2016 Şubat Anneleri

kralice86 benimde az geliyor dün bir tanıdığımız geldi bebek beni ememediği için süt kanalların açılmamış bile dedi. Eliyle sağdı göğsümu 3-4 delikten anca çıktı sut. Sende baksana bir göğsüne elinle sagmaya Çalış. Birde banyoda sıcak su ile ovala goguslerini hata ben sutum gel sutum ne olur gel diye diye ovaladim bugün.

Bnm ki de öyle cnm 40 ından sonra düzelir diyorlar göreceğiz bakalım

Kızlar bu 4o i hasretle bekliyoruz resmen.. İnsallah duzelirler.. Karnı gurul gurul olunca gaz oluyor yazıyordu bir yerde..
Siz neler yapıyorsunuz o kriz anında. Ben hem ağlıyorum hem sakinleştirmeye hemde gazını çıkarmaya çalışıyorum. Eşim yanımda ise oğlum daha çabuk sakinlesiyor onda.
Gaz için birşeyler kullanıyor musunuz

Hiç emmiyor canım. Bilmiyorum bakalım emmiyor sagma Sam zaten goguslerim payljycak. 3 saati gecirwmiyorum. 100 120 filan çıkıyor. Comok yorucu ama carem.yok simdilik. Bakalım ne yapıcaz
Maşallah canimmm.. Ya süt için içtiğiniz birşeyler var mi... Var ise yazar misin

Başta benim de cok sizliyordu canım sagma süresini hatırlamıyorum ama goguslerimin gerginliği ve sizlamasindan agladigim da oldu ama gecti sonra. Deli süt oluyormus başta o yapiyormus öyle dedi büyükler bilmem ne kadar doğru.suanda da hep beş saat olmuyo bazen gerildigini hissediyorum erken sagiyorum bazen çocuktan firsatim olmuyo yada uyuyorum süre uzuyor

Canım o bünye yapısı ile ilgili.tabii ki besinler de önemli ama süt ya vardır ya yoktur.yediklerimiz etkiler ama bence çok değil.

Bence de yediklerimiz fazla etkilemiyo belki içeriğine etki ediyordur. Ben hala kahvaltı yapamadım kiz 9dan beri uyanik. Etkilese beni etkilerdi

Rezene cayi iciorum sbh aksam..butun yemeklerime kimyon atiyorum..bebegime aci elma yagi suruyorum ayaklarina gobegine..bide sab simplex damlaya basladim iki gun oluyo..hafifledi gaz sancilari..artik hangisi etki etti bilmiyorum :)

Bizimde karin guruĺduyo..salliyorum geziyoruz.sab simplex aldik iki gundur kriz yok gaz cikiyo ama bitmiyo

Biİm ki de kafayı kaldırıyor.. Ayy o gaz sancısı girince yavrum dimdik kalkıyor havaya ((( diyorum senin sancin bana geçsin sen huzurlu ol agrin olmasın.. Aglaya aglaya sakinleştirmeye çalışıyorum

Ayy Kıyamam ben onlara. Bizde gaz sancısı pek yok canım.sütümü Biberonla içiyor ondan heralde hemen girkliyo.gaz yerleşmiyo sanırım. İnşallah 3 ayı bi an once dolduralim da düzene girelim. 3 ay dönüm noktası diyorlar inşallah oyledir

Basından beri sagiyorum bi düzen yok. Goguslerim sert olsun ateş yapmasa. Hasta ediyor beni. Bünye meselesi heralde. Vücut sütü kaldirmiyor mu ne. Offf derdim iyi olmak ki bebeğime bakabileyim. Hemen ateş halsizlik.

Kizlar tabi ki surunmustur.. soyle olmus, benim kokumu alsin diye benim yatagin ortasina yatirmis, gittiginde benim yastigin yaninda bulmus, Allahtan dusmemis Beni ozlemis yavrum sanirim Cok icerlendim bu duruma

Rezene cayi iciorum sbh aksam..butun yemeklerime kimyon atiyorum..bebegime aci elma yagi suruyorum ayaklarina gobegine..bide sab simplex damlaya basladim iki gun oluyo..hafifledi gaz sancilari..artik hangisi etki etti bilmiyorum :)
Rezene milupanin aldım bende dün başladım. Nurse harveys aldırdı Dr bize. Acı elmayı daha küçük gibi haftaya başlayayim diyorum ben.
İnsallah daha iyi olur yavrularimiz canim

Dün akşam içtim ben bebek de uyudu valla hatta baya uyudu :) bizim oglan da ters tepti bugun de icesim var. Ben neskafa türevi kahveleri icemiyordum şimdi canım istiyor
Canim sen nescafe ictin? Turk kahvesi icmek istiyordum ben turk kahfesindeki kafein miktari nescafede oldugundan daha az

Uzulme canim ne yazikki bende ayni durumdayim ben arada mamada veriyorum bende neler denedim neler ama ne fayda cogalmiyor iste

Maşallah canimmm.. Ya süt için içtiğiniz birşeyler var mi... Var ise yazar misin
Başlarda humana içtim günde 3 kez. Sütü fiskirtti resmen. Ama ben süt fazlaligindan Ateşlenip Acillik olunca bıraktım. Şimdi ayrıca hiçbir şey yapmıyorum. Hatta iştahım hiç yok. Doğumdan öncekinden de zayıfladim. Bünye meselesi heralde ama humana yi tavsiye ederim. Bir de sık sık boşalt. Sağmak azaltır diyolar ama bence arttırıyor canım.

Kimyon toz kimyon mi? Eşim tane kimyon almış o da olur sanirim

Bizimde karin guruĺduyo..salliyorum geziyoruz.sab simplex aldik iki gundur kriz yok gaz cikiyo ama bitmiyo
Sabi iki yada 3gun kullandık Dr. Nurse harveys aldırdı onu kullanıyorum şimdi. Ama ne bilim aynı yaaa.. Dün poposuna kulak çubuğuyla z.yağı surdum kaka yapmamıştı akşam üzeri surdum gece çıkardı acaba o yüzden mi huzursuz dedim yok ağladı yavrum.. Ya ağlayacak tabii ama içim gidiyor saatlerce ağladı. Korkuyorum fıtık olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…