2016 Şubat Anneleri

Anladm canım Allah kolaylık versn insanın kendi annesi bile böyle yapiyosa

Artik uyumaya calismamaya karar verdim kizlar..olmicak zaten :) gozlerimin arkasindaki sinir hucrelerini hissediyorum :)

bende kizlari uyuttum uyumam lazim farkindayim ama yok 40 gundur ilk defa uyku tutmadi,acaba 40 cikmasinin alameti midir deyip uydurayim bir

Canım senin bebe biberona mı alıştığı için seni emmiyor? Yoksa uç problemi mi :/

Biberonun akışına alıştığı içindi.. Zorlu derbeder 5 günün ardından kızım deli gibi meme emıyor :) annem cok ugrastı sonunda oldu cok şükür kuzum:) bide göbek bağı düşse keyfim katlanacak

Gaaaazzz gaaazzz gaaazzzz
sen ne meret şeymişsin yaaa
6dan beri kıvranıyor ama cikartamadi
agla agla bi hal oldu
artik karnına masaj yaptım bebek yagi ile bir de beyaz gürültü açtım onu dinleye dinleye biraz sakinleşti

ya benimkisinde burnu tıkalı süt damlatıp kulak çöpüyle temizledim ama nefes alırken hırlıyor şu burın aspiratörüde bana çok itici geliyor yok mu başka çözüm

Rezerv azligi ben de oyle.

Canım bebisin kaç günlük. Hiç mi emmiyor benimki gibi? Hiç emmiyorsa 5 saat çok uzun bir süre. Sütun de çoksa süt ateş yapabilir. Ben 3 3.5 saatte sagiyorum veriyorum

Hiç diyebilirim canım ya keyfi olursa birkaç kez çekiyor en fazla onu da tam beceremiyor ağlıyor. Sutum yeterli olacak kadar çok şükür bi sagimda 200ml falan alıyorum 2bucuk saat arayla veriyorum 100ml. Yalnizim gun boyunca çocuk da durmazsa fırsat olmuyo cok sık sagim yapmaya. Bide lansinoh ikili göğüs pompası kullanıyorum o parçaları sök tak kaynat useniyorm galiba biraz. Sütten de olabilir haklısın. 34 günlük kızım

Adem Gunes in Guvenli Baglanma kitabini aldirdim esime,cocuklari uyutup okumaya basladim cok guzel bilgiler veriyor ilk 2 yil ile ilgili ara ara paylasirim icinden ve okumanizi tavsiye ederim.
Okudum vu kitaabi ve 3 tanesini daha.ademgunes bu konuda cok cok guzel kitaplar yzmis.hatta cok uzulnustum oglumda yaptigim uyku egitimi yatahinda uyuma vs icin..sonra telafi ettik neyseki

Ne geçmez göğüs yaralarıymış ya. Emzirmekten nefret etmeye başladım. Bunalıma gircem çok zormuş ya. 1 ay olcak hala acıyo hiçbirşey fayda etmiyor. Sıkıldım artık

Off baslicam gazina..memede uyuyo gaz cikarmasak yataga koyunca 3 dk sonra kusarak uyaniyo.cikarsak yine uyaniyo bida uyumuyo gerildim..bide kv oyle sirti dik durmasi iyi degil dedi dun.omzumda tutuyorum ya gaz icin...daraldim ya..

Okudum vu kitaabi ve 3 tanesini daha.ademgunes bu konuda cok cok guzel kitaplar yzmis.hatta cok uzulnustum oglumda yaptigim uyku egitimi yatahinda uyuma vs icin..sonra telafi ettik neyseki
Kesinlikle, dogru bildigim yanlislarimin oldugunu gordum.daha bastan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…