2016 Şubat Anneleri

Kv bisey soylerse vercem kizimi eline al git sen bak ben uyuyucam diycem cok biliyo ya baksin bebegime bende uyuyim bakalim o zaman ne diycek.

Sorma herkes sorup duruyor. Ben sağmayı da razi oldum da goguslerim ağrıyor biri geçiyor diğeri başlıyor. Bebeğimi kucağıma alamıyorum. Sağ gogsum sis mesela şimdi. Akşamdan beri ağrıyor sis. sagAli 2 bucuk saat oldu daha. Hep pompayla gezemem kiii. Sen 5 saatte mi sagdin basindan beri hep? Öyle mi alıştı ki gögusler? Kademeli sagim süresini artırabilir miyim acaba.

Hic emmiyormu bebis ya habire sagmakta yorucu olur nereye kadar sagacan.

Kizlar birinci ay asimizi olduk bu sbh..kilosuna baktik,sasirdim yaa..1.5 kg almis bizim kiz..hemsire bisey demedi ama cokmuki acaba diye bi evhamlandim..1.5 kg normalmi sizce
canım maşallah ne güzel almış sütün de yarıyo demek ki güzel de emiyor..bunu dert etme almasa daha kötü sonçta değil mi..boş yere evhamlanma

kizlar okurken gozlerim doldu
sutunu bir sagimda 200 cc gelenlere masallah diyorum.
ve benim neden bu kadar az diyorum
bir sagimda iki gogus birden 30 cc anca geliyor
gerci 10 gunlukken 15 ccydi. 20 gunde iki katina cikmis ama yine de cok az coookkk

sut yapsin diye yemedigim icmedigimde kalmadi.

pffff

Canım o bünye yapısı ile ilgili.tabii ki besinler de önemli ama süt ya vardır ya yoktur.yediklerimiz etkiler ama bence çok değil.

Kizlar uykum kacsin diye kahve icmek istiyorum ama bebege gecer o da uyumaz diye icemiyorum anam ne yapicagimizi sasirtik

Dün akşam içtim ben bebek de uyudu valla hatta baya uyudu :) bizim oglan da ters tepti bugun de icesim var. Ben neskafa türevi kahveleri icemiyordum şimdi canım istiyor

Hic emmiyormu bebis ya habire sagmakta yorucu olur nereye kadar sagacan.
Hiç emmiyor canım. Bilmiyorum bakalım emmiyor sagma Sam zaten goguslerim payljycak. 3 saati gecirwmiyorum. 100 120 filan çıkıyor. Comok yorucu ama carem.yok simdilik. Bakalım ne yapıcaz

Kizlar bebegi emekliyen varmi?.. Allahim saskinim

Valla canm benm yapmadığım kalmadı yeni doğum yaptığımda yara olmuştu sütüm gelince iyileşmişti ama 4gün önce gene felaket yara oldu böyle geçti
Bnde lahana aldm haşlayıp gece yatmadan önce koyuyomssn gogsbune daha yapcam

olsun canim sen emzirmeye devam et tabi ek takviyede veriyosundur,emzirdikce artar diye dusunelim benim ilk zamanlar sutum coktu simdi benimde bebek biraz emdikden sonra sagdigimda 50cc anca cikiyor

M3rv3_gkn canim sizin ana kucağının modeli neydi.
Burada bir arkadaş Fisher price yağmur ormanı ndan memnunum demişti.

Bu arada bu gece saat 11 de kalktı oğlum sabah 4 e kadar ağladı masaj yaptım altını açtım.. Ahh birde bende susmuyoor esimde duruyor.. Garibim.ise Gec kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…