2016 Şubat Anneleri

Günaydın tatlı annişler

Gaz belasıyla uğraşıp duruyoruz uyku muyku yok zombi gibiyim çok yoruldum

Annelik ne kadar zormuş valla annemin kıymetini her gün daha çok anlıyorum

Süt ve ter kokuyorum banyo fayda etmiyo nasıl bi lohusa teriyse..

Tuvalete gitmek meğer ne kadar değerliymiş çok affedersiniz tuta tuta basur olcam he, tam emzirirken tuvaletim geliyo

Allah yardımcımiz olsun canım tek olmadigimi anladım ben de sayende. Cok canım sıkılıyor emmeyi ogrenemeyecek diye. Bide etraftaki herkes emiyor mu diye sorup duruyor daha da kafaya takiyorum. Bi taraftan da en azından sutum var anne sutu veriyorum diye kendimi rahatlatiyorum. İnşallah emmeyi öğrenir kuzularimiz

Kizlar uykum kacsin diye kahve icmek istiyorum ama bebege gecer o da uyumaz diye icemiyorum anam ne yapicagimizi sasirtik

Kizlar birinci ay asimizi olduk bu sbh..kilosuna baktik,sasirdim yaa..1.5 kg almis bizim kiz..hemsire bisey demedi ama cokmuki acaba diye bi evhamlandim..1.5 kg normalmi sizce

Canim cikiyor gazi geyiriyor ama ne fayda.karni gurul gurul

Yok canm emzirdikden sonra pamuğa batırıp ğöğüs ucuma koyuyorum.. Zaten susam yağı olarak geçiyomuş doğal bi yağ.. Garmastan falan bende hiçbi krem işe yaramamıştı
Sağol cnm evde var tahin deneyeyim. Bende lansinoh sürüyodum ama çok işe yaramıyor. Artık herşeyden fayda bekliyoz. Soğan ezip zeytinyağıyla koy dediler. Soğan koktum dünden beri. Ne duysam yapıyom.

Kv ne dese batiyor..tututtudu bepanthen krem aldir popoyo onu sur .gorumcem kullaniyomus iyiymis..kizin poposu oyke pisik degil iki kez kakali kaldigi icin pisti onuda sebamed kullaniyorum geciyo biriki seferde.oglymdada herseyi kullanip sebamedi devam ettik...diyo aksam bagliyolar sabaha acmiyolar gene pismiyo bu bebekler simdi pismemeli diyo..deli etcek beni..uf gazini cikarirken dik tutuyoruz ya bunlara iyi degil okadar sirti dik durnak diyo..emzir yatir..uyuyosa karisma cisli dursun..sariligi artmaz vs vs..o oyle soyleyince kendi cocugunma dokunmaya cekiniyorum

Son düzenleme:
uzulme canim bende ayni durumdayim sagdikca emzirdikce artacak diye dusunelim,ben daha hic mama da vermedim yarin kontrolumuz var kilo almadiysa baslarim mamaya . Sut arttirici seyler yiycez bol bol mecbur,birde sutun az olsada yagli olmasina dikkat et bol yogurt sut kaymagi ye yumurta ye

Kizlar birinci ay asimizi olduk bu sbh..kilosuna baktik,sasirdim yaa..1.5 kg almis bizim kiz..hemsire bisey demedi ama cokmuki acaba diye bi evhamlandim..1.5 kg normalmi sizce
Canim benimde kizim 1 kg almis anormal bisey yok merak etme her bebegin gelisimi farklidir illede hepsi ayni kilo alicak diye bisey yok bizim dk hic bir sey soylemedi

olurmu oyle sey emzirip dik tutacaksin omzuna,doktorlardan daha iyi biliyor senin kv,deli oluyorum su cok bilmis tavirlarina,sen dinleme onu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…