Kv ne dese batiyor..tututtudu bepanthen krem aldir popoyo onu sur .gorumcem kullaniyomus iyiymis..kizin poposu oyke pisik degil iki kez kakali kaldigi icin pisti onuda sebamed kullaniyorum geciyo biriki seferde.oglymdada herseyi kullanip sebamedi devam ettik...diyo aksam bagliyolar sabaha acmiyolar gene pismiyo bu bebekler simdi pismemeli diyo..deli etcek beni..uf gazini cikarirken dik tutuyoruz ya bunlara iyi degil okadar sirti dik durnak diyo..emzir yatir..uyuyosa karisma cisli dursun..sariligi artmaz vs vs..o oyle soyleyince kendi cocugunma dokunmaya cekiniyorum
Allah yardımcımiz olsun canım tek olmadigimi anladım ben de sayende. Cok canım sıkılıyor emmeyi ogrenemeyecek diye. Bide etraftaki herkes emiyor mu diye sorup duruyor daha da kafaya takiyorum. Bi taraftan da en azından sutum var anne sutu veriyorum diye kendimi rahatlatiyorum. İnşallah emmeyi öğrenir kuzularimiz
Sorma herkes sorup duruyor. Ben sağmayı da razi oldum da goguslerim ağrıyor biri geçiyor diğeri başlıyor. Bebeğimi kucağıma alamıyorum. Sağ gogsum sis mesela şimdi. Akşamdan beri ağrıyor sis. sagAli 2 bucuk saat oldu daha. Hep pompayla gezemem kiii. Sen 5 saatte mi sagdin basindan beri hep? Öyle mi alıştı ki gögusler? Kademeli sagim süresini artırabilir miyim acaba.
Sorma herkes sorup duruyor. Ben sağmayı da razi oldum da goguslerim ağrıyor biri geçiyor diğeri başlıyor. Bebeğimi kucağıma alamıyorum. Sağ gogsum sis mesela şimdi. Akşamdan beri ağrıyor sis. sagAli 2 bucuk saat oldu daha. Hep pompayla gezemem kiii. Sen 5 saatte mi sagdin basindan beri hep? Öyle mi alıştı ki gögusler? Kademeli sagim süresini artırabilir miyim acaba.
Kizlar birinci ay asimizi olduk bu sbh..kilosuna baktik,sasirdim yaa..1.5 kg almis bizim kiz..hemsire bisey demedi ama cokmuki acaba diye bi evhamlandim..1.5 kg normalmi sizce
kizlar okurken gozlerim doldu
sutunu bir sagimda 200 cc gelenlere masallah diyorum.
ve benim neden bu kadar az diyorum
bir sagimda iki gogus birden 30 cc anca geliyor
gerci 10 gunlukken 15 ccydi. 20 gunde iki katina cikmis ama yine de cok az coookkk
gerci 10 gunlukken 15 ccydi. 20 gunde iki katina cikmis ama yine de cok az coookkk
Dün akşam içtim ben bebek de uyudu valla hatta baya uyudu :) bizim oglan da ters tepti bugun de icesim var. Ben neskafa türevi kahveleri icemiyordum şimdi canım istiyor
olsun canim sen emzirmeye devam et tabi ek takviyede veriyosundur,emzirdikce artar diye dusunelim benim ilk zamanlar sutum coktu simdi benimde bebek biraz emdikden sonra sagdigimda 50cc anca cikiyor
M3rv3_gkn
canim sizin ana kucağının modeli neydi.
Burada bir arkadaş Fisher price yağmur ormanı ndan memnunum demişti.
Bu arada bu gece saat 11 de kalktı oğlum sabah 4 e kadar ağladı masaj yaptım altını açtım.. Ahh birde bende susmuyoor esimde duruyor.. Garibim.ise Gec kaldı