okudum. Gögusler mort. Kıpkırmızı.
Seni bilmem ama benimkisi kendi akılsızlığından doymuyorsağıp buzluğa atıyorum. Açsa emsin yaniii ondan mı esirgiyorum
Ben taraftari degilim canim yapmam3 ayda bir yapilan igne nasil sizce kizlar bilginiz varmi
Evet canım doktor bana 60cc için iki ölçek mama dedi ama bebeğime ne zaman 60cc versem nerdeyse tamamını kustu bende bir ölçek 30cc veriyorum suyu kaynatıp soğumasına yakın ılık haldeyken yapıyorum mamayı üzerinde de o şekilde yazıyor zaten evolvia kullanıyorum ben sen hangi marka mama aldın canımBen de 4-5 kez bıberon verdım toplamda kendı sutumu, reddetme degıl ama emerken uyuyakalıyor acaba bıberon kolay meme zor yorulup ondanmı bırakıyor, sarılıgı olmasa sorun etmem ama korkuyorum artacak dıye. Bakalım bu aksam da sutum az olursa bende bı 50cc mama verırım. Mama hıc yapmadım ıcme suyunu kaynatıp her 30cc ıcın bır olcek mama koyucam degılmı? Bıberonum da yenıdogan uclu ama korkuyorum emmeyı bırakır dıye
Ay orası benmde çok aciyo bgn hatta uyuyamadm ağrısındanYa affedersin kuyruk sokumu derler ya acıyor dik oturamıyorum.yatsam uzun süre o da zor.yani sabit kalınca her türlü rahatın bozuluyor tutuluyorsun.wc de kalmak keyifmiş meğer :) banyo lüksmüş:) susuyorum ,su içemiyorum,canım tatlı bir iki şey ağzıma atmak istiyor olmuyor.e emziriyorsun yani sadece yemekle olmuyor.kendimi besleyemiyorum ki
Ben gece 12de bi degstryorm bide sabah 6da yoksa uykusundan uyanuyo zor uyutyrmYa bu tosbik tam uyurken altına yapıyo değiştirsem uyanacak değiştirmesem vicdan yapıyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda.. Hiç pişik olmadı daha her açmada hametan pomad sürüyorum bez de Güzel emiyor popişine hiç kaka yapışmıyor...
Bizede 50 cc dedi verdk hepsini kustu smdi emzrdm 30 cc verdm hiç kusmadiEvet canım doktor bana 60cc için iki ölçek mama dedi ama bebeğime ne zaman 60cc versem nerdeyse tamamını kustu bende bir ölçek 30cc veriyorum suyu kaynatıp soğumasına yakın ılık haldeyken yapıyorum mamayı üzerinde de o şekilde yazıyor zaten evolvia kullanıyorum ben sen hangi marka mama aldın canım
İnsan nasl acikyo emzrdkten sonra gece midem sırtıma yapisyo ama uyku daha ağır basiyo emzirir emzrmez.yatyrmemzirdikten sonra soluğu mutfakta almasam sıfır beden olmuştum
Aynı durumdayız canım bugün benimde sütümün yetmediği doktor tarafındanda tescillendi 33 günlük olduk bugün bebeğim 600 gr almış,doktor mama vermelisiniz 90 cc dedi,bende 1 saat kadar emzirip çekiyordum sanıyordum ki doymuştur tıka basa çünkü 15-20 ek emzirmeden bahsediliyor meğer boş boş çekiyormuş dün bende dinlenmiş göğüslerimi sağdım zorlaya zorlaya 50 cc ancak çıktı bende her emzirmeden sonra arkadan mamayla destekleyeyim diyorum inşallah beni emmeyi bırakmaz kuzum.Ben de yorulup çekiyorum çoğu zaman canım ama 1 saat bile dursalar çoğunda çekmiyolar zaten çeneleri yoruluyor. Ben artık yarımşar saat emziricem iki göğsümü de üzerine de 3-4 saatte bir mama vericem. Sağıyorun en dinlenmiş halimle bile 50 ccden fazla çıkmıyor E birde sürekli emerse yenisi toplanmıyo busefer ağlıyolar boş çektikleri için gaz oluyor. Gaz yapmayacak bir mama tercih etmek lazım ayrıca o da rahatsızlık veriyor bize en iyi gelen aptamil oldu
Ya bu tosbik tam uyurken altına yapıyo değiştirsem uyanacak değiştirmesem vicdan yapıyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda.. Hiç pişik olmadı daha her açmada hametan pomad sürüyorum bez de Güzel emiyor popişine hiç kaka yapışmıyor...
Kızlar annem ve eşim tartıştı.eşim espri yaptı bana o üstüne alındı.hiç aklıma gelmez.tüm akşam annem beynimi yedi.bana şunu nasıl der bunu nasıl der.neler saydı hakarete varan.bana sayıyor içini boşaltıyor.10-15 dk da bir söylendi.bi taraftan bebek hep beni istiyor habire emiyor.ter içindeyim.sonra sabah 6 da emzirmeye uyandım.bi baktım Ağlayarak ben gidiyorum diyor,yatak topluyor .yeter diye haykırdım.daha 30 gün olmadı doğum yapalı dedim yeter.o kadar tahrik edici tavırları var ki:kocasıııı kalk kocasıııı diye bağırıyor evde sabahın köründe uyandı eşim geldi ne oluyor diye.dakikalarca konuştuk.eşim kendi annesine böyle ılımlı konuşmamıştır herhalde.bi de demez mi bu çocuk çok tatlı dilli sen de öyle konuşsan nolur...yattık kalktık.hiç bişe olmamış gibi...fakat ben kendimi durduramadan Ağladım.bebeğimin olduğu ev benim Olduğum gibi olmayacaktı.bu evi de bozdular..o lafları aklıma geliyor yüzüne baktıkça.Allah Razı olsun yardım ediyor amaaaa.....etmese....
Allah anali babalı buyutsun cnm.cok sukur yavruna kavusmussun sende.evet hamdolsun.benim ki de aglasa sizlasa hic gocunmuyorum cok sukur diyorum.uykudan seve seve kalkiyorum.hatta uyudugu zaman uyansin istiyorum.ne kadar da guzel yazmissiniz ikinizd de. Ben de tedavi ike hamioe kaldim. Agliyor mu diye soruyorlar hamdolsun agliyor diyorum. Anlamiyorlar. Gazi var mi hamdolsun oluyor arada diyorum uykusuzluk hamdolsun var diyorum oyle bakiyorlar yuzume. O igneler o catala yatmalar vs yasayan bilir
Yuce yaradanim isteyen herkese nasip etsin aglatmadan...
27. Gun sukrolsun
Arkadaslar bikac tavsiyem var. Sutunuzu arttirmak icin yesil sogan ve ispanak birebir yesil soganli yumurta favori yemegim :) ve tabii ki su.
Ter kokusu icin karbonat. Koltuk altina dustan sonra surun gorun faydasini. Ben artik sadece karbonat kullanabilirim rollondan daha iyiymis valla.
Gogus ucu yarasi icin ben eczanede krem yaptirdim tek carem oldu. Tanidiginiz guvendiginiz eczaciniz varsa bi deneyin...
Catlak ve ameliyat izi icIn contractubex hem kadindogumcuma hem de cocuk dr una sordum ikisi de kullanabilirsin dedi. Ama kendi drunuza da danisin tabi.
Gaz icin hergun 2 bardak rezene tohumu bir bardak kimyon tohumu eh fena degil cok olmasa da ise yariyor ama duzenli icin ancak o zaman. Rabbim saglik huzur
Benımkıde evolvia canım. Ben de 30cc verırım sanırım emzırdıkten sonraEvet canım doktor bana 60cc için iki ölçek mama dedi ama bebeğime ne zaman 60cc versem nerdeyse tamamını kustu bende bir ölçek 30cc veriyorum suyu kaynatıp soğumasına yakın ılık haldeyken yapıyorum mamayı üzerinde de o şekilde yazıyor zaten evolvia kullanıyorum ben sen hangi marka mama aldın canım
Üzme kendini sütunu etkilemesin stres herkes bizden daha alıngan sanki onlar dogm yapms gbi benm annem 1 hafta kaldı sadece izni o kadardı inan tek başına oldgnda kafan o kadar rahat ki tamam yoruluyosnn ama kafan rahat oluyo annemn arkadaşları gelmişti daha dogm Yapalı 5 gün olms esimde bana söyledi tabi daha kaç gün olms ne aceleleri var diye ki haklı sonra akşam bi baktm annem agliyo ki ona hiç bsy demedi bende soylemedm sana bsy demstr diye uzuldm diyo ya ben mi lohusayim sen mi ben seni sakinlestrmicem ben naz yapcam siz degl dedim madem öyle gelmeyin deseydin bende çok snrlendm ama bi meraklilarki basıma toplanmayaKızlar annem ve eşim tartıştı.eşim espri yaptı bana o üstüne alındı.hiç aklıma gelmez.tüm akşam annem beynimi yedi.bana şunu nasıl der bunu nasıl der.neler saydı hakarete varan.bana sayıyor içini boşaltıyor.10-15 dk da bir söylendi.bi taraftan bebek hep beni istiyor habire emiyor.ter içindeyim.sonra sabah 6 da emzirmeye uyandım.bi baktım Ağlayarak ben gidiyorum diyor,yatak topluyor .yeter diye haykırdım.daha 30 gün olmadı doğum yapalı dedim yeter.o kadar tahrik edici tavırları var ki:kocasıııı kalk kocasıııı diye bağırıyor evde sabahın köründe uyandı eşim geldi ne oluyor diye.dakikalarca konuştuk.eşim kendi annesine böyle ılımlı konuşmamıştır herhalde.bi de demez mi bu çocuk çok tatlı dilli sen de öyle konuşsan nolur...yattık kalktık.hiç bişe olmamış gibi...fakat ben kendimi durduramadan Ağladım.bebeğimin olduğu ev benim Olduğum gibi olmayacaktı.bu evi de bozdular..o lafları aklıma geliyor yüzüne baktıkça.Allah Razı olsun yardım ediyor amaaaa.....etmese....
1 ayda 600gram azmıymıs şok oldum. Cevremde ılk ay dogru duzgun kılo almayan bebekler var cok da saglıklar ve mama felan da vermedı annelerı. 200-300 gram olsa neysede 600 gram az degıl benceAynı durumdayız canım bugün benimde sütümün yetmediği doktor tarafındanda tescillendi 33 günlük olduk bugün bebeğim 600 gr almış,doktor mama vermelisiniz 90 cc dedi,bende 1 saat kadar emzirip çekiyordum sanıyordum ki doymuştur tıka basa çünkü 15-20 ek emzirmeden bahsediliyor meğer boş boş çekiyormuş dün bende dinlenmiş göğüslerimi sağdım zorlaya zorlaya 50 cc ancak çıktı bende her emzirmeden sonra arkadan mamayla destekleyeyim diyorum inşallah beni emmeyi bırakmaz kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?