2016 Şubat Anneleri

Derdimiz ortak bende istiyorum sutum bol olsun biberon bende veriyorum. Memeyi almıyor bazen oysa ki gogsumde uyuyacak biliyorum ama yok kıyamet kopuyor.. Arkadaş ben korkuyorum ya uyandırmaya.

Humana still tee bende almıştım canım o zaman evet daha iyi geliyordu tabii biberon yarısı kadar anca

Uzulme canim ne yazikki bende ayni durumdayim ben arada mamada veriyorum bende neler denedim neler ama ne fayda cogalmiyor iste
Kizlar emiyor dimi..tomrisin emzirme kampi notlarini okudunuzmu.benimde o sayede artti her agladiginda emzirdim.uyanik oldugu heran memede nerdeyse ac veya tok farketmiyo

Canim sen nescafe ictin? Turk kahvesi icmek istiyordum ben turk kahfesindeki kafein miktari nescafede oldugundan daha az

Evet neskafe içtim. Turk kahvesini iciyorum arada. Caykolik biri için sanırım bunlar ufak şeyler

Canim baharat halinde kimyonu bende iki uc kez bi caykasigi suyla yutuyorum..tohumundanda demleyip bebegede veriyorum ise yariyo kalani kendim iciyorum

Bebeğe hiç vermedim de salatanın içine tane kimyon yani tohumdan atiyorum yiyorum. Acaba toz daha mi etkilidir

canım bıze dogumdan sonra hastane cıkısında doktor yazmıstı bırkac sey. Bırı vıtamın bırı bulun damlası bırı fitil biri de gaz damlası. Gunde 3 kez ac karnına dıyor ama ben gece cok aglarsa o zaman ac tok farketmez verdım bı cay kasıgı. Ozelden yazarım adını

Biogaia kullanıyorum cnm. Yastığa karın üstü yatıryorum canım az da olsa rahatlıyor.

Kizlar emiyor dimi..tomrisin emzirme kampi notlarini okudunuzmu.benimde o sayede artti her agladiginda emzirdim.uyanik oldugu heran memede nerdeyse ac veya tok farketmiyo
Denedim canim emzirme kampina bile girdim ama artmadi tek tutar dalim emmeyi birakmadi oglum zaten gunde 3 defa falan mama veriyorum o da 60 cc ancak bide benim oglanda uzamis sarilik var o yuzden riske atmak istemiyorum cunku basta mama vermemek icin cok direttim ve sonuc sarilik oldu iste

Benim evde tartı yok..o yüzden kiloma bakamiyoru..ama ilk doğumda da şimdide 72 ile girdim..ilkinde eve geldiğimde 64 şimdi 68 kiloydum..şimdi muhtemelen vermisimdir belki 65 falan oluşumdur..

Maalesef 2. Doğumda bacak ve popom feci oldu şimdi kilo vermiş olsamda o popo ve bacaklar halen maşallah var..ilkinde sadece göbeğim vardı..

Nasıl gidicek bu popo ve bacak??
Yandım yaaa.. (

Benimki yuruyor :))) emekliyor deme sakin :) Whatsupp ihbar hattindan show tv ye haber ederim seni valla 40 li bebe emekliyor diye :)))
Valla tatlim surune surune yatagin ortasindan benim yastiga gitmis.. zaten dogar dogmaz kafasinida kaldirabiliyordu.. enteresan bir bebek, hayretler icerisindeyim

Yok artik..kuzum kac gunluk daha seninki.ayrica isede basladin.iyi cesaret bebisi cok erken biraktin..gazi mazi yok sanirsam ki baskasi bakabliyo
Yok gazi filan Allahtan rahatiz o bakimdan.. ama iste bugun boyle birsey olmus eve gidip deniyecegim.. sastim kaldim yani kokuma yaklasmak icinmi yapmis anlamadim ki yada kv unuttu nereye koydugunu ayy kafam karisti

Ya sükür evladım cok sorunlu değil ama gazı olurda panik olursan daha kötü oluyor... Ben acayip soğukkanlı bir sekilde direk gaza odaklanıyorum önce telefonda bi ninni acıyorum sakin bişey... Ondan sonra ben cok piş piş yapmıyorum elini tutuyorum göğsünü karnını oksuyorum omzuma yatırıp sırtını sivazliyorum bacaklarını karnına ititiyorum kimyon içiyorum ona içiriyorum tum bunları yaparken odanın ısısını biraz artırıyorum... Akşamları zaten sadece abajur acık oluyor tepe ısığı cok rahatsız ediyor oğlumu... Kısacası sen tamamen sakin ol cünkü eğer gergin olursan bebek inanılmaz huzursuz okuyor

Valla tatlim surune surune yatagin ortasindan benim yastiga gitmis.. zaten dogar dogmaz kafasinida kaldirabiliyordu.. enteresan bir bebek, hayretler icerisindeyim
Canim benimki simdiden ayagiyla itiyor beni acikinca eliyle itiyor fala ogle mi olmali bilmiyorum aynen benim kizda kafasini kaldiriyor ama o normal 1 aylik bebek icin ama senin bebegin yaptigi bayaga deyisik

Canim benimki simdiden ayagiyla itiyor beni acikinca eliyle itiyor fala ogle mi olmali bilmiyorum aynen benim kizda kafasini kaldiriyor ama o normal 1 aylik bebek icin ama senin bebegin yaptigi bayaga deyisik
Kirlentin uzerine koydugumda sirt ustu kendini kirlentten asagiya indiriyordu (kismen bacaklarini indiriyordu) bunu bende gordum ama yuzu koyunken surunebilicegi hic aklima gelmezdi. Neyse dunyanin sonu filan geliyor galiba kizlar cok panik yapmayin emi

Benimkide ayagiyla ittiriyo kendini ama emeklemek için çok erken degl mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…