2016 Şubat Anneleri

Aynen benimki de böyle. Benimkisi uyuyunca boru gibi uyuyor. Uykusunda ıkınıyor mırın kırın ediyor. Bezi değişilince açıyor gözleri
Of yoksa sarılığı mı yükselmeye başladı

Ilk bebegimi 4 ay sallamadim..sonra bigun pesedip ayagima aldim ohhh be dedim...eger cocuk hicbirsekilde durmuyosa yapcak bisey yok.kuralci olmak cozum olmuyo..ya kucakta gezcek ya pispislancak ya sallancak..
ben bugun doktora sordum canim sallamayin dedi beyin fonk zarar verebilirmis daha kucuk oldugu icin,4aylik bebekte sorun olmaz zaten

Ilk bebegimi 4 ay sallamadim..sonra bigun pesedip ayagima aldim ohhh be dedim...eger cocuk hicbirsekilde durmuyosa yapcak bisey yok.kuralci olmak cozum olmuyo..ya kucakta gezcek ya pispislancak ya sallancak..

Maalesef böyle durumlarda bebek ya da çocuk seni yönlendiriyor bende ilk bebeğimi sadece kucakta uyuttum ve sadece de kucakta uyuyordu..şimdi 3 yasında yanına yatıp öyle uyuyoruz ve biberon süt ile.. Herşey istediğimiz gibi olmuyor maalesef.. ( bakalım şimdiki ufaklik nasıl olacak??

ben ilk üç ay alışkanlık kazanmıyprmuş çocuklar yani kucak sallamaya falan bu doğru mudur
Bide otomatik olarak bebeği sallıyoruz bu içgüdüsel mi n
Kendimi sallarken buluyorum kucağımda
Yurtdışımdayım hastahanede emzirmeyi gösterirlerken ben biraz pışpioşadım hemşire beni durıdırdu eliyle sarsılmak iyi değil demekki çocuğa

Evet bence kalp atışlarının hızlı ondan mı acep
Ya ben neden boyleyim her seyi takiyorum kafama of(( Dk kontrol etdi bir iki kucuk seyler disinds bisey yok cok sukur onlarda gecicek dedi ama ben surekli biseyler okuyup kizimda oldugunu gorunce canim yaniyor(

Aynen benimki de böyle. Benimkisi uyuyunca boru gibi uyuyor. Uykusunda ıkınıyor mırın kırın ediyor. Bezi değişilince açıyor gözleri
Of yoksa sarılığı mı yükselmeye başladı

Yok canım değildir inşallah. Bak gözlerine filan.

Ya ben neden boyleyim her seyi takiyorum kafama of(( Dk kontrol etdi bir iki kucuk seyler disinds bisey yok cok sukur onlarda gecicek dedi ama ben surekli biseyler okuyup kizimda oldugunu gorunce canim yaniyor(
Canım normal deyip sakin olmaya çalış

Bebeğin uyurken nette birşeyler arama bence
Yatıp uyu. Nefes almasını bile takıyorsun. Bizde de anlık değişiklik olabiliyor

Bebeğin uyurken nette birşeyler arama bence
Yatıp uyu. Nefes almasını bile takıyorsun. Bizde de anlık değişiklik olabiliyor
Uyusa uyuyucam da kizim ustumde uyuyor canim onda uyuyamiyorum sanirim cok az bebek bogle uyuyor ya:) karnin ustunde uyuyor ogle kuzum ondan bende uyumamaya calisip bogle netde oyalaniyorum))
Canım normal deyip sakin olmaya çalış
Haklisin canim

Bugn bizmkide öyleydi canın arada oluyo sabah 7den sonra hiç uyumadi 5er dkka anca banyoda yaptrdk ama yok fayda etmedi

Olmuyoooooor olmuyorrr deli oluyorum kızım çok huysuzzz Hiç bişeye firsatim yok. Kızım çok aşırı huysuz hep başındayim. Uzun zamandır hiç giremiyorum foruma. Uyumak nedir bilmez bu bebek. Hepte gazlı ve sancılı.. Tek başıma kalsam naoicaktim bilmiyorum annemlere geldim Allahtan..

Benim kizimda ogle canim surekli kucakta bi alisamadi besigine kucagimdan inmiyor kendimle bile ilgelenimiyorum

Gaz sancisi tuttugunda emzik veriyo musunuz kizlar..yada gaz olmadigindada emzik kullaniyo musunuz..ben bgn aldim bi tane ama kullansammi kullanmasammi bilemedim

Gaz sancisi tuttugunda emzik veriyo musunuz kizlar..yada gaz olmadigindada emzik kullaniyo musunuz..ben bgn aldim bi tane ama kullansammi kullanmasammi bilemedim

Ben veriyorum canım. Altını alırken bugün mesela gaz i çok vardı verdim altini öyle degistirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…