Sağol canım.vallahi ben çok mutsuzum yani...salon sıcak kalsın diye kapıyı kapatıyoruz .eşim de kapattı.o da girmedi.nerde falan derken meğer içerde oturmuş.bi de diyo tek başıma karanlıktanoturdum ben.anne oturma dedim neden oturuyosun.ben ne bileyim napıyosunuz içerde dedi.ben fazlasını yazmıyorum buraya...dedim senin dilin çirkin ve kötü anne...Gözlerim doluyor inanamıyorum.bunları yaşıyoruz.her gün bi huzursuzluk...40 a kadar kalcak...sütüm kesilirse Kalkıp bana ağlamasaydın kendini üzmeseydin dicek huyunu biliyorum.hiç bişeyi üstüne alınmaz..Cidden esindeki sabira hayranım maşallah canım... Dert etme yakında gider inşallah. Sen de duymazlıktan gel canım. O gidince sen ve esin o evi huzura cevirirsiniz inşallah.
kasıkla cok zor ya agzında bekletıyo bazen yutmuyo bogazında kalıcak dıye cok korkuyorum. Bır de gece tek basıma kasıkla vermem cok zor annemı uyandırcam da ancak onunla verıcez o da 1 saate anca 30cc verırızCanım gözünü seveyim kaşıkla ver sonrası ccoook zor olabiliyor
Cnm uzme kendini.Annen gidecek elbet.pisman olacagin cumleler kurma yine de.ne olursa olsun o gittikten sonra yeri gorunecek ozleyeceksin.onu kirdigin icin pisman bile olacaksin.Kızlar annem ve eşim tartıştı.eşim espri yaptı bana o üstüne alındı.hiç aklıma gelmez.tüm akşam annem beynimi yedi.bana şunu nasıl der bunu nasıl der.neler saydı hakarete varan.bana sayıyor içini boşaltıyor.10-15 dk da bir söylendi.bi taraftan bebek hep beni istiyor habire emiyor.ter içindeyim.sonra sabah 6 da emzirmeye uyandım.bi baktım Ağlayarak ben gidiyorum diyor,yatak topluyor .yeter diye haykırdım.daha 30 gün olmadı doğum yapalı dedim yeter.o kadar tahrik edici tavırları var ki:kocasıııı kalk kocasıııı diye bağırıyor evde sabahın köründe uyandı eşim geldi ne oluyor diye.dakikalarca konuştuk.eşim kendi annesine böyle ılımlı konuşmamıştır herhalde.bi de demez mi bu çocuk çok tatlı dilli sen de öyle konuşsan nolur...yattık kalktık.hiç bişe olmamış gibi...fakat ben kendimi durduramadan Ağladım.bebeğimin olduğu ev benim Olduğum gibi olmayacaktı.bu evi de bozdular..o lafları aklıma geliyor yüzüne baktıkça.Allah Razı olsun yardım ediyor amaaaa.....etmese....
Benim kızım dün sabaha karşı resmen dura dura yaptı uyuyor arada kakaya devam 5te kalktım 7buçuğa kadar küçük hanımın kaka seromonisi bitsin diye bekledim hemen almıyorum yani canım benimkide hiç pişik olmadı çok şükür banyodan sonra tüm vücudunu zeytinyağıyla yağlıyorum birde her alt açma sonrasıda göbüşüne ve ayaklarına zeytinyağyla masaj yapıyorumYa bu tosbik tam uyurken altına yapıyo değiştirsem uyanacak değiştirmesem vicdan yapıyorum siz ne yapıyorsunuz bu durumda.. Hiç pişik olmadı daha her açmada hametan pomad sürüyorum bez de Güzel emiyor popişine hiç kaka yapışmıyor...
Evetmaiii kuzum senin ailendi dimi surwkli seni uzen.annen telde arayip trip atiyodu felan..ayy bebeklemi ugrascan koca koca insanlarla mi .sabir diliyorum sana
Ya pişik kremi satın almayla bitmiyor.. Hametan bol bol var boca ediyorum resmen :)Ben alıyorum geneldeuyanıyor evet ama kendimi onun yerine koyuyorum kiyamiyorum bu arada aile doktoru hametan yazmıştı ben de beğendim
Ah canım ya...ya neler duydum sağır olaydım diyor insan.eşime bağırdı üstğne yürüdü.oturdu kolum uyuluyor galiba derken bi bayılacak gibi oldu.biz çok telaş yapmadık da o da 2 dk ya toplandı.nasıl oluyorsa...gitmiyor..içi el vermiyormuş...ben de senin gibi dedim hayır anne öyle demek istemedi.ben de duydum.olur mu öyle şey dedim...eşimin arkasından ne köylülüğünü Bıraktı ne terbiyesizliğini...öğretmen emeklisi ya iyi ki,o kimmiş diyor...ben de öğretmenim ve hiç böyle bişeyi yakıştıramıyorum..Üzme kendini sütunu etkilemesin stres herkes bizden daha alıngan sanki onlar dogm yapms gbi benm annem 1 hafta kaldı sadece izni o kadardı inan tek başına oldgnda kafan o kadar rahat ki tamam yoruluyosnn ama kafan rahat oluyo annemn arkadaşları gelmişti daha dogm Yapalı 5 gün olms esimde bana söyledi tabi daha kaç gün olms ne aceleleri var diye ki haklı sonra akşam bi baktm annem agliyo ki ona hiç bsy demedi bende soylemedm sana bsy demstr diye uzuldm diyo ya ben mi lohusayim sen mi ben seni sakinlestrmicem ben naz yapcam siz degl dedim madem öyle gelmeyin deseydin bende çok snrlendm ama bi meraklilarki basıma toplanmaya
Çok şükür canım..Allah öyle bir sabır veriyor ki ben hep konuştum..çok sabrettim aylardır...hiç uyüzüne bakamicam bişey demedim..canı sağolsun ..fakat eşimin de benim de ılımlı oluşumuzu kullandı.eşim ilk kez dedi anne sağol yardım ediyosun da burnumuzdan da getiriyosun...bu yani...zaten bişey denmese de alınıyor kiCnm uzme kendini.Annen gidecek elbet.pisman olacagin cumleler kurma yine de.ne olursa olsun o gittikten sonra yeri gorunecek ozleyeceksin.onu kirdigin icin pisman bile olacaksin.
Evet annen haksiz.şu hassas dönemde psikoloijk anlamda yük oluyor sana.ama anne sonucta.ne yapican
Allah eksikliklerini vermesin.sabret
Anladm cnm cok yormus sizi artik belli ki.Çok şükür canım..Allah öyle bir sabır veriyor ki ben hep konuştum..çok sabrettim aylardır...hiç uyüzüne bakamicam bişey demedim..canı sağolsun ..fakat eşimin de benim de ılımlı oluşumuzu kullandı.eşim ilk kez dedi anne sağol yardım ediyosun da burnumuzdan da getiriyosun...bu yani...zaten bişey denmese de alınıyor ki
Sağol canım.vallahi ben çok mutsuzum yani...salon sıcak kalsın diye kapıyı kapatıyoruz .eşim de kapattı.o da girmedi.nerde falan derken meğer içerde oturmuş.bi de diyo tek başıma karanlıktanoturdum ben.anne oturma dedim neden oturuyosun.ben ne bileyim napıyosunuz içerde dedi.ben fazlasını yazmıyorum buraya...dedim senin dilin çirkin ve kötü anne...Gözlerim doluyor inanamıyorum.bunları yaşıyoruz.her gün bi huzursuzluk...40 a kadar kalcak...sütüm kesilirse Kalkıp bana ağlamasaydın kendini üzmeseydin dicek huyunu biliyorum.hiç bişeyi üstüne alınmaz..
Ya pişik kremi satın almayla bitmiyor.. Hametan bol bol var boca ediyorum resmen :)
Bu arada kv nin analizini söylüyorum altı kirli kalırsa üşütür gazı olur :/ bunu dusundu söyledi:) tosbikin altından aldığın sıcak bezi eline verecektim vazgeçtim..
İnsan nasl acikyo emzrdkten sonra gece midem sırtıma yapisyo ama uyku daha ağır basiyo emzirir emzrmez.yatyrm
Aa annen gidince mi geldi canım...boşver canım ya el o..Ban can kan neler yapıyor el niye yapmasın...inşallah canım...Boşver canım hiç takma gerçekten. Bebisine git bir kokla :) geçer gider hepsi. Kv geldi sağ olsun. Bazı tavır ve davranışları bazen beni kızdırıyor ama sonra boş ver diyorum :) takmaya değmez... Sen de boş ver de... Bebek için. Süte de bir şey olmaz inşallah. Lıkır likir içer..
Bırakmazlar Allah'ın izniyle canım önce emzirip sonra mama takviye edince unutmaya fırsatları kalmayacak inşallah :)Aynı durumdayız canım bugün benimde sütümün yetmediği doktor tarafındanda tescillendi 33 günlük olduk bugün bebeğim 600 gr almış,doktor mama vermelisiniz 90 cc dedi,bende 1 saat kadar emzirip çekiyordum sanıyordum ki doymuştur tıka basa çünkü 15-20 ek emzirmeden bahsediliyor meğer boş boş çekiyormuş dün bende dinlenmiş göğüslerimi sağdım zorlaya zorlaya 50 cc ancak çıktı bende her emzirmeden sonra arkadan mamayla destekleyeyim diyorum inşallah beni emmeyi bırakmaz kuzum.
kasıkla cok zor ya agzında bekletıyo bazen yutmuyo bogazında kalıcak dıye cok korkuyorum. Bır de gece tek basıma kasıkla vermem cok zor annemı uyandırcam da ancak onunla verıcez o da 1 saate anca 30cc verırız
Dun bi Dr dinledim anne sütünü arttıran tek şey var dediBoşver canım hiç takma gerçekten. Bebisine git bir kokla :) geçer gider hepsi. Kv geldi sağ olsun. Bazı tavır ve davranışları bazen beni kızdırıyor ama sonra boş ver diyorum :) takmaya değmez... Sen de boş ver de... Bebek için. Süte de bir şey olmaz inşallah. Lıkır likir içer..
Tam aynı çıktı canm şişliği inince 50 gram verdi..az sayılmaz cnm maşallah iyi gene.kuzenim 37.haftada 2300 doğurdu. buarada ultrason kilosuyla aynı mı çıktı?
İnan tek başına olmak o kadar rahat ki ha annem varken çok dinlenyodum yemek onda temzlk ondaydı ben bi bebege bakyodm ama benden daha panik daha telaşlı ve çok kırılgan eşime bana karşı bi sorunumuz yok Allaha sukur annemde aşırı düşkün bana evlendikten sonra belli etti hala evlendgime alisamiyo uzuluyo ama bende alisamiyorm oyle yapincaAh canım ya...ya neler duydum sağır olaydım diyor insan.eşime bağırdı üstğne yürüdü.oturdu kolum uyuluyor galiba derken bi bayılacak gibi oldu.biz çok telaş yapmadık da o da 2 dk ya toplandı.nasıl oluyorsa...gitmiyor..içi el vermiyormuş...ben de senin gibi dedim hayır anne öyle demek istemedi.ben de duydum.olur mu öyle şey dedim...eşimin arkasından ne köylülüğünü Bıraktı ne terbiyesizliğini...öğretmen emeklisi ya iyi ki,o kimmiş diyor...ben de öğretmenim ve hiç böyle bişeyi yakıştıramıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?