2016 Şubat Anneleri

ya benimkisinde burnu tıkalı süt damlatıp kulak çöpüyle temizledim ama nefes alırken hırlıyor şu burın aspiratörüde bana çok itici geliyor yok mu başka çözüm
Sut damlatma canim,sutun yagli kismi cigerlerine kacarsa omur boyu gecmeyen hirilti yaoabiliyormus,serum fizyolojik alabilirsin onun yerine

Bendeeee :) birde bos kaldigim zaman acip burayi okuyorum,esim de soruyor ne okuyorsun teli cevirip gosteriyorum,heee anneler ve kizlarini mi diyor subat annelerine
Ben burdan cikmyrm zaten emerken surekli buraya giriyorm sen mama takviyesi yapyo musun dün ilk defa verdm az kilo alms dediler ama herkes mamayi verirsen emmeyi bırakır diyo bide farkettm ki benm oglan boş boş duruyoms memede hiç yutkunmuyoms smdi memeysi skyrm ağzına süt gelince mecbur yutuyo

Günaaaaydın annişler
ahhh zor gecenin ardından
huzurlu uyuyan bir bebik
ne kadar da dadliiiiiiii

Tartı sabah sabah fena can sıktı
hani kilo vermiştim ben
o alınan 2 kilo da nerden çıktı

Bugünden itibaren sağlıklı diyete başlıyorum

bu istahla nasil olacaksa artik :)

Günaydın valla bende emzirirken kilo alcam diye korkyrm surekli tatlı bsyler yemek istyo canım reçel yemeyen ben nasl iştahlı iştahlı yiyorm

Ne kadar almis ki dogdugundan beri,benim kizim 41 gunluk suan.3190 dogdu pazartesi tarttim dr da 5 kg cikti.Evde aptamil bulunduruyorum.Yemem icmeme dikkat etmedigim gun farkediyorum ki sutum azaliyo.Hergun degil ama doymadigini hissettigim zaman veriyorum,mesela en son pazar aksami bir kere verdim.
Zaten yuttugu zaman culk culk diye ses gelir yutkunma sesi.Valla ben obur kizimda da meme biberon beraber gittim 13 ay emzirdim birakmadi sukur ama reddeden de oluyormus.

Günaydın valla bende emzirirken kilo alcam diye korkyrm surekli tatlı bsyler yemek istyo canım reçel yemeyen ben nasl iştahlı iştahlı yiyorm

Hahaha katılıyorum.valla
normalde eve abur cubur almayız
Ama 1 haftadır surekli cikolata sekerleme
tuzlu ne varsa hüpletiyorum :/

Artik dur demenin zamani geldi
Yoksa hamileyken goremediğim 100 ü göreceğim

Gunaydin kizlarrr :) .. Ya birsey sorucaktim saklama posetleti cok maliyetli geldi bana bu yuzden 4lu saklama kabi almak istiyorum (biberon seklinde oluyolar).. Aranizda kullanip memnun kalan varmi ? Arkadasimiz hediye olarak dezenfekte aparati ve sut isitma makinesi almis benim icin boylesi daha kullanisli olucak..

Hahaha katılıyorum.valla

Ya sorma benimde tatliyla aram yok ama bunye cekiyor iste bende goturuyorum, suan icin kiloma yansimadi ama yansisada umrumda degil tatli seyler sut yapar, yiyelim garii :)))

Bi ayda 400 gram alms bende farkettm memeyi boş boş emiyoms yutmyoms allaha sukur sütum var smdi memeyi skyrm emerken yutkunuyo dedgn gbi sagip veryodum arada o zaman aralıksız 3 saat uyuyodu kendi emince surekli uyaniyodu emmeyi beceremiyoms smdi çok aglamadgi surece vermicem sadece akşam yatarken oda emzrdkten sonra

Hahaha katılıyorum.valla

Hamileyken almadim emzirrken alirsam çok uzulurm oturup aglarm valla

ya benimkisinde burnu tıkalı süt damlatıp kulak çöpüyle temizledim ama nefes alırken hırlıyor şu burın aspiratörüde bana çok itici geliyor yok mu başka çözüm
Cnm biz burun spreyi aldık tamamen bitkiselmiş çok rahatladı onu sıkıyor uz sonra otri bebe ile çekiyoruz nasıl geliyor içindekilet

Ne geçmez göğüs yaralarıymış ya. Emzirmekten nefret etmeye başladım. Bunalıma gircem çok zormuş ya. 1 ay olcak hala acıyo hiçbirşey fayda etmiyor. Sıkıldım artık
Cnm ben bir kaç krem kullandım geçmedi garmastan pomat bir kez sürme ile geçirdi sonra karbonat lı su ile sildim

Off baslicam gazina..memede uyuyo gaz cikarmasak yataga koyunca 3 dk sonra kusarak uyaniyo.cikarsak yine uyaniyo bida uyumuyo gerildim..bide kv oyle sirti dik durmasi iyi degil dedi dun.omzumda tutuyorum ya gaz icin...daraldim ya..
Cnm bnm ki gece hiç uyumazdı gazdan dolayı. Yastığı alıyorum hafif yüksek. Kafasını ona koyuyorum karın üstü yatıryorum bir elim karnında diğer elimizde sırtını ovalıyorum sonra bunu yaptıktan sonrada düz yatırıp ayağını kaldırıyor um gaz nasıl çıkıyor dene cnm

Beminki de 34 günlük canım. Aynı miktarda besleniyorlar. 3 buçuk saatte 140 filan sagiyorum ben de. Aynı hesap gibi aslında. Ama ben 5 saat Sagmayinca goguslerim ağrıyor taş gibi oluyor ve sonu ateş. Dün gece uyumusum 4.5 state sagdim mesela. Şuan göğsümun teki öyle ağrıyor ki. Atesim de yükselecek gibi. Basım belada bu gögusler le. NapicaM bilemiyorum. Sana özendim doğrusu.

Ya sorma benimde tattliyla aram yok ama bunye cekiyor iste bende goturuyorum, suan icin kiloma yansimadi ama yansisada umrumda degil tatli seyler sut yapar, yiyelim garii :)))

Tatli gaz da yapiyor diyorlar bilemedim ya her buluttan nem kapıyoruz :)

Hamileyken almadim emzirrken alirsam çok uzulurm oturup aglarm valla

kesinlikle, az havalanmadim
hamileyken gece yemelerim cok olmasina.ragmen
almadim diye fazla uçmuşum belli ki acisi.simdi cikiyor

Süt meselesi beni çok üzüyor ya
oglumu emzirdim
sağ göğüs 20 dk sol göğüs 25 dk emdi
aradan 1 saat geçti süt sagayim dedim
20 dk da bu kadar süt çıktı
Bu cocuk da sanirim doğru düzgün doymuyor

Eklentiler

• 20160302_094357.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 89
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…