2016 Şubat Anneleri

maiii kuzum senin ailendi dimi surwkli seni uzen.annen telde arayip trip atiyodu felan..ayy bebeklemi ugrascan koca koca insanlarla mi .sabir diliyorum sana

Kızlar bizim kizin baya gazi oluyor cikarmasina rağmen aksamlari huzursuz yada ağlıyor uyutuyorum uykuya dalamiyo.doktoru aradım Aguline diye bir ilaç soyledi bir haftadır kullanıyoruz ama cocugun gaz problemi azalmadi tam tersi sürekli gaz çıkarma çabasında. Bugun vermedim napsak bilmiyorum bu ilacı bilen var mı?

Cidden esindeki sabira hayranım maşallah canım... Dert etme yakında gider inşallah. Sen de duymazlıktan gel canım. O gidince sen ve esin o evi huzura cevirirsiniz inşallah.
Sağol canım.vallahi ben çok mutsuzum yani...salon sıcak kalsın diye kapıyı kapatıyoruz .eşim de kapattı.o da girmedi.nerde falan derken meğer içerde oturmuş.bi de diyo tek başıma karanlıktanoturdum ben.anne oturma dedim neden oturuyosun.ben ne bileyim napıyosunuz içerde dedi.ben fazlasını yazmıyorum buraya...dedim senin dilin çirkin ve kötü anne...Gözlerim doluyor inanamıyorum.bunları yaşıyoruz.her gün bi huzursuzluk...40 a kadar kalcak...sütüm kesilirse Kalkıp bana ağlamasaydın kendini üzmeseydin dicek huyunu biliyorum.hiç bişeyi üstüne alınmaz..

Canım gözünü seveyim kaşıkla ver sonrası ccoook zor olabiliyor
kasıkla cok zor ya agzında bekletıyo bazen yutmuyo bogazında kalıcak dıye cok korkuyorum. Bır de gece tek basıma kasıkla vermem cok zor annemı uyandırcam da ancak onunla verıcez o da 1 saate anca 30cc verırız

Cnm uzme kendini.Annen gidecek elbet.pisman olacagin cumleler kurma yine de.ne olursa olsun o gittikten sonra yeri gorunecek ozleyeceksin.onu kirdigin icin pisman bile olacaksin.
Evet annen haksiz.şu hassas dönemde psikoloijk anlamda yük oluyor sana.ama anne sonucta.ne yapican
Allah eksikliklerini vermesin.sabret

Benim kızım dün sabaha karşı resmen dura dura yaptı uyuyor arada kakaya devam 5te kalktım 7buçuğa kadar küçük hanımın kaka seromonisi bitsin diye bekledim hemen almıyorum yani canım benimkide hiç pişik olmadı çok şükür banyodan sonra tüm vücudunu zeytinyağıyla yağlıyorum birde her alt açma sonrasıda göbüşüne ve ayaklarına zeytinyağyla masaj yapıyorum

maiii kuzum senin ailendi dimi surwkli seni uzen.annen telde arayip trip atiyodu felan..ayy bebeklemi ugrascan koca koca insanlarla mi .sabir diliyorum sana
Evet ben çok güçlüymüşüm.ben nelerini duymazdan gelerek yaşadım...bunlar ne ki..ne hamileliğime ne lohusalığıma saygı gösterdiler.

Ben alıyorum genelde uyanıyor evet ama kendimi onun yerine koyuyorum kiyamiyorum bu arada aile doktoru hametan yazmıştı ben de beğendim
Ya pişik kremi satın almayla bitmiyor.. Hametan bol bol var boca ediyorum resmen :)

Bu arada kv nin analizini söylüyorum altı kirli kalırsa üşütür gazı olur :/ bunu dusundu söyledi:) tosbikin altından aldığın sıcak bezi eline verecektim vazgeçtim..

Ah canım ya...ya neler duydum sağır olaydım diyor insan.eşime bağırdı üstğne yürüdü.oturdu kolum uyuluyor galiba derken bi bayılacak gibi oldu.biz çok telaş yapmadık da o da 2 dk ya toplandı.nasıl oluyorsa...gitmiyor..içi el vermiyormuş...ben de senin gibi dedim hayır anne öyle demek istemedi.ben de duydum.olur mu öyle şey dedim...eşimin arkasından ne köylülüğünü Bıraktı ne terbiyesizliğini...öğretmen emeklisi ya iyi ki,o kimmiş diyor...ben de öğretmenim ve hiç böyle bişeyi yakıştıramıyorum..

Çok şükür canım..Allah öyle bir sabır veriyor ki ben hep konuştum..çok sabrettim aylardır...hiç uyüzüne bakamicam bişey demedim..canı sağolsun ..fakat eşimin de benim de ılımlı oluşumuzu kullandı.eşim ilk kez dedi anne sağol yardım ediyosun da burnumuzdan da getiriyosun...bu yani...zaten bişey denmese de alınıyor ki

Anladm cnm cok yormus sizi artik belli ki.
Bazen insanlar degismiyor iste ne yaparsan yap ne konusursan konuş.hele ki ailendense oldugu gibi kabul etmekten başka care yok.atsan atilmaz meselesi.ama insanın ailesiyle sinanmasi cidden cok zor.hic kimse ailesini secemiyor maalesf.hayalini kurup imrendgmz ebeveynlere sahip olma sansimz olmuyor.bu durum bizi aslnda hayata karsi guclu kilsa da bir de icimize sormak lazim...
Annenin tutumlarina alismissndr ama esine mahcup olma durumu da uzerine tuz biber oluyordur muhtemelen
Tekrar sabirlar diliyorum

Boşver canım hiç takma gerçekten. Bebisine git bir kokla :) geçer gider hepsi. Kv geldi sağ olsun. Bazı tavır ve davranışları bazen beni kızdırıyor ama sonra boş ver diyorum :) takmaya değmez... Sen de boş ver de... Bebek için. Süte de bir şey olmaz inşallah. Lıkır likir içer..

Bizim aile hekimide iki tane yazmış sağ olsun baya gider. Mustelanin var ama hametan sanki daha koruyucu gibi geldi :)

Haha sıcacık bak de :) ama annem de devamlı çocuğun altını pis bekletme deyip duruyor :) hemen almaliymisim

İnsan nasl acikyo emzrdkten sonra gece midem sırtıma yapisyo ama uyku daha ağır basiyo emzirir emzrmez.yatyrm

Benim de istahim cok arttı bide ne hikmetse hamileyken hiç tatli canım istemiyordu şuan acayip derecede tatlı canım istiyor reçel pekmez ne bulursam yiyorum. Sütü de bizim kiz emmeye alışamadıgi için bes saatte bir falan toplu sagiyorum sagim bitene kadar dilim damagima yapisiyor. Zayiflayayim isterken kilo almasam iyidir

Aa annen gidince mi geldi canım...boşver canım ya el o..Ban can kan neler yapıyor el niye yapmasın...inşallah canım...

Bırakmazlar Allah'ın izniyle canım önce emzirip sonra mama takviye edince unutmaya fırsatları kalmayacak inşallah :)

kasıkla cok zor ya agzında bekletıyo bazen yutmuyo bogazında kalıcak dıye cok korkuyorum. Bır de gece tek basıma kasıkla vermem cok zor annemı uyandırcam da ancak onunla verıcez o da 1 saate anca 30cc verırız

Ben cok pişmanım anne memesi akışlı biberonla daha garantiye alırsın. Bebekler kolaya alışıyor yorulmadan emmek varken .. Şnşallah alışmaz kuzum

Dun bi Dr dinledim anne sütünü arttıran tek şey var dedi

Annenin gün içinde bol bol banane sanane ve boşver demesi dedi..

İnan tek başına olmak o kadar rahat ki ha annem varken çok dinlenyodum yemek onda temzlk ondaydı ben bi bebege bakyodm ama benden daha panik daha telaşlı ve çok kırılgan eşime bana karşı bi sorunumuz yok Allaha sukur annemde aşırı düşkün bana evlendikten sonra belli etti hala evlendgime alisamiyo uzuluyo ama bende alisamiyorm oyle yapinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…